Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
4
4%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
5
5%
Τζανδάρης
2
2%
Τζιόλης
10
11%
Kace
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Golasa
15
16%
Αθανασιάδης
1
1%
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Pereyra
32
34%
Martens
2
2%

Σύνολο ψήφων: 93

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από The_Stalker »

Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν γενικώς καλύτεροι. Χωρίς να βγάζουμε μάτια, αλλά καλύτεροι.
Για να μπουν τα γκολ του βάζελου χρειάστηκαν όχι ένα, αλλά τρία (3!) λάθη σε κάθε γκολ. Βάλτε και τη μ@λ@κία του Παπαδόπουλου, έδεσε το γλυκό. Μετά το 1-2, το κοράκι έπαιξε 0-110.
Δεν πρόκειται να κράξω ΚΑΝΕΝΑΝ ποδοσφαιριστή. Αν έχετε πρόβλημα με παίκτες, απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των μεταγραφών και στον προπονητή. Τον Γενάρη θα φανούν πολλά και θα πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Συμφωνώ με την 11αδα του Αποστόλη. Ο Μαντούρο έπρεπε να παίξει στη θέση του σκασμένου Τζανδάρη (ΑΜΠΑΛΟΙ που τα χώνετε στον Τζανδάρη, έχει τα περισσότερα κλεψίματα).
Δύο πράγματα που με ενόχλησαν πολύ:
1) οι πυρσοί που έδωσαν την ευκαιρία στο βάζελο να πάρει ανάσες, όπως επισήμαναν και άλλοι αδερφοί.
2) αυτοί που έφευγαν από το 80 και την έλεγαν σε όσους ήταν στο διάδρομο. Επειδή μπήκα αργά στο γήπεδο, ήμουν κι εγώ στο διάδρομο κι έγιναν τα νεύρα μου τσατάλια. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ καλόπαιδα σε όσους κάθονται να στηρίξουν την ομάδα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Με τη Φιορεντίνα μου καθήσατε μέσα για να βγάζετε φωτογραφίες (δεν αναφέρομαι στον πυρήνα της 4), τώρα μου θέλατε να φύγετε στο 80. Από την 4 κάποτε δεν έφευγε ΚΑΝΕΙΣ πριν τελειώσει το παιχνίδι. Άντε γιατί φορτώνουμε άσχημα και θα πλακωθούμε μεταξύ μας στο τέλος.

Αρμαγεδδώνα, μήπως είσαι ο fae (n) 1 m****a; Ο συνδεσμίτης της 4 μικρής (sic) ξανάρχισε το τρολάρισμα;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο ΠΑΟΚ εχει ξεπερασει τις προσδοκιες και του πιο αισιοδοξου οπαδου φετος.στην αρχη της χρονιας στο μυαλο μας ταβανι ηταν η εισοδος στις θεσεις που οδηγουν ουεφα.
το σημερινο ειναι πολυ κριμα.θα εδινε πολυ αερα στην ομαδα.
απο την αρχη ομως εδειξαν να φοβουνται.
καλο θα ειναι να προσγειωνομαστε.το οτι μεχρι την περασμενη αγωνιστικη καναμε παπαδες δε σημαινει οτι θα συνεχιζοταν για παντα.σημερα φανηκε να υπαρχει ενα ταβανι.οχι εννοειται κατω απο τη βαζελα αλλα υπαρχει ενα ταβανι στην ομαδα το οποιο πολυ ευκολα θα μπορεσει να ξεπεραστει αν ερθουν ενας δυο παικτες αξιας.
ως τωρα αυτο φαινεται ξεκαθαρα.δε νομιζω να υπαρχει μεγαλη ομαδα παγκοσμιως που να βασιζεται τοσο πολυ στο δεξιο μπακ της.
ελπιζω και ευχομαι να καταφερουμε να εχουμε το γαυρο απο κατω μας μεχρι τον επομενο γυρο.μετα ολα μπορουν να συμβουν.αλλιως δε νομιζω να αντεξει η ομαδα ουτε στην κορυφη ουτε στους ιδιους ρυθμους.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

και κατι εξωαγωνιστικο στο γυρισμο πηγαινοντας για το αυτοκινητο καποια νεαρα παιδια με ρωτησαν αν ειδα αστυνομικους της ομαδας ΔΙΑΣ...
οταν τους ρωτησα γιατι μου απαντησαν οτι στο περιφερειακο εσπασαν καποια αυτοκινητα και οι αστυνομικοι συνελαβαν 3 ατομα....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομαδα θελει καθαρο μυαλο,ξεκουραση και στηριξη...
Φαγομαρες και τα ρεστα δεν οδηγουν πουθενα.

