Αν είναι ο Τζαβέλλας 1ος στη λίστα του Τούντορ ας μην πάνε στη μπάλα και άλλοι παίκτες. Δεν είναι το θέμα μόνο αυτό το έμμεσο. Σε κάθε φάουλ πάνε στη μπάλα 3-4 παίκτες. Έτσι αγχώνεται ο εκτελεστής και στο τέλος πάει χαράμι η ευκαιρία. Αν θέλει ο κόουτς τον Τζαβέλλα πάω πάσο, αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορώ να κάνω κριτική. Τι χαρτάκι και βλακείες? Δε νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα φίλε μου, ούτε είμαι από τους γκρινιάρηδες. Πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την κριτική. Στα δύσκολα όταν το 90% θα λέει να φύγει ο κόουτς ή η μισή ομάδα, πάλι εγώ θα είμαι εδώ να στηρίζω. Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στα στημένα, γιατί να κρυβόμαστε? Οι αντίπαλοι μας κάνουν χαβά και αν εμείς βάλουμε 1 γκολ, το αντιμετωπίζουμε σαν λαχείο. Παλιά με ΒιεΪρίνια - Γκαρσία κάθε κόρνερ το βλέπαμε με άλλο ενδιαφέρον, για να μην πω πιο παλιά με Φρατζέσκο... Επιμένω ότι στη μπάλα δεν πρέπει να πηγαίνει η μισή ομάδα. Αν ο κόουτς είπε ο Τζαβέλλας θα τα βαράει, θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι στην άκρη.Trilofiotis έγραψε:Ε λογικά για να έχει το Τζαβέλα ψηλά στη λίστα δε ξέρει μπάλα αυτος ο Τούντορ.
Ας του τυπώσει κάποιος το ποστ του vs40 που βλέπει καθημερινά όλους τους παίχτες μας στην προπόνηση, να του το πάει γιατι λάθος χαρτάκια παίρνει ο άσχετος που μας κουβάλησαν και βάζει όποιους ναναι παντου.
ΥΓ: Τα ίδια λέγαμε και για τον Κάτσε προ βδομάδων για τα στημένα απο μακρυα και προχθες 2 γκολ βάλαμε με σέντρες του... Υπομονή μάλλον σε όλους εκτός του Τσίκλα του μανουριάρη. Τούντορ γκοου μαουντεν.
ΥΓ2: Όντως πάντως, λογικά δε τα δουλεύουν πολύ τα στημένα, αλλα δεν είχαν και ΑΠΛΕΤΟ χρόνο. Επίσης δεν ειχαν και ΑΠΛΕΤΟ Μπερμπάτοφ (κλείνω με ον τόπικ!!)
Υγ: Δεν ξέρω αν το διάβασες, αλλά είπα ξεκάθαρα ότι η ομάδα φτιάχνεται και ότι είμαι σίγουρος ότι τα στημένα θα δουλευτούν. Στο κάτω κάτω δεν είναι και πυρηνική φυσική. 2 εβδομάδες θέλει περίπου να εστιάσει. Το να αποκτήσεις βέβαια ικανούς εκτελεστές έχει να κάνει με το υλικό σου και κατά πόσο κάνει ατομική προπόνηση ο παίκτης σε αυτό. Παλιά οι Φρατζέσκος και Τσάρτας είχανε αυτά τα ποσοστά γιατί λιώνανε στην προπόνηση να βαράνε φάουλ με ξύλινο τείχος, αλλά αυτές ήταν άλλες εποχές και δεν αναζητώ πλέον τέτοια κλάση.