Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Λοιπον η προιστορια δεν ειναι κ τοσο καλη.Εχουμε κ λεμε ΜΟΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1954-55.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πνιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 νικη ΠΑΟΚ-Δοξα=1-0 στην παραταση κ προκριση στον τελικο οπου χασαμε απο το βαζελο 2-0.
1969-70.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 νικη ΠΑΟΚ-Αιγαεω=1-0 κ προκριση στον τελικο οπου χασαμε απο τα σκουληκια 1-0.
1974-75.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 οπου αποκλειστηκαμε γαυρος-ΠΑΟΚ=4-0.
ΔΙΠΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1981-82.Στη φαση των 8.ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-1.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 οπου αποκλειστηκαμε απο τον βαζελο ΠΑΟΚ-βαζελος=1-0,βαζελος-ΠΑΟΚ=2-0.
1986-87.Στη φαση των 32.Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=3-0,ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0.Αποκλεισμος ΠΑΟΚ.
1988-89.Στη φαση των 8.ΠΑΟΚ Πανιωνιος=2-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-0 προκριθηκε στην παραταση ο Πανιωνιος με 3-0.
1996-97.Στη φαση των 32.ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=4-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-3.Προκριθηκε ο ΠΑΟΚ στους 16 οπου αποκλειστηκαμε απο το γαυρο.ΠΑΟΚ-γαυρος=1-2,γαυρος-ΠΑΟΚ=2-1.
1997-98.Στη φαση των 4.Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=1-0,ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-1.Αποκλεισμος ΠΑΟΚ.
1954-55.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πνιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 νικη ΠΑΟΚ-Δοξα=1-0 στην παραταση κ προκριση στον τελικο οπου χασαμε απο το βαζελο 2-0.
1969-70.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 νικη ΠΑΟΚ-Αιγαεω=1-0 κ προκριση στον τελικο οπου χασαμε απο τα σκουληκια 1-0.
1974-75.Στη φαση των 8 μονος αγωνας ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 οπου αποκλειστηκαμε γαυρος-ΠΑΟΚ=4-0.
ΔΙΠΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1981-82.Στη φαση των 8.ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=1-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-1.Προκριση ΠΑΟΚ στους 4 οπου αποκλειστηκαμε απο τον βαζελο ΠΑΟΚ-βαζελος=1-0,βαζελος-ΠΑΟΚ=2-0.
1988-89.Στη φαση των 8.ΠΑΟΚ Πανιωνιος=2-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-0 προκριθηκε στην παραταση ο Πανιωνιος με 3-0.
1996-97.Στη φαση των 32.ΠΑΟΚ-Πανιωνιος=4-0,Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=2-3.Προκριθηκε ο ΠΑΟΚ στους 16 οπου αποκλειστηκαμε απο το γαυρο.ΠΑΟΚ-γαυρος=1-2,γαυρος-ΠΑΟΚ=2-1.
- painkiller4
Θέλει πολύ προσοχή είναι διπλά παιχνίδια με ένα πονηρό αντίπαλο που μας έχει κάνει κηδείες μην το ξεχνάμε. Σε αθηναϊκά μέσα αρκετοί κωλοαρδ ήδη αναφέρουν ότι αν κάποιος έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην περάσει είμαστε εμείς και τις γνωστές παπαρολογιες τους. Τεσπα όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με αυτούς τώρα όλη την προσοχή στραμμένη στα ματς του πρωτάθληματος που έρχονται και είναι εξίσου σημαντικά
Γι αυτό έβαλα τον "νιόνιο" μέσα σε "..." φίλε μου Πτολεμαίο...eorptol έγραψε: Άλλες συμπάθειες έχει ο αρμαγεδωνας:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή μήπως πρέπει να αρχίσουμε να...τρέμουμε;theo-drama έγραψε:Λοιπον η προιστορια δεν ειναι κ τοσο καλη.Εχουμε κ λεμε ΜΟΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΠΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
"Φρέσκα κουλούρια" λέει ο κουλουρτζής ρε φίλε theo-drama...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
goran σιγουρα φρεσκα κουλουρια και οχι δεν τρεμουμε,αλλα κ στην Καλλονη που κι εγω το πιστευα οτι θα κερδισουμε ανετα κ στο 2ο ματς στην Τουμπα θα καναμε ροτεσιον, δεν επαληθευτηκα, που ηταν και πιο αδυνατη ομαδα,ποσο μαλλον με τον Πανιωνιο που ειναι καλυτερη ομαδα κ δεν μας εκανε λιγες κηδειες στο κυπελλο.Εκτος απο ενα ματς στο κυπελλο που τπυς κερδισαμε οπως εγραψα πριν με 4-0 και ο επαναληπτικος ηταν τυπικη διαδικασια(κερδισαμε 2-3 στη Ν.Σμυρνη),ολα τα αλλα ματς ηταν σχεδον στο γκολ η προκριση.
