Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
2
2%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
7
8%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
6
7%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
2
2%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
6
7%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΟΧ
2
2%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
15
18%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΒΟΥΚΙΤΣ
8
10%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΤΧΟ
32
39%

Σύνολο ψήφων: 83

Dimg4

Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:ΟΚ Dimg4, κανένα πρόβλημα!

Ε, ναι ρε συ! Ήρεμα, οι πιο παλιοί, εδώ μέσα! Πρέπει να δίνετε το παράδειγμα και να κάνετε τόπο στην οργή! Σήμερα οι "κανακάρηδές" μας μάς πότισαν πίκρα και είμαστε όλοι εντελώς τσαταλιασμένοι, αλλά ας είμαστε πιο εγκρατείς με τους συνομιλητές μας. Κάποιοι, μέσα στην αγανάκτησή τους, έχουν και τα δίκια τους, ρε γμτ...
Φυσικα, απλως βαρεθηκα να βλεπω μετα απο ηττα να προσβαλλουν τη νοημοσυνη μας. Η ομαδα χτιζεται και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν τοσο το καλυτερο. Κι εγω εσκασα οπως ολοι, αλλα υπαρχει μια γ@μημενη προοπτικη.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Άμα δεν έχετε μερικοί υπομονή κλείστε τα μάτια και ξανά ανοίξτε τα μετά απο ένα μήνα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ύστερα από μια εβδομάδα μεταγραφικού ενθουσιασμού, υστερίας, υπερβολής και ασκήσεων επί χάρτου (αυτή θα είναι ενδεκάδα μας, έτσι θα απαυτόσουμε τον γάβρο κλπ), ήρθε η ανώμαλη προσγείωση. Στο χορτάρι όλα μάγκες. Στο χορτάρι.
Το αστείο είναι ότι ήδη βγήκαν τα πορίσματα και προβλέψεις για τα επόμενα "παλτά" της ομάδας από τους ειδικούς του φόρουμ, με τους Μαντούρο και Μέρτενς να προηγούνται. Δεν θα αργήσει και η στιγμή που θα διαβάσουμε και για ακαταλληλότητα του Νάτχο και του Ελ Τσάκο.

Σε ενα σοβαρό πρωτάθλημα, θεωρώ φυσιολογικό να χάνει ο 2ος στην έδρα του 16ου και αφύσικο το να κερδίζει ο 1ος με τον τρόπο που κέρδισε σήμερα όπως και αφύσικο το να "εξαφανίζονται" οι διαιτητές με τους οποίους έχασε βαθμούς. Ψιλά γράμματα για τους περισσότερους. Σκασίλα μου. Σκασίλα τους.

Στα του αγώνα.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο Στέφενς, στους αγώνες του πρωταθλήματος απλώς προετοιμάζει την ομάδα για το κύπελλο και τα πλέι όφ. Δεν ξέρω αν όντως συμβαίναι και ΑΝ συμβαίνει, αν έχουν γνώση οι φύλακες ή αν κάνει καλά ή κακά. (η άποψή μου είναι ότι καλά κάνει)
Θα το δείξουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα πρέπει να είναι η κούπα και η 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Κακό παιχνίδι σήμερα από όλους και ψάχνοντας να βρω κάποιον που να επέπλευσε διακρίνω μόνο τον Κλάους με το υπέροχο γκολ που έβαλε (από καταπληκτική πάσα του Κατσουράνη που εύχομαι να φύγει σύντομα) και το συνεχές πρεσσάρισμά του στην αντίπαλη άμυνα. Τίποτα άλλο και κανέναν άλλο.
Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι τα μούτρα των σκουληκιών μετά το τρίποντο του ρεξόνα. :lol:
Πάμε για άλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 03 Φεβ 2014, 02:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Η ομάδα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έδειξε να κάθεται πίσω μετά το πρώτο γκολ, να αδρανεί, να χαλαρώνει και να μην πνίγει τον αντίπαλο για το δεύτερο. Πραγματικό ΠΑΟΚ είδα μόνον στα τελευταία δέκα, το πολύ δεκαπέντε λεπτά! Άρα μάλλον δεν φταίει η κούραση για την κακή εικόνα του υπόλοιπου αγώνα, αλλά η κακή νοοτροπία, αδιαφορία, επιπολαιότητα ή ο,τιδήποτε άλλο.

Οι μόνοι διασωθέντες ήταν ο Βούκιτς, ο Νάτχο και ο Λίνο, δηλαδή οι τρεις αλλαγές.

