ΠΑΟΚ-Nk Lokomotiva Zagreb 23/07,20:00,Novasports2 &NS2HD
Re: ΠΑΟΚ-Nk Lokomotiva Zagreb 23/07,20:00,Novasports2 &NS2HD
Αυτην την ωρα παιζει Σιρακ-Αικ.
Οι Αρμενιοι απο το πρωτο λεπτο τραγουδουν και στηριζουν την ομαδα τους,ανεξαρτητως σκορ(0-2) ή λαθων που κανουν οι παιχτες τους.
Ελπιζω και οι δικοι μας παιχτες να τυχουν της ιδιας αντιμετωπισης ανεξαρτητως αποτελεσματος.
Οι Αρμενιοι απο το πρωτο λεπτο τραγουδουν και στηριζουν την ομαδα τους,ανεξαρτητως σκορ(0-2) ή λαθων που κανουν οι παιχτες τους.
Ελπιζω και οι δικοι μας παιχτες να τυχουν της ιδιας αντιμετωπισης ανεξαρτητως αποτελεσματος.
- hasio_john
Αδερφέ, σε περίπτωση 0-2 σε μας θ' ακούγονται οι γιούχες από το διάστημα!

Μετα απο πανω απο 8 μήνες γήπεδο
Ελπίζω να με αποζημιώσει η ομαδα με περισσότερη ώρα μπάλα - παράταση ...
Ελπίζω να με αποζημιώσει η ομαδα με περισσότερη ώρα μπάλα - παράταση ...
11αδα:

κατι πρεπει να γινει με τον τυπο που γραφει τα ονοματα στην 11αδα, ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ!!!

κατι πρεπει να γινει με τον τυπο που γραφει τα ονοματα στην 11αδα, ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ!!!
Αναμενόμενη ...
Σαλπι οι καμπάνες ηχούν ´
Σαλπι οι καμπάνες ηχούν ´
- john4serres
Κουλούρη μπαίνεις βασικός. Σε εκλιπαρώ εγώ και πόσοι άλλοι να παίξεις καλά να είσαι στα σχέδια του προπονητή ώστε να μην δούμε τον άλλον βασικό φορ.
- Μπαρκαρούτσος
Τι έλεγα τις προάλλες; Χαμηλά τη μπάλα κι έτσι...
Ρε δε γαμιούνται όλα; ΠΑΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ, άντε τραβάτε γήπεδο να φτύσετε το λαρύγγι σας στο τσιμέντο για το Δικέφαλο Αετό!!! Και φωνάξτε και για εμάς τους ακούσιους απόντες!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!
Βέβαια και το 2πλό είναι ένα από τα 3 πιθανά αποτελέσματα, να μη το ξεχνάμε αυτό ποτέ.
Ρε δε γαμιούνται όλα; ΠΑΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ, άντε τραβάτε γήπεδο να φτύσετε το λαρύγγι σας στο τσιμέντο για το Δικέφαλο Αετό!!! Και φωνάξτε και για εμάς τους ακούσιους απόντες!

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Βέβαια και το 2πλό είναι ένα από τα 3 πιθανά αποτελέσματα, να μη το ξεχνάμε αυτό ποτέ.
Xαχαχαχαχαχαχ!!!stelyk έγραψε:11αδα:
Κοϋλόϋρης και Τσιόλης!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Και κιτσιοϋAle έγραψε:Xαχαχαχαχαχαχ!!!stelyk έγραψε:11αδα:
Κοϋλόϋρης και Τσιόλης!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα όμως που το ξέχασαν πρώτα τα καμάρια μας στην Κροατία.RoMaN έγραψε:Βέβαια και το 2πλό είναι ένα από τα 3 πιθανά αποτελέσματα, να μη το ξεχνάμε αυτό ποτέ.

- ΑποστόληςΑ
'Ετσι! Costa και όχι Σκόνδρας, ο οποίος όπως τον είδα στο φιλικό ήταν χάλιας!
Ο Κουλούρης επί Στέφενς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά πέρυσι επί ΑΑ αγνώριστος!
Ο Κουλούρης επί Στέφενς έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά πέρυσι επί ΑΑ αγνώριστος!
Οι συγκεκριμενοι παικτες και ειδικα οι 3 στην αμυνα και ο Μακ αριστερα δεν μπορουν να παιξουν 3-5-2,αν ο Τζιολης δεν ειναι σε καλη μερα,να καλυψει κενα που θα δημιουργηθουν,η τρυπα στα αριστερα της αμυνας μπορει να κοστισει.
Σε δυο τρεις ώρες θα συζητάμε για το πόσο μπαλάρα θα έχουν παίξει Λούκας και Πέλκας και πόσο θετική είναι η συνύπαρξη τους.
Είμαι βέβαιος για πολύ εύκολη νίκη-πρόκριση με αρκετά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο με ΜΒΠ τους δυο προαναφερθέντες.
Είμαι βέβαιος για πολύ εύκολη νίκη-πρόκριση με αρκετά γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο με ΜΒΠ τους δυο προαναφερθέντες.