Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
86
58%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΛΙΝΟ
25
17%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
12
8%
ΚΑΤΣΕ
1
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
2
1%
ΟΛΙΣΕ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
6
4%
ΛΟΥΚΑΣ
2
1%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ως βάση ας κρατήσουνε το εξής: παίξαμε με έναν αντίπαλο πολλές ταχύτητες μπροστά. Ήταν εμφανές σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Με αυτόν τον αντίπαλο λοιπόν η ομάδα έδειξε αυτό που θελουμε όλοι: ΣοΒαροτητα.

Μπήκαμε μέσα με πλάνο, με σχέδιο. Μπορεί να μην βγήκε 100% ( είναι φανερό πως ο νινης δεν μπορεί), αλλά αν έμπαινε του Λαζάρ διαφορετικά θα μιλούσαμε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kataramenos5 έγραψε:Αν κρατούσαμε το 0 πισω είχαμε ελπίδες(με τετοια άμυνα) να κλέψουμε το ματσάκι στον επαναληπτικό.....
Ρε φίλε ... και όσο το ήθελα αυτό το γαμήδι το 0-0 εχθές .... πιο πολύ και από το 1-0 .... :(
Και για να προλάβω κανέναν, καμία σχέση με στοιχηματισμό.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μαθημένοι σαν ΠΑΟΚ στην υπέρβαση, στο δύσκολο και στο αδύνατο.
Πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα 90 λεπτά σε μια βδομάδα εκεί μέσα.
Η ομάδα δε μας έχει προδώσει ΠΟΤΕ στα εκτός. Δε θα το κάνει ούτε τώρα. Γ@μιόλα ουέφα θα ματώσεις να μας αποκλείσεις. ΠΑΟΚ ΡΕ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γιατι σας παιρνει απο κατω;
Ενα καρμπον ματς να κανουμε εκει με λιγο καλυτερη επιθεση (Λουκας αντι Νινη ισως) και εχουμε ελπιδες. 0-1 εληξε, οχι 0-3. Θα παμε εκει με πρωτο στοχο το 0 στην αμυνα και οτι ερθει.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

kastrakis έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Ηρθε ο μαφιοζος μεσα στο σπιτι μας.....μαζι με τα κορακια του.....εκθιασε τον Μαρινακη και το μπουρδελο του....και σηκωθηκε και εφυγε σαν κυριος!..

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΟΚ?...

Αντι να εχετε ηδη βγαλει ανακοινωση για τα λεγομενα του γ@μημενου γαλλου και για το τι συμβαινει στο ελληνικο πρωταθλημα-οχι πως δεν τα ξερει ο π@υτανας γιος-....χαιρεστε που ηρθε στην Τουμπα....

Ενοχληθηκε,λεει,για το οφσαϊτ.....Δακρυσαμε!!!...Τι καλος ανθρωπος.....

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΡΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!
Φιλε εκφραζεις τον αγνο μεσο οπαδο του ΠΑΟΚ ,μ αυτα που γραφεις,αλλά δεν ειναι ετσι και το ξερεις .
Ο γαυρος ταιζει πολυ κοσμο γενικως και στην ουεφα κι αυτο ειναι φανερο απο τις διαιτησιες που εχει.Αν εμεις ως ομαδα θελουμε να φτασουμε σ αυτο το επιπεδο,πρεπει να κανουμε καποια πραγματα κι εμεις ,δεν γινετε να σιχτιρισεις πλατινι κι ουεφα επισημα,εκτος αν θελεις να παραμεινεις για πολλα χρονια ομαδα καφενειακου επιπεδου στην Ευρωπη.
Το ιδιο ισχυει και για τους οπαδους,που λεγαμε πχ.με τους Αυστριακους.Σε καποια πραγματα εχεις δικιο αλλά δεν τα κανεις γιατι πρεπει να παιξεις συμφωνα με τους κανονες τους.
Το να υπεθυμισεις-γιατι σιγουρα το ξερει-στον Πλατινι για το τι κανει αυτη η ομαδα και οτι ο ανθρωπος που θα καθησει να φαει σημερα μαζι του εχει στησει ή προσπαθησε να στησει τουλαχιστον ενα παιγνιδι,εισαι υποχρεωμενος να το κανεις απεναντι σε ολο αυτο τον κοσμο που σε ακολουθει!

