Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από vs40 »

Trilofiotis έγραψε:Ε λογικά για να έχει το Τζαβέλα ψηλά στη λίστα δε ξέρει μπάλα αυτος ο Τούντορ.

Ας του τυπώσει κάποιος το ποστ του vs40 που βλέπει καθημερινά όλους τους παίχτες μας στην προπόνηση, να του το πάει γιατι λάθος χαρτάκια παίρνει ο άσχετος που μας κουβάλησαν και βάζει όποιους ναναι παντου.

ΥΓ: Τα ίδια λέγαμε και για τον Κάτσε προ βδομάδων για τα στημένα απο μακρυα και προχθες 2 γκολ βάλαμε με σέντρες του... Υπομονή μάλλον σε όλους εκτός του Τσίκλα του μανουριάρη. Τούντορ γκοου μαουντεν.

ΥΓ2: Όντως πάντως, λογικά δε τα δουλεύουν πολύ τα στημένα, αλλα δεν είχαν και ΑΠΛΕΤΟ χρόνο :( . Επίσης δεν ειχαν και ΑΠΛΕΤΟ Μπερμπάτοφ (κλείνω με ον τόπικ!!)
Αν είναι ο Τζαβέλλας 1ος στη λίστα του Τούντορ ας μην πάνε στη μπάλα και άλλοι παίκτες. Δεν είναι το θέμα μόνο αυτό το έμμεσο. Σε κάθε φάουλ πάνε στη μπάλα 3-4 παίκτες. Έτσι αγχώνεται ο εκτελεστής και στο τέλος πάει χαράμι η ευκαιρία. Αν θέλει ο κόουτς τον Τζαβέλλα πάω πάσο, αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορώ να κάνω κριτική. Τι χαρτάκι και βλακείες? Δε νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα φίλε μου, ούτε είμαι από τους γκρινιάρηδες. Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την κριτική. Στα δύσκολα όταν το 90% θα λέει να φύγει ο κόουτς ή η μισή ομάδα, πάλι εγώ θα είμαι εδώ να στηρίζω. Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στα στημένα, γιατί να κρυβόμαστε? Οι αντίπαλοι μας κάνουν χαβά και αν εμείς βάλουμε 1 γκολ, το αντιμετωπίζουμε σαν λαχείο. Παλιά με ΒιεΪρίνια - Γκαρσία κάθε κόρνερ το βλέπαμε με άλλο ενδιαφέρον, για να μην πω πιο παλιά με Φρατζέσκο... Επιμένω ότι στη μπάλα δεν πρέπει να πηγαίνει η μισή ομάδα. Αν ο κόουτς είπε ο Τζαβέλλας θα τα βαράει, θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι στην άκρη.

Υγ: Δεν ξέρω αν το διάβασες, αλλά είπα ξεκάθαρα ότι η ομάδα φτιάχνεται και ότι είμαι σίγουρος ότι τα στημένα θα δουλευτούν. Στο κάτω κάτω δεν είναι και πυρηνική φυσική. 2 εβδομάδες θέλει περίπου να εστιάσει. Το να αποκτήσεις βέβαια ικανούς εκτελεστές έχει να κάνει με το υλικό σου και κατά πόσο κάνει ατομική προπόνηση ο παίκτης σε αυτό. Παλιά οι Φρατζέσκος και Τσάρτας είχανε αυτά τα ποσοστά γιατί λιώνανε στην προπόνηση να βαράνε φάουλ με ξύλινο τείχος, αλλά αυτές ήταν άλλες εποχές και δεν αναζητώ πλέον τέτοια κλάση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από K_geo »

στον προηγούμενο πάντως βάλαμε 2 απο κόρνερ.

μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω έχουμε στα φάουλ παρά στα κόρνερ που κυρίως ο κάτσε (ή/και κάποιος άλλος) μπορούν να έχουν ποιοτικά χτυπήματα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

obanebane έγραψε: Υ.Γ Ιβαν ο γκαουτσο εμεινε ελευθερος απο τη φλουμινενσε. :mrgreen:
Αυτόν γιατί τον σούταραν?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

K_geo έγραψε: ίσως αν πάρουμε επιτελικό, ίσως λέω, να είναι αριστεροπόδαρος (μιας και έχουμε λίγους στην ομάδα! :) ) και να έχει και στημένες μπάλες στο ρεπερτόριο του. :mrgreen:
Jesus Datolo, στο manager βγάζει φωτιές :lol: νομίζω αριστεροποδαρος
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αυτός είναι η λουγκρα που έπαιζε για ένα διάστημα στο gay;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ναι
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Τα στημενα,οντως,δεν ειναι το ατου μας προς το παρον,οπως ηταν με Σαντος η με Στεφενς,αλλα το πρωτο γκολ ειναι κομπινα που δουλευεται απο το καλοκαιρι,το παρατηρησα αυτο στο φιλικο με την Ντνιεπρ.Κορνερ στο υψος του πρωτου δοκαριου,κεφλια Τζαβελλα προς τα πισω.Αρα θεωρω το γκολ δουλεμενο και οχι κουτουρου.Απο εκει και περα θα ηθελα να δω μερικες ακομα κομπινες και σε φαουλ και σε κορνερ,γιατι τα στημενα ειναι ενας σημαντικος τομεας του παιχνιδιου,που μπορουν να κρινουν αποτελεσμα.Ειναι γεγονος οτι θελει πολυ δουλεια στην προπονηση και δεν ειναι κατι ευκολο να βγει απευθειας στο γηπεδο..

