Συμφωνώ..αν και νομίζω πως ο Μαλεζάς είναι για βασικός και για πάγκο ο βιτορ τον οποίο θεωρώ το πιο αμπαλο στόπερ στην σούπερ λίγκα... Όσο για γκολασα ασε ας μην μιλήσω.. Θα τον κάνει αλλαγή μπορεί και στο ημίχρονο άμα όμως γυρίσει και δει στον πάγκο θα ψάχνει να βρει με ποιον να τον αλλάξει!!εδώ κολλάει ο Χαρίσης.. Εντάξει τον χαριση τον έχω καψουρα από πέρσι στο γιαννενο που τον έβλεπα.. Τεσπα ας κερδίσουμε και τα οποία λάθη θα διορθωθούν..K_geo έγραψε:ο χαρισης ηταν τραυματιας. θεωρω τεραστιο ρισκο τη συμμετοχη του με το καλημερα απο την επιστροφη του. και αλλο χαρισης που ειναι 19, αλλο Κλαους, που ειναι 27. δλδ πιο εμπειρος να διαχειριστει το σωμα του.
για μαλεζα, προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε αυτός να ειναι το 4ο στοπερ. και θεωρώ στην πορεία της χρονιάς θα είναι στη 18αδα περισσότερο απο ότι ο σκόνδρας.
υγ: μανιακέ, το νου σου. αν γινει καμια στραβη θα σου...αγορασω νοβα να τελειωνουμε.![]()
ειμαι σίγουρος οτι ολο και καποιο τσακαλι θα βρει καποιο λινκ εστω στο παρα πεντε.
Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15, NS2 & 2HD
-
paokpantou
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ., 12/9,18:15, NS2 & 2HD
Ξέρει κανείς ποιοί θα είναι στον πάγκο; Απ᾽ότι φαίνεται ο Τζαβέλλας ξεκινάει. Αρα ο Ροντρίγκεζ θα είναι ο ένας στον πάγκο...
Με μπέρδεψες. Τι σχέση έχουν οι δυο τους;Magpies4 έγραψε:Ξέρει κανείς ποιοί θα είναι στον πάγκο; Απ᾽ότι φαίνεται ο Τζαβέλλας ξεκινάει. Αρα ο Ροντρίγκεζ θα είναι ο ένας στον πάγκο...
δεν ξέρω αν θα δουλέψουν, τα βάζω με κάθε επιφύλαξη, θα δούμε αργότερα
http://www.sportp2p.com/
http://0dt.net/video/24413.html
http://www.sportingvideo.co/20150911/vv ... 42141.html
http://www.sportp2p.com/
http://0dt.net/video/24413.html
http://www.sportingvideo.co/20150911/vv ... 42141.html
Sorry, εννοώ ότι αλλάζει το σύστημα σε 3 5 2, προφανώς με τον Μακ στην κορυφή μαζί με Κλάους. Άρα δεν πάμε με 4 2 3 1 όπως έλεγαν οι ΑΡΔ και αυτός που βγαίνει είναι ο Ροντρίγκεζ ο οποίος λογικά θα επαιζε στα δεξιά των τριών πίσω απο το φορ...nothu έγραψε:Με μπέρδεψες. Τι σχέση έχουν οι δυο τους;Magpies4 έγραψε:Ξέρει κανείς ποιοί θα είναι στον πάγκο; Απ᾽ότι φαίνεται ο Τζαβέλλας ξεκινάει. Αρα ο Ροντρίγκεζ θα είναι ο ένας στον πάγκο...
Και νομίζω ότι με τον Μπερμπάτοφ θα βλεπουμε 3 5 2 συχνότερα, με τους 2 να επιλέγονται από Κλαους, Μπέρμπα, Ζάιρο και Μακ.
ΚΙ γω ετσι πιστευω
Και με κατσε Τζιόλη Πέλκα δειχνει οτι η νικη επιβάλλεται
Και με κατσε Τζιόλη Πέλκα δειχνει οτι η νικη επιβάλλεται
Νομιζω αυτο που γινεται με τους αρδ π βγαινουν κ λενε τις ενδεκαδες και τα σχηματα που δοκιμαζει εχει καταντησει γελοιο...
Και ειδικα οταν προκειται για την τελευταια, πιο σημαντικη προπονηση απ'την οποια προκυπτει αλλαγη σχηματος σε σχεση μ'ο,τι δοκιμαζε προηγουμενες μερες, ειναι μαλακια να το μαθαινει ο αντιπαλος 5 ωρες πριν τον αγωνα (πχ τα μ$%%οπανα στο σαιτ του πολκα)..
Αστον ρε φουστη μου in the dark (αν προσαρμοζει τα πλανα του βασει των δικων σου..)
και βγες και πες το ενα μισαωρο πριν την εναρξη..
