Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015
Ο Σαρικοπουλος ειναι αυτος που επαιζε στην κρητη και μετα ηρθε στον Αρη;
Η ειναι αυτος που καποια στιγμη πηγε στο βαζελο;
Εχω μπερδεψει λιγο τους ψηλους στο μυαλο μου.
Η ειναι αυτος που καποια στιγμη πηγε στο βαζελο;
Εχω μπερδεψει λιγο τους ψηλους στο μυαλο μου.
Ακυρο κανενας απο τους δυο δεν ειναι το βρηκα.
Της πλακας ειναι και οι δυο,αυτος που μου αρεσει εμενα ειναι ο Γαιος Σκορδιλης.

Της πλακας ειναι και οι δυο,αυτος που μου αρεσει εμενα ειναι ο Γαιος Σκορδιλης.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE% ... E%BF%CF%82
βασικά δεν κατάλαβα με ποιόν τον μπερδεύεις.
anyway, αν πάρουμε Langford ή Ewing (ο οποίος δεν καταλαβαίνω γιατί από τα 45 θέλει φέτος 90) δεν βλέπω πώς χωράει ο Σαρικόπουλος όταν για 80 λεπτά θα έχουμε στους ψηλούς Μαργαρίτη-Κακαρούδη-Vaughn+Αμερικανό. Περισσεύουν λίγα λεπτά για έναν παίκτη τύπου Κώττα.
σε αυτό που λέει ο maniakos, ο Σούλης έχει αποδείξει οτι αν του αρέσει ένας παίκτης, δεν πολυκοιτάει τα νούμερά του ή τι έκανε την προηγούμενη χρονιά στην πρώην ομάδα του κλπ. Δηλαδή του αρέσει ο Μπόγρης των 3.5 πόντων και 2.5 rebounds στον Πανιώνιο? Θα τον πάρει. Του αρέσει ο Bavcic που παίζει μία και 10 δεν παίζει, θα τον πάρει. Έτσι και με τον Σαρικόπουλο ο οποίος τόσα χρόνια δεν εχει δείξει απολύτως τίποτα (πέραν το οτι μπορεί να σκοράρει καλά από pick@roll όπως ο Μπόγρης), πιθανότατα βέβαια και λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που έχει το παλικάρι.
κάποιος πιο πάνω ανέφερε δίλημμα στο τι αμερικανό παίρνουμε: 4? 5? 4/5 ή 5/4? Προσωπική μου άποψη είναι οτι πρέπει να πάμε σε παίκτη 5/4 ή 4/5 μιας και οι Μαργαρίτης-Κακαρούδης είναι μόνον 4. Οπότε αν με έβαζες υποχρεωτικά να διαλέξω θα έλεγα Ewing (αν και θα γινόμαστε παράρτημα του Georgetown...
).
PS: ale, το 17 ξεμπερδεύουμε με το 99 (έτσι διάβασα είπε ο Καρακούσης)
βασικά δεν κατάλαβα με ποιόν τον μπερδεύεις.
anyway, αν πάρουμε Langford ή Ewing (ο οποίος δεν καταλαβαίνω γιατί από τα 45 θέλει φέτος 90) δεν βλέπω πώς χωράει ο Σαρικόπουλος όταν για 80 λεπτά θα έχουμε στους ψηλούς Μαργαρίτη-Κακαρούδη-Vaughn+Αμερικανό. Περισσεύουν λίγα λεπτά για έναν παίκτη τύπου Κώττα.
σε αυτό που λέει ο maniakos, ο Σούλης έχει αποδείξει οτι αν του αρέσει ένας παίκτης, δεν πολυκοιτάει τα νούμερά του ή τι έκανε την προηγούμενη χρονιά στην πρώην ομάδα του κλπ. Δηλαδή του αρέσει ο Μπόγρης των 3.5 πόντων και 2.5 rebounds στον Πανιώνιο? Θα τον πάρει. Του αρέσει ο Bavcic που παίζει μία και 10 δεν παίζει, θα τον πάρει. Έτσι και με τον Σαρικόπουλο ο οποίος τόσα χρόνια δεν εχει δείξει απολύτως τίποτα (πέραν το οτι μπορεί να σκοράρει καλά από pick@roll όπως ο Μπόγρης), πιθανότατα βέβαια και λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που έχει το παλικάρι.
κάποιος πιο πάνω ανέφερε δίλημμα στο τι αμερικανό παίρνουμε: 4? 5? 4/5 ή 5/4? Προσωπική μου άποψη είναι οτι πρέπει να πάμε σε παίκτη 5/4 ή 4/5 μιας και οι Μαργαρίτης-Κακαρούδης είναι μόνον 4. Οπότε αν με έβαζες υποχρεωτικά να διαλέξω θα έλεγα Ewing (αν και θα γινόμαστε παράρτημα του Georgetown...

