Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 8/2-19:30, NS1 & ΝS1HD
Ετσι ειναι...
Αφηστε τις κλαψες και να τελειωσει το ματς.
Μπειτε μεσα παιξτε μπαλα και το ματς ειναι δικο μας.
ΨΥΧΗ ΡΕ...
Αφηστε τις κλαψες και να τελειωσει το ματς.
Μπειτε μεσα παιξτε μπαλα και το ματς ειναι δικο μας.
ΨΥΧΗ ΡΕ...
γιατι ρε πατερ; εμεις γιατι νομιζεις δλδ οτι διαρρηγνυουμε τα ιματια μας;
μα φυσικα για να βαλουμε οσα περισσοτερα μπορουμε...

μα φυσικα για να βαλουμε οσα περισσοτερα μπορουμε...

Εσεις λετε να παιξει ο Χ επιθετικος γιατι μαρκαρει(κι ας μη μπορει να στριψει)K_geo έγραψε:γιατι ρε πατερ; εμεις γιατι νομιζεις δλδ οτι διαρρηγνυουμε τα ιματια μας;
μα φυσικα για να βαλουμε οσα περισσοτερα μπορουμε...![]()
![]()
![]()
Ο Ψ επιθετικος γιατι καλυπτει,
ενω εγω θυμαμαι τα γονατα των γαυρων να τρεμουν οταν βγαινανε στο γηπεδο
και τους φιλαθαους στις κατω σειρες σε Θ1,Θ2,Θ3 να κρατανε τις μυτες τους,
γιατι το σκατο των γαυρων εφτανε στην καλτσα απο την καταπακτη ακομα.
Παλιοτερα και της Θ8.
Εγώ λέω ότι αυτό με το πανό είναι παγίδα για να αρχίσει το γήπεδο να γιουχάρει και να μας πιάσουνε στο στόμα τους τα media μιλώντας για ούμπα λούμπα και ορκ που δε σέβονται νεκρούς. Το θέμα είναι, εμείς θα είμαστε τα πρόβατα που θα το φάμε; Εγώ λέω όχι. Είτε νεκρική σιγή το στάδιο ή ακόμα και χειροκρότημα. Στο κάτω κάτω για νεκρούς μιλάμε.
Μην είμαστε αφελείς όπως πέρσι (και πρόπερσι και......). Όταν ο τερματοφύλακας σου τρώει σφαίρα στο γήπεδο του αντιπάλου, μένει κάτω και δε σηκώνεται ποτέ......και η ομάδα δε βγαίνει να παίξει μέχρι να εκκενωθεί το γήπεδο.....δηλαδή τι άλλο πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε....έλεος πια.
Μην είμαστε αφελείς όπως πέρσι (και πρόπερσι και......). Όταν ο τερματοφύλακας σου τρώει σφαίρα στο γήπεδο του αντιπάλου, μένει κάτω και δε σηκώνεται ποτέ......και η ομάδα δε βγαίνει να παίξει μέχρι να εκκενωθεί το γήπεδο.....δηλαδή τι άλλο πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε....έλεος πια.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
κατεβαινεις ετσι

3-0 και ναπανε να μαμηθουν οι φλωροι.
ειμαι ππολυ αισιοδοξος για το παιχνιδι και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κερδισουμε πολυ ανετα

ειμαι ππολυ αισιοδοξος για το παιχνιδι και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κερδισουμε πολυ ανετα
- Kostas_Peraia4
ΑΙΝΤΕ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕ 4.ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΠΙΣΩ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ
[youtube]9FFsRpgSRZk[/youtube]
[youtube]9FFsRpgSRZk[/youtube]
- kataramenos5
hasio_john έγραψε: Υ.γ. Ηρεμία όσοι πάτε στο γήπεδο! Εννοώ γ@μήστε τα όλα ... με μέτρο!![]()

