ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Kranatos

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kranatos »

mpafos4 έγραψε:
Ηδη,κωλωΝΕΤΕ....Αφου ουτως ή αλλως,βριζΕΤΕ τις επιλογες του,γιατι δεν βριζΕΤΕ τον ιδιο,απ'ευθειας?.....!!!...Βεβαια,το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του ΠΑΟΚ,ειναι απεναντι ΣΑΣ...δεν βλεπω να ΣΑΣ προβληματιζει!...

Αλλα τι συζηταμε?....Εδω ο αλλος εδω μεσα ειπε πως η 4 αδειασε και επειδη δεν ερχεται η επαρχια λογω της κρισης.......Μαλλον,στην 7,που ειναι γεματη σε καθε αγωνα πηγαινουν μονο Θεσσαλονικεις και "ματσο" επαρχιωτες!!!!....
Εγώ θεωρώ ότι βρίζοντας τις επιλογές του ίσως ξυπνήσει και δει ότι κάτι πάει στραβά μ'
αυτές..
Είναι το καμπανάκι που δικαιούται να ακούσει πριν του επιτεθώ(και επαναλαμβάνω μακάρι να μη χρειαστεί)..
Τώρα για τη συντριπτική πλειοψηφία που έχουμε απέναντί μας, την ίδια συντριπτική πλειοψηφία την είχαμε απέναντί μας και επί μπάτμαν και επί γούμενου..
Τα αποτελέσματα και οι κωλοτούμπες γνωστές..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

θεος ο ψηφισαντας γεωργιαδη!!!!θεος!!!! :opaokara: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν τα "πανια" θεωρουνται σημαντικοτερα απο τη φανελα...

Οταν τα κασκολ εχουν αντικατασταθει απο κουκουλες...

Οταν η Παρτιζαν εχει γινει συνθημα στην Τουμπα....

.....τα αποτελεσματα στην κερκιδα θα ειναι αυτα!

Μεχρι τωρα,τουλαχιστον,ξεφτιλιζομασταν στην Τουμπα και δεν μας εβλεπε κανεις...Τωρα,θα γελανε και οι πετρες μαζι μας!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

οπότε η βασική διαφορά ιδεολογίας συνοψίζεται στο εξής:

για άλλους τα πρόσωπα που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, έχουν την ίδια αξία με τον ίδιο τον ΠΑΟΚ
ενώ για άλλους τα πρόσωπα δεν έχουν αξία
Kranatos

pgetsos έγραψε:
Οταν ΒΡΙΖΕΙΣ κομματι της ομαδασ ΜΟΥ, κατα συνεπεια και κομματι ΜΟΥ, θα σε ΒΡΙΣΩ οσο χειροτερα μπορω.

Αν ΓΙΟΥΧΑΡΕΙΣ κομματι της ομαδας ΜΟΥ, θα σε ΓΙΟΥΧΑΡΩ

ετσι παει "αδερφε".... θα αντιμετωπιζεσαι οπως αντιμετωπιζεις την ομαδα ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και να εισαι, ειτε λεγεσαι κρανατος4 ειτε κρανατος7, ΔΕΝ με ενδιαφερει

σημερα ΔΕΝ κραξατε παικτη... ΒΡΙΣΑΤΕ παικτη....
Βρίσαμε, βρίσατε, τις φάγατε, ε μην κλαίγεστε..
Με το ίδιο σκεπτικό αν εγώ αύριο μεθαύριο σε βρίσω κι εσύ έρθεις και με πλακώσεις πώς θα σου φανώ αν βγαίνω και κλαίγομαι για τον "αλήτη" που με κοπάνησε..?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι λες κρανάτε;
το ακούσαμε και αυτό.
θα σου άρεσε πάντως απο ότι καταλαβαίνω.
ο ΠΑΟΚ στην παρούσα, "προστάτες" δεν θέλει. υποστηρικτές θέλει.
προστάτη έχει, αυτόν που σου πληρώνει πάνω απο όλα, το δικαίωμα να μη σε λένε ΠΑΟΚ-κούλα.
άντε όρμα....προστάτη...
μερικοί έχουν ξεφύγει εντελώς.