PS: ale, το 17 ξεμπερδεύουμε με το 99 (έτσι διάβασα είπε ο Καρακούσης)
- paokmaniak
Mαργαριτης παιζει κ 3. Και εγω προτιμω Εwing ας δωσουν τη διαφορα για το Σαρικοπουλο σε ξενο αντι για τον Λαγκφορντ δλδ προτιμοτερο να παρουν κατι καλυτερ ο και να παιζει ο Κωττας (που υπεγραψε συμβολαιο προχθες) παρα 2 παιχτες
Μα κανείς δε λέει ρε παιδιά ότι θα πάμε και για Σαρικόπουλο. Λάνγκφορντ, Σαλούστρος και τέλος λένε παντού. Πάλοκ σχετιξά με το τι ψηλό θέλουμε ένα έχω να πω...Εκείνη η ψυχή ο Ντόζιερ ακόμα Φιλιππινέζα είναι? Τον λιμπίζεστε? Τον λιγουρεύεστε? Τον ζαχαρώνετε..? 

- KalamarGiannis
ότι μπήκα να ρωτήσω αν με μαύρο ψηλό και Σαλούστρο κλείνει το ρόστερ... χε χε
ο Σαρικο στα ματς που τον είδα -κυρίως τα ντέρμπυ συμπολιτών-είναι ένας άσχετος, μια τρύπα, ένα μείον.
ουστ και μακριά, ας κάτσει στον φαποκράτορα καλύτερα για μας...
τι λες τώρα;;;; ΝΤόζιερ;; φέρτε τον ΤΩΡΑ
ο Σαρικο στα ματς που τον είδα -κυρίως τα ντέρμπυ συμπολιτών-είναι ένας άσχετος, μια τρύπα, ένα μείον.
ουστ και μακριά, ας κάτσει στον φαποκράτορα καλύτερα για μας...
τι λες τώρα;;;; ΝΤόζιερ;; φέρτε τον ΤΩΡΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε ανακοινωθηκε και ο λαγκφορντ.
ενας σαλουστρος εμεινε.ελπιζω μην γινει τιποτα και χαλασει του πουλεν στο τελος
ενας σαλουστρος εμεινε.ελπιζω μην γινει τιποτα και χαλασει του πουλεν στο τελος
- paokmaniak
3,8 rebounds mo
poli liga ga psilo kai poli light mexri tora i moni kinisi pou diafono (ton odom de tom ksero vevaia)
poli liga ga psilo kai poli light mexri tora i moni kinisi pou diafono (ton odom de tom ksero vevaia)
- kataramenos5
Προσωπικά πήρα το διαρκείας απλά για στήριξη στο Μπάνε ,σαν υποχρέωση απέναντι σ αυτον που μας εδωσε τοσα πολλά ,θεωρώντας οτι και φέτος 5-6 ματσάκια το πολύ θα έβλεπα κι αυτά δύσκολα.Βλέπεις η περσινή ομάδα διαλύθηκε οποτε οι προσδοκίες ειχαν πέσει πολύ αλλα και οι υποχρεώσεις της οικογενειακής ζωής δε μου το επιτρέπουν .Τωρα ομως μου φαίνεται δε θα ξέρω που να πρωτοπάω γιατι πιστεύω οτι κάτι πολύ καλο ετοιμάζεται στο παλατάκι.Ίσως ήρθε η ώρα...
- Μπαρκαρούτσος
Όσο περισσότερο μπορείς πήγαινε, μόνο καλό θα κάνεις.. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ, εννοείται!
- kataramenos5
Μηπως να το λεγες και στην υπόλοιπη οικογένεια?Κατι παράξενα για σινεμά ,βόλτες και "χρονο με την οικογένεια σου" μου λένε, δε καταλαβαίνω...
- desperando
- Επικοινωνία:
Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος
Ο Χρήστος Σαλούστρος ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς.
betarades.gr
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Σαλούστρο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, με τον οποίο έπαιξε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας 4,2 πόντους ανά ματς.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν ήδη εντάξει στο ρόστερ τους Τζέικ Όντουμ, Μαρκ Κάρτερ, Τζούλιαν Βον, Κώστας Κακαρούδης και Κέβιν Λάνγκφορντ.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6909 ... saloystros
αντε να ρθεις και συ να ολοκληρωθει το ροστερ
Ο Χρήστος Σαλούστρος ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς.
betarades.gr
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυση του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Σαλούστρο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, με τον οποίο έπαιξε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας 4,2 πόντους ανά ματς.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έχουν ήδη εντάξει στο ρόστερ τους Τζέικ Όντουμ, Μαρκ Κάρτερ, Τζούλιαν Βον, Κώστας Κακαρούδης και Κέβιν Λάνγκφορντ.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/6909 ... saloystros
αντε να ρθεις και συ να ολοκληρωθει το ροστερ
Πάντως θλίψη προκαλεί ότι μια ομάδα σαν τη δική μας που είχε πρόθεση να επενδύσει στον Έλληνα εξαναγκάστηκε να πάει σε 4 Αμερικανούς..συγχαρητήρια στα μεγάλα μυαλά του μπάσκετ εντός συνόρων..
