Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
TheCursed

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από TheCursed »

Αύριο λένε ότι έρχεται ο Arnesen ξέρουμε αν ισχύει έχετε καμιά πληροφόρηση??????
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

κοιτα ευτυχως αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε. πιστευω οτι απο αυριο θα αρχισουμε να κλεινουμε τις τρυπες αρχιζοντας απο τον προπονητη.
θα ηθελα καποιος να μου πει οκ ξερουμε οτι φερνει παιχταραδες μικρους αγνωστους που αργοτερα γινονται τοπ
στις ομαδες που ηταν ομως εχει φερει ποτε καποιο μεγαλο ονομα
και δευτερον στις ομαδες που ηταν ο ποιος μεγαλος σε ηλικια παιχτης που εφερε ποσο ηταν και ποιος
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στην Αργεντινή αν πήγε, θα είδε ή έκλεισε ταλεντάκια. Πριν το κόπα όπου θα ανέβει η τιμή τους.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Γιά να καταλάβεται τι τεχνικό διευθυντή πήραμε,ο Αμπράμοβιτς έδωσε 8.000.000,00 λίρες γιά να τον πάρει από την Τότεναμ στην Τσέλσι δηλαδή κάπου 10 .0000.000,€!Δηλαδή κανονική μεταγραφή,πού τέτοια ούτε στα ονειρά μας δεν έχουμε κάνει!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ FRANK
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

paoktzis έγραψε:κοιτα ευτυχως αυτα που ξεραμε να τα ξεχασουμε. πιστευω οτι απο αυριο θα αρχισουμε να κλεινουμε τις τρυπες αρχιζοντας απο τον προπονητη.
θα ηθελα καποιος να μου πει οκ ξερουμε οτι φερνει παιχταραδες μικρους αγνωστους που αργοτερα γινονται τοπ
στις ομαδες που ηταν ομως εχει φερει ποτε καποιο μεγαλο ονομα
και δευτερον στις ομαδες που ηταν ο ποιος μεγαλος σε ηλικια παιχτης που εφερε ποσο ηταν και ποιος
κυρίως νέους εξελίξιμους αλλά και λίγο πάνω απο τα 20.

αν δεν κανω λάθος, ήταν ο Σεφτσένκο, αλλά αυτόν κυρίως τον πήγε ο Ρομάν, ο Αμπράμοβιτς. όχι ο μοντερέϊτορ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Θεσσαλονίκη ο Φράνκ αντε να δούμε καμια εξέλιξη
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

παρε γρηγορα προπονητη δανε γιατι μας βλεπω 20 ιουλιου στα τιρανα για το φλαμουρταρι-παοκ με αυτους που μπλεξαμε , :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

http://www.paok24.com/podosfairo/44412/ ... ia-arnesen

Μπορεί ο Φρανκ Άρνεσεν να βρίσκεται από σήμερα και πάλι στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ...
Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα μείνει στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Δανία. Και αυτό γιατί δεν έχει ολοκληρώσει εκεί ακόμη τις υποχρεώσεις του ως τηλεοπτικός αναλυτής των αγώνων της Εθνικής.

Το διάστημα που θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη θα "τρέξει" τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, καθώς από την πρώτη ημέρα -όπως διαβάσατε στο PAOK24- συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του ενώ πέρασε αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία του Άρνεσεν με τον ΠΑΟΚ αρχίζει και επίσημα από τις 15/6, με το "καυτό" θέμα του προπονητή να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Τι κολπα ειναι αυτα παλι?Παλι θα φυγει?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ας φύγει και ας έρθει ξανά στις 15/6... δεν με νοιάζει καθόλου.
Από την στιγμή που ταυτόχρονα εργάζεται και δουλεύει για την ομάδα στα παπάκια μου.

Ο K.P.Boateng είναι στη Μύκονο... ανέβα πασάκα μου στην Χαλκιδική. Θα γουστάρεις και το συμβόλαιο είναι έτοιμο! :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τι κολπα ειναι αυτα παλι?Παλι θα φυγει?
"Αντε μωρε με το Δανο τουριστα"

Συντομα στις οθόνες σας...
:( :(
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Οχι kat δεν μου κανει εντυπωση οτι θα φυγει.Ειμαι σιγουρος πως οπου και να βρισκεται την δουλεια του θα την κανει με τον καλυτερο τροπο.Απλα ημουν φτιαγμενος με τον γεγονος οτι θα ειχαμε συντομα την συνεντευξη τυπου.Τωρα ξενερωσα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε πηγαινε προσωπικα, απλα πιστευω θα το δουμε συντομα σε καποια σαιτ που δε ξερουν που παν τα... 24.
Με το που θα ανακοινωθούν προπονητης και καποιες μεταγραφες θα αρχισει το γνωστο τροπάρι για τις μετριες επιλογες που " δεν ειναι αντάξιες του μεγεθους του ΠΑΟΚ "κλπ κλπ.Μετά τα ταξιδια του ,το κασε του σε σχεση με τα αποτελέσματα που βλεπουμε, ειδικα αμα βγει κανα χιναρι με καμια Καλονη κι ολα θα παρουν παλι το δρομο τους.
Ο καρκινος ειναι μια αθενεια που ακομα και με εγχειρηση δυσκολα νικιέται. :roll:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Οχι kat δεν μου κανει εντυπωση οτι θα φυγει.Ειμαι σιγουρος πως οπου και να βρισκεται την δουλεια του θα την κανει με τον καλυτερο τροπο.Απλα ημουν φτιαγμενος με τον γεγονος οτι θα ειχαμε συντομα την συνεντευξη τυπου.Τωρα ξενερωσα...
μπορεί να γίνει με το πανελ να αποτελείται απο τον κυρκυρ, τον άρνεσεν και το νέο προπονητή. ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είχα μια φλασιά, επειδή κάποιος αδερφός εδώ είπε τις προάλλες "Hazard ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα!".. Λέτε να έρθει ο αδερφός του, ο Thorgan;;! Πώς θα μας φαινόταν;

Εγώ τον έπαιξα ήδη στον Ξερόλα πάντως! 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”