ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από ramboutla »

Το e-mail μου στην ΠΑΕ

Προς κάθε υπεύθυνο, ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πρόεδο Κο Βρύζα

Εάν ισχυουν οι φήμες περι μοιρασιάς των εισητηριων του τελικου, τα συγχαρητήρια μου.
Έπειτα από την Super league, την ΕΠΟ και τον διορισμένο πρωταθλητή αρχίζεται και σεις να μου προκαλείται αηδία.
Μου προκαλείται αηδία γιατί
Συμπεριφέρεσται στο λαό μας με καθαρά πελατειακό τρόπο. Ναι οι θύρες 1,2,3,5,6 είναι καλύτεροι "πελάτες" από εμένα αλλά εσεις τα δινεται και σε μη "πελατες".
Οι συνδεσμοι με την στάση τους πλεον SUPERιζουν επικινδυνα
Η διοικηση κανει δημοσιες σχεσεις με τους συνδέσμους για να κερδισει ευνοια μερικων μηνών.
Όλα αυτα τα λεω γιατί ειμαι κάτοχος διαρκείας τα 14 από τα τελευταία 17 χρόνια, έγινα μέτοχος όταν μου ζητήθηκε και δεν θα μπω σε επιχειρήματα συναισθηματικού τύπου (οικογενεια, οικονομικα κ.τ.λ.) γιατί μαλλον δεν σας ενδιαφέρουν. Επιλέγετε να δώσετε τα εισητήρια στον κολλητο, την γκόμενα ή την αδερφή του συνδεσμίτη που έρχονται στην Τούμπα μια στο τόσο. Δικαίωμα σας... Έχω κλείσει αεροπορικά για Αθήνα αλλά σε σύνδεσμο δεν γουστάρω να παρακαλέσω για να πάρω εισητήρια. Αλήθεια το "πακετάκι" θα εχει και ημερολόγιο, συνδρομές και μπλούζα;
Μην απορήσετε αν του χρόνου δειτε λιγότερους "πελάτες" στην 4 και την 7.

Ελπίζω να προλαβετε και να αντιληφθειτε το λάθος που πάτε να κάνετε.

Ο κάτοχος διαρκείας στην θύρα 7
χχχχχχ χχχχχχχ
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

αμα δεν δοθούν εισητήρια στους κατόχους της 4 και της 7 θα έχετε κ. Σαββίδη, κ. Βρύζα κ.α. χάσει
4 πελάτες σας...
:redcard: :redcard:
Μόνο να μην ισχύει γιατί τότε ανοίγετε "εμφύλιο"...

δυστυχώς από ότι φαίνεται τα κάστρα πέφτουν από μέσα...

Υ.Γ.: Αν δεν ισχυουν αυτά τότε λάθος μου..ωραίος ramboutla
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ramboutla έγραψε:Το e-mail μου στην ΠΑΕ

Προς κάθε υπεύθυνο, ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Πρόεδο Κο Βρύζα

Εάν ισχυουν οι φήμες περι μοιρασιάς των εισητηριων του τελικου, τα συγχαρητήρια μου.
Έπειτα από την Super league, την ΕΠΟ και τον διορισμένο πρωταθλητή αρχίζεται και σεις να μου προκαλείται αηδία.
Μου προκαλείται αηδία γιατί
Συμπεριφέρεσται στο λαό μας με καθαρά πελατειακό τρόπο. Ναι οι θύρες 1,2,3,5,6 είναι καλύτεροι "πελάτες" από εμένα αλλά εσεις τα δινεται και σε μη "πελατες".
Οι συνδεσμοι με την στάση τους πλεον SUPERιζουν επικινδυνα
Η διοικηση κανει δημοσιες σχεσεις με τους συνδέσμους για να κερδισει ευνοια μερικων μηνών.
Όλα αυτα τα λεω γιατί ειμαι κάτοχος διαρκείας τα 14 από τα τελευταία 17 χρόνια, έγινα μέτοχος όταν μου ζητήθηκε και δεν θα μπω σε επιχειρήματα συναισθηματικού τύπου (οικογενεια, οικονομικα κ.τ.λ.) γιατί μαλλον δεν σας ενδιαφέρουν. Επιλέγετε να δώσετε τα εισητήρια στον κολλητο, την γκόμενα ή την αδερφή του συνδεσμίτη που έρχονται στην Τούμπα μια στο τόσο. Δικαίωμα σας... Έχω κλείσει αεροπορικά για Αθήνα αλλά σε σύνδεσμο δεν γουστάρω να παρακαλέσω για να πάρω εισητήρια. Αλήθεια το "πακετάκι" θα εχει και ημερολόγιο, συνδρομές και μπλούζα;
Μην απορήσετε αν του χρόνου δειτε λιγότερους "πελάτες" στην 4 και την 7.

