Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 9/1-20:00 Otesport
-
Re: Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 9/1-20:00 Otesport
Γαμω τα ρεφλεξ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Πέμ 09 Ιαν 2014, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτόν τον κατσουράνη δε βαρέθηκε ο Στεβενς να τον βλέπει να κάνει γιόμες? Δλδ έλεος.
Θα τρελαθούμε ρε..? Σας φταίει ο διαιτητής??
καλά λέει ο Τάγμα για γατάκια.. οι γριές βγάζουν πάθος κ καλά κάνουν..
ο ΠΑΟΚ κατέβηκε σήμερα στο γήπεδο..? σε μια φάση παίξαμε μπάλα κ ήρθε το γκολ..
κανεις λαθος φιλε δεν νομιζω να εστηνε κωλαρακι η γρια στον γαυρο...την τελευταια χρονια πριν πεσουν τον ξεσκισε.γι αυτο τους ειξαν εξαλλουhasio_john έγραψε:Πωπω ... τι έπιασε ο Γλύκος!! Και τι κεφαλιά/σουτ ήταν αυτή!! Ρε τις κωλόγριες, μόνο με τον ΠΑΟΚ γίνονται Ρεάλ! Αν παίξει με κάνα γάβρο θα βάλει βαζελίνη στα κωλομάγουλα και θα παίξει με την όπισθεν!!
-
Καλά ρε φίλε χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται και τρελό πάθος για να κερδίσεις αυτή τη γριά. Τα βασικά να κάνεις λίγο και τέλος.analog έγραψε:Θα τρελαθούμε ρε..? Σας φταίει ο διαιτητής??
Aυτό ακριβώς λέω κ εγώ..ότι δεν κάνουμε τα βασικά..
αυτοί βγάζουνε πάθος κ εμείς γκρινιάζουμε γιατί φταίει ο διαιτητής..
αυτοί βγάζουνε πάθος κ εμείς γκρινιάζουμε γιατί φταίει ο διαιτητής..
Υ.Γ μπηκε ο κατσε και πηραμε το κεντροΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:δεν μιλαω...αντε λεω...κανε υπομονη...κανε υπομονη...
αλλα φτανει πια....φτανειιιιιιι.....
σημερα η πιεση μου πηγε στο 19....εφυγα απο το καφενειο...εγκεφαλικο θα παθαινα...
τι ειναι αυτα τα γατακια ρε....μας την λενε και οι γριες ...ελεος....
ρε Χουμπ...λυπησου μας.....ενταξει το καταλαβαμε...
το εμπεδωσαμε πως το λενε...φτανει...πονανε τα ματια μας....
ολοι ειδαμε το ''πλουσιο εμψυχο υλικο'' που διαθετει η ομαδα...
τι να λεμε τωρα ....γελαει ο κοσμος σημερα...μονοτερμα μας παιζει το χωριο της Κατερινης..
...παρε την ''σκουπα'' και καθαρισε τους ..... δωσε φυλλα πορειας......κουνηστους μαντηλια...
...αλλα ....επιτελους...φτανει πια με τις μετριοτητες.....
φερτε παικτες ρε...οχι πια μετριους και αμπαλους....
Διωξε τους....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Πέμ 09 Ιαν 2014, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως ο Μαντούρο από τώρα είναι πιο ουσιαστικός από Λάζαρ μου αρέσει η ηρεμία που προσπαθεί να δώσει..
- The_Stalker
Λοιπόν, βλέπετε τι γίνεται.. Ο Ολίσε την έφαγε γεμάτη την κλωτσιά. Κι εμένα με νοιάζει μόνο να τελειώσει το ματς χωρίς τραυματισμούς..
Εμφανιση μικρής ομάδας. Κατοχή 60-40. Ας πουμε οτι ήταν παιχνίδι σκοπιμότητας και ας το αφήσουμε να περάσει κι αυτό. Τουλάχιστον κάναμε και μια φάση που θύμιζε ομάδα.
Φρουρέ άσ τον να πάιξει και μετά κρίνε τον!!!! 3 μήνες εκτός γηπέδων!!!!
Μερικοί μέχρι που στεναχωρήθηκαν που κερδίσαμε.Θα κράζανε ακόμα περισσότερο.Ρε τι αγάπη που έχουν μερικοί με τον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει δεν έχουμε ομάδα. Είναι άχρηστοι όλοι, παίχτες, διοίκηση, κλπ.Μόνο εσείς τα ξέρετε και θα τα κάνατε όλα σωστά, αρκεί να ξοδεύατε τα λεφτά των άλλων.
Εντάξει δεν έχουμε ομάδα. Είναι άχρηστοι όλοι, παίχτες, διοίκηση, κλπ.Μόνο εσείς τα ξέρετε και θα τα κάνατε όλα σωστά, αρκεί να ξοδεύατε τα λεφτά των άλλων.
Συγγνωμη που δεν σας εκανε την χαρη η ΠΑΟΚαρα να χασει ισως καποια αλλη φορα...γριες σας περιμενουμε
- zarathustra79
Ο ηρακλής είχε πάθος και δύναμη, οι δικοί μας από την άλλη όχι. Γιαυτό και χάσανε τις περισσότερες μονομαχίες. Σε ένα ματς με έναν τέτοιο αντίπαλο νομίζω οτι είναι λογικό (φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι και σωστό) να έχεις low motivation. Από κει κ πέρα το πήγανε στο χαλαρό και πήρανε και το αποτέλεσμα. ΟΚ δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα...
Πάντως να πω κι ενα μπράβο στους φιλάθλους τους για τον πανό. Εγώ αυτήν την καζούρα τη δέχομαι και τη γουστάρω.
Πάντως να πω κι ενα μπράβο στους φιλάθλους τους για τον πανό. Εγώ αυτήν την καζούρα τη δέχομαι και τη γουστάρω.