FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
- john4serres
Re: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
klainmein έγραψε:Who Qabala re?Who Qabala?
We trust PAOK and very big names like berbatov play the ball of their life or we f*ck them we fans of the PAOK as the song says. PAOK is not a very bad team PAO is much badder (πόνεσαν τα δάχτυλά μου και τα μάτια μου- το worse θα ήταν too much για τον ΚυρΚυρ) than him and will put two goals in the match. Bulgarian alani f*ck Azerbaycan port. It goes - it does not go, PAOK f*cks you
Kyr Kyr
τωρα που εγραψες αγγλικα εκεινος εκει ο σουηδος που χαθηκε με τα αγγλικα ποστ του
οφ τοπικ αλλα στειλτε ρε καμια απαντηση οποιος ξερει μας ελειψε εχει πολυ χιουμορ ο τυπος και παντα πετυχημενα σχολια
θα παιξει ο φανουρης καναμε τετοια μλκια στο δανεισμο
μετά έγινε...και μάλιστα είχαμε και συμφωνία κυρίων να μην παίξει στην Τούμπα...
Τι έγραψα; Αγγλικά;;che4 έγραψε:klainmein έγραψε:Who Qabala re?Who Qabala?
We trust PAOK and very big names like berbatov play the ball of their life or we f*ck them we fans of the PAOK as the song says. PAOK is not a very bad team PAO is much badder (πόνεσαν τα δάχτυλά μου και τα μάτια μου- το worse θα ήταν too much για τον ΚυρΚυρ) than him and will put two goals in the match. Bulgarian alani f*ck Azerbaycan port. It goes - it does not go, PAOK f*cks you
Kyr Kyr
τωρα που εγραψες αγγλικα εκεινος εκει ο σουηδος που χαθηκε με τα αγγλικα ποστ του
οφ τοπικ αλλα στειλτε ρε καμια απαντηση οποιος ξερει μας ελειψε εχει πολυ χιουμορ ο τυπος και παντα πετυχημενα σχολια

Δεν είναι αγγλικά ρε συ... (Κυρ)κυριλλικά είναι!

Το aztv είναι στον hotbird και μάλιστα ελεύθερο!" Άντε να δουμε... μακάρι να είμαι τυχερός και να μην τρέχω τελευταια στιγμη!!!
Ο φακουντο θα είναι σκυλιασμενος... προσοχή.
Ο φακουντο θα είναι σκυλιασμενος... προσοχή.
klainmein έγραψε:Τι έγραψα; Αγγλικά;;che4 έγραψε:klainmein έγραψε:Who Qabala re?Who Qabala?
Kyr Kyr
οφ τοπικ αλλα στειλτε ρε καμια απαντηση οποιος ξερει μας ελειψε εχει πολυ χιουμορ ο τυπος και παντα πετυχημενα σχολια![]()
![]()
Δεν είναι αγγλικά ρε συ... (Κυρ)κυριλλικά είναι!
ρε και ο τρελοσουηδος καπως ετσι τα εγραφε αυτο μου θυμισες
- john4serres
παμε γερα ΠΑΟΚΑΡΑ !
11αδα PAOKfc.gr

θα μπορουσαμε να κατεβουμε και ετσι , οπως το δινει το escore.gr

11αδα PAOKfc.gr

θα μπορουσαμε να κατεβουμε και ετσι , οπως το δινει το escore.gr

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Πέμ 17 Σεπ 2015, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άκρως επικίνδυνη ομάδα η καβάλα.
Με προβληματίζει ιδιαίτερα το μαρκάρισμα του Μέσα Κώλοι.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Με προβληματίζει ιδιαίτερα το μαρκάρισμα του Μέσα Κώλοι.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
- Μπαρκαρούτσος
logios έγραψε:"Από inpaok.com: Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στο Αζερμπαϊτζάν για τον αγώνα της Καμπάλα με τον ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ ασχολούνται συνέχεια με τον αγώνα της Τετάρτης (17/9) στο Μπακού.
Πάνω από 20 Αζτέκοι δημοσιογράφοι, βρέθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν τον αγώνα.
Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά, που ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», δέχθηκε τόσες ερωτήσεις από ξένους εκπροσώπους του Τύπου."
Είναι τρελοί αυτοί οι ΑΡΔ !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