Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Aκομα και πριν λιγες μερες ειχαμε συλυψεις στη τουμπα.Αυριο και μεθαυριο η αστυνομια απειλει με ΣΥΛΗΨΕΙΣ οσους βρεθουν ομονοια και ΚΛΕΙΣΙΜΟ του συνδεσμου.ΑΝ τυχων λεω ΑΝ ρε γαμω το φελεκι μπουζουριασουν καναν υπευθυνο συνδεσμου (φτου φτου) η οποιον αλλον επειδη ηταν εκει να υπερασπιστει ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚτσηδες ποιος θα πληρωσει τα δικαστικα εξοδα??Πως θα ζησουν οικογενειες ανθρωπων που εβαλαν ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ??Σιγουρα οχι αυτου οι 1000 π περασαν για πρωτη φορα την πορτα της καρδιας του ΠΑΟΚ στην αθηνα.
Βρειτε μου εναν που πλουτησε απο τον ΠΑΟΚ στην αθηνα και εγω κοβω το γυπεδο.
Βρειτε μου εναν που πλουτησε απο τον ΠΑΟΚ στην αθηνα και εγω κοβω το γυπεδο.
Κοίτα και στα Spam μην έπεσε κανένα εκεί μέσα...mpouJr έγραψε:Λοιπον οποιοςδηποτε χρειαζεται εισητηρια εδω μεσα υπαρχουν διαθεσιμα 5 οποτε οποιος προλαβε τον κυριο ειδε,στειλτε μειλ serreos27@hotmail.com στειλτε ολοι οσοι χρειαζεστε θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας (ουτε η ΠΑΕ τετοια κολπα) ακομα κ αν τελειωσουν αυτα υπαρχει περιπτωση για αλλα 4 εισητηρια αλλα δεν το γνωριζω ακομα στα σιγουρα.
Επαναλαμβανω ακομα μια φορα η τιμη τους ειναι 25 ευρω κ 5 ευρω ειναι το γνωστο καπελο που θα τα πουμε μετα τον τελικο.δεν υπαρχει κανενα κερδος απο πλευρας μου η του συνδεσμου που ειμαι,τα εισητηρια δινονται εδω γιατι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε κ δεν ξεχωριζουμε κανεναν συνοπαδο μας για κανεναν λογο οποτε κυριοι γραφτε μειλ![]()
![]()
Υ.Γ ειναι για το κατω διαζωμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Πέμ 24 Απρ 2014, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εισαι ωραιοςgiapas έγραψε:Δε θέλω να συνεχίσω τη κουβέντα για τα καπέλα , αλλά βλέπω κάτι γκαρντιαν και μαρλευ και ΑποστοληςΑ και άλλους να συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και πιστεύω ότι έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια λογικής.
Το ότι ένας σύνδεσμος έχει έξοδα λειτουργίας είναι λογικό.
Το ότι ο κόσμος θέλει να πάει γήπεδο είναι λογικό.
Το ότι συνδέεις αυτά τα 2 πράγματα, αναγκάζοντας κάποιον να δει την ομάδα του πληρώνοντας διπλάσιο καπέλο είναι παράλογο. Συνδέεις τη δική μου καψούρα με την ομάδα, με τη δική σου οικονομική ανάγκη και τα κάνεις ένα .
Αν ήταν έτσι , ας δεχόντουσαν τα παιδιά να πάρουν ΜΟΝΟ τόσα εισ όσα μέλη ήταν οικονομικά τακτοποιημένα. Και τα υπόλοιπα να έβγαιναν στα εκδοτήρια. Από τη στιγμή που εν γνώση σου παίρνεις ένα τεράστιο αριθμό εισ ( σε σχέση με τον αριθμό των μελών σου ) , κάνεις καθαρό εμπόριο και βλέπεις το τελικό σαν μια αρπαχτή για να βγάλεις 20-30 χιλιάρικα . Και μετά αναρωτιέσαι γιατί έμεινες μόνος. Βέβαια σε αυτό είναι υπόλογη η ΠΑΕ που έστειλε τόσα εισ σε συνδέσμους (με προφανές οικονομικό όφελος των τελευταίων) γνωρίζοντας το τι θα γινόταν.
