Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Armagedonas
Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στα αλάνια για την παλλικαρίσια εμφάνιση,ιδιαίτερα σε Γλύκο,Ινσαουράλδε,Τζαβέλα,Κλάους και Σάλπι.
Η εμφάνιση όμως μέχρι το 35ο λεπτό να προβληματίσει και να μην επαναληφθεί.
Εύχομαι στη ρεβάνς,η ψευτοΡιζούπολη να μοιάζει με παρθεναγωγείο μπροστά στην υποδοχή που θα τύχει το εντιμότατο σωματείο του Δημοσίου.
Η εμφάνιση όμως μέχρι το 35ο λεπτό να προβληματίσει και να μην επαναληφθεί.
Εύχομαι στη ρεβάνς,η ψευτοΡιζούπολη να μοιάζει με παρθεναγωγείο μπροστά στην υποδοχή που θα τύχει το εντιμότατο σωματείο του Δημοσίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Πέμ 03 Απρ 2014, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πλακα-πλακα, εκεινη τη χρονια με το δερματινο ο δον με το εξοχικο εγω, παραλιγο να παρουμε πρωταθλημαkataramenos5 έγραψε:Μη ξεχάσεις το καφέ δερμάτινο
Καταρχην να πω οτι διαφώνησα καθετα με την 11 καδα που κατεβασε ο προποντητης. Βεβαια η ειρωνια ειναι οτι στο γκολ μας ο βουκιτς δινει στον λινο , ο λινο κανει ασσιστ...!
Σε τετοιο ματς που ουτως η αλλως η ομαδα θελει τρεξιματα , δεν ξεκινας με 2 παικτες που ειναι ο ενας 37 και ο αλλος 34.. ειδικα μετα την κοκκινη επρεπε να βγουν οσο πιο γρηγορα γινεται.. κατα την γνωμη μου αυτοι οι 2 ειναι παικτες που επρεπε να μπουν σαν αλλαγη , φρεσκοι και με συγκεκριμενη τακτικη στο ματς. Επισης θα εβαζα σιγουρα σαλπι και κατσουρ λογω γνωσης και εμπηρειας απο τετοια ματς.
Στα γκολ που φαγαμε φταινε οι παικτες που κανουν ατομικα λαθη (δηλ λινο και βιτορ) οποτε δεν μπορω να εχω παραπονο απο την αμυνα σαν συνολο.. Στην επιμαχη φαση ειναι ξεκαθαρο οτι ο διαιτητης θα χαριστει σε αυτους και οχι σε μας. Ο κλαους φιλαει το σημα και παει προς το κεντρο, ο βαλντες (πως τους μετατρεπουν ολους σε 'αδερφες'??) τον σπρωχνει αρχικα , μετα τον σπρωχνει ο φουστερ και μετα χωνεται και ο τσορι. Ο στοχ που βλεπει ολο το σκηνικο (συμφωνω οτι επρεπε να κρατηθει , αλλα εκεινη την στιγμη και γω ο ιδιος να ημουν , δεν ξερω αν θα κρατιομουν) σπρωχνει τον βαλντεζ , ο οποιος (η αδερφαρα που λεγαμε) πεφτει και κανει πως χτυπησε και καλα (και καθως πεφτει , ριχνει και μια , δυο κλωτσιες στον ηδη πεσμενο κλαους!!) Εκει περα δεν καθεσαι να συνομιλησεις με τους βοηθους σου.. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ??? πως θα μαγειρεψετε το να μην βγει για τον γαυρο κοκκινη?? αφου μπορστα εισαι και στα ειδες ολα... Αρα για το ιδιο ακριβως πραγμα οι 2 βλεπουν κιτρινη (ψεμματα και αυτο , διοτι ο βαλντεζ δεν την τρωει -την δευτερη παρακαλω-) και ο ενας κοκκινη.. ΟΚ.... Και να ειστε απολυτα σιγουροι οτι αν ο στοχ δεν εκανε τπτ , ο διαιτητης δεν θα δινε παλι κοκκινη, θα δινε τις κιτρινες και τελος.. Ευτυχως κρατησαμε το 2-1 και ο επαναληπτικος μας δινει ελπιδες αρκετες καθως θεωρω οτι το 1-0 το εχουμε ευκολα , οπως εχουμε κανεις αρκετες φορες στο παρελθον.. Αυτο που με προβληματιζει πολυ ειναι οτι σε ολα τα κρισιμα ματς φετος , μπαινουμε αλλοπρόσαλλα και την πληρωνουμε συνεχως. ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1 και μετα 3-1 , ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-1 και μετα 2-1 , ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ 0-1 και μετα 2-1 , ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-0 και μετα 1-1 , ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-0 και μετα απλα 2-1 , Χθες παλι 2-0 και μετα 2-1... κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα.. Θα παμε κανα τελικο και εκει δεν συγχωρειται παλι το ιδιο λαθος..
