Και γαμώ τις απόψεις..Αλλά είναι πρωταπριλιάτικο θέλω να ελπίζω..GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ αύριο θα είμαι προετοιμασμένος για περιποιημένη 4άρα. Είμαστε εντελώς πέρα βρέχει ομάδα. Αγωνιστικά θα τα κάνουμε σκατά και κάποια στιγμή θα το γυρίσουμε και στους γνωστούς γραφικούς ψευτοτσαμπουκάδες για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και γ@μ@με το λιμάνι ξέρω 'γω κτλ. κτλ. Ένα ακόμη στραπάτσο, ένας ακόμη χαμένος τίτλος και πάλι απ' την αρχή. Έχω κουραστεί πλέον.
Τυπικά δεν αναφέρεται πουθενά στον κανονισμό της ΕΠΟ ότι δεν μπορεί να γίνει.Ειναι στους κανονισμούς της UEFA αλλά δεν τον έχει συμπεριλάβει η ΕΠΟ στους δικούς της.Τάδε έφη Τζορμπατζόγλου στο ραδιόφωνο το μεσημέρι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Μια ερωτηση και αν μπορει καποιος να με απαντησει. Ο Α επιπροσθετοςειναι ο Ανδρεας Παππας απο ΕΠΣ Αθηνας αυριο στο παιχνιδι, αλλα επαιξε πρωτος διαιτητης
![]()
![]()
και στο ΟΦΗ ΠΑΟ πριν δυο εβδομαδες. Αυτο στην ουσια του δεν ειναι παρανομο μιας και θεωρειτα οτι ειναι ιδια αγωνιστικη ημερα
![]()
ΥΓ. ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΝ Π@@@@@@@Α ΤΟ ΘΡΗΝΟ!!!
Satanas έγραψε: της Agathi Sikabala.
10 μικροί γαύροι πήγαν στην Αλαμάνα
τον έναν τον τσακώσανε του γαμηκαν τη μανα
9 μικροί γαύροι βγήκαν ραντεβού,
ένας έφαγε χυλόπιτα απο μία ΠΑΟΚτσού
8 μικροί γαύροι στην Τούμπα ανεβήκαν
ένας πήγε 4, στα σούτια τον γαμήκαν
7 μικροί γαύροι φτιαχτήκανε με πρέζα
ένας έβαλε πολύ και τον εβρήκαν τέζα
6 μικροί γαύροι αγόρασαν τον Φως
ένας δεν το πλήρωσε και έγινε καπνός
5 μικροί γαύροι τα πιναν στο μπουρνάζι
τον έναν πυροβόλησε ο πρακτορας της σταζι
4 μικροί γαύροι έβρισαν τον Γκαρσία
ο ένας έφαγε μπουνιά και μέιναν μόνο τρία
3 μικροί γαύροι εφαγανε καρτέρι
ό ένας ήτανε αργός και του μπηξαν μαχαίρι
2 μικροί γαύροι πηδιόνταν απ’ τον κώλο
ο ένας ερωτεύτηκε τον κίναιδο ντατόλο
ενας μικρός γαυρος κρεμιέται μονομιάς
γιατι ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αλλάξαν οι καιροί μπάφε.Να το πάρουμε απόφαση.mpafos4 έγραψε:Για τα μ@λακισμενα που τραβανε με τα κινητα τους μεσα στην 4....και ακομα χειροτερα,στην 4Α,θα ασχοληθω αλλη στιγμη!!!![]()
![]()