ΥΓ: Ντάνι, τα πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον ΠΑΟΚ έχουν την αξία που τους δίνει η φανέλα του ΠΑΟΚ. ελπίζω αυτό να βοηθήσει στο συλλογισμό σου. τώρα, το άν είναι άξιοι να την φοράνε ή όχι, προτιμώ να το αφήνω σε αυτόν που είναι ο πάντα αρμόδιος να αποφασίζει με γνώμονα πάντα την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ανάπτυξη της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 16 Δεκ 2013, 00:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

danirifle έγραψε:οπότε η βασική διαφορά ιδεολογίας συνοψίζεται στο εξής:

για άλλους τα πρόσωπα που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, έχουν την ίδια αξία με τον ίδιο τον ΠΑΟΚ
ενώ για άλλους τα πρόσωπα δεν έχουν αξία
εξαρταται, οσο αυτο τα προσωπο ειναι μελη και μαλιστα σημαντικα της ομαδας, ναι... ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ! ειδικοτερα οταν ΒΟΗΘΟΥΝ την ομαδα....

κρανατε μη παιζεις με τις λεξεις... ξερεις τι εννοω, δεν δειχνεις τοσο χαζος....
οταν βριζεις, να περιμενεις βρισιμο... μη βγαινεις εδω και λες τον εδειρα γιατι με εβρισε.... ΜΑ ΕΒΡΙΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Τελικά πιο λυπηρό είναι όταν προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα παρά όλα αυτά που έγιναν στο γήπεδο..
Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις.. Κρανάτε δεν "έκραζαν", τη μάνα του Ζαγοράκη έβριζαν που δεν τους φταίει σε τίποτα. Αυτό λέγεται ανανδρία, τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kranatos και εγω θελω να φυγει ο σαλπιγγιδης αλλα δε τον βριζω,εσυ αντι να τον βριζεις μεσα στο γηπεδο επειδη σου εφαγε τα λεφτα δε πας καλυτερα εσυ και οι υπολοιποι απο το σπιτι του να του τα πεις τετατετ?
Κουρασατε ρε μαγκες δε παει αλλο ποτε θα το καταλαβεται?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

K_geo έγραψε:ΥΓ: Ντάνι, τα πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον ΠΑΟΚ έχουν την αξία που τους δίνει η φανέλα του ΠΑΟΚ. ελπίζω αυτό να βοηθήσει στο συλλογισμό σου.
εδώ διαφωνώ εγώ και πολλοί άλλοι αδερφέ.
εδώ είναι η βασική διαφωνία

ούτε ο ταπούτος για μένα πήρε αξία φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ

τελοσπάντων, δε λύνεται έτσι κάτι.
αυτά θα συνεχιστούν και θα συνεχίζονται όσο δεν ανεχόμαστε την αντίδραση του διπλανού μας

υγ. μην πεταχτεί κανείς και πει την εξυπνάδα ότι συγκρίνω ταπούτο με σαλπιγγίδη και ζαγοράκη

μείνετε στη λογική όσων γράφω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Δευ 16 Δεκ 2013, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Kranatos έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Ηδη,κωλωΝΕΤΕ....Αφου ουτως ή αλλως,βριζΕΤΕ τις επιλογες του,γιατι δεν βριζΕΤΕ τον ιδιο,απ'ευθειας?.....!!!...Βεβαια,το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του ΠΑΟΚ,ειναι απεναντι ΣΑΣ...δεν βλεπω να ΣΑΣ προβληματιζει!...

Αλλα τι συζηταμε?....Εδω ο αλλος εδω μεσα ειπε πως η 4 αδειασε και επειδη δεν ερχεται η επαρχια λογω της κρισης.......Μαλλον,στην 7,που ειναι γεματη σε καθε αγωνα πηγαινουν μονο Θεσσαλονικεις και "ματσο" επαρχιωτες!!!!....
Εγώ θεωρώ ότι βρίζοντας τις επιλογές του ίσως ξυπνήσει και δει ότι κάτι πάει στραβά μ'
αυτές..
Είναι το καμπανάκι που δικαιούται να ακούσει πριν του επιτεθώ(και επαναλαμβάνω μακάρι να μη χρειαστεί)..
Τώρα για τη συντριπτική πλειοψηφία που έχουμε απέναντί μας, την ίδια συντριπτική πλειοψηφία την είχαμε απέναντί μας και επί μπάτμαν και επί γούμενου..
Τα αποτελέσματα και οι κωλοτούμπες γνωστές..
Δυστυχως για σενα δεν μιλας με καποιον που ηταν στην απ'εξω!!!