Για το ανέκδοτο περί σύγκρισης του Στέφενς με τύπους σαν τον βλογιοκομμένο δημοσιοσχετίστα έχω να θέσω μια ερώτηση: για τον Ολλανδό μπορώ να κάνω υπομονή, προσδοκώντας να δω την ομάδα μου σαν μια μικρογραφία της Σάλκε. Για τον βλογιοκομμένο θα έπρεπε να κάνω υπομονή για να δώ την ομάδα μου ως τί? Ως μικρογραφία της Λάρισσας, του Ατρόμητα ή της κούλας επί των ημερών του, που την έβλεπαν τα χανούμια και ξερνούσαν δυο δυο?

ΥΓ. Μεταξύ πολλών άλλων γελοίων «διαιτητικών» αποφάσεων, φάγαμε και δυο κίτρινες (δίκαια) για τράβηγμα φανέλλας αντιπάλου. Ωστόσο, ο μπ$#ρδος με την σφυρίχτρα αγνόησε προκλητικότατα την κάρτα σε διψήφιες περιπτώσεις όπου υπήρξαν αντίστοιχα κρατήματα παίχτη μας, καθώς και σε δολοφονικά τάκλιν σε παίκτες μας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν από επιθετικούς (!) του Πλατανιά. Έτσι παίζει και η θεια μου αποτελεσματικό πρέσσινγκ (η θεια μου είναι σεβαστής ηλικίας και σεβαστών κιλών). Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογώ την ήττα, ίσα ίσα που εξοργίστηκα από την νωχελική έως μηδενική αντίδραση των δικών μας. Αλλά και σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχτώ ποτέ ούτε και θα συνηθίσω την ξεφτιλισμένη στάση των κορακιών.
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από montelo »

Καντε υπομονη και θα ερθει το νινι το πε και η βερα λαμπρου αλλωστε
B&W

Δημοσίευση από B&W »

stelyk έγραψε:Ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στον πλανητη που οταν θα χασει θα γινουμε ΚΩΛΟΣ απο τον μεγαλομετοχο μεχρι τον μικροτερο φιλαθλο μας!
Ελπίζω να εννοείς ηλικιακά..
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

DC έγραψε: Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο Στέφενς, στους αγώνες του πρωταθλήματος απλώς προετοιμάζει την ομάδα για το κύπελλο και τα πλέι όφ. Δεν ξέρω αν όντως συμβαίναι και ΑΝ συμβαίνει, αν έχουν γνώση οι φύλακες ή αν κάνει καλά ή κακά. (η άποψή μου είναι ότι καλά κάνει)
.
Μού περνάει και μένα απο το μυαλό!Υπάρχει και περισσότερη αδιαφορία στα μάτς του πρωταθλήματος,θα το δείξη η νεκροψία!Είδωμεν

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

gergeo4 έγραψε:οταν παιζεις με σκονδρα κ κατσουρ λογικα θα χασεις...
Πάε να έχεις όσα +++++++++++ θέλεις
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα γράψω πρώτα και μετά θα διαβάσω όλα τα σχόλια..

Το λοιπόν σήμερα δεν ήμασταν στο γήπεδο μετά το γκολ, και μπήκαμε κλασσικά μετά το 85 όπου ο αντίπαλος κλείνεται στην περιοχή για να κρατήσει το αποτέλεσμα...

Το να σε πάνε καροτσάκι στο 1 vs 1 , παίχτες τύπου Κατάι, αλλά και όσοι τυχάρπαστοι έχουν σκοράρει εις βάρος μας δεν εξηγείται επιστημονικά πραγματικά..εμείς δεν περνάμε κανέναν στο 1vs1 και όσα γκολ τρώμε τα τρώμε με άδειασμα όλης της άμυνας από έναν παίχτη.. ε ανεξήγητο πραγματικά αυτό το φαινόμενο..

Τέλος πάντων, η ομάδα έχει μια επίσης ανεξήγητη μετριότητα και σ'αυτήν βυθίζονται και όσοι παίχτες έχουν ικανότητες άνω του μέσου όρου , όπως στοχ, μάρτενς κλπ... Πηγή αυτής της μετριότητας είναι για μένα το κέντρο της άμυνας σχεδόν πάντα,το δίδυμο του κέντρου σήμερα ευτυχώς μόνο (απαράδεκτοι και οι δύο), και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μπάζουμε πίσω δεν καθαρίζουμε τις φάσεις όταν πρέπει και ειδικά στο 1 vs 1 το τονίζω..