Εγω βιασμο δεν εχω καμμια διαθεση να απολαυσω!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθει παθητικο ρολο σε ολα τα επιπεδα!Οπαδοι της δεχονται ανελεητο κυνηγητο....δημοσιογραφοι γραφουν για τον ΠΑΟΚ οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι....ΕΠΟ...ΜΕΠΟ...ΣΕΠΟ σ'εχουν στη σφαλιαρα...και συ κοιτας απαθης!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@ Despe

+ 1926. ( δεν ειναι αναγκη να κανουμε παραθεση ολο το κειμενο)...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα χθες ήταν σαφώς ανεβασμένη σε σχέση με ό,τι έχουμε δει στο πρωτάθλημα και αποδεικνύει ότι έχει δυνατότητες. Ακόμη βέβαια είναι στο μοντάρισμα, έχει παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στην UEFA (δυστυχώς), οπότε θα κάνουμε υπομονή.
Θα διαφωνήσω με τον Huub στην επιλογή παικτών. Εφόσον αποφασίζουμε να παίξουμε κλειστά πίσω με αντεπιθέσεις, θα πρέπει να έχουμε τους παίκτες που - κατ' εμέ - ανταποκρίνονται καλύτερα σ' αυτό.
1. Ως φορ θα επέλεγα τον Σαλπι που είναι πιο γρήγορος και ευέλικτος του Αθανασιάδη και του ταιριάζει περισότερο ο χθεσινός τρόπος ανάπτυξης.
2. Ως δεξί εξτρέμ δεν θα επέλεγα ποτέ τον Νίνη. Επειδή ο Lucas σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια του είναι πολύ μέτριος δεν θα τον έβαζα ούτε εγώ. Θα έβαζα όμως τον Oliseh δεξιά γιατί από εκεί μπορεί να κάνει και καμιά διείδυση (από τα αριστερά δυσκολεύεται), πέραν των τρεξιμάτων του και της τάσης του να μπαίνει στις φάσεις.
3. Ως αριστερό εξτρέμ θα έβαζα από την αρχή τον Stoch (χθες έφαγε και ένα - αμυντικό - χτύπημα από το κοράκι) γιατί εκτός του ότι έχει την ικανότητα διείδυσης και τελικής προσπάθειας, μπορει άνετα να κινείται στο χώρο του κέντρου προσφέροντας επιπλέον βοήθειες είτε στο πάγωμα, είτε στην ανάπτυξη. Το ότι δεν μαρκάρει είναι σχετικό. Θεωρώ ότι οι βοήθειες που θα έδινε στο κέντρο και στην επίθεση αντισταθμίζουν με το παραπάνω την υποδεέστερη του Oliseh αναταλτική βοήθεια.
4. Στα χαφ δεν έχουμε πολλές επιλογές. Πάντως δεν θα έβγαζα τον Lazar, αλλά τον Maduro και δεν θα έβαζα τον Σαλπι αλλά τον Vukic.
5. Στην άμυνα θα προτιμούσα Σκόνδρα, αλλά δεν τον είδα στη Λεωφόρο και διάβασα ότι δεν έπαιξε καλά, επομένως δεν προτείνω κάτι άλλο. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι τον Τζαβέλα να παίζει. Με τον Αργεντίνο ως στόπερ και τον Λίνο αριστερό μπακ δεν έχει τύχη, εκτός κι αν δοκιμαστεί ως αμυντικό χαφ (αριστερό) σε ένα σχήμα 4-2-3-1.
Ελπίζω στη ρεβάνς να παίξουμε με καλύτερη σύθεση προσδοκώντας το 1-2.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εχω να πω και να γραψω πολλα σημερα δεν ξερω αν θα τα γραψω ολα οσα σκεφτομαι γιατι υπαρχει κινδυνος να εκτραπει τελειως η συζητηση μας και δεν αφορα την μεγαλη πλειοψηφια των αδερφων μελων.Λιγα λογια για την ομαδα που αντιμετωπισαμε χθες στα ισια.Αξια στο χρηματηστηριο 190 εκατομυρια με λιγα λογια αν αγωνιζοταν στην πριμερα θα ηταν το 4ο ακριβοτερο μπατζετ.2 κυπελλα πρωταθλητριων 5 φορες φιναλιστ 2 φορες φιναλιστ κυπελο ουεφα.35 πρωταθληματα πορτογαλιας 24 κυπελλα.7η στο ουεφα ρανκινγκ εχοντας απο κατω την αθλετικο μαδριτης την μιλαν την παρι σεν ζερμ και την βαλενθια.Απο τις πιο φορμαρισμενες ομαδες στην ευρωπη μετρωντας απο 6 οκτωβριου 15 νικες και 2 ισοπαλιες στο πρωταθλημα με τερματα 36-7 εχοντας κερδισει ολες τις αντιπαλους της ,πορτο 2-0 σπορτινγκ 2-0.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με απιστευτη ομοιογενεια οπως διαπιστωσαμε ιδιοις ομασι χθες το βραδι.Ομαδα θρυλος στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο που φετος παιζει και για την ψυχουλα του μεγαλου εουσεμπιο.Αυτην την ομαδα αντιμετωπισαμε στα ισια χθες, αυτη η ομαδα δεν μας εκανε φαση χθες και χρειαστηκε η παρεμβαση της αλητειας της ουεφα για να μας βαλουν ενα γκολ που ουτε ο ιδιος ο ζεσους δεν θα το εδινε.Προσπαθειες καποιων να απαξιωσουν την μεγαλη εμφανιση της ΠΑΟΚΑΡΑΣ χθες πεφτουν οχι στο κενο αλλα στον βοθρο.Αυτα προς το παρων επανερχομαι αργοτερα με σχολια για το παιχνιδι και αφου διαβασω και αλλες αποψεις...αναμενω με αγωνια καποιους κυριως τον μητσοτακη θα ηθελα παρα πολυ να δω ενα σχολιο του.
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από pouthenas »

