Για μένα και και στα απέναντι μας δεν έκανε σοβαρούς αγωνες, πάλι ποδια έπαιρνε και και έκανε κάποια σουτ στο πρώτο ματς γιατί στο δεύτερο μόνο δύναμη είχαν από στόχο...sporos123 έγραψε:Ενταξει μαγκες με 2 ασχημα παιχνιδια τον βγαλατε οτι δεν κανει..Δεν εχει δειξει τιποτα μεχρι στιγμης,αλλα ειμαι διατεθειμενος να του δωσω χρονο.Αλλωστε,το παιδι ουτε αγγλικα δεν ξερει..Ειναι καινουργιος σε ενα αγνωστο περιβαλλον..
52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
- desperando
- Επικοινωνία:
Ήξερε τους συμπαίκτες, μπορούσε να ΜΙΛΉΣΕΙ μαζί τους, είχε χώρους σαν αουτσάιντερron-swanson έγραψε:Βασικα ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ. Εγω ακομα πιστευω οτι δεν ειναι κακος παιχτης, αλλα πρεπει να ξεψαρωσει γρηγορα. Εντωμεταξυ πως ειχε τοσο θρασος στα μεταξυ μας παιχνιδια και τωρα ειναι αλλος παιχτης, δεν μπορω να το καταλαβω.
Είναι μέσα σε ένα γήπεδο με 11 αντιπάλους, 11 συμπαίχτες, 4 κοράκια, 2 πάγκους ομάδων και θεατές αγώνα και μπορεί να συνεννοηθεί μόνο με τον Μακ, χαλαρά λίγο και δώστε του χρόνο... 

Το ματς δεν το είδα, αλλά εάν είναι τόσο πιεσμένος όσο λέτε ο ΠΑΟΚ σαν αγωνιστικό τμήμα να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτόν. Προσόντα έχει, ποιότητα έχει, μακάρι να τα βγάλει.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μεχρι να ξεπερασει τα ψυχολογικα του ωστε να δουμε αν το κατεχει ή οχι ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ και μην τον βαζετε να παιξει γιατι θα καει πριν μαθει να λεει καλημερα!...
Δεν έχει ανάγκη καμιά προστασία, ας βελτιωθεί να αποδείξει ότι μπορεί, πρώτα στον εαυτό του.
Πληρώνετε για να παίζει, αν δεν κάνει θα φάει πάγκο, δεν νομίζω να παίζει με.. Βύσμα. ;(
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Πληρώνετε για να παίζει, αν δεν κάνει θα φάει πάγκο, δεν νομίζω να παίζει με.. Βύσμα. ;(
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 30 Αύγ 2015, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα κρύβει καλά πάντως.Gimnistis έγραψε:. Προσόντα έχει, ποιότητα έχει, μακάρι να τα βγάλει.

παρα πολυ φοβισμένος, ψαρωμένος.
φαινόταν οτι έβλεπε την κάθετη αλλα δεν την έκανε, όπως και κάθε του επιλογή τη σκεφτόταν παρα πολύ.
θα χρειαστεί αρκετό χρόνο απο ότι φαίνεται...
φαινόταν οτι έβλεπε την κάθετη αλλα δεν την έκανε, όπως και κάθε του επιλογή τη σκεφτόταν παρα πολύ.
θα χρειαστεί αρκετό χρόνο απο ότι φαίνεται...
Οχι ρε. Να φύγει. Αχρηστος είναι αφού. Τσεκούρι.
Ε ρε μ αυτά τα βιαστικά τα συμπερασματα. Δε θα βάλουμε μυαλό ποτε. 2 ματς επαιξε ο άνθρωπος.
Ε ρε μ αυτά τα βιαστικά τα συμπερασματα. Δε θα βάλουμε μυαλό ποτε. 2 ματς επαιξε ο άνθρωπος.
- aisiodoksos
Το χειροτερο ειναι οτι μοιαζει σαν χαμενος..δεν ξερει τι θελει να κανει στο γηπεδο. Α και πολυ αργος στις αποφασεις του. Ελπιζω σε ανοδο.
Και γω δεν τον πιστευα/ω περα απο μια θεση ρολιστα,ron-swanson έγραψε:Βασικα ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΣ. Εγω ακομα πιστευω οτι δεν ειναι κακος παιχτης, αλλα πρεπει να ξεψαρωσει γρηγορα. Εντωμεταξυ πως ειχε τοσο θρασος στα μεταξυ μας παιχνιδια και τωρα ειναι αλλος παιχτης, δεν μπορω να το καταλαβω.
ισχυουν σε μεγαλο βαθμο αυτα π ειπε ενα παιδι πιο πανω για οσα ασχημα εμφανισε σημερα (αλλα κ στο αλλο παιχνιδι),
ΑΛΛΑ το τοσο χαλι που εδειξε πιστευω οφειλεται σαυτο π λεει ο Ρον, και το ειπα κ στη διαρκεια του αγωνα...
Χαμενος στη μεταφραση, τρακαρισμενος, αυτοπεποιθηση στα ταρταρα, φοβισμενος..
Βεβαια αυτο λεει πολλα για την κραση του και δειχνει οτι δεν προκειται ν εξελιχθει κ πολυ..
Αλλα ειναι αδυνατο ναχει αυτο το επίπεδο παιχτη γ εθνικης π εχει παρουσιασει μεχρι τωρα σε διαφορους τομεις,
πρεπει να ξεκλειδωσει..
Ελπιζω μετα το σημερινό να υπαρχει επιστροφη και να μη βυθιστει ακομη περισσοτερο..
Γιαυτο καθαρα για προληπτικους λογους

Το παιδί χρειαζεται βοηθεια..
Τωρα υπνωση για αποβολη του κόμπλεξ θα ειναι,
καμια πιπ@ απτη γυναίκα του για να του ανεβει η αυτοπεποιθηση θα ειναι,
κατι πρεπει να γινει..
ο παίχτης δεν είναι χεσμένοςdesperando έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο χεσμενος
είναι άμπαλος
απορώ πραγματικά τι του είδαν στα 180 λεπτά εναντίων μας και τον πήραν