Θα περιμένω να δω την ομάδα με τα 2 κανονικά CB που έχουμε πλέον.
Επίσης θα περιμένω να δω αν ο Νάτχο παρασυρθεί κι αυτός σιγά σιγά στη μετριότητα, γιατί σήμερα η ποιότητα έκανε μπαμ από χιλιόμετρα..
Αν γίνει έτσι φταίει κάτι βαθύ στην ομάδα..
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Υπομονή. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει μια ομάδα αγωνιστική νοοτροπία και να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και επιθετικό. Ο Χουμπ είναι ο πρώτος μετά από χρόνια που προσπαθεί να το καταφέρει (ο Μπολονι δεν πρόλαβε). Του χρόνου θα κριθεί και ο προπονητής και η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

B&W έγραψε:
stelyk έγραψε:Ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στον πλανητη που οταν θα χασει θα γινουμε ΚΩΛΟΣ απο τον μεγαλομετοχο μεχρι τον μικροτερο φιλαθλο μας!
Ελπίζω να εννοείς ηλικιακά..
ναι 8-)
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

black-white-crete έγραψε:παιδια μολις γυρισα απο τα χανια...και δε ξερω τι να γραψω...πηγαμε να δουμε μπαλιτσα και παιχταραδες και γυρισαμε καραφλοι!!!
πολυ πικρα...τολμω να πω οτι η ομαδα ηταν χειροτερη κι απο την πρωτη χρονια του σαντος(με τις σαρδελες)..
διαβασα μερικων τα σχολια για τους αμυντικους,για τους επιθετικους κλπ
εγω αυτο που ειδα δεν εχει να κανει με ποιοτητα παιχτων....δεν υπηρχε ο ορισμος "ομαδα" στο γηπεδο,απλα 11 παικτες που συνηπηρχαν εντος των τεσσαρων γραμμων.
ο κατσε κι μαντουρο(πολυ βαρυς ρε γμτ) κερδιζαν μαχες και δε ξεραν τι να κανουν την μπαλα...η ομαδα οχι δεν μπορουσε αλλα δεν ηξερε πως να βγει μπροστα...τελειως προβλεψιμη.
οσο για την αμυνα...ποια αμυνα???δε γινονται αυτα....δε ξερω αν φανηκε στην τηλεοραση αλλα οποιος παιχτης του πλατανια περνουσε απο τον προσωπικο του αντιπαλο εκανε 40αρα κουρσα μεχρι την μεγαλη περιοχη και δεν του μιλουσε ανθρωπος...δεν υπηρχε συνολικη αμυντικη λειτουργια.μα καθολου ομως.
ενα υποτυπωδες πρεσινγκ ψηλα που οταν εσπαγε απο χαμενη προσωπικη μονομαχια κατερρεε ολη η ομαδα και κατεληγε σε προσωπικες αμυνες στην μεγαλη μας περιοχη.
ισως να φταινε τα πολλα νεα προσωπα αλλα αυτο το πραμα δεν ηταν ομαδα.
πολυ μεγαλη ευθυνη του Στεφενς για αυτο που παρουσιασε.
Καταπληκτική κριτική για την εικόνα του ΠΑΟΚ φέτος.
Κατ' αρχήν πρέπει να πω, ότι λόγω δουλειάς σπάνια βλέπω ματς και δεν είδα ούτε το σημερινό, παρά μόνο τα στιγμιότυπα της νόβα.
Η εντύπωση, ωστόσο, την όποία έχω για την φετινή ομάδα είναι πως ο Στέφενς προσπαθεί να της εμφυσήσει τέρμα επιθετική νοοτροπία. Θέλει ακόμη και οι κεντρικοί αμυντικοί να έχουν συνεχώς το μυαλό τους στην ταχύτερη δυνατή προσέγγιση τη αντίπαλης εστίας. Νομίζω από εκεί προέρχεται και η λογική των μακρινών μπαλιών καθώς και του ολιγομελούς κέντρου. Κάτι τέτοιο βέβαια έχει και το κόστος του. Είναι δύσκολο η ομάδα σε τόσο γρήγορους ρυθμούς να κρατήσει την ψυχραιμία και την τακτική συνοχή της. Ειδικά, όταν οι μέσοι μας είναι σχεδόν πάντα λιγότεροι σε αριθμό από τους αντιπάλους τους στον ίδιο χώρο.
Έπειτα, όταν χάνεται η κατοχή της μπάλας, βρισκόμαστε σε καταστάσεις 1ν1, όπου συνήθως οι αμυντικοί μας, λόγω έλλειψης μεσοαμυντικής συνοχής, δεν έχουν καμμία υποστήριξη. Το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν οι οπισθοφύλακές μας μας είτε είναι αμυντικά ανεπαρκείς (Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου), είτε δεν παίζουν καν στην θέση τους (Κατσουράνης, Τζαβέλας, Σκόνδρας).
Και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Φαίνεται να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα νοοτροπίας μέσα στην ομάδα.
Δεν μπορεί ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συνόλου να γυρνάει και βρίζει φόρα παρτίδα τον προπονητή. Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ να ψάχνει δικαιολογίες για την ήττα και να δηλώνει ότι έφταιξε το πρώτο γκολ που βάλαμε και χάσαμε. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΧΘΕΣ.-
Ο Στέφενς δεν είναι κανένας ανύπαρκτος. Το σίγουρο είναι ότι έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων μας, ώστε να καταφέρει να καθιερώσει τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, όπως και να τον φτάσει να κερδίζει τίτλους κάθε χρόνο. Αυτός ζει την ομάδα καθημερινά, άρα ξέρει πολύ καλά τί κάνει.
Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα με αυτόν στο τιμόνι, αλλά αυτήν την στιγμή βιώνουμε το σπάσιμο του αποστήματος. Πονάει αφόρητα, αλλά μόνο έτσι θα αλλάξει σελίδα η ομάδα.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Othin