Ελπίζω να προλαβετε και να αντιληφθειτε το λάθος που πάτε να κάνετε.

Ο κάτοχος διαρκείας στην θύρα 7
χχχχχχ χχχχχχχ

αν εστειλες αυτο δικαιωμα σαυ βεβαια αλλα εισαι λαθος
αν παρει πχ 5000 λαος στο χερι απο την παε τα εισητηρια με ποιο τροπο θα κατεβει στο γηπεδο?
αν εχεις διαρκειας στην πχ 2 και πας σε σφ για να κατεβεις δεν εχεις κινδυνο οπως υποτιμιτικα λες να περιλαμβανει και ημερολογια η καποιο ειδους καπελο?
εχεις σκεφτει να ηταν 8000 κοσμος με εισητηρια στο χερι ενα τροπο να κατεβουν?
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΦ?

επισης εισαι μεγαλο φαουλ και δειχνει μια επιθεση χωρις χωρις καμια λογικη
σουπεριζουν οι σφ θα δωσουν σε κολλητους και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
δεν γουσταρεις λες να παρακαλεσεις σε ειπε κανενας να παρακαλεσεις?

μηπως μηπως λεω προτιμας να παρουν οι σφ πχ 3000 και να κατεβασουν μονο μελη?
να αφησουν 17000 κοσμο στο ελεος του θεου?

τυπικα τα εισητηρια του τελικου δεν εχουν σχεση με τα διαρκειας
αν ειχαμε 5 000 εισητηρια με ποιο τροπο θα τα μοιραζες?
συμφωνω οτι θα επρεπε να εχουν οι κατοχοι διαρκειας προβαδισμα εφοσον εχεις 21 000 αλλα βρες ενα τροπο εσυ να κατεβουν ολοι με ασφαλεια

και παιδια με διαρκειας στην 4 δεν εχουν εξασφαλισει και βεβαια θα ερθει ασχετος κοσμος οπως το ιδιο θα ηταν αν εβγαιναν στα εκδοτηρια

ξαναλεω οτι οσοι εχουν διαρκειας δυσκολα θα μεινουν εκτος τελικου
αν δεν θελετε να ερθετε με σφ με γεια σας και χαρα σας
ζητηστε ενα εισητηριο και βρειτε τροπο να κατεβετε αθηνα
οι αδελφοι που εχουν σε 1-2-3 και 5-6 πως 8α κατεβουν δηλαδη μονοι τους?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με Odi, δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθεί το 100% των ΠΑΟΚτσήδων, ΑΛΛΑ, υπάρχει ο δικαιότερος τρόπος!
Ποιος είναι αυτός;
Αυτός που γίνεται κάθε εβδομάδα με τα κανονικά εισιτήρια των αγώνων: διάθεση ΟΛΩΝ των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Τούμπας και εκδοτήρια σε άλλες μεγάλες πόλεις της επαρχίας, αλλά και στην Αθήνα.

ή

15.000 εισιτήρια σε ελεύθερη διάθεση στη Τούμπα και τα υπόλοιπα μοιρασμένα στους συνδέσμους εκτός Θεσσαλονίκης, ανάλογα με το πλήθος των εγγεγραμμένων μελών τους!

Και δεν έχω σπουδάσει marketing... 8-)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

RoMaN έγραψε:Συμφωνώ με Odi, δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθεί το 100% των ΠΑΟΚτσήδων, ΑΛΛΑ, υπάρχει ο δικαιότερος τρόπος!
Ποιος είναι αυτός;
Αυτός που γίνεται κάθε εβδομάδα με τα κανονικά εισιτήρια των αγώνων: διάθεση ΟΛΩΝ των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Τούμπας και εκδοτήρια σε άλλες μεγάλες πόλεις της επαρχίας, αλλά και στην Αθήνα.

ή

15.000 εισιτήρια σε ελεύθερη διάθεση στη Τούμπα και τα υπόλοιπα μοιρασμένα στους συνδέσμους εκτός Θεσσαλονίκης, ανάλογα με το πλήθος των εγγεγραμμένων μελών τους!

