Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- paokovios1974
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ενταξει το καταλαβαινω πως καποιοι εισαστε αρκετα χρονια εδω μεσα και εχετε τις διαδικτυακες σας φιλιες και επειδη εγω μαλωσα με καποιον διαδικτυακο φιλο του μπανε απο τοτε με εχει βαλει στο κλεισιοσκοπιο και αυτος και καποιοι αλλοι εδω μεσα.Πειτε μου αν σας ενοχλω τοσο πολυ πια να την κανω απο εδω απ οτι φαινεται δεν υπαρχει χωρος για μενα εδω μεσα σε λιγο θα με πουν οτι τα παιρνω κιολας απο τον σαββιδη για τοσο αρωστια μιλαμε
Ποτε δε μου αρεσε να τσακωνομαι και ειδικα με ανθρωπους που δεν ξερω ποσο μαλον οταν αυτοι ειναι ΠΑΟΚτσηδες.
Αυτο που προσπαθω τοσα χρονια εδω μεσα ειναι να βαζω τους προβληματισμους μου για την ομαδα προς συζητηση.
Αλλα και να λεω την αποψη μου σε αυτα που αφορουν την ομαδα.
Δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν,ναι απαντησα σε ειρωνιες και προκλησεις αλλα ως εκει.
Τελος απο εμενα.
Αυτο που προσπαθω τοσα χρονια εδω μεσα ειναι να βαζω τους προβληματισμους μου για την ομαδα προς συζητηση.
Αλλα και να λεω την αποψη μου σε αυτα που αφορουν την ομαδα.
Δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν,ναι απαντησα σε ειρωνιες και προκλησεις αλλα ως εκει.
Τελος απο εμενα.
paokovios1974 έγραψε:Ενταξει το καταλαβαινω πως καποιοι εισαστε αρκετα χρονια εδω μεσα και εχετε τις διαδικτυακες σας φιλιες και επειδη εγω μαλωσα με καποιον διαδικτυακο φιλο του μπανε απο τοτε με εχει βαλει στο κλεισιοσκοπιο και αυτος και καποιοι αλλοι εδω μεσα.Πειτε μου αν σας ενοχλω τοσο πολυ πια να την κανω απο εδω απ οτι φαινεται δεν υπαρχει χωρος για μενα εδω μεσα σε λιγο θα με πουν οτι τα παιρνω κιολας απο τον σαββιδη για τοσο αρωστια μιλαμε
Εγω δεν ειδα κατι τετοιο απο κανενα παιδι,και κανενας δεν σου ειπε να την κανεις.
Απο εμενα τελειωσε το θεμα προχωραμε παρακατω και κανουμε διαδικτυακη παρεα γραφοντας για τον ΠΑΟΚ.
- paokovios1974
Μπανε δεν με ξερεις δεν σε ξερω δεν ειρωνευομαι ετσι ειναι το στιλ μου απλως δεν εβαλα emoticon απο διπλα σε ορισμενα σχολια μου και μπορει να φανηκε σαν ειρωνια απολογουμε γι αυτο και δεν θα ξαναγινει,οτι υπαρχουν φιλιες χρονων ομως ειναι γεγονος και λογικο στο κατω κατω,λογικο δεν ειναι να χαρακτηριζεις με κοσμητικα επιθετα καποιον απο τα γραφομενα του σε ενα φορουμ ,το κλεινω και εγω.
Το οτι φερνει την καταστροφη ο μπανε ( κ οχι μονο αυτος) επειδη τα βλεπει ολα στραβα δεν ειναι κ οτι καλυτερο λογικο ειναι καποιος που εχει σιχαθει την μιρλα να αντιδρασει οπως ο παοκοβιος,δεν λεω οτι εχει ενας απο τους δυο αδικο απλα εχω βαρεθει να ακουω αυτη την γκρινια για το τιποτα,εφοσον σας χαλαει η ολη κατασταση με την παε μην ασχολειστε ρε τσακαλια στροφη στον ΑΣ κ την ΚΑΕ,αδειαστε την τουμπα αλλα γεμιστε τα υπολοιπα,να δω θα περασουμε συνολο τα 5000 διαρκειας συνολο σε ολα τα αθληματα;ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105.
Αγαπηστε τον Π.Α.Ο.Κ οπως ειναι οχι οπως γουσταρετε εσεις να ειναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό που λένε για το νόμο ορφανού που μπορούμε να πληρώσουμε 14εκ. και να καθαρίσουμε μια και καλή μπορεί να πει κάποιος υπεύθυνα αν ισχύει ή όχι..?
Ακου φιλε (εσυ δεν εισαι που ξερεις τι ειπωθηκε στην συζητηση ιβαν συνδεσμων και δεν μας λες αλλα θα μας πεις αργοτερα?) σε καμια περιπτωση δεν τα βλεπω ολα μαυρα,αν παρακολουθουσες τα γραφομενα μου θα αναθεωρουσες,οπως ειδες εγω διαβαζω τα δικα σου οπως και των περισσοτερων που γραφουν με επιχειρηματα.mpouJr έγραψε:Το οτι φερνει την καταστροφη ο μπανε ( κ οχι μονο αυτος) επειδη τα βλεπει ολα στραβα δεν ειναι κ οτι καλυτερο λογικο ειναι καποιος που εχει σιχαθει την μιρλα να αντιδρασει οπως ο παοκοβιος,δεν λεω οτι εχει ενας απο τους δυο αδικο απλα εχω βαρεθει να ακουω αυτη την γκρινια για το τιποτα,εφοσον σας χαλαει η ολη κατασταση με την παε μην ασχολειστε ρε τσακαλια στροφη στον ΑΣ κ την ΚΑΕ,αδειαστε την τουμπα αλλα γεμιστε τα υπολοιπα,να δω θα περασουμε συνολο τα 5000 διαρκειας συνολο σε ολα τα αθληματα;ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105.
- paokovios1974
Ο ορφανος ισχυριζεται οτι ισχυειParolos έγραψε:Αυτό που λένε για το νόμο ορφανού που μπορούμε να πληρώσουμε 14εκ. και να καθαρίσουμε μια και καλή μπορεί να πει κάποιος υπεύθυνα αν ισχύει ή όχι..?