Σε τετοιο ματς που ουτως η αλλως η ομαδα θελει τρεξιματα , δεν ξεκινας με 2 παικτες που ειναι ο ενας 37 και ο αλλος 34.. ειδικα μετα την κοκκινη επρεπε να βγουν οσο πιο γρηγορα γινεται.. κατα την γνωμη μου αυτοι οι 2 ειναι παικτες που επρεπε να μπουν σαν αλλαγη , φρεσκοι και με συγκεκριμενη τακτικη στο ματς. Επισης θα εβαζα σιγουρα σαλπι και κατσουρ λογω γνωσης και εμπηρειας απο τετοια ματς.
Στα γκολ που φαγαμε φταινε οι παικτες που κανουν ατομικα λαθη (δηλ λινο και βιτορ) οποτε δεν μπορω να εχω παραπονο απο την αμυνα σαν συνολο.. Στην επιμαχη φαση ειναι ξεκαθαρο οτι ο διαιτητης θα χαριστει σε αυτους και οχι σε μας. Ο κλαους φιλαει το σημα και παει προς το κεντρο, ο βαλντες (πως τους μετατρεπουν ολους σε 'αδερφες'??) τον σπρωχνει αρχικα , μετα τον σπρωχνει ο φουστερ και μετα χωνεται και ο τσορι. Ο στοχ που βλεπει ολο το σκηνικο (συμφωνω οτι επρεπε να κρατηθει , αλλα εκεινη την στιγμη και γω ο ιδιος να ημουν , δεν ξερω αν θα κρατιομουν) σπρωχνει τον βαλντεζ , ο οποιος (η αδερφαρα που λεγαμε) πεφτει και κανει πως χτυπησε και καλα (και καθως πεφτει , ριχνει και μια , δυο κλωτσιες στον ηδη πεσμενο κλαους!!) Εκει περα δεν καθεσαι να συνομιλησεις με τους βοηθους σου.. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ??? πως θα μαγειρεψετε το να μην βγει για τον γαυρο κοκκινη?? αφου μπορστα εισαι και στα ειδες ολα... Αρα για το ιδιο ακριβως πραγμα οι 2 βλεπουν κιτρινη (ψεμματα και αυτο , διοτι ο βαλντεζ δεν την τρωει -την δευτερη παρακαλω-) και ο ενας κοκκινη.. ΟΚ.... Και να ειστε απολυτα σιγουροι οτι αν ο στοχ δεν εκανε τπτ , ο διαιτητης δεν θα δινε παλι κοκκινη, θα δινε τις κιτρινες και τελος.. Ευτυχως κρατησαμε το 2-1 και ο επαναληπτικος μας δινει ελπιδες αρκετες καθως θεωρω οτι το 1-0 το εχουμε ευκολα , οπως εχουμε κανεις αρκετες φορες στο παρελθον.. Αυτο που με προβληματιζει πολυ ειναι οτι σε ολα τα κρισιμα ματς φετος , μπαινουμε αλλοπρόσαλλα και την πληρωνουμε συνεχως. ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1 και μετα 3-1 , ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-1 και μετα 2-1 , ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ 0-1 και μετα 2-1 , ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-0 και μετα 1-1 , ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-0 και μετα απλα 2-1 , Χθες παλι 2-0 και μετα 2-1... κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα.. Θα παμε κανα τελικο και εκει δεν συγχωρειται παλι το ιδιο λαθος..
Ξερει καποιος να μου πει αν στον επαναληπτικό ισχύουν τα διαρκείας;;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
λοιπόν, με σχετική ηρεμία, 14 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα....