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και πραγματικά γράφω στα παπούτσια μου και το Πανελλήνιο και τον Αποστόλη και το γκάρντιαν και τον χ-ψ-ω και όλους που θα το παίξουν πιο ΠΑΟΚτσήδες από μένα κάνοντάς μου κηρύγματα οπαδισμού και αλληλεγγύης. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλευθεί τη καψούρα για την ομάδα μου, ούτε δέχομαι νταβατζηλίκια. Θα δώσω εγγραφή , όταν εγώ γουστάρω και άμα γουστάρω και όχι όταν με εκβιάζεις εσύ για να δω την ομάδα μου. Άμα είχα 50ρικό στη τσέπη και μου ζητάγανε 15 + 35 καπέλο = 50 θα έλεγα γεια σας. Αμα δε ζητάγανε τίποτα ή αν βάζανε 5-10 καπέλο από μόνος μου θα έπαιρνα τα ρέστα απο το 50ρικο μπλουζάκια και αναμνηστικά. Όποιος δε καταλαβαίνει τη διαφορά λυπάμαι , αλλά τσάμπα χάνω το χρόνο μου.

Καθησα και διαβασα ολο το τοπικ και δυστυχως δεν περιμενα κατι διαφορετικο. Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚτσης του σημερα. Ετσι τον εκανε ο καθοπρεπισμος του “πολιτισμενου” (sic) κρατους. Ευρωπαικοι ρομαντισμοι σε μια ελλαδα που μονο ουγκαντα θυμιζει στην δομη της. Μπλα μπλα μπλα και αυθαιρετοι προβληματισμοι χωρις καν να εχεις ιδεα περι τινος προκειτε. Ο νεοελληναρας στα καλυτερα του.
Δεν ξερετε που θα πανε τα λεφτα (παιζει να νομιζετε οτι θα πανε και σε τσεπες μελων!!), αλλα και αν μαθετε, δεν ξερω κατα ποσον θα χαρειτε, αφου τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ τον εχετε γραμμενο στα @@ σας αυτοι που βγαζετε γκρινια και παραπονο για το καπελο. Μονοι σας τα λετε, δεν τα λεω εγω. Επισης το καπελο να ξερετε πως δεν ειναι μονο απο τον σφ. Δυο ειναι τα καπελα, ενα για τον σφ και ενα για το κοινο ταμειο ολων των συνδεσμων.
Τα "θα επαιρνα ενα μπλουζακι και ενα ημερολογιο" και τα "θα γινομουν μελος και θα ξαναπηγαινα", πειτε τα σε κανα φιλαρακι σας που θα σας πιστεψει. Εδω και 10ετιες ξερουμε πως λειτουργει η μαζα απεναντι στον συνδεσμο. Δεν δινουμε πρωτη φορα εισιτηρια. Ξενοι ακομα και αναμεσα στα "και καλα" αδερφια μας, οχι μονο στην ομονοια.
Να κατσω να εξηγησω τα αυτονοητα, δεν το γουσταρω καθολου. Χαρας το κουραγιο των παραπανω ΑΔΕΡΦΩΝ που καθονται και γραφουν αραδες με ρεσιταλ ηρεμιας για να καταλαβει ο καθε "παραπονεμενος", γιατι ο συνδεσμος βαζει καπελο, γιατι δεν βγαινουν τα εξοδα του συνδεσμου, γιατι θα πρεπει να πηγαινετε 1 φορα στο τοσο απο τον σφ για να πιειτε εστω μια μπυρα και να δωσετε κουραγιο στα παιδια που τον κρατανε ανοιχτο, μεχρι και γιατι πρεπει ο συνδεσμος να υπαρχει και σε τι ειναι χρησιμος!!
Και να τα εξηγησεις σε ποιους?? Σε αυτους που σε θυμηθηκαν σημερα οτι υπαρχεις και που ηρθαν απο εκει λογο των εισιτηριων και μονο. Σε αυτους που εδω και χρονια σε λενε μπερδεμενο ρετσινοπνιχτη μπαχαλακια ενω ουτε καν σε ξερουν, που κραζουν οταν βγαζουμε ανακοινωσεις γιατι τους θιξαμε τον κοντο, τον γκαγκατση και τον ζαγορακη τον παντελωνατο. Σε αυτους που κατα στιγμες χτες τους επιασα να σκαναρουν πανω κατω καποια μελη του σφ λες και ειναι τπτ αλητες ξερω γω. Ο αλητης κυριοι ειναι στην ψυχη και οχι στην οψη. Καλως κακως δεν γεννηθηκαν ολοι σε σαλονια, οποτε ξεκαβαλιστε και συντονιστειτε με την πραγματικοτητα της ελλαδας του 2014.
Δεν πειραζει λοιπον, δεν θελουμε να μας αγαπησετε ολοι με το ζορι.
