Παναθηναικος- Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Μια παλαιά ιστορία. Από αρχαίο νόμισμα (δραχμή) με τόπο προέλευσης την περιοχή της Ολυμπιας (245-210 π.Χ.) Έχει σχέση με τους ολυμπιακούς αγώνες.

Έλα όμως που ο λαός δεν σε έχει ξεχάσει! Ψήφο στους Γκαρσία και Βούκιτς, ψόφο στον βρυκόλακα.mitsotakis έγραψε:Parolos έγραψε:mitsotakis έγραψε:Πάντως αν άλλαζαν φανέλες τα ρόστερ, όλοι θα μιλούσαν για 5 γκολ μίνιμουμ για το βάζελο.
Επίτιμε σπίτι σε ψάχνει ο χάρος κι εσύ τριγυρνάς στο paokmania?mitsotakis έγραψε:Θετική η απουσία του Βούκιτς απ ' το ντέρμπυ. Πολύ σοφτ για δυνατά ματς.
Τις σειρούλες μου Γκαρσία και Βούκιτς ψάχνει.Εμένα μ' έχει ξεχάσει.
Όσο για το ποιος είναι σειρά σου, θα πρέπει να ψάξεις στον πάτο του βαρελιού. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να χαρακτηριστείς η «βάση» όλων των σειρών. Δεδομένης της νοημοσύνης σου, αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις ως κομπλιμέντο.
- mitsotakis
Έλα να σου πω ένα μυστικό. Μόνο σε σένα θα το πω γιατί φαίνεσαι ο πιο έξυπνος.Othin έγραψε:Έλα όμως που ο λαός δεν σε έχει ξεχάσει! Ψήφο στους Γκαρσία και Βούκιτς, ψόφο στον βρυκόλακα.mitsotakis έγραψε:
Τις σειρούλες μου Γκαρσία και Βούκιτς ψάχνει.Εμένα μ' έχει ξεχάσει.
Όσο για το ποιος είναι σειρά σου, θα πρέπει να ψάξεις στον πάτο του βαρελιού. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να χαρακτηριστείς η «βάση» όλων των σειρών. Δεδομένης της νοημοσύνης σου, αυτό θα πρέπει να το εκλάβεις ως κομπλιμέντο.
Δεν είμαι ο Μητσοτάκης . Ψευδώνυμο είναι.
Αύριο θα σου πω και ένα συνταρακτικό νέο για τον Άη Βασίλη.
- Dinos_Liverpool
Σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην το συνεχίσετε. Πάντως mitsotakis, σου έχω προσφάτως πει ότι, δεν μ αρέσουν τα σχόλια που είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Και δεν νομίζω ότι νομιμοποιούμαστε να έχουμε παράπονα από τον μεγάλο Σέρβο ποδοσφαιριστή, δεδομένης της προσφοράς του στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει. Οπότε, θα ήθελα περισσότερο σεβασμό και λιγότερη ειρωνεία στον Βούκιτς (για να μην μιλήσω καθόλου για τον Γκαρσία).
- paokovios1974
Μεγαλο λαθος να κανετε διαλογο με καποιον που γραφει για την πλακα του δεν νιωθει τι ειναι ΠΑΟΚ πιθανον να ειναι και αλλη ομαδα,βλεπετε οτι σας προκαλει με γελοια επειχηρηματα εσεις γιατι απαντατε?Σημερα ειναι μεγαλη μερα θελω να δω ΠΑΟΚΑΡΑ θελω να τους αναγκασω να τρομαξουν να με φοβηθουν και στο τελος να με χειροκροτησουν οπως εκανε η τουμπα πριν 10 χρονια οταν μας κερδισαν 1-3,θελω να αποδειξω οτι εγω ειμαι πλεον η επομενη μεγαλη δυναμη και ολοι θα προσκυνανε
Δικεφαλε πετα ψηλα πετα οπου δεν εφτανες πρωτα τα φτερα σου ειναι πιο μεγαλα και πιο δυνατα το ξερεις ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ 

- mitsotakis
Δηλαδή ρε μάγκες , εγώ τι να πω που γουστάρω Κλάους και τον βρίζετε νυχθημερόν εδώ μέσα; Και δε δημιοιυργεί ποτέ προβλήματα στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γκαρσία.Και είναι και ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.Και έχει και τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την οποία μειώνετε οι ίδιοι οι οπαδοί.
Μάθετε ν' ακούτε .Δεν έβρισα κανέναν , σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Είπα πως ο Βούκιτς είναι σοφτ για ντέρμπυ. Αν κάποιος τον βλέπει να ξεχειλίζει από πάθος και να μασάει σίδερα , να το συζητήσουμε.
Μάθετε ν' ακούτε .Δεν έβρισα κανέναν , σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα. Είπα πως ο Βούκιτς είναι σοφτ για ντέρμπυ. Αν κάποιος τον βλέπει να ξεχειλίζει από πάθος και να μασάει σίδερα , να το συζητήσουμε.
στην πρωτη σου παράγραφο ακατανόμαστε επαυξάνω, αλλά στη 2η διαφωνώ.
η ποιότητα του στο κράτημα της μπάλας, σε όλα όσα ντέρμπι έχει αγωνιστεί, έχει φανεί. πρώτη φορά μάλιστα φάνηκε πέρυσι στο τηγάνι.....
θα είναι σημαντική απουσία σήμερα.....
η ποιότητα του στο κράτημα της μπάλας, σε όλα όσα ντέρμπι έχει αγωνιστεί, έχει φανεί. πρώτη φορά μάλιστα φάνηκε πέρυσι στο τηγάνι.....