Ωραιος ο barlow...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σήμερα πληρώσαμε όπως είχα προβλέψει το μη ροτέισον στο παιχνίδι του μαμωκυπέλλου. Ρατς, Μακ τραυματίες, σήμερα ο Κλάους, ο Σάλπι στο 80% με πόνους και όλη η ομάδα πλην του Κάτσε και του Κίτσιου πιασμένη. Ο Τσιώλης έδωσε και την ψυχή του για να σταθεί. Τακτικά δεν κάναμε κανένα λάθος. Το λάθος ήταν εκείνης την Τετάρτης μόνο. Πάντως αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούσαμε να νικήσουμε, μιας που κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά οι ελλείψεις ήταν σημαντικές και η κώποση έβλαψε εμάς που κυνηγούσαμε το παιχνίδι. Ο βάζελος σαν μικρή ομάδα που έγινε έπαιξε στο μισό γήπεδο. Δεν είδα τέτοιο τρέξιμο με το γαύρο στις αλληλοκαλήψεις. Όπως έχω πει πολλάκις ο εχθρός του ΠΑΟΚ είναι και ο βάζελος που είναι ο πιο ύπουλος από όλους. Έχουμε 2 εβδομάδες να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε στη φόρμα των πρώτων αγωνιστικών. Σήμερα πικράθηκα που δεν κρατήσαμε το Χ έστω. Αυτός ο Κατσικάς τι πρέπει να κάνει για να γίνει αλλαγή? Γλυστράει κάνα 2 φορές μετά τρώμε γκολ εξαιτίας του κυρίως. Βλέπει την μπάλα να έρχεται και την κοιτάει. Μετά τρώμε και 2ο γκολ πάλι με ευθύνη του. Πολύ κρίμα, γιατί αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Ο κόσμοε ήταν παρών και μπράβο του. Μετά το γκολ όμως ήταν μεγάλη τρολιά τα καπνογόνα. Πάμε για το 2ο γκολ έχουμε την ψυχολογία και παγώνουμε το ματς για να κάνει με την άνεσή του αλλαγή ο Αναστασίου? Ύμαρτον..

Τελοσπάντων τι να πω συνεχίζουμε και την μπάλα χαμηλά. Στήριξη στην ομάδα!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

δε θα πω πολλα για την ομαδα,στα περισσοτερα ματς οι ιδιοι παιζουν,αν ειχαμε παγκο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
στο ματς τωρα επιτυχια ειναι να ερχετε ο βαζελος μεσα στην Τουμπα και να καθετε πισω να κλεψει το ματς,αλλα για πιο λογο δεν τους πεταμε 2-3 γκολ να τελειωνουμε οπως εκαναν αυτοι τοσα χρονια με τις αβαντες τους και ειχαμε τους αντιθετους ρολους στο παιχνιδι?δεν φταιει η ομαδα,γιατι ηταν μιση,κουρασμενη(ναι κουρασμενη,γιατι παλι δεν εχουμε τον καταλληλο παγκο,οποτε δεν μπορουμε να κανουμε ροτενσιον).αλλα ρε αγγελε τι εχει πια αυτος ο σαλπιγγιδης και μας εχεις τρελανει καθε φορα?ειμαι τοσο εκνευρισμενος,αλλα ομαλα σκεπτομενος γιαυτο τον λογο δεν βριζω καποιο στελεχος της ομαδας ΜΑΣ.αλλα δεν αντεχω θα το πω

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΖΕΛΟ(Η ΓΑΥΡΟ ΓΙΑ ΠΕΡΣΥ) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥς ΞΕΥΤΙΛΙΖΩ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΟΠΑΔΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜ... ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ΚΑΤΩ ΡΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ? :redcard: :redcard: :|ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΣΟΡΡΥ ΜΟΝΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εκανα μια βολτα στα τοπικ..Οι ημιθεοι της προηγούμενης αγωνιστικής σήμερα έγιναν ρετάλια και δε κάνουν..
Χρειαζόμαστε ψυχανάλυση.ΑΜΕΣΑ.

