Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
κοιτα ευτυχως αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε. πιστευω οτι απο αυριο θα αρχισουμε να κλεινουμε τις τρυπες αρχιζοντας απο τον προπονητη.
θα ηθελα καποιος να μου πει οκ ξερουμε οτι φερνει παιχταραδες μικρους αγνωστους που αργοτερα γινονται τοπ
στις ομαδες που ηταν ομως εχει φερει ποτε καποιο μεγαλο ονομα
και δευτερον στις ομαδες που ηταν ο ποιος μεγαλος σε ηλικια παιχτης που εφερε ποσο ηταν και ποιος
θα ηθελα καποιος να μου πει οκ ξερουμε οτι φερνει παιχταραδες μικρους αγνωστους που αργοτερα γινονται τοπ
και δευτερον στις ομαδες που ηταν ο ποιος μεγαλος σε ηλικια παιχτης που εφερε ποσο ηταν και ποιος
Στην Αργεντινή αν πήγε, θα είδε ή έκλεισε ταλεντάκια. Πριν το κόπα όπου θα ανέβει η τιμή τους.
- Ekatnetworkltd
Γιά να καταλάβεται τι τεχνικό διευθυντή πήραμε,ο Αμπράμοβιτς έδωσε 8.000.000,00 λίρες γιά να τον πάρει από την Τότεναμ στην Τσέλσι δηλαδή κάπου 10 .0000.000,€!Δηλαδή κανονική μεταγραφή,πού τέτοια ούτε στα ονειρά μας δεν έχουμε κάνει!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ FRANK
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ FRANK
κυρίως νέους εξελίξιμους αλλά και λίγο πάνω απο τα 20.paoktzis έγραψε:κοιτα ευτυχως αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε. πιστευω οτι απο αυριο θα αρχισουμε να κλεινουμε τις τρυπες αρχιζοντας απο τον προπονητη.
αν δεν κανω λάθος, ήταν ο Σεφτσένκο, αλλά αυτόν κυρίως τον πήγε ο Ρομάν, ο Αμπράμοβιτς. όχι ο μοντερέϊτορ.

- ace79grpaok
παρε γρηγορα προπονητη δανε γιατι μας βλεπω 20 ιουλιου στα τιρανα για το φλαμουρταρι-παοκ με αυτους που μπλεξαμε ,

- Kostas_Peraia4
http://www.paok24.com/podosfairo/44412/ ... ia-arnesen
Μπορεί ο Φρανκ Άρνεσεν να βρίσκεται από σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ...
Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα μείνει στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Δανία. Και αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρώσει εκεί ακόμη τις υποχρεώσεις του ως τηλεοπτικός αναλυτής των αγώνων της Εθνικής.
Το διάστημα που θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, καθώς από την πρώτη ημέρα -όπως διαβάσατε στο PAOK24- συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του ενώ πέρασε αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία του Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ αρχίζει και επίσημα από τις 15/6, με το "καυτό" θέμα του προπονητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο...
Μπορεί ο Φρανκ Άρνεσεν να βρίσκεται από σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ...
Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα μείνει στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Δανία. Και αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρώσει εκεί ακόμη τις υποχρεώσεις του ως τηλεοπτικός αναλυτής των αγώνων της Εθνικής.
Το διάστημα που θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, καθώς από την πρώτη ημέρα -όπως διαβάσατε στο PAOK24- συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του ενώ πέρασε αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία του Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ αρχίζει και επίσημα από τις 15/6, με το "καυτό" θέμα του προπονητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο...
- Kostas_Peraia4
- GiorgosAtha
Ας φύγει και ας έρθει ξανά στις 15/6... δεν με νοιάζει καθόλου.
Από την στιγμή που ταυτόχρονα εργάζεται και δουλεύει για την ομάδα στα παπάκια μου.
Ο K.P.Boateng είναι στη Μύκονο... ανέβα πασάκα μου στην Χαλκιδική. Θα γουστάρεις και το συμβόλαιο είναι έτοιμο!
Από την στιγμή που ταυτόχρονα εργάζεται και δουλεύει για την ομάδα στα παπάκια μου.
Ο K.P.Boateng είναι στη Μύκονο... ανέβα πασάκα μου στην Χαλκιδική. Θα γουστάρεις και το συμβόλαιο είναι έτοιμο!

- kataramenos5
"Αντε μωρε με το Δανο τουριστα"Kostas_Peraia4 έγραψε:Τι κολπα ειναι αυτα παλι?Παλι θα φυγει?
Συντομα στις οθόνες σας...

- Kostas_Peraia4
Οχι kat δεν μου κανει εντυπωση οτι θα φυγει.Ειμαι σιγουρος πως οπου και να βρισκεται την δουλεια του θα την κανει με τον καλυτερο τροπο.Απλα ημουν φτιαγμενος με τον γεγονος οτι θα ειχαμε συντομα την συνεντευξη τυπου.Τωρα ξενερωσα...
- kataramenos5
Δε πηγαινε προσωπικα, απλα πιστευω θα το δουμε συντομα σε καποια σαιτ που δε ξερουν που παν τα... 24.
Με το που θα ανακοινωθούν προπονητης και καποιες μεταγραφες θα αρχισει το γνωστο τροπάρι για τις μετριες επιλογες που " δεν ειναι αντάξιες του μεγεθους του ΠΑΟΚ "κλπ κλπ.Μετά τα ταξιδια του ,το κασε του σε σχεση με τα αποτελέσματα που βλεπουμε, ειδικα αμα βγει κανα χιναρι με καμια Καλονη κι ολα θα παρουν παλι το δρομο τους.
Ο καρκινος ειναι μια αθενεια που ακομα και με εγχειρηση δυσκολα νικιέται.
Με το που θα ανακοινωθούν προπονητης και καποιες μεταγραφες θα αρχισει το γνωστο τροπάρι για τις μετριες επιλογες που " δεν ειναι αντάξιες του μεγεθους του ΠΑΟΚ "κλπ κλπ.Μετά τα ταξιδια του ,το κασε του σε σχεση με τα αποτελέσματα που βλεπουμε, ειδικα αμα βγει κανα χιναρι με καμια Καλονη κι ολα θα παρουν παλι το δρομο τους.
Ο καρκινος ειναι μια αθενεια που ακομα και με εγχειρηση δυσκολα νικιέται.

μπορεί να γίνει με το πανελ να αποτελείται απο τον κυρκυρ, τον άρνεσεν και το νέο προπονητή.Kostas_Peraia4 έγραψε:Οχι kat δεν μου κανει εντυπωση οτι θα φυγει.Ειμαι σιγουρος πως οπου και να βρισκεται την δουλεια του θα την κανει με τον καλυτερο τροπο.Απλα ημουν φτιαγμενος με τον γεγονος οτι θα ειχαμε συντομα την συνεντευξη τυπου.Τωρα ξενερωσα...

- Μπαρκαρούτσος
Είχα μια φλασιά, επειδή κάποιος αδερφός εδώ είπε τις προάλλες "Hazard ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα!".. Λέτε να έρθει ο αδερφός του, ο Thorgan;;! Πώς θα μας φαινόταν;
Εγώ τον έπαιξα ήδη στον Ξερόλα πάντως!
Εγώ τον έπαιξα ήδη στον Ξερόλα πάντως!