Αυτοι που μας αγαπανε και σεβονται τον συνδεσμο, ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την βοηθεια των ΑΔΕΡΦΩΝ τους σε χιλια δυο μιρια πραγματα αυτες τις δυσκολες μερες. Τα παραδειγματα ειναι απειρα και δεν θα κατσω να μπω σε λεπτομεριες για να κανω λεζαντα στον σφ. Δεν εχει τετοια αναγκη ο Πανελληνιος. Οι αλλοι δυστυχως θα μεινετε με την απορια του πως ειναι να εισαι μελος σε αυτον τον σφ και τι παει να πει στα αληθεια η αδερφικη αλληλεγγυη και το να νιωθεις σπιτι σου οταν μπαινεις μεσα στον σφ και οταν συναντας τα μελη του.
Και για να κλεισω, οποιος δεν γουσταρει ή δεν θελει να καταλαβει ή δεν τον ενδιαφερει η υπαρξη του πιο ιστορικου συνδεσμου, να μην ερθει στον σφ να παρει εισιτηριο. Δεν μας πειραζει ουτε κραταμε κακιες. Υπαρχουν αλλοι που καταλαβαινουν και που γουσταρουν που βοηθανε εστω και με αυτον τον εμμεσο τροπο για μια γ@μημενη φορα μεσα στον χρονο. Αυτους λοιπον, τους ευχαριστουμε και θα χαρουμε να τους ξαναδουμε και μετα τον τελικο.
υγ. Και για τα πιο σοβαρα τωρα.. Το σαββατο ολοι στον σφ για να παμε ολοι μαζι στο γηπεδο ηρεμα και ομορφα. Μην πατε μεμονομενα για καλο δικο σας. Εμεις θα ξεκινησουμε απο την ομονοια και οποιος θελει ας μπει μπροστα μας να μας σταματησει. Μην τρωτε τον παπα της αστυνομιας και των μμε. Στο γηπεδο θα παμε ολοι μαζι σαν μια γροθια και αφηστε τους να λενε. Οποιου ΠΑΟΚτση (και αυτων που δεν μας αγαπανε) πειραχτει εστω και μια τρυχα από το κεφαλι του, μαυρο φυδι που τους εφαγε.. και θα είναι και δικεφαλο.
υγ. Μολις διαβασα οτι η αστυνομια δεν θελει τα ΙΧ με το κομβοι στις αφιδνες... Δεν πειραζει, τους θελουμε εμεις στην ομονοια.. Καλως να ορισετε ολοι. Εχει πολυ χωρο η πλατεια.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ.
Δεν ξερετε που θα πανε τα λεφτα (παιζει να νομιζετε οτι θα πανε και σε τσεπες μελων!!), αλλα και αν μαθετε, δεν ξερω κατα ποσον θα χαρειτε, αφου τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ τον εχετε γραμμενο στα @@ σας αυτοι που βγαζετε γκρινια και παραπονο για το καπελο. Μονοι σας τα λετε, δεν τα λεω εγω. Επισης το καπελο να ξερετε πως δεν ειναι μονο απο τον σφ. Δυο ειναι τα καπελα, ενα για τον σφ και ενα για το κοινο ταμειο ολων των συνδεσμων.
Τα "θα επαιρνα ενα μπλουζακι και ενα ημερολογιο" και τα "θα γινομουν μελος και θα ξαναπηγαινα", πειτε τα σε κανα φιλαρακι σας που θα σας πιστεψει. Εδω και 10ετιες ξερουμε πως λειτουργει η μαζα απεναντι στον συνδεσμο. Δεν δινουμε πρωτη φορα εισιτηρια. Ξενοι ακομα και αναμεσα στα "και καλα" αδερφια μας, οχι μονο στην ομονοια.
Να κατσω να εξηγησω τα αυτονοητα, δεν το γουσταρω καθολου. Χαρας το κουραγιο των παραπανω ΑΔΕΡΦΩΝ που καθονται και γραφουν αραδες με ρεσιταλ ηρεμιας για να καταλαβει ο καθε "παραπονεμενος", γιατι ο συνδεσμος βαζει καπελο, γιατι δεν βγαινουν τα εξοδα του συνδεσμου, γιατι θα πρεπει να πηγαινετε 1 φορα στο τοσο απο τον σφ για να πιειτε εστω μια μπυρα και να δωσετε κουραγιο στα παιδια που τον κρατανε ανοιχτο, μεχρι και γιατι πρεπει ο συνδεσμος να υπαρχει και σε τι ειναι χρησιμος!!
