Παναθηναικος- Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
karl

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1

Δημοσίευση από karl »

Μια παλαιά ιστορία. Από αρχαίο νόμισμα (δραχμή) με τόπο προέλευσης την περιοχή της Ολυμπιας (245-210 π.Χ.) Έχει σχέση με τους ολυμπιακούς αγώνες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

mitsotakis έγραψε:
Parolos έγραψε:
mitsotakis έγραψε:Πάντως αν άλλαζαν φανέλες τα ρόστερ, όλοι θα μιλούσαν για 5 γκολ μίνιμουμ για το βάζελο.

mitsotakis έγραψε:Θετική η απουσία του Βούκιτς απ ' το ντέρμπυ. Πολύ σοφτ για δυνατά ματς.
Επίτιμε σπίτι σε ψάχνει ο χάρος κι εσύ τριγυρνάς στο paokmania?

Τις σειρούλες μου Γκαρσία και Βούκιτς ψάχνει.Εμένα μ' έχει ξεχάσει.
Έλα όμως που ο λαός δεν σε έχει ξεχάσει! Ψήφο στους Γκαρσία και Βούκιτς, ψόφο στον βρυκόλακα.

Όσο για το ποιος είναι σειρά σου, θα πρέπει να ψάξεις στον πάτο του βαρελιού. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να χαρακτηριστείς η «βάση» όλων των σειρών. Δεδομένης της νοημοσύνης σου, αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις ως κομπλιμέντο.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Othin έγραψε:
mitsotakis έγραψε:

Τις σειρούλες μου Γκαρσία και Βούκιτς ψάχνει.Εμένα μ' έχει ξεχάσει.
Έλα όμως που ο λαός δεν σε έχει ξεχάσει! Ψήφο στους Γκαρσία και Βούκιτς, ψόφο στον βρυκόλακα.

Όσο για το ποιος είναι σειρά σου, θα πρέπει να ψάξεις στον πάτο του βαρελιού. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να χαρακτηριστείς η «βάση» όλων των σειρών. Δεδομένης της νοημοσύνης σου, αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις ως κομπλιμέντο.
Έλα να σου πω ένα μυστικό. Μόνο σε σένα θα το πω γιατί φαίνεσαι ο πιο έξυπνος.

Δεν είμαι ο Μητσοτάκης . Ψευδώνυμο είναι.

Αύριο θα σου πω και ένα συνταρακτικό νέο για τον Άη Βασίλη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην το συνεχίσετε. Πάντως mitsotakis, σου έχω προσφάτως πει ότι, δεν μ αρέσουν τα σχόλια που είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Και δεν νομίζω ότι νομιμοποιούμαστε να έχουμε παράπονα από τον μεγάλο Σέρβο ποδοσφαιριστή, δεδομένης της προσφοράς του στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει. Οπότε, θα ήθελα περισσότερο σεβασμό και λιγότερη ειρωνεία στον Βούκιτς (για να μην μιλήσω καθόλου για τον Γκαρσία).
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μεγαλο λαθος να κανετε διαλογο με καποιον που γραφει για την πλακα του δεν νιωθει τι ειναι ΠΑΟΚ πιθανον να ειναι και αλλη ομαδα,βλεπετε οτι σας προκαλει με γελοια επειχηρηματα εσεις γιατι απαντατε?Σημερα ειναι μεγαλη μερα θελω να δω ΠΑΟΚΑΡΑ θελω να τους αναγκασω να τρομαξουν να με φοβηθουν και στο τελος να με χειροκροτησουν οπως εκανε η τουμπα πριν 10 χρονια οταν μας κερδισαν 1-3,θελω να αποδειξω οτι εγω ειμαι πλεον η επομενη μεγαλη δυναμη και ολοι θα προσκυνανε :nairepaok: Δικεφαλε πετα ψηλα πετα οπου δεν εφτανες πρωτα τα φτερα σου ειναι πιο μεγαλα και πιο δυνατα το ξερεις ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ :pano:
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Δηλαδή ρε μάγκες , εγώ τι να πω που γουστάρω Κλάους και τον βρίζετε νυχθημερόν εδώ μέσα; Και δε δημιοιυργεί ποτέ προβλήματα στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γκαρσία.Και είναι και ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.Και έχει και τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την οποία μειώνετε οι ίδιοι οι οπαδοί.