Το κόβω να μας τρολάρουν κανονικά και να μπαίνουν με τα δεύτερα. Να δείξουν ότι εμείς ξεσκιζόμαστε για ένα ματς αλλά αυτοί στα π@π@ρια τους, τρεμπλ θα κάνουν.
- nikos_algio
Εχουμε καλυτερη ομαδα απ αυτους . Βασικα εχουμε την καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος . Το ματς εχει μονο ενα αποτελεσμα και δεν ειναι αλλο απο τον 1 . Ακουστηκαν πολλα οτι θα μπουν γαυροι να δημιουργησουν προβληματα , ας μπουν να δω ομως πως θα βγουν ή μαλλον ποσοι θα τους βγαλουν..
Επισης θελω να δω τωρα που ειμαστε 3οι με 8 βαθμους διαφορα ποια θα ειναι η αντιμετωπιση μας απο τους διαιτητες (ασφαλως δε μιλαω για το ματς της Κυριακης στο οποιο πιστευω οτι θα προκληθουμε ανεπαναληπτα). Λετε να μπορεσουμε να δουμε λιγη απ την μπαλιτσα που βλεπαμε στις αρχες και ο ΑΑ να βγαλει ησυχα τη χρονια και να τον δουμε και του χρονου ;(!)
Και κατι αλλο για να δουμε αν ο "αιωνιος" αντιπαλος του γαυρου σαν δευτερος θα εχει να αντιμετωπισει τις διαιτησιες που αντιμετωπισαμε εμεις το τελευταιο διμηνο και αν ναι ποια θα ειναι η αντιδραση του ;(!)
Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε πως θα εξελιχθουν οι παραπανω "ανησυχιες" μου και να δουμε λιγο σοβαρα το τι θα προκυψει απο ολα αυτα.
Επισης θελω να δω τωρα που ειμαστε 3οι με 8 βαθμους διαφορα ποια θα ειναι η αντιμετωπιση μας απο τους διαιτητες (ασφαλως δε μιλαω για το ματς της Κυριακης στο οποιο πιστευω οτι θα προκληθουμε ανεπαναληπτα). Λετε να μπορεσουμε να δουμε λιγη απ την μπαλιτσα που βλεπαμε στις αρχες και ο ΑΑ να βγαλει ησυχα τη χρονια και να τον δουμε και του χρονου ;(!)
Και κατι αλλο για να δουμε αν ο "αιωνιος" αντιπαλος του γαυρου σαν δευτερος θα εχει να αντιμετωπισει τις διαιτησιες που αντιμετωπισαμε εμεις το τελευταιο διμηνο και αν ναι ποια θα ειναι η αντιδραση του ;(!)
Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε πως θα εξελιχθουν οι παραπανω "ανησυχιες" μου και να δουμε λιγο σοβαρα το τι θα προκυψει απο ολα αυτα.
Μου αρέσει πολύ αυτή η ενδεκάδα. Ουσιαστικά είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή. Εκτός του Γλύκου φυσικά.desperando έγραψε:κατεβαινεις ετσι
Κοντή εντεκάδα όμως. Στα γεμίσματα και στα στημένα πρόβλημα !!!!!spyretto έγραψε:Μου αρέσει πολύ αυτή η ενδεκάδα. Ουσιαστικά είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή. Εκτός του Γλύκου φυσικά.desperando έγραψε:κατεβαινεις ετσι
Ψηλοτερη με Παπαγιανοπουλο ( η Κατσικα) στη θεση του Γκολασα, και 3-5-2.
Νομιζω επιβαλλεται' φτανει πια με τον Κλαους να μαρκαρει στα κορνερ. Αν παιξει κ ο Σαντανα θα χουμε προβλημα. Ασε που δεν βγαζουμε κ αντεπιθεσεις. Καλυτερα να περιμενει ο Κλαους στο κεντρο, στα κορνερ.
3-5-2 και η νικη σιγουρη.
Ιτανζ
Κοστα. Βιτορ. Κατσικας
Σκονδρας. Ρατ
Κατσε. Νομποα. Μακ
Περειρα. Κλαους
Αλλαγες
Μπερμπατοφ
Νομιζω επιβαλλεται' φτανει πια με τον Κλαους να μαρκαρει στα κορνερ. Αν παιξει κ ο Σαντανα θα χουμε προβλημα. Ασε που δεν βγαζουμε κ αντεπιθεσεις. Καλυτερα να περιμενει ο Κλαους στο κεντρο, στα κορνερ.
3-5-2 και η νικη σιγουρη.
Ιτανζ
Κοστα. Βιτορ. Κατσικας
Σκονδρας. Ρατ
Κατσε. Νομποα. Μακ
Περειρα. Κλαους
Αλλαγες
Μπερμπατοφ

- desperando
- Επικοινωνία:
εγω λεω να βαλουμε το χαριτοπουλο και τον βον για να ψηλωσουμε. και σηστημ καλυτερα να κατεβασουμε το 7-3-0 για να ειμαστε σφιχτοι πισω. ρε τι λετε ωρε
Δηλαδή αν ΔΕΝ τους γιουχάρουμε στο λεπτό σιγής, τι θα γίνει, θα μας πούνε κότες τα social media; Η μήπως θα πούνε ότι σεβάστηκε ο ΠΑΟΚ τα παιδιά που χάθηκαν κι ας ήταν από την πιο μισητή ομάδα.
Κάπου πρέπει να μπαίνει και η λογική σ'αυτά που κάνουμε.
Κάπου πρέπει να μπαίνει και η λογική σ'αυτά που κάνουμε.