Έχω την εντύπωση πως πρώτη φορά τα τελευταία (αρκετά) χρόνια κλείνουμε το ρόστερ μας τόσο νωρίς. Αυτό σίγουρα δείχνει κάτι. Και σωστός προγραμματισμός, και πλάνο, και αποκατάσταση του ονόματος μας στην αγορά. Και έχω την αίσθηση πως φέτος είχαμε και 100% επιτυχία στις μεταγραφές. Δηλαδή όσους θέλαμε (ή τουλάχιστον όσους βγήκε προς τα έξω ότι θέλαμε) τους πήραμε και μάλιστα χωρίς να γίνει σήριαλ (ακόμα θυμάμαι τα τσουρέκια με τον Παλάσιο - "σήμερα έρχεται ο Παλάσιο, αύριο έρχεται ο Παλάσιο", Τάιρον Λου παλιότερα και πόσους ακόμα - ο Μαγκέτι δε πιάνεται γιατί δεν αποτελούσε ρεαλιστική περίπτωση!)
Τελοσπάντων, είναι αυτό που είχε πεί πριν κανά μήνα ο Τέλης.."Εμείς κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε". Και τις πετύχαμε όλες γιατί με το που τέλειωσε η σεζόν ξέραμε ακριβώς ποιους θέλουμε και σε ποιες θέσεις. Επειδή διαβάζω από πολλούς πως φέτος θα χτυπήσουμε γαυροβάζελο, ε ας μη γελιόμαστε ακόμα δε μπορούμε. Αν κρατούσαμε τους περυσινούς και προσθέταμε έναν αμερικανό στο 4-5 και έναν ακόμη στο 2-3, τότε ναί ίσως ένιωθαν ακόμα περισσότερο την ανάσα μας. Τώρα δύσκολα. Χρειάζεται περισσότερο βάθος.
Από ποιότητα μια χαρά νομίζω είμαστε. Να δούμε και πως θα διαχειριστούμε τα 2πλά παιχνίδια, γιατί φέτος μη ξεχνάτε πως θα είμαστε η μοναδική ομάδα πλην βρυκολάκων που θα έχει 2πλα παιχνίδια. Αν και πιστεύω πως λογικά δε θα έχουμε αντίπαλο για την 3η θέση. Κηφισιά, Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών, Ρούλης και ερωτηματικά ΑΕΚ και Πανιώνιος. Σχετικά με τον Λάνγκφορντ τα είπαμε και προχτές και όπως είπε ο Πάλοκ εδώ σου πήρε τον Μπόγρη των 4 πόντων και 2 ριμπάουντ και στον έκανε πρωταγωνιστή, παίχτη της Εθνικής και της ACB..Οπότε in Soulis we trust! Ο θείος Σούλης ξέρει!!! Και ειδικά με τους ψηλοί..!
Τελοσπάντων, είναι αυτό που είχε πεί πριν κανά μήνα ο Τέλης.."Εμείς κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε". Και τις πετύχαμε όλες γιατί με το που τέλειωσε η σεζόν ξέραμε ακριβώς ποιους θέλουμε και σε ποιες θέσεις. Επειδή διαβάζω από πολλούς πως φέτος θα χτυπήσουμε γαυροβάζελο, ε ας μη γελιόμαστε ακόμα δε μπορούμε. Αν κρατούσαμε τους περυσινούς και προσθέταμε έναν αμερικανό στο 4-5 και έναν ακόμη στο 2-3, τότε ναί ίσως ένιωθαν ακόμα περισσότερο την ανάσα μας. Τώρα δύσκολα. Χρειάζεται περισσότερο βάθος.
Από ποιότητα μια χαρά νομίζω είμαστε. Να δούμε και πως θα διαχειριστούμε τα 2πλά παιχνίδια, γιατί φέτος μη ξεχνάτε πως θα είμαστε η μοναδική ομάδα πλην βρυκολάκων που θα έχει 2πλα παιχνίδια. Αν και πιστεύω πως λογικά δε θα έχουμε αντίπαλο για την 3η θέση. Κηφισιά, Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών, Ρούλης και ερωτηματικά ΑΕΚ και Πανιώνιος. Σχετικά με τον Λάνγκφορντ τα είπαμε και προχτές και όπως είπε ο Πάλοκ εδώ σου πήρε τον Μπόγρη των 4 πόντων και 2 ριμπάουντ και στον έκανε πρωταγωνιστή, παίχτη της Εθνικής και της ACB..Οπότε in Soulis we trust! Ο θείος Σούλης ξέρει!!! Και ειδικά με τους ψηλοί..!