Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Δημοσίευση από K_geo »

RoMaN έγραψε:Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον διαιτητή, διότι είναι Stark και όχι Lannister!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PAOK FC:

"Ο ΠΑΟΚ δίνει την Πέμπτη (20/02, 20.00) στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας την πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου μάχη του για την πρόκριση στη φάση των «16» με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Επειτα από την περυσινή τιμωρία της ομάδας, αυτή η αναμέτρηση θα είναι η τρίτη κατά σειρά μετά από τα ματς με Μακάμπι Χάιφα και Αλκμααρ, στην οποία ο Δικέφαλος θα αγωνίζεται ενισχυμένος με τη μοναδική ώθηση των φίλων του!

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι επιπλέον προσεχτικοί, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκεται και ένας υψηλός προσκεκλημένος όπως είναι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί. Το γεγονός διαβαθμίζει την αναμέτρηση ως «high profile» και ως εκ τούτου επιπρόσθετα από τον Ολλανδό παρατηρητή αγώνα Γιόχαν φαν Κούτερικ και τον Τούρκο παρατηρητή διαιτησίας Οργκούζ Σαργκάν, θα βρίσκεται στο γήπεδο και ένας επιπλέον υπεύθυνος ασφαλείας από πλευράς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο ο Φιλανδός Γιούχα Καργιoλάινεν.

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.30 και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο, όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δίχως παρεκτροπές."
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

90 λεπτά συνεχής φωνή και στήριξη,όχι μόνο από εμάς που θα είμαστε στην Θυρα 4,αλλά και από όλο το γήπεδο.

Η Τούμπα μεθαύριο πρέπει να θυμίζει την Τούμπα του ΠΑΟΚ-Αγιαξ.

Φοβερή ιδέα το πανό "IN Huub we trust".Θα βούλωνε πολλά στόματα ένα τέτοιο πανό.

Μην δίνετε σημασία σε καραγκιόζηδες ραδιοφωνατζήδες που το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν μέσω ΠΑΟΚ,γιατί αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ,όλα αυτά τα αγράμματα,αμόρφωτα,ποταπά,μίζερα ανθρωπάκια θα είχαν ψοφήσει απ την πείνα.

Υ.Γ:Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι..
Υ.Γ 2:Γι' αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η Ευρώπη..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

"ο Φιλανδός
Γιούχα Καργιoλάινεν
"

Σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όταν έχω φέρει διπλό με Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη δε φοβάμαι τίποτα..
Χ εδώ μέσα 0-1 εκεί και τελειώσαμε μ'αυτούς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

RoMaN έγραψε:"ο Φιλανδός
Γιούχα Καργιoλάινεν
"

Σοβαρά τώρα;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα πέσει τρελή γιούχα για τον κ@ργιόλη έτσι και διανοηθεί να κάνει καμιά μαγκιά ...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

γιουχα καργιολαινεν...
νταξει εχω πεσει στo πατωμα απ το γελιο..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