Επισης το εγραψα για να δουμε την προιστορια με τον Πανιωνιο.Εκτος αν δεν επρεπε ή αν ειμαι οφ.
Επισης το εγραψα για να δουμε την προιστορια με τον Πανιωνιο.Εκτος αν δεν επρεπε ή αν ειμαι οφ.
- Aureliano Buendia
Αλησμόνητα τα διπλά ματς τη σεζόν 97-98.
Γκολ στο 93' στη Νέα Σμύρνη του μετέπειτα δικού μας Βόκολου, με καθαρότατο φάουλ στον Μιχόπουλο.
Αποκαρδιωτική εμφάνιση στην Τούμπα στον επαναληπτικό και αποκλεισμός.
Ο Βρύζας απλώς ισοφάρισε στο τέλος το γκολ του επίσης μετέπειτα δικού μας Ναλιτζή.
Ο Ναλιτζής το κάρφωσε στον τελικό στον πεθαμένο τότε βάζελο στο παλιό Καραϊσκάση.
Γκολ στο 93' στη Νέα Σμύρνη του μετέπειτα δικού μας Βόκολου, με καθαρότατο φάουλ στον Μιχόπουλο.
Αποκαρδιωτική εμφάνιση στην Τούμπα στον επαναληπτικό και αποκλεισμός.
Ο Βρύζας απλώς ισοφάρισε στο τέλος το γκολ του επίσης μετέπειτα δικού μας Ναλιτζή.
Ο Ναλιτζής το κάρφωσε στον τελικό στον πεθαμένο τότε βάζελο στο παλιό Καραϊσκάση.
- sourmenetes
- Moderator
Τα πρώτα ματς θα γίνουν 27-28 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 3-4 και 10-11 Φεβρουαρίου.
Αν δεν το φροντίσουμε από τώρα ετοιμαστείτε για την ρεβάνς κυπέλλου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου για προφανείς λόγους.
(ακολουθεί στις 6-7 Φεβρουαρίου το μάτς στο τηγάνι).
Αν δεν το φροντίσουμε από τώρα ετοιμαστείτε για την ρεβάνς κυπέλλου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου για προφανείς λόγους.
Δεν λέω ούτε ότι είσαι οφ ούτε ότι δεν έπρεπε φίλε μου...theo-drama έγραψε:goran σιγουρα φρεσκα κουλουρια και οχι δεν τρεμουμε,αλλα κ στην Καλλονη που κι εγω το πιστευα οτι θα κερδισουμε ανετα κ στο 2ο ματς στην Τουμπα θα καναμε ροτεσιον, δεν επαληθευτηκα, που ηταν και πιο αδυνατη ομαδα,ποσο μαλλον με τον Πανιωνιο που ειναι καλυτερη ομαδα κ δεν μας εκανε λιγες κηδειες στο κυπελλο.Εκτος απο ενα ματς στο κυπελλο που τπυς κερδισαμε οπως εγραψα πριν με 4-0 και ο επαναληπτικος ηταν τυπικη διαδικασια(κερδισαμε 2-3 στη Ν.Σμυρνη),ολα τα αλλα ματς ηταν σχεδον στο γκολ η προκριση.
Απλά θυμίζω ότι απ τον τελευταίο μας αποκλεισμό απ τον νιόνιο έχουμε αλλάξει κοτζάμ ΧΙΛΙΕΤΙΑ και πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε στο ένας προς έναν τουλάχιστον 3 κλάσεις διαφορά σαν ομάδες (με την καλλονή έχουμε 4 τουλάχιστον), σαν ρόστερ, προπονητή και οργάνωση γενικά...
Αυτά γιατί βλέπω
Πολύ σωστός ο tzelas κι ας κοιτάξουνtzelas έγραψε:Τα πρώτα ματς θα γίνουν 27-28 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 3-4 και 10-11 Φεβρουαρίου.