Και να τα εξηγησεις σε ποιους?? Σε αυτους που σε θυμηθηκαν σημερα οτι υπαρχεις και που ηρθαν απο εκει λογο των εισιτηριων και μονο. Σε αυτους που εδω και χρονια σε λενε μπερδεμενο ρετσινοπνιχτη μπαχαλακια ενω ουτε καν σε ξερουν, που κραζουν οταν βγαζουμε ανακοινωσεις γιατι τους θιξαμε τον κοντο, τον γκαγκατση και τον ζαγορακη τον παντελωνατο. Σε αυτους που κατα στιγμες χτες τους επιασα να σκαναρουν πανω κατω καποια μελη του σφ λες και ειναι τπτ αλητες ξερω γω. Ο αλητης κυριοι ειναι στην ψυχη και οχι στην οψη. Καλως κακως δεν γεννηθηκαν ολοι σε σαλονια, οποτε ξεκαβαλιστε και συντονιστειτε με την πραγματικοτητα της ελλαδας του 2014.
Δεν πειραζει λοιπον, δεν θελουμε να μας αγαπησετε ολοι με το ζορι.
Αυτοι που μας αγαπανε και σεβονται τον συνδεσμο, ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την βοηθεια των ΑΔΕΡΦΩΝ τους σε χιλια δυο μιρια πραγματα αυτες τις δυσκολες μερες. Τα παραδειγματα ειναι απειρα και δεν θα κατσω να μπω σε λεπτομεριες για να κανω λεζαντα στον σφ. Δεν εχει τετοια αναγκη ο Πανελληνιος. Οι αλλοι δυστυχως θα μεινετε με την απορια του πως ειναι να εισαι μελος σε αυτον τον σφ και τι παει να πει στα αληθεια η αδερφικη αλληλεγγυη και το να νιωθεις σπιτι σου οταν μπαινεις μεσα στον σφ και οταν συναντας τα μελη του.
Και για να κλεισω, οποιος δεν γουσταρει ή δεν θελει να καταλαβει ή δεν τον ενδιαφερει η υπαρξη του πιο ιστορικου συνδεσμου, να μην ερθει στον σφ να παρει εισιτηριο. Δεν μας πειραζει ουτε κραταμε κακιες. Υπαρχουν αλλοι που καταλαβαινουν και που γουσταρουν που βοηθανε εστω και με αυτον τον εμμεσο τροπο για μια γ@μημενη φορα μεσα στον χρονο. Αυτους λοιπον, τους ευχαριστουμε και θα χαρουμε να τους ξαναδουμε και μετα τον τελικο.
υγ. Και για τα πιο σοβαρα τωρα.. Το σαββατο ολοι στον σφ για να παμε ολοι μαζι στο γηπεδο ηρεμα και ομορφα. Μην πατε μεμονομενα για καλο δικο σας. Εμεις θα ξεκινησουμε απο την ομονοια και οποιος θελει ας μπει μπροστα μας να μας σταματησει. Μην τρωτε τον παπα της αστυνομιας και των μμε. Στο γηπεδο θα παμε ολοι μαζι σαν μια γροθια και αφηστε τους να λενε. Οποιου ΠΑΟΚτση (και αυτων που δεν μας αγαπανε) πειραχτει εστω και μια τρυχα από το κεφαλι του, μαυρο φυδι που τους εφαγε.. και θα είναι και δικεφαλο.
υγ. Μολις διαβασα οτι η αστυνομια δεν θελει τα ΙΧ με το κομβοι στις αφιδνες... Δεν πειραζει, τους θελουμε εμεις στην ομονοια.. Καλως να ορισετε ολοι. Εχει πολυ χωρο η πλατεια.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Πέμ 24 Απρ 2014, 16:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;
ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΠ. ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΤΕ.
ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΠ. ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΤΕ.
- Ekatnetworkltd
Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΦ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Πέμ 24 Απρ 2014, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
rain, το sold out με τη κουβέντα εδώ πέρα τι σχέση έχει? Επηρεάζει κάποιον η κουβέντα και οι προβληματισμοί σε αυτό το τοπικ? Δε συμφωνώ με αυτό που λες.
αμπαλαέος , απο την Ομόνοια θα πας(πάτε) στον ΟΑΚΑ με τα πόδια? Αυτό καλείς το κόσμο να κάνει , ώστε να είναι πιο ασφαλής η μετακίνηση?