RoMaN έγραψε:Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον διαιτητή, διότι είναι Stark και όχι Lannister!
SNOW ΑΛΑΝΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Πέρα από τον γιούχα καργιολοsomething, δεν θέλω να αποδειχθώ μάντης κακών, αλλά με ανησυχεί η προγραμματισμένη ταυτόχρονη παρουσία την Πέμπτη δύο κομπλεξικών αδίστακτων βλαχαδερών, που ξεπούλησαν προσωπκή και επαγγελματική ηθική και αξιοπρέπεια, προκειμένου να ανελιχθούν σε μια σάπια ιεραρχία. Τα ονόματα των Πλατινί και Σταρκ κάθε άλλο παρά ηρεμία μου προκαλούν. Μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1 ... δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Parolos έγραψε:Όταν έχω φέρει διπλό με Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη δε φοβάμαι τίποτα..
Παρολε αδικεις την ομαδα του χααν ειχαμε πολυ καλους παιχτες τοτε ειχαμε ριξει και το 7αμπαλο στην τυφλιδα εκεινη τη χρονια
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Othin έγραψε:Πέρα από τον γιούχα καργιολοsomething, δεν θέλω να αποδειχθώ μάντης κακών, αλλά με ανησυχεί η προγραμματισμένη ταυτόχρονη παρουσία την Πέμπτη δύο κομπλεξικών αδίστακτων βλαχαδερών, που ξεπούλησαν προσωπκή και επαγγελματική ηθική και αξιοπρέπεια, προκειμένου να ανελιχθούν σε μια σάπια ιεραρχία. Τα ονόματα των Πλατινί και Σταρκ κάθε άλλο παρά ηρεμία μου προκαλούν. Μακάρι να κάνω λάθος.
Κι αν θεωρήσουμε ότι η Ρώσικη μαμφία έχει κάνει τα κονέ;;; ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο διαιτητής που έδωσε 3 Penalties και 3 κόκκινες υπέρ του Ολυμπιακού ήταν όντως ειδικών αποστολών. Επίσης είναι γνωστές οι καλές σχέσεις χοντρου - Πλατινί. Για τον μεθαυριανό αγώνα πάντως θα ήταν τραβηγμενο να έχει δοθεί εντολή εις βάρος του ΠΑΟΚ και ο Μισέλ να είναι στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Παππού, η προϊστορία του κόρακα έχει μια ... οσμή καμικάζι. :?
Για να μην τα ρίχνουμε όμως όλα στον κατσικοπόδαρο κουμπάρο του θεοδωρίδη και τον κόρακα, ας έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας ότι οι δύο (θεωρητικά) πιο βαριές μεταγραφές μας του Ιανουαρίου (Μάρτενς και Νάτχο), ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. ;)
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Ελπίζω πραγματικά να έχετε δίκιο Αποστόλη και DC. Ωστόσο, το να ήρθε ο Πλατινί για να απολαύσει απλώς τον αγώνα, το θεωρώ απίθανο. Η παρουσία του σε έναν αγώνα αποσκοπεί σίγουρα σε κάποια σκοπιμότητα και όχι στην προσωπική του ευχαρίστηση. Αν δεν έχει σκοπό να μας βλάψει, τότε μάλλον κάτι άλλο παίζεται που δεν ξέρουμε και ίσως έχει δίκιο ο φίλος NikolasF. :D
paokovios1974 έγραψε:
Parolos έγραψε:Όταν έχω φέρει διπλό με Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη δε φοβάμαι τίποτα..
Παρολε αδικεις την ομαδα του χααν ειχαμε πολυ καλους παιχτες τοτε ειχαμε ριξει και το 7αμπαλο στην τυφλιδα εκεινη τη χρονια
.

Πράγματι, το 1-2 εντός έδρας από την Μπενφίκα ήταν μαγική εικόνα και αποτέλεσμα ατυχίας και διατησίας. Θυμάμαι ότι ακόμα και με δέκα παίκτες τους είχαμε παίξει σαν την γάτα με το ποντίκι, η δε ανωτερότητά μας επαληθεύτηκε στην ρεβάνς, έστω κι αν δεν κατορθώσαμε να προκριθούμε στα πέναλτυ.

Η τότε ομάδα ήταν πράγματι πολύ ποιοτική, όπως υπονοεί και ο φίλος Paokovios1974, και έπαιζε εντυπωσιακό επιθετικό ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση ενός μεγάλου Ολλανδού προπονητή (σαν πολλές συμπτώσεις μαζεύτηκαν)!
Νομίζω πως κάτι τους χρωστάμε από τότε και ήρθε ο καιρός να τους το ξεπληρώσουμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1

Δημοσίευση από eorptol »

Νομίζω οτι η παρουσία Πλατινί και το γεύμα που θα εχουν μετα το ματς στο Μακεδονία ΔΕΙΧΝΕΙ οτι πλέον μπαίνουμε σαν υπολογίσιμη νεα δύναμη στο ευρωπαϊκό στερέωμα σίγουρα θα συζητήσουν πολλα και ενδιαφέροντα που δεν θα τα μάθουμε ποτε αλλα θα τα νοιώσουμε τα επόμενα χρονια.....ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και στην ευρωπη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”