RoMaN έγραψε: 2. Αν ήσουν κάποια χρόνια νεότερος, θα σε ρωτούσα γιατί δεν τον άρχισες στις μάπες τον άλλον τον παπάρα...
Γιατι επειδή ηταν ασχετος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 09 Νοέμ 2014, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ρεζουμε
ο βαζελος θα επρεπε να χασει σημερα
απο προσωπικα λαθη μας και τυχη κερδισε
κακο κοουτσαρισμα απο αγγελο
2 πολυ κακοι παιχτες μας 1 εγωιστη και 1 με εφεση στα λαθη
παγκο διαθετουμε μικρο αλλα ισως ικανο παντως δεν τον αξιοποιουμε

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ειναι αστειο να τα βαζουν με τον θεοφανη αφηστε το παιδι ησυχο

ο μυτογκας αν υπαρχει παε πρεπει χωρις να γινει θεμα να αποχωρησει τον γεναρη και να μην στερησει χρονο απο φακουντο και κουλουρη μεχρι τοτε αν και χαθηκαν ευκαιριες
πρεπει να σταλει μηνυμα καμια φορα

η ομαδα καλα ειναι οτι μπορουν κανουν οι πιο πολλοι
μεταγραφες και αξιοκρατια να εχουμε και θα παμε καλα
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ο Κουλούρης υστερεί ακόμα και στην Κ20, κατά τον προπονητή. Άρα κανείς δεν του στερεί ευκαρίες.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πολλή κούραση που οδήγησε σε χαζά λάθη. Βάλε και το ότι ο βάζελος είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και κάπως έτσι ήρθε το διπλό. Θα ήθελα να τους πατήσω κάτω και να ξεχάσω λίγο την περσινή τεράστια γκέλα, αλλά θα έρθει και αυτή η στιγμή.
Όσον αφορά την κριτική στους παίκτες το έχω καημό ΜΙΑ, μόνο ΜΙΑ φορά να τη δω μετά από μια τεσσάρα. Να δω ρε παιδί μου ένα "δεν κάνει το παλικάρι" ή "είναι λίγος" ή "άσε την Παναγιά ρε Άγγελε" σε μια νίκη.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

μυτογκας σπυροπουλος και κυριως γλυκος εχω να πω εγω οτι μας στερησαν την νικη ο οποιος γλυκος οντως τυχαιος εκανε ακομα ενα τραγικο παιχνιδι απεναντι στον βαζελο βρε βρε κατι περιεργα πραγματα..τεσπα διπλο στην τριπολη ρε και θα ρεφαρουμε...αγγελε τι ονειρο ειδες χτες?? ειλικρινα ειδα την εντεκαδα και μετα αυτους που ηταν στον παγκο και αναρωτηθηκα ο κιτσιου ο σπυροπουλος ο σαλπιγγιδης προσφερουν κατι παραπανω απο τον τζαβελλα σκονδρα και φακουντο??διοτι αν επαιζαν αυτοι απο την αρχη μαλλον η παναγια θα ηθελε να κερδισουμε
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Το αποτελεσμα αδικει σιγουρα την εμφανιση της ομαδας που μπηκε απο το πρωτο λεπτο για την νικη. Πολυ κακος ο Βιτορ που κανει το ιδιο λαθος δυο φορες ευτυχως την πρωτη (φαση του 19) δινει οφσαιτ στον καρελη ενω στην επομενη στο 54 τρωμε το γκολ στο οποιο συνεβαλε και ο Κατσικας που δε διωχνει την μπαλα και αιφνιδιαζει τον Γλυκο και γινεται το 0-1. Για τα αδερφια που λενε για Μαντουρο αντι Τζανδαρη να πω οτι με Μαντουρο Τζιολη στο Κεντρο οχι 3, 13 αντεπιθεσεις θα ειχαμε φαει! Σωστες οι αλλαγες του Αγγελου σαν σκεψεις με τον Σαλπι εκτος αγωνα και τον Κλαους τουλάχιστον εξουθενομένο απο τα συνεχη παιχνιδια με τον Περειρα να αποδεικνυεται χρυση αλλαγη ενω το Παπαδοπουλου φανερα νευρικο χωρις να καταφερει να βρει ρυθμο σε ολο τον αγωνα και χαλωντας πολλες επιθεσεις μας . Επισης ισως ο Μαρτενς να επρεπε να μπει νωριτερα και στη θεση του Τζανδαρη αλλαζοντας το συστημα σε ενα 4-4-2 σε ρομβο .

ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΗΣΤΑΝΤΑΙ ΑΥΤΟ!

Στα πολυ αρνητικα τα παληκαρια που οταν πιεζαμε και μοιριζε το 2-1 ειχαν την ιδεα να παγωσουν το ρυθμο με τους πυρσους ...

Αδερφια μην σκατε ακόμα πρωτοι ειμαστε! ;) :pano:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

+++
και γώ μαζί σου είμαι σε αυτό...
Λάθος έκανε ξεκίνησε με την διαχείρηση των αγώνων κυρίως.
Σάλπι-και σπυρόπουλος είναι βαρύ...
Γλύκος μας πήδηξε...αλλά μας έσωσε την πέμπτη απο τάλαρο!
Επίσης, αυτό που λες για το βάζελο..& γλύκο...ακραίο...αλλά τυχαίνει εδώ που τα λέμε.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

paokpantou έγραψε:μυτογκας σπυροπουλος και κυριως γλυκος εχω να πω εγω οτι μας στερησαν την νικη ο οποιος γλυκος οντως τυχαιος εκανε ακομα ενα τραγικο παιχνιδι απεναντι στον βαζελο βρε βρε κατι περιεργα πραγματα..τεσπα διπλο στην τριπολη ρε και θα ρεφαρουμε...αγγελε τι ονειρο ειδες χτες?? ειλικρινα ειδα την εντεκαδα και μετα αυτους που ηταν στον παγκο και αναρωτηθηκα ο κιτσιου ο σπυροπουλος ο σαλπιγγιδης προσφερουν κατι παραπανω απο τον τζαβελλα σκονδρα και φακουντο??διοτι αν επαιζαν αυτοι απο την αρχη μαλλον η παναγια θα ηθελε να κερδισουμε

οπα οπα ο σκονδρας οντως δεν μπορουσε να παιξει σημερα
ο τζαβελασ ειναι ρισκο εχει να παιξει 2 μηνες στην ουσια
βεβαια καλυτερα ενα κωνο παρα σπυρο θα μου πεισ αλλα...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χάσαμε σήμερα, μας πόνεσε..., θα μας πονάει για καιρό, αλλά έτσι είναι αυτά! Κάποιος έπρεπε να νικήσει σήμερα. Στήριξη σε όλους και προχωράμε μπροστά! Τίποτα δεν χάθηκε.
Ωστόσο να προσθέσω και 2 πραγματάκια! Μπορεί να τον υποστηρίζω, αλλά ο Σάλπι θέλει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Πρέπει να χαλαρώσει 1-2 εβδομάδες και να μην παίζει βασικός για λίγο καιρό! Δημήτρη σε υποστήριζα τόσο καιρό, αλλά μάλλον πρέπει μόνος σου να ζητήσεις από τον προπονητή να κάτσεις λίγο πάγκο να ηρεμήσεις! Για μένα το καλύτερο θα ήταν να μπαίνεις στο 60' κάπου και να κάνεις την ζημιά με την εκρηκτικότητα και την δύναμη που πάντα ξεκινάς!
Ο Σπυρόπουλος, δυστυχώς, πρέπει να μας αποχαιρετήσει! :| Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω να πούμε!
Καλά να είναι το παλικάρι όπου και αν πάει! Τον ευχαριστούμε που φόρεσε/τίμησε την φανέλα του ΠΑΟΚ!
Σήμερα ο Αγγελάρας μας έχασε το ματς στην αγωνιστική σκακιέρα από τον ανύπαρκτο Αναστασίου! Όταν χάνεις στο ναό, με τόσο κόσμο από την χειρότερη ζέλα των τελευταίων χρόνων, τότε κάτι πρέπει να κοιτάξεις το σύστημα της ομάδας σου για να βρεις τι φταίει!
Πάντως να ξέρετε μερικοί πως ο βασικότερος μας αντίπαλος , ο πιο ύπουλος, ο μεγαλύτερος π@υσταράς είναι ο βάζελος και όχι ο θρήνος! Αυτός είναι εκεί στην γωνία και παραμονεύει για να μας βάλει τρικλοποδιά! Δυστυχώς σήμερα μας έβαλε άλλη μια! :|
Υ.γ. Εννοείτε είναι προσωπική γνώμη τα παραπάνω, χωρίς ίχνος προπονητολογίας! Απλά μια σκέψη!
Πάμε παρακάτω και πάμε για τα καλύτερα που έρχονται!!!! :mrgreen:
:pano: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”