Για αγωνιστικα δε θα μιλησω..
Οσον αφορα τα οπαδικα η κερκιδα για μια ακομη φορα μετρια ως χαλια οσοι εχουν ζησει παλιες καλες εποχες καταλαβαινουν και τη διαφορα...καποιοι ξελαρυγγιαζονται αλλοι εκει στην 5-6 το ξυνουν...ενταξει αντιλαμβανομαστε οτι ο νεοταξικος ΠΑΟΚ ειναι σπορι φρου φρου κι αρωματα αλλα ας δειξουν εστω και λιγο απ την αλληλεγγυη τους οχι στους συνοπαδους τους που δεκαρα δε δινουν γιατι ειναι ζακια ρετσινοπνιχτες και εγκληματιες αλλα για τον ιδιο τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σε αυτο που ειπε ο despe για ολισε - νινη οτι βοηθουσαν πισω και δεν φανηκαν πολυ οι αμυντικες αδυναμιες των 2 αριστερων μπακ μας .. ειναι οτι ακριβως δεν είχε συμβει στο καραιταβλι και φαγαμε ντορντι απο τα εξωγαμα .. οταν ολοι οι αμπαλοι εβριζαν τον γερολινο.. αλλα δεν εβλεπαν οτι ο στοχ μπροστα επαιζε το πουλακι του με αποτελεσμα ο γερολινος να εχει να αντιμετωπισει εναν και δυο αντιπαλους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΠΑΟΚοβιε μητσοτακη νικ εχει.τι δεν καταλαβαινεις?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Θα διαφωνήσω με τον Huub στην επιλογή παικτών. Εφόσον αποφασίζουμε να παίξουμε κλειστά πίσω με αντεπιθέσεις, θα πρέπει να έχουμε τους παίκτες που - κατ' εμέ - ανταποκρίνονται καλύτερα σ' αυτό.
1. Ως φορ θα επέλεγα τον Σαλπι που είναι πιο γρήγορος και ευέλικτος του Αθανασιάδη και του ταιριάζει περισότερο ο χθεσινός τρόπος ανάπτυξης.
2. Ως δεξί εξτρέμ δεν θα επέλεγα ποτέ τον Νίνη. Επειδή ο Lucas σε όλα τα πρόσφατα παιχνίδια του είναι πολύ μέτριος δεν θα τον έβαζα ούτε εγώ. Θα έβαζα όμως τον Oliseh δεξιά γιατί από εκεί μπορεί να κάνει και καμιά διείδυση (από τα αριστερά δυσκολεύεται), πέραν των τρεξιμάτων του και της τάσης του να μπαίνει στις φάσεις.
3. Ως αριστερό εξτρέμ θα έβαζα από την αρχή τον Stoch (χθες έφαγε και ένα - αμυντικό - χτύπημα από το κοράκι) γιατί εκτός του ότι έχει την ικανότητα διείδυσης και τελικής προσπάθειας, μπορει άνετα να κινείται στο χώρο του κέντρου προσφέροντας επιπλέον βοήθειες είτε στο πάγωμα, είτε στην ανάπτυξη. Το ότι δεν μαρκάρει είναι σχετικό. Θεωρώ ότι οι βοήθειες που θα έδινε στο κέντρο και στην επίθεση αντισταθμίζουν με το παραπάνω την υποδεέστερη του Oliseh αναταλτική βοήθεια.
s
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω κομμάτι από το κείμενο του Αποστόλη.. Αφού θες αντεπιθέσεις δεν έχει λογική ο Κλάους και ο Νίνης... 3αδα Ολισε - Σαλπι - Στοχ είναι πολύ πιο γρήγορη και ευέλικτη ώστε να μπορείς να χτυπήσεις στο κενό χώρο...