έγραψα στην αρχή ότι μου αρέσει το πως κατεβαίνουμε και αυτό το έγραψα γιατί του έκοψε του ΓΧ να βάλει Ντορβαλίνιο στην πιο επικίνδυνη πλευρά τους και να θωρακίσει τα αριστερά μας. απο την άλλη είχα τους ενδοιασμούς μου για τον Βούκιτς. ΟΜΩΣ, όπως εξελίχτηκε το ματς και με μεγάλο δόση "τύχης" αυτή η κίνηση του ΒΓΗΚΕ του ΓΧ
. εξηγούμαι: Σκεφτείτε να ξεκινούσε ο Κατσούρ, να μείνεις με 10 και να έχεις να διαλέξεις μεταξύ Βούκιτς και...Κίτσιου για τα χαφ όταν ο ΚΑτσουράνης θα έμενε απο δυνάμεις κάπου στο '60. κράξιμο γιατί δεν πήρε το Μαντούρο κτλ κτλ.....
ΑΡΑ θεωρώ ότι έστω και με λανθασμένη την αρχική του εκτίμηση, όπως πήγε το ματς, ε, του ΓΧ του βγήκε καλά.....
τώρα, η εμφάνιση μας ήταν άθλια. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ. Και εδώ τελειώνουν όλα.
GEL BUR'DA σκατόγαυροι. ελάτε.......... τώρα, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ.
υσ; καλά για τα γκολ δεν το συζητάμε. αν είχαμε Στέφενς θα λέγαμε για το ότι τα πήρε απο το γαύρο και άλλα τέτοια....η αντίδραση μας ειδικά στο 1ο γκολ είναι για τον μπέο (όχι τον υποψ.δήμαρχο, τον άλλο).
έγραψα στην αρχή ότι μου αρέσει το πως κατεβαίνουμε και αυτό το έγραψα γιατί του έκοψε του ΓΧ να βάλει Ντορβαλίνιο στην πιο επικίνδυνη πλευρά τους και να θωρακίσει τα αριστερά μας. απο την άλλη είχα τους ενδοιασμούς μου για τον Βούκιτς. ΟΜΩΣ, όπως εξελίχτηκε το ματς και με μεγάλο δόση "τύχης" αυτή η κίνηση του ΒΓΗΚΕ του ΓΧ
ΑΡΑ θεωρώ ότι έστω και με λανθασμένη την αρχική του εκτίμηση, όπως πήγε το ματς, ε, του ΓΧ του βγήκε καλά.....
τώρα, η εμφάνιση μας ήταν άθλια. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ. Και εδώ τελειώνουν όλα.
GEL BUR'DA σκατόγαυροι. ελάτε.......... τώρα, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ.
υσ; καλά για τα γκολ δεν το συζητάμε. αν είχαμε Στέφενς θα λέγαμε για το ότι τα πήρε απο το γαύρο και άλλα τέτοια....η αντίδραση μας ειδικά στο 1ο γκολ είναι για τον μπέο (όχι τον υποψ.δήμαρχο, τον άλλο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 03 Απρ 2014, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ναι.marolas έγραψε:Ξερει καποιος να μου πει αν στον επαναληπτικό ισχύουν τα διαρκείας;;
Ευχαριστώ
και εγώ μια ερώτηση για αν πρόσεξε κανείς: εκεί, στην κόκκινη του Στόχ, που ορμάνε οι σεκουριτάδες και ο ένας πέφτει κάτω λες και βρήκε τοίχο, είχε μήπως πάει εκεί ο Ποικιλίδης;;;;;;

Σωστος ο Μαριο....δεν πρεπει να μιλαμε πανω στα νευρα μας....πρωτα πρεπει να ηρεμουμε και μετα να μιλαμε.....Mario Jardel έγραψε:Τώρα που ηρέμησα μπορώ να γράψω...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΒΡΟ
Θα μπορουσα να γραψω πολλα για τον αγωνα αλλα δεν νομιζω οτι εχει μεινει κατι που δεν ειπωθηκε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αγωνας στην Τουμπα δεν θα τελειωσει ποτε
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ Ποικιλίδη "μυρίστηκα"..K_geo έγραψε:και εγώ μια ερώτηση για αν πρόσεξε κανείς: εκεί, στην κόκκινη του Στόχ, που ορμάνε οι σεκουριτάδες και ο ένας πέφτει κάτω λες και βρήκε τοίχο, είχε μήπως πάει εκεί ο Ποικιλίδης;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- navigator11
Θα γελάσει κάθε πικραμένος την Μ.Τετάρτη.Εγώ αυτό ξέρω.Για να γίνει όμως αυτό ας αναλάβουμε ΟΛΟΙ μας,καθένας βάσει του ρόλου του,τις ευθύνες μας.Ούτε υποψία αφορμής να μας τιμωρήσουν είτε πρίν είτε μετά τη μεθεπόμενη Τετάρτη.Στην ουσία η χρονιά τώρα ξεκινάει.Και είναι άκρως σημαντικό να ολοκληρωθεί επιτυχώς και αναίμακτα!
