Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
- Ekatnetworkltd
Re: Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 2/11-15:00,NS2 & NS2HD
Πολύ κουρασμένη η ομάδα συν ο Ράτς με τον κλάους ψιλοπροβλήματα σε προσαγωγούς έχουμε μια ομάδα που προσπαθεί αλλά σέρνεται!
+++++
Επίσης σα να φοβούνται να μαρκάρουν λίγο...μήπως παίζει και το χθεσινό μάτς το ρόλο του
Για μένα οι παίκτες δεν πρέπει καν να βλέπουν μάτς άλλης ομάδας και δή του γκέι....
Επίσης σα να φοβούνται να μαρκάρουν λίγο...μήπως παίζει και το χθεσινό μάτς το ρόλο του
Για μένα οι παίκτες δεν πρέπει καν να βλέπουν μάτς άλλης ομάδας και δή του γκέι....
Αψογο!!!!!CCCP έγραψε:Τελεια πασα + τελειο κοντρολ = ετσι απλα
Αλλα παρολα αυτα ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!
Πολύ χάλια σήμερα η ομάδα. Εμείς από το forum το βάλαμε το γκολ. Η "κριτική" σας μάγκες ειλικρινά με εκνευρίζει.
Παιδες κάνα Λίνκολν για μας που λείπουμε; ;; θα φαμφάμε τα νύχια μας
Θετικό το αποτέλεσμα.
Κάτι που δε μου αρέσει: η απουσία συντονισμού στην αμυντική γραμμή. Ενώ ενίοτε κάνουμε εξαιρετικό pressing στη πλευρά του Τέλη η αμυντική γραμμή δεν ανεβαίνει και έχουμε έτσι κενούς χώρους που εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος.
Επίσης πολλές φορες η ομάδα όταν ξεκινάει επιθέεις από τη μεγάλη μας περιοχή, ιδίως ύστερα από κλέψιμο, μένει στατική. Δε απλώνεται στο χώρο. Κάθονται στο ίδιο μέρος, στενεύει ο χώρος και χάνουμε ξανά τη μπάλα σε επικίνδυνο μέρος.
Άντε γρήγορα το δεύτερο τώρα. Και πάμε για + 5.
Κάτι που δε μου αρέσει: η απουσία συντονισμού στην αμυντική γραμμή. Ενώ ενίοτε κάνουμε εξαιρετικό pressing στη πλευρά του Τέλη η αμυντική γραμμή δεν ανεβαίνει και έχουμε έτσι κενούς χώρους που εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος.
Επίσης πολλές φορες η ομάδα όταν ξεκινάει επιθέεις από τη μεγάλη μας περιοχή, ιδίως ύστερα από κλέψιμο, μένει στατική. Δε απλώνεται στο χώρο. Κάθονται στο ίδιο μέρος, στενεύει ο χώρος και χάνουμε ξανά τη μπάλα σε επικίνδυνο μέρος.
Άντε γρήγορα το δεύτερο τώρα. Και πάμε για + 5.

- ΑποστόληςΑ
Ο Κατσικάς αμυντικά είναι πολύ καλος. Μαζί και ο Βίτορ. Κέντρο η ομάδα δεν είχε επί 30 λεπτά. Μετά ανέβηκε και μπορέσαμε και κάναμε την ευκαιρία του Κάτσε, την μεγάλη ευκαιρία του Μακ (έπρεπε να είχε σκοράρει) και το γκολ.
Για να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ημίχρονο.
Εύχομαι η ομάδα να παίξει ομαδικά. Ο Σαλπι είναι πάι χάλια, όπως και ο Μακ (δυστυχώς).
Ο Σπυρόπουλος θα πάιξει καλά για να μην μπορούν οι εμπαθείς ΠΑΟΚτσήδες να πουν κουβέντα.
Για να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ημίχρονο.
Εύχομαι η ομάδα να παίξει ομαδικά. Ο Σαλπι είναι πάι χάλια, όπως και ο Μακ (δυστυχώς).
Ο Σπυρόπουλος θα πάιξει καλά για να μην μπορούν οι εμπαθείς ΠΑΟΚτσήδες να πουν κουβέντα.
- PAOK_Antarctica
Ως τώρα δεν παίζαμε καθόλου καλά. Βαθιές μπαλιές του Βίτορ στο πουθενά, λάθος πάσες και κοντρόλ από όλους, Μακ άφαντος παρά την ευκαιρία (από λάθος της αντίπαλης άμυνας), Ρατς εξαφανισμένος και κακώς ξεκίνησε, ο Εργοτέλης πιο απειλητικός επιθετικά αλλά πάλι δεν κινδυνέψαμε. Ευτυχώς ήρθε το γκολ και λογικά θα αλλάξει η εικόνα του αγώνα από δω και πέρα.
Ο Σπυρόπουλος ακόμα δεν έχει κάνει κάτι που χρίζει κραξίματος, θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει από το να παίζει μισή ώρα ο ανασφαλής-ημιτραυματίας Ρατς και να χαραμίσουμε μια αλλαγή. Ο Τζανδάρης πολύ μαζεμένος, μάλλον είναι νωρίς για να παίρνει τέτοια παιχνίδια.
Ο λαός ακούγεται συνεχώς στο μπακγρκάουντ.
Με λίγη βελτίωση στο δεύτερο, το ματς είναι δικό μας άνετα.
Στο γκολ με άκουσε όλη η γειτονιά

Ο Σπυρόπουλος ακόμα δεν έχει κάνει κάτι που χρίζει κραξίματος, θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει από το να παίζει μισή ώρα ο ανασφαλής-ημιτραυματίας Ρατς και να χαραμίσουμε μια αλλαγή. Ο Τζανδάρης πολύ μαζεμένος, μάλλον είναι νωρίς για να παίρνει τέτοια παιχνίδια.
Ο λαός ακούγεται συνεχώς στο μπακγρκάουντ.
Με λίγη βελτίωση στο δεύτερο, το ματς είναι δικό μας άνετα.
Στο γκολ με άκουσε όλη η γειτονιά