Εκ των υστέρων βέβαια όλοι προπονητές γινόμαστε αλλά θα ήμουν περίεργος να ρωτήσω το Στεφενς για αυτή την επιλογή και το σκεπτικό του .
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

"Έλα Μιχαλάκη, στη 13.00 στο Πασαλιμάνι οκ;"
"Oui Βανζέλ, θα περάσει ο Σωκράτους υιός να με πάρει και θα έρθουμε μαζί"
"Ναι, γιατί θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα για τις πωλήσεις που έκανα τελευταία και για τη Μάντσεστερ"
"Οκ, μην ανησυχείς, απλά μην πεις και στον υποτακτικό σου που μου κουβαλήθηκε χθες, ζάρωσε ο κώλος μου από το γλύψιμο όλο το βράδι, οκ, θα το πάρει το κοκκαλάκι του, ας ξεκουμπιστεί για λίγο"
"Μην του κακίζεις του παιδιού, απλά αγαπάει την ομάδα"
"Το ξέρω, αλλά όπως σου είπα και εσένα, μην ανησυχείτε, χαλάω χατίρι εγώ στο δεξί μου χέρι και τον κουμπάρο του; Και ας τον Ρώσο να με τραπεζώνει... στην υγειά των κορόιδων έφαγα χθες και νόμιζαν οτι μου κάνουν και PR τρομάρα τους ακόμα να το πάρουν πρέφα μετά από Σάλκε"
"Μην μου το θυμίζεις αυτό, μου είχε πάει το σκατό στην κάλτσα, μου κόπηκε η ορεξη και σταμάτησα στο 5ο ταψί μουσακά"
"Έλα ρε συ, αφού το ξέρω οτι έχεις σφίξει τελευταία, τώρα θα αφήσω να σου πάρουν τα γκαφρά οι ούγκα μπούγκα εκεί πάνω;"
"Είσαι αδερφός ρε Μιχαλάκη, τα λέμε σε λίγο, τα φιλιά μου στο ροτβάιλέρ σου, δεν τον είχα προλάβει με Άντερλεχτ να του πω πόσο αστέρι είναι, θα δείχνω το βίντεο στους δικούς μου εδώ να μάθουν πως να σφυρίζουν ευρωπαϊκά, γιατί έρχονται και ημιτελικοί"

@giapas: Στοχ Σάλπι πολύ κοντοί και ο δεύτερος και χωρίς τρίπλα για να περάσει στο 1-1. Επίσης Στοχ δεν βγάζει σε τέτοιο ρυθμό πάνω από ημίχρονο...

Τα περί αγώνος έχουν ήδη ειπωθεί και αναλυθεί. Ελπίζω ο Ιβάν να πεισμώνει σαν Ποντιάρα και ΠΑΟΚΑΡΑ και τα καλύτερα έρχονται!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

barlow4 έγραψε:ΠΑΟΚοβιε μητσοτακη νικ εχει.τι δεν καταλαβαινεις?
Τα λεω στη νυφη για να τα ακουσει η πεθερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα σχόλιο ακόμη, ξεκόβω λίγο χρόνο να γράψω. Ήμουν χθές μέσα. Η ατμόσφαιρα φοβερή από νωρίς, στήριζε την ομάδα όλη την ώρα. Οι παίκτες διψασμένοι για μπάλα και με άρεσε το πάθος τους. Έκπληξη για μένα (εκτός Ολίσε Νίνη) και το δίδυμο Ελ Τσακο, Κατσούρ λόγω εμφάνισης του για πρώτη φόρα και μάλιστα σε κρίσιμο αγώνα, τα πήγε όμως καλά και μάλλον θα το δούμε περισσότερο από άλλα δίδυμα, τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή Βίτορ.

Τα κοράκια σφάζαν με το βαμβάκι (κάρτα με το καλημέρα στον Κάτσε) αλλά και χωρίς βαμβάκι (το τέρμα). Αλλά ρε παιδιά η απορία μου είναι: Βγήκαν για προθέρμανση και αποδοκιμάζονταν όλη την ώρα. Είχαμε προηγούμενα μαζί τους από άλλα μάτς; Αν είχαμε καλώς αντιμετώπισαν αυτό το πολύ εχθρικό κλίμα και έστριβαν πριν κάνα τα μισά της 5 προς την 4. Αν δεν είχαμε προηγούμενα μαζί τους, τότε δεν ήταν μεγάλη βλακεία αυτό το εχθρικό κλίμα που το ανταπέδωσαν μέσα στο μάτς; Άλλο ο τσαμπουκάς και άλλο η βλακεία-τσαμπουκάς (επιφυλάσσομαι πάλι αν υπήρχαν προηγούμενα από άλλο μάτς, και δεν βάζω σε αυτά το μάτς του gay με την Αντερλεχτ γιατί απλώς τα κοράκια δεν θα το συνέδεαν στο μυαλό τους ότι αυτό αποτελεί τον λόγο της έχθρας μας απέναντι τους).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”