Κωλογερόπουλε,@@μω τον πάτο σου.Αιδ@ιοπ@νο.
Κωλογερόπουλε,@@μω τον πάτο σου.Αιδ@ιοπ@νο.
μπραβο στην ομαδα για το γεγονος οτι κρατησε το 2-1 με 10 παικτες και οτι δεν παιζανε επιτελους σαν γατια...αναστησαμε εμεις τον γαυρο αλλα ευτυχως δεν μας κοστισε πολυ και εμεινε το 2-1.και τωρα στην ΤΟΥΜΠΑ θα γινει το παιχνιδι που θελουμε ΕΜΕΙΣ...οτι για να πουμε για την διαιτησια ειναι λιγο..ΠΡΟΣΟΧΗ στο ματς με ατρομητο εντος και λειβαδια εκτος μην γινει καμια στραβη και παιξουμε χωρις κοσμο...
απαραδεκτοι ο οτε που χτες ανελυαν το παιχνιδι σαν να επαιζε ο γαυρος με μια ξενη ομαδα...ντροπη..
και την 7 και την 8 εμεις θα παμε τελικο....
απαραδεκτοι ο οτε που χτες ανελυαν το παιχνιδι σαν να επαιζε ο γαυρος με μια ξενη ομαδα...ντροπη..
και την 7 και την 8 εμεις θα παμε τελικο....
Azrael έγραψε:Θα μπορουσα να γραψω πολλα για τον αγωνα αλλα δεν νομιζω οτι εχει μεινει κατι που δεν ειπωθηκε.
Θα τελειωσει.Κορακα στημενο εδω δεν τους παιρνει να στειλουν.Οχι πως δεν το χουν ξανακανει,αλλα φετος δεν τους παιρνει...
Δεν θα στήσουν κάργα, χθες έπαιξαν το χοντρό χαρτί για να καθαρίσουν από το πρώτο, δεν τους βγήκε και τώρα όντως δεν τους παίρνει. Προσοχή όμως γιατί και αγωνιστικά μπορούν να κάνουν τη ζημιά.
Το στήσιμο θα γίνει για τα πλ.ο. ώστε να μην βγούμε προκριματικά.
Οκ, προσοχή με χαλκηδόνα και κομπότη, αν και εάν θελήσουν να σε κόψουν από το τσ.λ. θα το κάνουν και με γεμάτη και με άδεια Τούμπα, αν δουν οτι τους παίρνει.
ΥΓ. Το ψ%λόχυμ@ το Τσόρι που πιάνει από το λαιμό τον Κάτσε...ούτε αυτόν τον είδε κανείς από τους 6 έ; Μάλλον ο Γιάχος έχει τσουξιμο στα μάτια ακόμη από τον περσινο τελικό και τα καπνογόνα και ο Αρετόπουλος είχε γυρίσει που του φώναξαν κάτι φιλαράκια από το Σ.Φ. που ήταν στις κερκίδες...
Το στήσιμο θα γίνει για τα πλ.ο. ώστε να μην βγούμε προκριματικά.
Οκ, προσοχή με χαλκηδόνα και κομπότη, αν και εάν θελήσουν να σε κόψουν από το τσ.λ. θα το κάνουν και με γεμάτη και με άδεια Τούμπα, αν δουν οτι τους παίρνει.
ΥΓ. Το ψ%λόχυμ@ το Τσόρι που πιάνει από το λαιμό τον Κάτσε...ούτε αυτόν τον είδε κανείς από τους 6 έ; Μάλλον ο Γιάχος έχει τσουξιμο στα μάτια ακόμη από τον περσινο τελικό και τα καπνογόνα και ο Αρετόπουλος είχε γυρίσει που του φώναξαν κάτι φιλαράκια από το Σ.Φ. που ήταν στις κερκίδες...
-
Dimg4
ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΟΚ-ολυμπιλαγος ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