Μ'αυτά και μ'αυτά που έχεις γράψει σήμερα δε μπορώ να καταλάβω αν με δουλεύεις ή αν λες αλήθεια. 

- paokovios1974
Απο πουθενα δεν σας πιανω
Αληθεια ειναι φιλε μου ειχε βγει στον πετρουλακη και ειχε πει οτι οποια στιγμη θελει ο ΠΑΟΚ μπορει να ενταχθει στον νομο ορφανου,οπως προειπα ομως αυτο το ειπε ο ιδιος ο ορφανος,καποιοι νομικοι που βγηκαν ειπαν οτι δεν μπορει πλεον ο ΠΑΟΚ να περασει ΟΛΑ τα χρεη του σε εκεινο το νομο .

- Fear of the dark

Το έγραψα για να προλάβω να είμαι ο πρώτος.
Φιλε μπανε ολοι οσοι ηταν εκει ξερουν,κ παρεξηγησες ειπα οτι βλεπετε το ποτηρι μισοαδειο κ κανετε θαρρεις κ ειναι εντελως αδειο,επειδη σχεδον παντα διαβαζω σχεδον ολα τα ποστ οτι επιχειρημα κ να εγραψες ακομα κ σωστο να ηταν ολα σβηστηκαν με τον ορο "σημαιοφορε του σαββιδη"
Δεν ειδες δηλαδη τι προηγηθηκε για να γραψω αυτον τον χαρακτηρισμο?
Εσυ τα ειδες ολα καλα δηλαδη οτι εγω εγραψα οτι εγραψα για το γουστο μου?
Ειπα οτι δεν θα το συνεχισω και κακως σου απανταω.
Καλη καρδια ειπαμε ολοι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε.
Εσυ τα ειδες ολα καλα δηλαδη οτι εγω εγραψα οτι εγραψα για το γουστο μου?
Ειπα οτι δεν θα το συνεχισω και κακως σου απανταω.
Καλη καρδια ειπαμε ολοι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε.
- paokovios1974
Αδερφε mpjour σε παρακαλω ας μην το συνεχισουμε αλλο για την ιστορια ας πουμε οτι φταιω εγω και να το ληξουμε εδω περα,και γω αισθανθηκα ασχημα που εφτασα να ανταλασω τετοιες κουβεντες με το παλλικαρι.
Μαλλον δεν τα διαβαζεις ολα τελικα,ειπα οτι κανεις σας δεν εχει αδικο...κ μαλιςτα δεν αναφερθηκα μονο σε εΣενα μιληΣα γενικα....το οτι εσυ εκανες ακριβως αυτο που σου εκανε ο παοκοβιος πως το εξηγεις;τεσπα ληγει το θεμα εδω