αμπαλαέος , απο την Ομόνοια θα πας(πάτε) στον ΟΑΚΑ με τα πόδια? Αυτό καλείς το κόσμο να κάνει , ώστε να είναι πιο ασφαλής η μετακίνηση?
Εσυ πιστευεις οτι οι μπατσοι θελουν να μας αφησουν να παμε πορεια με τα ποδια ολη την αθηνα?
Αν ειναι στην ομονοια ο λαος, η λυση θα βρεθει ευκολα.
Αν ειναι στην ομονοια ο λαος, η λυση θα βρεθει ευκολα.
ακριβώς για αυτό σε ρωτάω. Το ποδαράτο δε παίζει από όποια άποψη και να το δεις ( απόστασης, αστυνομίας , το ότι θα κλείσει η μισή Αθήνα , μηχανοκίνητης λαγο-πορείας κλπ).
Επίσης το να σας βάλει η αστυνομία σε συρμό για το ΟΑΚΑ πάλι δε παίζει γιατί βγαίνεις ακριβώς στο σημείο συγκέντρωσης του αντιπάλου ( για αυτό και νομίζω εξαρχής οι μπάτσοι απέρριψαν τον ηλεκτρικό).
Άρα αν δε παίζει το ένα , δε παίζει και το άλλο .... μόνο μπελά θα έφερνε μια τέτοια κίνηση και θα ήταν βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας για να μπουζουριάσει δικό μας κόσμο .
Δε βλέπω όφελος. Εκτός κι αν μου ξεφέυγει κάτι.
Επίσης το να σας βάλει η αστυνομία σε συρμό για το ΟΑΚΑ πάλι δε παίζει γιατί βγαίνεις ακριβώς στο σημείο συγκέντρωσης του αντιπάλου ( για αυτό και νομίζω εξαρχής οι μπάτσοι απέρριψαν τον ηλεκτρικό).
Άρα αν δε παίζει το ένα , δε παίζει και το άλλο .... μόνο μπελά θα έφερνε μια τέτοια κίνηση και θα ήταν βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας για να μπουζουριάσει δικό μας κόσμο .
Δε βλέπω όφελος. Εκτός κι αν μου ξεφέυγει κάτι.
ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση.
Οι λυσεις βρισκονται πανευκολα οταν εχεις να κανεις με πολυ ΛΑΟ.
Δεν χρειαζεται περαιτερω αναλυση.
Οι λυσεις βρισκονται πανευκολα οταν εχεις να κανεις με πολυ ΛΑΟ.
Η μονη λυση για να μην εμπλακουμε με την police ειναι αυτη....

Ασιμε απαντησα σε ολους κ λογικα θα παρουν ολοι οσοι εστειλαν,μολις απαντησα στα σπαμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SePuLtUrA_4_
Αδερφε παιζει αλλο?mpouJr έγραψε:Ασιμε απαντησα σε ολους κ λογικα θα παρουν ολοι οσοι εστειλαν,μολις απαντησα στα σπαμ
ξυπνατε κοιμισμενοι στην παε επιτελους ξυπνατε μια φορα στη ζωη σας...στηνουν ενεδρα στους νοτιους με την ανοχη των μπατσων...θεστε βετο για τη συμμετοχη στον τελικο αν δεν βρεθει ασφαλης μεταφορα...
οι νοτιοι τραβατε ολοι στην ομονοια στον Πανελληνιο μην πατε μονοι αυτο περιμενουν οι αλλοι να σας πετυχουν μονους...προστατεψτε τους εαυτους σας μην πεφτετε στην παγιδα...βουιζει ο τοπος για το τι παει να γινει...
οι νοτιοι τραβατε ολοι στην ομονοια στον Πανελληνιο μην πατε μονοι αυτο περιμενουν οι αλλοι να σας πετυχουν μονους...προστατεψτε τους εαυτους σας μην πεφτετε στην παγιδα...βουιζει ο τοπος για το τι παει να γινει...
Αυτό που πάει να συμβεί δεν έχει προηγούμενο.Ξυπνάτε στην ΠΑΕ,πιέστε προς κάθε κατεύθυνση και απαιτήστε λύση.Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;Κ αν δεν βρείτε λύση,επικοινωνήστε με τον Πανελλήνιο και βγάλτε δικό σας σχέδιο για να ενσωματωθούν κάπως με το κομβόι οι οπαδοί από την Αθήνα και τον Νότο.Είναι δυνατόν να τους αφήσετε ξεκρέμαστους,δεν βλέπετε τί θα συμβεί;