ναι αλλα εδω μιλαμε για εκτος εδρας αγωνα
οι 15000 πως θα κατεβουν ρε ρομαν πες μου ενα τροπο
αν βγουν στα εκδοτηρια πες μου το ιδιο
εκτος και αν νομιζεις οτι πχ εσυ θα πας στον βρυζα και 8α πεις βρε μου και ενα τροπο να κατεβω
και να ειμαι ανετος
με αμαξι δεν θα πει μεγαλος αριθμος γιατι εχει κινδυνους και βασικα βγαινει πιο ακριβα
ειπα και πριν οτι και για τις θυρες 4 κ 7 επρεπε να ισχυει οτι και στις αλλες
και αυτο επειδη εχουμε 21000 αν ειχαμε πχ 7 τι θα γινοταν?

δεν ειναι marketing φιλε εδω ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ οχι μπιζνες

οι κατοχοι διαρκειας στην 5 πως θα κατεβουν?

υγ εγω θα ειμαι στο τελικο μπορω να πω στα @@ για τους αλλους αλλα εδω μιλαμε για 21000 κοσμο
στα @@ τους για τον μαρλευ και τον καθε μαρλευ αν δεν καταλαβαινετε τι να πω
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Ειμαστε 500χλμ μακρια,αγοραζουμε διαρκειας για να στηριξουμε και η ΠΑΕ μας πουλαει για να καλοπιασει τους συνδεσμους...Αν ισχυει δεν προκειτε να ξαναπαρω διαρκειας και ξερω αλλους 20 που εχουν στην 4 που θα κανουν το ιδιο.Και δεν το λεω γιατι δε θα μπορω να μπω,ετσι κι αλλιως θα μπω στο γηπεδο αλλα ειναι μεγαλη π@στια και δειχνει οτι η ΠΑΕ μας εχει γραμμενους...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΦΑΣ Ρε τι ξεφτιλίκια είναι αυτά, ποιος δίνει το δικαίωμα στους συνδέσμους να με πετάνε απ έξω ενώ εχω διαρκείας;;; Ποιος ορίζει τους "μάχιμους" και με ποιο κριτήριο;;;; Αν μπορώ να σφάξω αντίπαλο;;;;; Και επείδη συμμετείχα πριν από την άθλια αυτή απόφαση σας πληροφορώ ότι αν το ήξερα δεν θα το είχα κάνει , γιατί ξεκάθαρα την στιγμή που θα έπρεπε συμπεριφέρεστε όχι σαν επαγγελματίες αλλά σαν ξεφτίλες πολιτικοί που ικανοποιούν ημετέρους. Έναν αγώνα έχασα, ποιός είναι ο "αξιότερός" που θα πάρει το εισητήριό μου;;;;;
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΚΤΩ ΒΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marley 4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Συμφωνώ με Odi, δεν υπάρχει τρόπος να ικανοποιηθεί το 100% των ΠΑΟΚτσήδων, ΑΛΛΑ, υπάρχει ο δικαιότερος τρόπος!
Ποιος είναι αυτός;

ή

ναι αλλα εδω μιλαμε για εκτος εδρας αγωνα
οι 15000 πως θα κατεβουν ρε ρομαν πες μου ενα τροπο
αν βγουν στα εκδοτηρια πες μου το ιδιο
εκτος και αν νομιζεις οτι πχ εσυ θα πας στον βρυζα και 8α πεις βρε μου και ενα τροπο να κατεβω
και να ειμαι ανετος
με αμαξι δεν θα πει μεγαλος αριθμος γιατι εχει κινδυνους και βασικα βγαινει πιο ακριβα
ειπα και πριν οτι και για τις θυρες 4 κ 7 επρεπε να ισχυει οτι και στις αλλες
και αυτο επειδη εχουμε 21000 αν ειχαμε πχ 7 τι θα γινοταν?

δεν ειναι marketing φιλε εδω ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ οχι μπιζνες

οι κατοχοι διαρκειας στην 5 πως θα κατεβουν?

υγ εγω θα ειμαι στο τελικο μπορω να πω στα @@ για τους αλλους αλλα εδω μιλαμε για 21000 κοσμο
στα @@ τους για τον μαρλευ και τον καθε μαρλευ αν δεν καταλαβαινετε τι να πω

http://seleo.gr/index.php?option=com_co ... Itemid=134

Με ποιο μέσο συμφέρει το ταξίδι Θεσσαλονίκη - Αθήνα (πίνακες)

Το χέρι βαθιά στην τσέπη καλούνται να βάλουν, για μία φορά ακόμη, οι οδηγοί, προκειμένου να φθάσουν οδικώς στους προορισμούς τους, μετά τις τελευταίες αυξήσεις που επιβλήθηκαν στις τιμές διέλευσης διοδίων, οι οποίες ξεπερνούν ακόμη και το 60%.

Ιδιαίτερα, όσον αφορά το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, το κόστος με ΙΧ αυτοκίνητο έχει εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, γεγονός που οδηγεί τους ενδιαφερόμενους σε εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, καθώς αποδεκνύονται σαφώς οικονομικότερα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Οι εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές που κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες, ειδικά για το εν λόγω ταξίδι, αλλά και τα φθηνά εισιτήρια που προσφέρει πλέον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις σιδηροδρομικές μεταφορές δείχνουν το δρόμο για οικονομικότερες μετακινήσεις.

Από τη μια οι εξαιρετικά υψηλές τιμές της βενζίνης και από την άλλη οι αυξήσεις στις τιμές διέλευσης διοδίων έχουν κάνει απαγορευτικές τις μετακινήσεις των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, για να διανύσει ο οδηγός ενός μεσαίου κυβισμού ΙΧ αυτοκινήτου (με κατανάλωση 10 λίτρα/100 χλμ. προς 1,70 ευρώ/λίτρο) την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα (544 χλμ.) θα πρέπει να πληρώσει 183,6 ευρώ για απλή αμόλυβδη βενζίνη και 55,90 ευρώ για διόδια. Δηλαδή 239,5 ευρώ, χωρίς να συμπεριλάβει άλλα έξοδα κατά τη μετακίνησή του.
Κι αυτό, τη στιγμή που αεροπορικώς ή σιδηροδρομικώς μπορεί κάποιος να κάνει την ίδια απόσταση με μόλις 19,98 ευρώ ή με 18,80 ευρώ.

(έχει μέσα πίνακες αναλυτικούς)
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εε το εχουμε παρακανει... Παντε πρωτα σε εναν συνδεσμο με το διαρκειας σας κ αν σας δωσουν ακυρο τα ξαναλεμε...αλλα μην ειστε απο την λαρισα κ πατε σε συνδεσμο της πατρας.....κανεις δεν σας κανει στην ακρη κ δεν σας στερει τιποτα........αλλωστε μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας το 80% απο τα διαρκειας στην 4 ειναι συνδεσμιτικα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Ρε σεις πάτε καλά? Παρτε το εισιτηριάκι σας πάτε στον τελικό και με το καλό να φέρετε και την κούπα. Αλλά μην μας παραμυθιάζεται ότι δεν μας δίνεται εισιτήρια για το καλό μας. Δεν μπορούμε δηλαδή εμείς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και θα μας φυλάξετε εσείς? παιδάκια είμαστε? μας γνωρίζεται και από χθές? Ξεφτίλισμένοι εκεί στην παε προσέξτε στις 27 Απριλίου μην μας βγάλετε καμιά ανακοίνωση για τα εισιτήρια των play off και μας δίνετε προτεραιότητα. Να απευθύνεστε πλέον στούς πελάτες που επιλέξατε. Εμάς μας χάσατε.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Λαθος της ΠΑΕ να δινει προτεραιοτητα σε οσους εχουν διαρκειας στα εκτος εδρας ματς γενικοτερα.
Αλλο το διαρκειας και τα παιγχνιδια της τουμπας (και τα ευρωπαικα και του κυπελου),και αλλο τα εκτος.

Περαστε πρωτα απο καποιο συνδεσμο και ζητηστε και μετα γραφτε εδω. Οι περισσοτεροι (90%)στις θυρες 4-7 με διαρκειας καλυπτονται απο αυτη την κινηση.

Παραυτα μερικοι ξεκινατε να μιλατε καπως πιο ομορφα για τους συνδεσμους(και περι σουπερ-4 κοφτε τα, γιατι αυτα ισχυαν παντα και κανενας σουπερ4 δεν ανοιξε) γιατι στα εκτος δεν εβλεπα και τοσους μεμονομενους σε ολο το πρωταθλημα, ή τωρα θυμηθηκαμε την ομαδα?

Σεβομαι οσους θελουν να βρεθουν στον τελικο, να περασουν απο το συνδεσμο του τοπου τους να ζητησουν εισητηριο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΛΛΙΩς, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
Δεν γινετε να ξεκινουσε ο καθενας οπως να ναι να κατεβει κατω.

Εχει η ΠΑΕ 1800 εισητηρια για δικες της αναγκες, δοκιμαστε και απο κει αν δεν υπαρχουν.

Οσο για τον διαχωρισμο στις 1-2-3-5-6 εμενα η τοποθετηση μου ειναι οτι κανεις με εισητηριο διαρκειας δεν επρεπε να εχει προτεραιοτητα σε εισητηριο ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Όποιος θέλει να κατέβει, μπορεί να βρει την άκρη αν ψαχτεί. Όλα τ'άλλα είναι δικαολογίες. Απ'τα εισητήρια που θα πάνε στους συνδέσμους, προτεραιότητα για λίγες μέρες θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στην 4 και 7. Άδικα διαμαρτύρεστε τόση ώρα.
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

Η αγωνία των διαρκείας στα «πέταλα»

Την βεβαιότητα πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται από ένα εισιτήριο για τον τελικό διαδέχτηκε η πληροφορία πως από αυτούς εξαιρούνται όσοι έχουν διαρκείας στην 4 και την 7. Ποια είναι η πραγματικότητα και πως θα δοθούν τελικά τα «μαγικά χαρτάκια»;

Είναι ήδη γνωστό πως το μεγάλο μέρος των εισιτηρίων που δικαιούται ο ΠΑΟΚ για τον τελικό του Σαββάτου θα δοθεί στους συνδέσμους. Μιλάμε για περισσότερα από 13.000 εισιτήρια, σχεδόν τα διπλάσια από όσα αρχικά σχεδιάζονταν. Ο βασικός λόγος της απόφασης αυτής είναι η ασφάλεια των φιλάθλων μέσα από μια οργανωμένη και με πούλμαν εκδρομή, σε αντίθεση με την μεμονωμένη μετακίνηση που εγκυμονεί κινδύνους, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, εισιτήρια προβλέφθηκαν και για τους κατόχους διαρκείας, επειδή όμως είναι λιγότερα από τα ζητούμενα, αποφασίστηκε να μην δοθούν στους δικαιούχους της θύρας 4 και της θύρας 7, με την δέσμευση, ωστόσο, πως σε συνενόηση με τους συνδέσμους οι φίλαθλοι αυτοί θα έχουν προτεραιότητα στις εγγραφές των εκδρομών των συνδέσμων έτσι ώστε κανείς να μην μείνει έξω από την τεράστια αυτή μετακίνηση.

Οσοι λοιπόν είστε κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στις θύρες 4 και 7 θα έχετε την ευκαιρία για δύο μέρες από το άνοιγμα της λίστας της εκδρομής σε κάθε σύνδεσμο να δηλώσετε συμμετοχή κατά προτεραιότητα στο κόστος που ο κάθε σύνδεσμος θα ανακοινώσει.

Στο παρασκήνιο των διαβουλεύσεων για την μεγάλη μετακίνηση, με δεδομένο πως οι μέρες είναι ελάχιστες, μεγάλη προσπάθεια γίνεται ώστε να βρεθούν φθηνά λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ μια φυσιολογική μετακίνηση με πούλμαν στην πρωτεύουσα για μία μέρα κοστίζει 1200 ευρώ πήγαινε - έλα, οι τιμές που δόθηκαν από την «αγορά» αγγίζουν τα 2.500 ευρώ. Η διοίκηση της ΠΑΕ μιλάει με επαγγελματίες ακόμη και σε γειτονικές χώρες ώστε να πέσουν οι τιμές.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=176&id=40560
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

Του χρονου να ζητησει απο τους συνδεσμους να αγορασουν διαρκειας.εγω που παιρνω τα τελευταια 6 χρονια δεν προκειτε να παρω του χρονου κι αυτο οχι γιατι δεν παιρνω εισητηριο τωρα,ετσι κι αλλιως θα μπω στο γηπεδο,αλλα γιατι εκει στην ΠΑΕ μας γραφουν στα @ρχιδι@ τους....
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Εχω 6 γνωστους μου με διαρκειας σε 4 και 7 οι οποιοι τηλεφωνησανε στο συνδεσμο της περιοχης τους για εισιτηρια και η απαντηση ηταν...

''ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...''

οποτε αφηστε τις παπαρολογιες για ''προτεραιοτητες'' των διαρκειας!!

ας το μαζεψουνε αμεσα εκει στην ΠΑΕ γιατι δε θα περασουν πουστιες του στυλ 2001 τοτε που η αδερφαρα ο Λαζαρης εδινε το δικαιωμα σε καθε φλωρο και καθε πουτ@ν@ να το παιζει ΠΑΟΚ εις βαρος αδερφων με χιλιαδες χιλιομετρα στα κοντερ!!!...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”