Υ.Γ. Βεβαια με την ενδεκαδα που φημολογειται οτι κατεληξε, θα γινει του μπονους σημερα στον ξερολα, γιατι αυτη βαλαμε ολοι ως πιο ορθολογικη και καλα..
Υ.Γ.2 Και γω θα ηθελα να δω δοκιμη σε 4-2-3-1 αλλα θα προτιμουσα να γινει σ'ενα πιο ευκολο ματς, χωρις να ειμαστε στον τοιχο, οπως πχ με Καμπαλα..
Και ειδικα οταν προκειται για την τελευταια, πιο σημαντικη προπονηση απ'την οποια προκυπτει αλλαγη σχηματος σε σχεση μ'ο,τι δοκιμαζε προηγουμενες μερες, ειναι μαλακια να το μαθαινει ο αντιπαλος 5 ωρες πριν τον αγωνα (πχ τα μ$%%οπανα στο σαιτ του πολκα)..
Αστον ρε φουστη μου in the dark (αν προσαρμοζει τα πλανα του βασει των δικων σου..)
και βγες και πες το ενα μισαωρο πριν την εναρξη..
Υ.Γ. Βεβαια με την ενδεκαδα που φημολογειται οτι κατεληξε, θα γινει του μπονους σημερα στον ξερολα, γιατι αυτη βαλαμε ολοι ως πιο ορθολογικη και καλα..
Υ.Γ.2 Και γω θα ηθελα να δω δοκιμη σε 4-2-3-1 αλλα θα προτιμουσα να γινει σ'ενα πιο ευκολο ματς, χωρις να ειμαστε στον τοιχο, οπως πχ με Καμπαλα..
Εδώ ο Κολακας μας είπε πριν 2 μέρες ότι ο Τούντορ δεν θα ξαναπάιξει 3 5 2... Ιδού τι έγραψε στις 10 Σεπτ:
(απόρησα, όταν το διάβασα γιατί είναι γνωστό τι αρέσει στον Τούντορ)
῾Στα φορ εννοείται πως Μπερμπάτοφ και Κλάους μπορούνε να παίξουν μαζί, όμως δεν γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι. Θα χρειαστεί ο Κλάους να μείνει στον πάγκο, όταν φορτωθεί παιχνίδια ο Βούλγαρος θα μείνει αυτός, σίγουρα θα παίξουμε αγώνες με τον Ζάιρο δεύτερο φορ, ενώ νομίζω πως σύντομα η ομάδα θα παίζει ή 4-2-3-1 ή 4-4-1-1 ή 4-3-3. Η τριάδα στην άμυνα δεν θα κρατήσει για πολύ.᾽
(απόρησα, όταν το διάβασα γιατί είναι γνωστό τι αρέσει στον Τούντορ)
῾Στα φορ εννοείται πως Μπερμπάτοφ και Κλάους μπορούνε να παίξουν μαζί, όμως δεν γίνεται αυτό σε κάθε παιχνίδι. Θα χρειαστεί ο Κλάους να μείνει στον πάγκο, όταν φορτωθεί παιχνίδια ο Βούλγαρος θα μείνει αυτός, σίγουρα θα παίξουμε αγώνες με τον Ζάιρο δεύτερο φορ, ενώ νομίζω πως σύντομα η ομάδα θα παίζει ή 4-2-3-1 ή 4-4-1-1 ή 4-3-3. Η τριάδα στην άμυνα δεν θα κρατήσει για πολύ.᾽
Δεν ξαναγραφω καλη επιτυχια πριν απο ματς, ειμαι καλτσα..
Μαλιστα, για να αντισταθμισω την "αρνητικη ενεργεια MANIAK"
για την ελλειψη λινκ,
θα παιξω απο 1 ευρω στο 2-1 και στο 1-1..
Ετσι η νικη ειναι εγγυημενη..
Βασικα, πρεπει να με βαλει ο Ιβαν στο payroll γιατι οποτε παιζω κοντρα τον ΠΑΟΚ (περα απο περσι, που ηταν αχαστα και ενα 2χρονο θα εβγαζε χρηματα με το τσιρκο..), κερδιζουμε..
Μαλιστα, για να αντισταθμισω την "αρνητικη ενεργεια MANIAK"
θα παιξω απο 1 ευρω στο 2-1 και στο 1-1..
Ετσι η νικη ειναι εγγυημενη..
Βασικα, πρεπει να με βαλει ο Ιβαν στο payroll γιατι οποτε παιζω κοντρα τον ΠΑΟΚ (περα απο περσι, που ηταν αχαστα και ενα 2χρονο θα εβγαζε χρηματα με το τσιρκο..), κερδιζουμε..
Στη 18άδα του ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ.
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης
-
black death
Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης
- Ekatnetworkltd