Μάθετε ν' ακούτε .Δεν έβρισα κανέναν , σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Είπα πως ο Βούκιτς είναι σοφτ για ντέρμπυ. Αν κάποιος τον βλέπει να ξεχειλίζει από πάθος και να μασάει σίδερα , να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στην πρωτη σου παράγραφο ακατανόμαστε επαυξάνω, αλλά στη 2η διαφωνώ.

η ποιότητα του στο κράτημα της μπάλας, σε όλα όσα ντέρμπι έχει αγωνιστεί, έχει φανεί. πρώτη φορά μάλιστα φάνηκε πέρυσι στο τηγάνι..... ;)

θα είναι σημαντική απουσία σήμερα..... :cry:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Απ'όσα ακούω στα ρεπορτάζ έτσι θα κατέβουν

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Απέθαντε, μπερδεύεις την ψυχραιμία και το κρύο αίμα, με την έλλειψη πάθους.
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

mitsotakis έγραψε:Δηλαδή ρε μάγκες , εγώ τι να πω που γουστάρω Κλάους και τον βρίζετε νυχθημερόν εδώ μέσα; Και δε δημιοιυργεί ποτέ προβλήματα στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γκαρσία.Και είναι και ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.Και έχει και τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την οποία μειώνετε οι ίδιοι οι οπαδοί.
Και δεν εισαι ο μόνος!!!! (Κατω τα χέρια απο τον ΚΛΑΟΥΣ) :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Τον Πράνιτς τον φοβάμαι, ήταν καλύτερα όσο ήταν εκτός αποστολής, αλλά το παιχνίδι το έχουμε.

.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Θέλω μια ξεγυρισμένη τριάρα να το βουλώσουν κι αυτοί! Όταν ήμασταν χάλια με μπατατογουμενοπαγώνηδες μας ξεσκίζαν, επιτέλους ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Απόψε πρέπει να αποδείξουμε ποιοι έιμαστε και να κόψουμε το βήχα σε όλους τους υπόλοιπους πιθανούς αμφισβητίες!!!!
Καθαρό σκόρ-νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά!!!
Και στην άμυνα προσοχή!!!!!! ο λαγός είναι γρήγορη και ύπουλη ομάδα!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

ΠΑΟΚαρα μου κανε το αυτονοητο σημερα...

ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

[url]Εικόνα[/url]
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Αν ισχύσει αυτό το 4-3-1-2 που παρέθεσε ο paok87 και με βάση την κρυστάλλινή μου σφαίρα:
- Βάζουν και πάλι έναν κεντρικό αμυντικό, τον Τριανταφυλλόπουλο να παίξει δεξί μπακ, για να σταματήσει τον Στοχ (και μάλλον θα τα καταφέρει).
- Έχουν αριστερά σε όλη την πτέρυγα τον Νάνο και με αντίπαλο τον Λούκας θα το πληρώσουν.
- Ο Σίφο θα τον χάσει τον Κλάους σε μια-δυο φάσεις, το θέμα είναι να περάσει και η μπάλα.
- Έχουν γεμίσει το κέντρο (λογικό, έχουν χειρότερη ομάδα), άρα θα παίξουμε από πλάγια και με βαθιές μπαλιές (γιόμες :roll: ). Δυο είναι σκυλιά (Λαγός-Ζέκα) οι άλλοι δύο σοφτ.
- Θα προσπαθήσουν με την ταχύτητα του Κλωναρίδη να χτυπήσουν από την πλευρά του Λίνο, αλλά θέλω να δω πώς θα αντιμετωπίσουν αυτοί τον Βραζιλιάνο.
- Ο Τζαβέλας τον έχει τον Μπεργκ.

Πρόβλεψη σκορ: Από 1-1 έως 1-2. Σκόρερ από εμάς Μαντούρο.

ΥΓ: Karl, φοβερό το νόμισμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”