obanebane έγραψε:geo διαφωνεις με τα ονοματα που εγραψα και αν ναι ποιος απο αυτους θελεις να μεινει?
απο όσους είναι να φεύγουν στο μυαλό μου υπολογίζω ότι μπορούν να μείνουν μόνο ο Λαζάρ, ο Βούκιτς ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ο Κατσουράνης ΓΙΑ ΜΠΑΚ ΑΠ, ο νέτσιντ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ, ο Στόχ άν τον πάρουμε κάτω απο ένα μύριο και αλλάξει πρόσωπο (που πιστεύω θα γίνει). αυτά.
Sera4 έγραψε:το θεμα δεν ειναι να σου δωσουν χρονια αλλα και τι χρονια μπαλας θα παρεις απο αυτους...
εγω ξερω οτι το καλοκαιρι εγιναν 13 κινησεις αν δεν κανω λαθος 
χακομπο,γκαρσια,βιτορ,λοπεθ,τζαβελας,τζιολης,νινης,ολισε,νετσιντ,σκονδρας,σπυροπουλος,λουκας,στοχ
απο αυτους μεχρι φετος το καλοκαιρι αναμενεται(προσωπικη εκτιμιση) να εχουν φυγει οι 8
δεν το θεωρω και μεγαλο χτισιμο :ugeek:  :ugeek:
ναι, 6 θα φύγουν σίγουρα και για αυτό πρέπει να πάρεις άλλους 12 

. Αλήθεια, τον Γκαρσία τον βάζεις για να φαίνονται περισσότεροι, αφού και αυτός είναι απο αυτούς που δεν έφυγαν ποτέ....
obanebane έγραψε:K_geo έγραψε:εγώ νομίζω ότι χθες μας έλειπαν άλλα πράγματα απο αυταπάρνηση και πείσμα. Για παράδειγμα ήταν ξεκάθαρο ότι μας έλειπε ένα ζυγάρι γρήγορα και φρέσκα πόδια στο κέντρο. σλλά που να ξέρει πχ ο Χούμπ Στέφενς ε;;;;
Με δουλευεις ρε συ σε μενα απευθηνεσαι?
Εκτος αν δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει απο χθες.

Μπάνε δεν έχω διαβάσει τπτ απο χθές. πολύ κούραση, πολύ δουλειά.... δεν το αναφέρω πάντως για εσένα, αλλά γενικα. αφορμή ήταν το σχόλιο σου που μάλλον το παρεξήγησα;; 

ΥΓ: ναι καθαρμα, το βρήκες. κερδίζεις μια κούπα ΠΑΟΚ γιατί αγαπάς την ομάδα και εμείς είμαστε εντεταλμένοι πράκτορες της Στάζι που θέλουμε το κακό του Ιβάν Σαββίδη και την πτώση του Ρωσσικού κράτους.
φιλικά, κοίτα την κούλα και σκέψου το γιατί έφτασε εκεί που έφτασε. για να καταλάβεις καλύτερα, αν έχω κρατήσει κάτι που έχει πει ο Σαββίδης περισσότερο απο όλα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αυτάρκης. και αυτό θέλει χρόνο και θυσίες.