θα είναι σημαντική απουσία σήμερα.....

- Sick Bastard
Απέθαντε, μπερδεύεις την ψυχραιμία και το κρύο αίμα, με την έλλειψη πάθους.
Και δεν εισαι ο μόνος!!!! (Κατω τα χέρια απο τον ΚΛΑΟΥΣ)mitsotakis έγραψε:Δηλαδή ρε μάγκες , εγώ τι να πω που γουστάρω Κλάους και τον βρίζετε νυχθημερόν εδώ μέσα; Και δε δημιοιυργεί ποτέ προβλήματα στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γκαρσία.Και είναι και ΠΑΟΚτσάκι από κούνια.Και έχει και τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την οποία μειώνετε οι ίδιοι οι οπαδοί.

Υ.Γ. Τον Πράνιτς τον φοβάμαι, ήταν καλύτερα όσο ήταν εκτός αποστολής, αλλά το παιχνίδι το έχουμε.
.
Θέλω μια ξεγυρισμένη τριάρα να το βουλώσουν κι αυτοί! Όταν ήμασταν χάλια με μπατατογουμενοπαγώνηδες μας ξεσκίζαν, επιτέλους ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο!!! 

Απόψε πρέπει να αποδείξουμε ποιοι έιμαστε και να κόψουμε το βήχα σε όλους τους υπόλοιπους πιθανούς αμφισβητίες!!!!
Καθαρό σκόρ-νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά!!!
Και στην άμυνα προσοχή!!!!!! ο λαγός είναι γρήγορη και ύπουλη ομάδα!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Καθαρό σκόρ-νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά!!!
Και στην άμυνα προσοχή!!!!!! ο λαγός είναι γρήγορη και ύπουλη ομάδα!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Αν ισχύσει αυτό το 4-3-1-2 που παρέθεσε ο paok87 και με βάση την κρυστάλλινή μου σφαίρα:
- Βάζουν και πάλι έναν κεντρικό αμυντικό, τον Τριανταφυλλόπουλο να παίξει δεξί μπακ, για να σταματήσει τον Στοχ (και μάλλον θα τα καταφέρει).
- Έχουν αριστερά σε όλη την πτέρυγα τον Νάνο και με αντίπαλο τον Λούκας θα το πληρώσουν.
- Ο Σίφο θα τον χάσει τον Κλάους σε μια-δυο φάσεις, το θέμα είναι να περάσει και η μπάλα.
- Έχουν γεμίσει το κέντρο (λογικό, έχουν χειρότερη ομάδα), άρα θα παίξουμε από πλάγια και με βαθιές μπαλιές (γιόμες
). Δυο είναι σκυλιά (Λαγός-Ζέκα) οι άλλοι δύο σοφτ.
- Θα προσπαθήσουν με την ταχύτητα του Κλωναρίδη να χτυπήσουν από την πλευρά του Λίνο, αλλά θέλω να δω πώς θα αντιμετωπίσουν αυτοί τον Βραζιλιάνο.
- Ο Τζαβέλας τον έχει τον Μπεργκ.
Πρόβλεψη σκορ: Από 1-1 έως 1-2. Σκόρερ από εμάς Μαντούρο.
ΥΓ: Karl, φοβερό το νόμισμα!
- Βάζουν και πάλι έναν κεντρικό αμυντικό, τον Τριανταφυλλόπουλο να παίξει δεξί μπακ, για να σταματήσει τον Στοχ (και μάλλον θα τα καταφέρει).
- Έχουν αριστερά σε όλη την πτέρυγα τον Νάνο και με αντίπαλο τον Λούκας θα το πληρώσουν.
- Ο Σίφο θα τον χάσει τον Κλάους σε μια-δυο φάσεις, το θέμα είναι να περάσει και η μπάλα.
- Έχουν γεμίσει το κέντρο (λογικό, έχουν χειρότερη ομάδα), άρα θα παίξουμε από πλάγια και με βαθιές μπαλιές (γιόμες

- Θα προσπαθήσουν με την ταχύτητα του Κλωναρίδη να χτυπήσουν από την πλευρά του Λίνο, αλλά θέλω να δω πώς θα αντιμετωπίσουν αυτοί τον Βραζιλιάνο.
- Ο Τζαβέλας τον έχει τον Μπεργκ.
Πρόβλεψη σκορ: Από 1-1 έως 1-2. Σκόρερ από εμάς Μαντούρο.
ΥΓ: Karl, φοβερό το νόμισμα!