Re: Απ: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Othin »

montelo έγραψε:Καντε υπομονη και θα ερθει το νινι το πε και η βερα λαμπρου αλλωστε
Μια που αρχίσαμε τα "λόγια μεγάλων ανδρών" ή και γυναικών, να το συνεχίσουμε:

"Στην πολιτική η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα", το είπε και ο Ναπολέων Βοναπάρτης άλλωστε.

Οκ, την είπες και εσύ την εξυπνάδα σου. Και κατάλαβες τι ακριβώς ; έλεος με κάποια πράγματα. Με τα ρούχα σας ΝΤΕ και καλά να φαγωθείτε ψάχνετε.
Angelheart
joss

Δημοσίευση από joss »

Το αυτονόητο είναι μία ομάδα, ακόμη κι όταν κάνει πρωταθλητισμό, να κάνει γκέλες, πλην Ολυμπιακού για τους γνωστούς λόγους. Το μη λογικό, αλλά και απαράδεκτο για Π.Α.Ο.Κ., είναι η ανυπαρξία αγωνιστικότητας που έχει εμφανιστεί σε κάμποσα ματς. Σκεφτείτε το σημερινό ματς και αυτό με τον Πανθηρα. Θέλω να προσπαθούν, όταν προσπαθούν σαν καλύτερη ομάδα που είναι, τις περισσότερες φορές θα κερδίζουν. Σήμερα δεν υπήρξε προσπάθεια κι αυτό δείχνει ορισμένες παθογένειες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί από την ομάδα. Στον αντίποδα ίσως να έχει η ομάδα, μέσω Στέφενς, αποφασίσει κυνικά πως οι 3 στόχοι είναι με χρονική σειρά η διεκδίκηση της πρόκρισης στο E. L., η κατάκτηση του κυπέλλου και η 1η θέση στα play off, οπότε υπάρχει και η ανάλογη αγωνιστική διαχείριση, μετά και από τις τελευταίες μεταγραφές, με τα όποια μειονεκτήματα απωλειών στο πρωτάθλημα, που μας επιστρέφουν στην αγαπημένη μας γκόμενα, την εσωστρέφεια. Καλώς η κακώς πλην των παραπάνω στόχων η χρονιά είναι μεταβατική, διότι ο Στέφενς χτίζει με βάση τα δικά του υλικά που ως το καλοκαίρι θα αυξηθούν, ώτε να είναι όντως η ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό. Την προπονητολογία τη θεωρώ απλά αστεία, εκτός αν ο Ιβαν σχεδιάζει καποια στιγμή να φέρει Σιμεόνε με τεχνικό διευθυντή το Χάινκες.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Νομίζω ότι αν ο κύριος στόχος ήταν η πρόκριση στους 16 του EL, θα παίρναμε και παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό. :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”