Αν δεν το φροντίσουμε από τώρα ετοιμαστείτε για την ρεβάνς κυπέλλου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου για προφανείς λόγους.![]()
Κυρ Νίκο έμπειρε και Τζακ εδώ σας θέλω ρε "μαστόρια" να διδάξετε Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A. και να προστατεύσετε τα λεφτά του Ιβάν κι όχι με τους Γκαλίτσιους και τον Φρανκ γενικότερα...
-
ariskatiforos
Τελευταία φορα μας ειχε αποκλείσει σε διπλούς με τον δεύτερο στη τούμπα ,όπου τοτε έπαιζε στο Πανιώνιο ενας με βαμμένο ξανθό εντονο το τριχωτό της κεφαλής οποιος θυμάται πως τον λένε ..οχι ο εστογιαννοφ αυτός ηταν αργότερα ,ενας ΕΛληνας ..τελοσπαντων ΠΑΟΚ εισαι πρόκριση απο το πρωτο παιχνιδι βλεπω
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Απο τα ποστ μου που συμπερανες οτι εκπεμπω μιζερια δεν το καταλαβαινω.Ειπα πουθενα οτι δεν εχουμε καλυτερη ομαδα.Απορω.Παραθεση την προιστορια εκανα.Οπως ειπε κ ο Σουρμε, καλη κληρωση αλλα οχι ευκολη, εν μεσω καθε 3-4 μερες και παιχνιδι που θα εχουμε, εως τις 7/2/2016,εκτος αν παιξουμε τον επαναληπτικο στις 10-11/2/2016.goran 64 έγραψε:Δεν λέω ούτε ότι είσαι οφ ούτε ότι δεν έπρεπε φίλε μου...theo-drama έγραψε:goran σιγουρα φρεσκα κουλουρια και οχι δεν τρεμουμε,αλλα κ στην Καλλονη που κι εγω το πιστευα οτι θα κερδισουμε ανετα κ στο 2ο ματς στην Τουμπα θα καναμε ροτεσιον, δεν επαληθευτηκα, που ηταν και πιο αδυνατη ομαδα,ποσο μαλλον με τον Πανιωνιο που ειναι καλυτερη ομαδα κ δεν μας εκανε λιγες κηδειες στο κυπελλο.Εκτος απο ενα ματς στο κυπελλο που τπυς κερδισαμε οπως εγραψα πριν με 4-0 και ο επαναληπτικος ηταν τυπικη διαδικασια(κερδισαμε 2-3 στη Ν.Σμυρνη),ολα τα αλλα ματς ηταν σχεδον στο γκολ η προκριση.
Επισης το εγραψα για να δουμε την προιστορια με τον Πανιωνιο.Εκτος αν δεν επρεπε ή αν ειμαι οφ.![]()
Απλά θυμίζω ότι απ τον τελευταίο μας αποκλεισμό απ τον νιόνιο έχουμε αλλάξει κοτζάμ ΧΙΛΙΕΤΙΑ και πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε στο ένας προς έναν τουλάχιστον 3 κλάσεις διαφορά σαν ομάδες (με την καλλονή έχουμε 4 τουλάχιστον), σαν ρόστερ, προπονητή και οργάνωση γενικά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά γιατί βλέπω![]()
![]()
ότι πάει ήδη να δημιουργηθεί ένα κλίμα μιζέριας και αβεβαιότητας για την πρόκριση
![]()
![]()
πριν τους δύο συγκεκριμένους αγώνες, το οποίο φυσικά δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα μας που χρειάζεται πάνω απ όλα την ψυχολογική στήριξη μας...
Λάθος κατάλαβες...Δεν το λέω για σένα αλλά για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ρε συ Τέο... 
- thanos-xanthi
- Kostomanolis
Παιδακι ημουν, ημουνα μεσα με προσκλησεις που μοιραζε ο Μπεος στα σχολειαΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θυμάμαι μια χρονιά που χάσαμε 1-0 στη Νέα Σμύρνη με γκολ στο οποίο έγινε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακά μας, αλλά φυσικά ποτέ δεν σφυρίχτηκε. Στη ρεβάνς είμασταν κάτω του μετρίου (1-1) και αποκλειστήκαμε.
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk