Καθολου λογικη φιλε, στην ΤΟΥΜΠΑ πας. Βαλε το μαυρο σου μπουφαν, εστω γκρι... κατι σκουρο τελος παντων, δεν παιζει να μην εχει κανεις ενα μαυρο μπουφαν... ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗRoMaN έγραψε:Η δικαιολογία (λογική), είναι "Εντάξει ρε φίλε, κόκκινο μπουφάν αγόρασα, κρύο κάνει, να μη φορέσω;"
Το αντεπιχείρημα (επίσης λογικό), είναι να μπει από πάνω μία φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. ή ένα μπλουζάκι μαύρο, έστω.. Σιγά τώρα, γκόμενα θα πιάσεις;!
Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
Re: Π.Α.Ο.Κ. 1926 - GAYROS. 16/4/14, 20:00 otesport
Αδερφε πολυ δυσκολα θα κρεμασεις πανι 5 μετρων ειδικα σε τετοιο ματς κ ειδικα στις θυρες 4,5-6,7 ισως στην 8 υπαρχει μια περιπτωση.Ptolemaida_4 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα , μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε μια χαζή ερώτηση; Στο ματς με τον gayvro έχω ετοιμάσει ένα πανό 5 μέτρων , με ανησυχεί το γεγονός οτι δεν ξέρω που να το βάλω αν υπάρχει έθιμο στο που βάζει ο κάθε σύνδεσμος το δικό του και υπάρξει πρόβλημα.Δεν είμαι συνδεσμίτης και δεν γνωρίζω.
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το χειριστουμε εξυπνα το θεμα της τρομοκρατιας,5 χιλιαδες ατομα στο αεροδρομιο,αλλα τοσα στο ξενοδοχειο κ μια καλη συνοδεια μεχρι το γηπεδο.
Νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μπορουν να κανουν οσοι δεν βρηκαν εισητηριο.....
Τα υπολοιπα αφηστε τα σε εμας που θα ειμαστε μεσα αλλα το κλιμα τρομοκρατιας πρεπει να υπαρχει απο την στιγμη που θα πατησουν το ποδι τους στο αεροδρομιο να μπει στο πετσι τους οτι ηρθαν για να χασουν.
Μην προκαλειτε τους μπατσους εξω απο το γηπεδο ψαχνουν αφορμη για χημικα κ συλληψεις,δεν πρεπει να τους δωσουμε κανενα πατημα για τιμωρια εδρας.
Δεν νομιζω οτι ο οποιοςδηποτε χαλαζοχτυπημενος σφυριζει να εχει τα κοτσια να κανει "ανθρωπινα" λαθη.
Παρολα αυτα θα ηθελα το ιδιο παθος κ την ιδια ατμοσφαιρα σε ολα τα ματς των πλαυ-οφ δεν ειναι για 2 ματς το χρονο η Τουμπα,δικαιολογιες δεν υπαρχουν ειτε για λεφτα ειτε για χρονο ειτε για οτιδηποτε,δεν ειναι δυνατον να βλεπω ατομα να δινουν 50ευρα κ 100ευρα για ενα εισητηριο στην Τουμπα κ φετος να μην εχουν ξαναπατησει το ποδι τους σε κανενα ματς.
Ptolemaida_4 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα , μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε μια χαζή ερώτηση; Στο ματς με τον gayvro έχω ετοιμάσει ένα πανό 5 μέτρων , με ανησυχεί το γεγονός οτι δεν ξέρω που να το βάλω αν υπάρχει έθιμο στο που βάζει ο κάθε σύνδεσμος το δικό του και υπάρξει πρόβλημα.Δεν είμαι συνδεσμίτης και δεν γνωρίζω.
φιλε μονο στις θυρες 7-8 αν το βαλεις
να το φερεις αν ειναι μονο για το ματς με τον γαυρο δηλαδη αν εχει καποιο μηνυμα για αυτο το ματς
αν ειναι γενικα πανι που γραφει την πολη σου κτλ μην το φερεις καθολου
η πτολεμαιδα εχει σφ να κρεμασουν πανια
και δεν σου κανω καμια υποδειξη απλα τα πανια πρεπει να προστατευονται
αν ηταν αλλιως θα εκανε ο καθενας κα ενα πανι και θα γινοταν μπαχαλο
και βεβαια υπαρχει παντα η περιπτωση να το δουμε ως λαφυρο σε καποιο αλλο γηπεδο
προσοχη σε οσους κανουν πανο μονοι τους
αν σε ξαναλεω ειναι απλο πανι με μηνυμα για τον γαυρο να το φερεις
στο πεταλο της 7-8 να το κρεμασεις εκει θα εχει χωρο αλλου δεν...
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ προσωπικά έχω ένα μαύρο μπουφάν με άσπρες λεπτομέρειες γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο..Dimg4 έγραψε:Καθολου λογικη φιλε, στην ΤΟΥΜΠΑ πας. Βαλε το μαυρο σου μπουφαν, εστω γκρι... κατι σκουρο τελος παντων, δεν παιζει να μην εχει κανεις ενα μαυρο μπουφαν... ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΗΛΑΔΗRoMaN έγραψε:Η δικαιολογία (λογική), είναι "Εντάξει ρε φίλε, κόκκινο μπουφάν αγόρασα, κρύο κάνει, να μη φορέσω;"
Το αντεπιχείρημα (επίσης λογικό), είναι να μπει από πάνω μία φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. ή ένα μπλουζάκι μαύρο, έστω.. Σιγά τώρα, γκόμενα θα πιάσεις;!

οι 30.000 κόσμου και οι 5.000 πυρσοί δε φτάνουν για να γίνει σωστή ατμόσφαιρα
δεν ανάβουμε τον πυρσό, λέμε ένα σύνθημα και τέλος
φωνή σε κάθε σύνθημα, πίεση με κάθε σφύριγμα, μπινελίκι στον κόρακα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΕΙ
φωνή σε κάθε σύνθημα, πίεση με κάθε σφύριγμα, μπινελίκι στον κόρακα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΕΙ
Θες να παρεις τον αγωνα? ....ΑΠΟΔΕΙΞΗ
Δειξε επιτελους οτι μπορεις να παιξεις σαν ομαδα και παιξε με το ιδιο παθος που επαιξες στον πρωτο αγωνα μαζι με τον εραστη σου (αν και ηθελε να δωσει μ@@νι, εδωσε κ@λο)
Οχι βλακειες σε οποιον παει στο γηπεδο... Σεβαστειτε αυτον που βαζει τα λεφτα στην ΚΑΨΟΥΡΑ μας
Μην φουσκωνουν τα μυαλα σας με τις εφημεριδες της πολης μας
Διαβαστε τις κοκκινες και ουτε αυγα θα χρειαστουν για τα λαρυγγια, ουτε τιποτα
Και πανω απο ΟΛΑ
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ... (δεν θελω καν να το σκεφτομαι)
Και κατι τελευταιο: φλωρικη κερκιδα, γιατι ειναι και ΑΓΙΕΣ μερες (πλακα κανω)

Δειξε επιτελους οτι μπορεις να παιξεις σαν ομαδα και παιξε με το ιδιο παθος που επαιξες στον πρωτο αγωνα μαζι με τον εραστη σου (αν και ηθελε να δωσει μ@@νι, εδωσε κ@λο)
Οχι βλακειες σε οποιον παει στο γηπεδο... Σεβαστειτε αυτον που βαζει τα λεφτα στην ΚΑΨΟΥΡΑ μας
Μην φουσκωνουν τα μυαλα σας με τις εφημεριδες της πολης μας
Διαβαστε τις κοκκινες και ουτε αυγα θα χρειαστουν για τα λαρυγγια, ουτε τιποτα
Και πανω απο ΟΛΑ
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ... (δεν θελω καν να το σκεφτομαι)
Και κατι τελευταιο: φλωρικη κερκιδα, γιατι ειναι και ΑΓΙΕΣ μερες (πλακα κανω)

- john4serres
90' λεπτα φωνη και ολα θα πανε καλα !
( αρκει να το θελουν και οι παικτες )
[youtube]H8EGznIJjvI[/youtube]
( αρκει να το θελουν και οι παικτες )
[youtube]H8EGznIJjvI[/youtube]
- Ekatnetworkltd
Γ@μήστε τον π@ύστη τον ολυμπιακό!
Γ@μιέται ο θρύλος και πειραιάς!
Άντε πάμε
Γ@μιέται ο θρύλος και πειραιάς!
Άντε πάμε
-
Αδερφε μην το φερεις τσαμπα δεν θα κρεμαστει για ευνοιτους λογους...Δεν γινεται ο καθενας μας να βγαζει πανι 5 μετρα και να το κρεμαει...Ptolemaida_4 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα , μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε μια χαζή ερώτηση; Στο ματς με τον gayvro έχω ετοιμάσει ένα πανό 5 μέτρων , με ανησυχεί το γεγονός οτι δεν ξέρω που να το βάλω αν υπάρχει έθιμο στο που βάζει ο κάθε σύνδεσμος το δικό του και υπάρξει πρόβλημα.Δεν είμαι συνδεσμίτης και δεν γνωρίζω.
ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα.,,....... αντε, 2 μέρες έμειναν....... και άντε να δούμε πως θα περάσουν.........
το καλό είναι, ότι όσο ζυγώνει η ώρα, τόσο πιο αισιόδοξος νιώθω......................

κατα τα άλλα, δεν ξεχνάμε τα....σοφά λόγια του δάσκαλου:
το καλό είναι, ότι όσο ζυγώνει η ώρα, τόσο πιο αισιόδοξος νιώθω......................

κατα τα άλλα, δεν ξεχνάμε τα....σοφά λόγια του δάσκαλου:
Δημοσίευση από danirifle » Σάβ Απρ 12, 2014 9:29 am
οι 30.000 κόσμου και οι 5.000 πυρσοί δε φτάνουν για να γίνει σωστή ατμόσφαιρα
ΜΑΝΤΑΛΕ ΜΠΙΝΕ, ΤΑΝΑΣΓΙΕΠΟΥ
από την έναρξη, για να μην περάσει από το μυαλουδάκι του ίδιου ή των βοηθών του τίποτα περίεργο
από την έναρξη, για να μην περάσει από το μυαλουδάκι του ίδιου ή των βοηθών του τίποτα περίεργο
Εκεί στην ΠΑΕ ξυπνάτε και στείλτε τον επόπτη Σωτηρόπουλο σπιτι του πριν πατήσει Τούμπα.
Παντως στο 1-0 με τον γαυρο στο κεκλεισμενων των θυρων, διαιτητης ηταν ο Μανταλος... Για τον οποιο ειχαν παραπαονο οι γαυροι γιατι δεν τους αβανταρε.... Ειναι γνωστοι οι διαλογοι του Μπεου την εποχη εκεινη...
ναι αλλα δεν θυμασε τι εγινε μετα ? υποβιβαστηκε στην β εθνικη και 1,5 χρονο μετα ανεβηκε και εγινε καλο παιδι του συστηματος ο κυριος Μανταλος