Οταν εμφανιστηκε ο Μπατατουδης στην Τουμπα,υπηρξε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ που δεν τον αποθεωσε?.....

Αποθεωσε κανενας τον Γουμενο?....Εγω που ημουν?...Αλλου?....Και εαν θες να το προχωρησω λιγο ακομα....Οταν μιλησε ο Γουμενος στην Αγια Σοφια......ποιοι ηταν διπλα του και ποιοι μαζευτηκαν να τον ακουσουν?.....

Υπηρξε ανθρωπος που δεν ηταν αλληλεγγυος με τα παιδια που ηταν στην καταληψη?....

Υπηρξε ανθρωπος που δεν ακολουθησε την επιλογη τους-Ζαγορακης-?....

Αυτα που λετε μεταξυ σας για να δικαιολογειτε συμπεριφορες ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ απο τη συντριπτικη πλειοψηφια,μην τα λετε παραεξω γιατι υπαρχουν ανθρωποι απεναντι σας που μεχρι πριν 3-4 χρονια ηταν διπλα σας!!!!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Επίσης, δικαίωμα και μαγκιά κάθε ΠΑΟΚτση να βρίζει τη μάνα του Ζαγοράκη....Α ρε ΠΑΟΚ πού σε κατάντησαν κάποιοι οπαδοί σου...
Kranatos

Όχι ρε φίλε @obanebane ποιο σπίτι του λες..?
Τι δουλειά έχει ο πολίτης Σαλπιγγίδης με τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη..?
Εγώ το πρόβλημα το έχω με τον ποδοσφαιριστή..
Αυτός μου έφαγε λεφτά, αυτός θεωρώ ότι μολύνει την ιερή φανέλα κι αυτόν δε γουστάρω να αντικρύζω με το έμβλημά μου στο στήθος του..
Ο πολίτης Σαλπιγγίδης να είναι καλά κι αυτός και η οικογένειά του αλλά μακριά από τον ΠΑΟΚ..
Οι επισκέψεις σε σπίτια για μένα προσωπικά είναι πουστιά και απειλή προς την οικογενειακή του ηρεμία..
Εμείς οπαδοί είμαστε δεν είμαστε εγκληματίες..
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

tasos81pl έγραψε:οταν βρίζεις παίχτη της ομάδας μου θα τρώς γιουχα... έτσι πάει.

oταν αποθεωνεις σε ΠΑΟΚ-πανιωνιος παιχτη βαζελου θα τρως γιουχα και βρισιδια ετσι παει
οταν βαζεις μεσα την παε με μυρια ευρω και παιρνεις δωρακι 300 χιλιαδων εγω θα βριζω εσυ κανε οτι νομιζεις
οταν πουλας την ομαδα και γινεσαι στιρηγμα του γουμενου κτλ θα σε βριζω αλλοι θα συγχωρουν αλλοι θα ειναι αδιαφοροι ετσι παει

και επειδη σαν συνδεσμιτης απο εποχη βουλινου τα παιρνω απο την παε
ε σορρυ με βουλινο οχι τον εβριζα
με μπατμαν τα επαιρνα ε λαθος λαθος
με γουμενο τα επαιρνα οχι οχι
με ζζ τα επαιρνα οχι μωρε και εκει μου ελεγαν οτι κοπηκε το μεροκαματο
με σαββιδη δεν τα παιρνω στανδαρ αλλα ρε γαμωτο δεν τον βριζω..

υγ δεν θα ξεχασουμε υποσχεθηκαμε να μην ξεχασουμε σε ολους αυτους που παλεψαν για ενα μεγαλο ΠΑΟΚ
σε ολους αυτους που εκλεγαν την μερα που εφυγε ο πολιχνωτης για τα δεινα που ερχονται
τον λογο μας τον κραταμε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για να καταλάβω, κάποιους δηλαδή τους πείραξε που έβρισαν τον Ζαγοράκη και την εθνική??
Άι καλά..!

Άντε για τον Σάλπι να το καταλάβω δε γαμείς..
Για Ζαγοράκη και εθνική δλδ που κωλύεστε δηλαδή? ήμαρτον..

Προχτές κάποιοι εδώ μέσα χαρακτήριζαν τον Garcia, και σήμερα τους πείραξε λέει οτι έβριζαν το Ζαγορακη και την εθνική..
δεν πάμε καθόλου καλά έχετε δίκιο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”