- Ekatnetworkltd
Με βάση αυτά που μας έχει συνηθήση σαν εμφάνιση είναι χάλια,αλλά σαν αποτέλεσμα ικανοποιητικό!Συν το άνχος και όλα παίζουν το ρόλο τουςGI4NNEN4 έγραψε:Πολύ χάλια σήμερα η ομάδα. Εμείς από το forum το βάλαμε το γκολ. Η "κριτική" σας μάγκες ειλικρινά με εκνευρίζει.
- DarkBishop
Εγώ πιστεύω πως ό,τι βλέπουμε οφείλεται στο άγχος των παικτών αλλά και στα χθεσινά όργια. Ούτε κούρεση, ούτε ντεφορμέ ούτε τίποτα. Μια ντόπα θέλουν από Αναστασιάδη και τώρα με το γκολ θα παίξουν πιο ελεύθερα και θα'μαστε καλύτεροι πιστεύω
- hasio_john
Ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου! Απίστευτα λάθη που ούτε στις αλάνες δεν βλέπεις!
Ειδικά αυτά τα καντήλια του Κατσικά προς το πουθενά (πάλι καλά αμυντικά κάτι λέει!), με έκαναν και έσπασα μια γυάλινη μ@λακία/διακοσμητικό που αν το ανακαλύψει η γυναίκα θα πέσει παντόφλα...
Κρατάμε μόνο την μαγική μπαλιά του Κίτσιου και το ωραίο γκολ του Κλάους, άντε και ένα 5λεπτο ξέσπασμα μετά!
Καλύτερα να τον κάνει αλλαγή τον Κλάους για να μην έχουμε κάνα θέμα με το πρόβλημα που προέκυψε!
Αν νικήσουμε με τέτοια χάλια σήμερα, πάμε 100% για πρωτάθλημα...

Ειδικά αυτά τα καντήλια του Κατσικά προς το πουθενά (πάλι καλά αμυντικά κάτι λέει!), με έκαναν και έσπασα μια γυάλινη μ@λακία/διακοσμητικό που αν το ανακαλύψει η γυναίκα θα πέσει παντόφλα...

Κρατάμε μόνο την μαγική μπαλιά του Κίτσιου και το ωραίο γκολ του Κλάους, άντε και ένα 5λεπτο ξέσπασμα μετά!
Καλύτερα να τον κάνει αλλαγή τον Κλάους για να μην έχουμε κάνα θέμα με το πρόβλημα που προέκυψε!
Αν νικήσουμε με τέτοια χάλια σήμερα, πάμε 100% για πρωτάθλημα...

-
-
Αμάν με το Σαλπιγγιδη...φαγωθηκατε! Άμπαλος, αλλά όχι και καρκίνωμα...Προφανώς δεν έχει καλύτερο. Και σίγουρα κανένα που να παίζει με τέτοιο πάθος!
Νικάμε με την αύρα του πρωτοπόρου.
Ας είναι η Παναγία μαζί μας στο 2.
ΠΑΟΚ γερά με τσαμπουκά!

Νικάμε με την αύρα του πρωτοπόρου.
Ας είναι η Παναγία μαζί μας στο 2.
ΠΑΟΚ γερά με τσαμπουκά!

Εγω προσωπικά άφησα πίσω τα μίση και τα πάθη μου, και έχω μπει για τα καλά στο τρυπάκι της πρωτιας για όσο την εχουμε.
Προφανως ο συνδυασμός παικτών - προπονητων - διοικησης σε αυτή τη φαση αποδίδει όπως δεν απέδωσε ποτέ και όσα στραβά βλέπουν τα μάτια μου και επεξεργάζεται ο εγκέφαλος μου τα αφήνω στην άκρη οσο του βγαίνουν του ΑΑ.
Ηθελα να γραψω απο μερες, στα τετοια μου η ευρωπη και το κύπελλο, άλλος ειναι ο στόχος.
Καλό ή κακό πρώτο ημιχρονο σημασια εχει να φύγουμε απο εκει με το τρίποντο.
Για τα ΑΙΣΧΗ του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ, την ΕΠΙΣΤΗΜΙΚΗ προσεγγιση στα χθεσινα ας το φροντισουν αυτοι που πρεπει.
Δεν λεμε τιποτα, συνεχιζουμε για πρωτη φορα ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ειτε ειναι ο 14 ειτε ο 28 ειτε ο 42 μεσα ΜΠΑΣ και ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!
Προφανως ο συνδυασμός παικτών - προπονητων - διοικησης σε αυτή τη φαση αποδίδει όπως δεν απέδωσε ποτέ και όσα στραβά βλέπουν τα μάτια μου και επεξεργάζεται ο εγκέφαλος μου τα αφήνω στην άκρη οσο του βγαίνουν του ΑΑ.
Ηθελα να γραψω απο μερες, στα τετοια μου η ευρωπη και το κύπελλο, άλλος ειναι ο στόχος.
Καλό ή κακό πρώτο ημιχρονο σημασια εχει να φύγουμε απο εκει με το τρίποντο.
Για τα ΑΙΣΧΗ του ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΥ, την ΕΠΙΣΤΗΜΙΚΗ προσεγγιση στα χθεσινα ας το φροντισουν αυτοι που πρεπει.
Δεν λεμε τιποτα, συνεχιζουμε για πρωτη φορα ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ειτε ειναι ο 14 ειτε ο 28 ειτε ο 42 μεσα ΜΠΑΣ και ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!