Για του λογου το αληθες,το 1-0 στο 31 περιπου.

https://www.youtube.com/watch?v=i6VdBIe89tE
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τρί 29 Σεπ 2015, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

K_geo έγραψε:στον προηγούμενο πάντως βάλαμε 2 απο κόρνερ.

μεγαλύτερο πρόβλημα πιστεύω έχουμε στα φάουλ παρά στα κόρνερ που κυρίως ο κάτσε (ή/και κάποιος άλλος) μπορούν να έχουν ποιοτικά χτυπήματα.
Όντως στα φάουλ είναι το μεγάλο πρόβλημα, ακόμη και αυτά που είναι κοντά στο κόρνερ. Στα κόρνερ δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο, γιατί δεν έχουμε πολύ ικανούς εκτελεστές στο υπάρχων υλικό. Βέβαια και στα κόρνερ σίγουρα θα δουλευτούν κομπίνες. Με Ατρόμητο τα γκολ που βάλαμε δε νομίζω να ήταν δουλεμένα. Στο 1ο κόρνερ η κεφαλιά του Τζαβέλλα είχε στόχο τα δίχτυα και ο Μπερμπάτοφ το έκανε γκολ επειδή πήγε στο σωστό σημείο. Στο 2ο κόρνερ μπερδευτήκανε όλοι πλην του Μακ. Κάποια κόρνερ μπαίνουν έτσι απλά χωρίς κομπίνες χωρίς τίποτα. Ακόμη και οι πιο δουλεμένες ομάδες στα στημένα εκτελούν και μερικά τέτοια "χύμα" κόρνερ για ξεκάρφωμα, σημαδεύοντας απλά ένα κεφάλι που δείχνει πιο αμαρκάριστος.

Edit: Τώρα είδα το ποστ σου sporos (για το 1ο κόρνερ). Δεν το είχα προσέξει αυτό που λες, αλλά εφόσον ισχύει, είναι πολύ ευχάριστο :D . Όπως και να είναι είμαι thrilled, από τη δουλειά του Τούντορ και από το θέαμα που μας προσφέρουν.

Δεν πρέπει να ψηλώσουμε τους στόχους της ομάδας όπως πέρυσι. Η ομάδα χτίζεται και πρέπει να προσέξουμε τι λέμε μετά από ενδεχόμενη νίκη με γαύρο. Η ομάδα θα χρειαστεί ροτέισον για να μη σκάσει, και αναπόφευκτα θα έρθουν αρκετές γκέλες, γιατί οι καινούργιοι παίκτες δεν έχουν δέσει. πχ ο Ζάιρο έχει ταλέντο, αλλά δε βρήκε χημεία. Ο Γκάρι την βρήκε τώρα, αλλά πριν τη βρει, πολλοί σπεύσανε να τον βγάλουν ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ λόγω τσαπατσουλιάς. Ο Σάμπο άκουσε τα ίδια. ελπίζω να καταλάβαμε ότι αυτοί οι παίκτες θέλουν χρόνο. Η είσοδος των Ζάιρο, Τσίμιροτ, Άντονις, Σάμπο, Χαρίση, ίσως κοστίσουν βαθμούς στην ομάδα, αλλά δε γίνεται να την βγάλουμε με 12-13 παίκτες τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GiorgosAtha έγραψε:
obanebane έγραψε: Υ.Γ Ιβαν ο γκαουτσο εμεινε ελευθερος απο τη φλουμινενσε. :mrgreen:

Πραγματικα θελεις να σου απαντησω;
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

obanebane έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:

Πραγματικα θελεις να σου απαντησω;
Από απορία και μόνο... :mrgreen:
Δεν πήγαινε στις προπονήσεις? Έλιωνε στα "ξενύχτια" και στις ...τάνες? Τι έκανε ο γίγαντας? :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν είναι να κάνουμε κομπίνες, Θέλω αυτή

[youtube]7Wun0QmF91A[/youtube]

Η έστω αυτή

[youtube]6-_1ajUoeEU[/youtube]

Αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι....

[youtube]oZzaaT4mlIU[/youtube]
[youtube]4bVuisDzouA[/youtube]
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Και μια και γραφουνε για Βελλιδη σημερα,απο σπορτ24=Πετρωτος=παπας,απλα να πω κι εγω την γνωμη μου οτι δεν ειναι αρκετος για δευτερος τερματας.Καταρχας δεν θελω αλλο κοντους τερματοφυλακες,ο συγκεκριμενος ειναι και κοντος,δεν εχει ουτε ετρωπαικη εμπειρια,με τα ποδια ειναι μετριοκαλος.Τεσπα,δεν θεωρω οτι ειναι βελτιωση να πουλησουμε Γλυκο και να δωσουμε λεφτα στον Πας να παρουμε Βελλιδη.Γενικα απο Ελληνες τερματαδες,προσιτους,δεν μου γεμιζει κανεις το ματι.Ισως μονο με πολυ επιφυλαξη ο Παπαδοπουθλος του Νιονιου..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ivan , την καψουρα σου !
Σκάσ' τα !!!
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Καλά αυτό με τον Βελλίδη πως προέκυψε πάλι;
Προσωπικά προτιμώ τον Γλύκο ως δεύτερο και κύριο ανταγωνιστή του Όλσεν, παρά τον Βελλίδη που δεν έχει καν τις παραστάσεις του Γλύκου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον Μάκρη τον Κύπριο

http://www.transfermarkt.de/andreas-mak ... aison/2014
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”