Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΛΙΝΟ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
6
8%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΛΟΡΕΝΣ
4
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
10%
ΣΤΟΧ
31
42%
ΛΟΥΚΑΣ
6
8%
ΒΟΥΚΙΤΣ
7
10%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 73

Kranatos

Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Kranatos »

sotos26 έγραψε:Άμα δεν σας αρέσει ρε μάγκες μη πάτε, έτσι απλά. Χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση, το μαγαζί δεν σου ανήκει και όποιους παίχτες θέλει θα φέρει και όποιους θέλει θα έχει εκεί στη δοιήκηση
Κοίτα φιλαράκι, για μένα προσωπικά ο ΠΑΟΚ δεν ήταν, δεν είναι και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει μαγαζί.
Γι'αυτό που εσύ αναφέρεις ως μαγαζί έτσι ελαφρά την καρδία έχουν χαθεί αδέρφια μου, κάποιοι έχουν στερηθεί την ελευθερία τους, έχουν χάσει τις δουλειές τους, την ψυχική τους ηρεμία και πολλά άλλα.
Προφανώς δεν σου ζητάω να νιώσεις αυτό που νιώθω εγώ για τον ΠΑΟΚ όπως μου τον σύστησε ο πατέρας μου και όπως τον κουβαλάω στην ψυχή μου.
Σου απαγορεύω όμως να μου προτίνεις να φύγω από το σπίτι μου επειδή αρνούμαι να καταντήσω πελάτης.
Και που'σαι.
Αύριο μεθαύριο αν (ο Θεός να δώσει να μη γίνει ποτέ) ο ΠΑΟΚ ξαναβρεθεί στην ανάγκη δε θα περιμένω από κανέναν πελάτη να βάλει πλάτες για να ξελασπώσει το σύλογο.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι ρομαντικοί άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Είσες που σε τσάκωσα? Αυτό είναι που σε χαλάει, ότι δεν μετράς και μη τσατιστείς εννοώ ούτε έγω ούτε κανένας. Και μετοχές να μην έπερνες και τίποτα πάλι θα βρισκε ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του, μη τρελένεσαι.Απλά σε κάποια φάση συνηδητοποιείς κάποια πράγματα, όσα και να γράψεις ότι και να πεις ότι και να κάνεις, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ. Φίλε μου απο άτομα σαν αυτά που αναφέρει ο αδερφός απο πάνω πολλοί δεν πάνε στο γήπεδο, αυτό κατάλαβε. Διώχνουμε πολύ απλό και αγνό κόσμο που πάει να περάσει καλά δυο ώρες δεν είναι το τέλος του κόσμου η μπάλα ούτε θα φέρει ο ΠΑΟΚ καμιά επανάσταση και είναι ένα αθλητικό κλαμπ δεν είναι εδώ να τρέφει κανενός τις φαντασιώσεις. Δες την όπως θες και πίστεψε ότι θες, ότι βρίζοντας και γιουχάροντας την ομάδα θα την ανεβάσεις επίπεδο, πάλι δεν μετράς...Η ομάδα χθες όπως κια σε πολλά παιχνίδια φέτος έδειξε ότι έχει διαφορά σε ποιότητα και για αυτό κερδίζει κυρίως και ο κόσμος βοηθά αλλά όχι τόσο όσο θες να πιστεύεις.Για τον Ιβάν απάντησα πάνω, συμφωνώ με τον προπονητή και διαφωνώ μαζί του σόρυ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

psykoman έγραψε:
sotos26 έγραψε:Άμα δεν σας αρέσει ρε μάγκες μη πάτε, έτσι απλά. Χωρίς ειρωνίες και διάθεση για αντιπαράθεση, το μαγαζί δεν σου ανήκει και όποιους παίχτες θέλει θα φέρει και όποιους θέλει θα έχει εκεί στη δοιήκηση. Πάνε αυτά τα μάγκικα να ούμε, εγώ όποιον βλε΄πω στο γήπεδο να κράζει παίχτες του ΠΑΟΚ τον λέω απαράδεκτο, δεν ξυπνάς κανένα και η στάση αυτή φτάνει στα όρια του τραμπουκισμού. Θες να τιμωρησείς την ομάδα? Μη πας στο γήπεδο, δεν μετράς όμως, αυτό είναι που σε ενοχλεί κατά βάθος όταν μια φορά και ένα καιρό σου λέγανε τα παραμύθια ο λάος του ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχος και συμμέτοχος και πίτσες μπλε γούσταρες και αγόραζες εισιτήρια και μπλούζες και Πάμπλο και ΠΑΟΚ ολέ.Αυτά τελειώσαν, ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά θα πέρνει τίτλους θα χτίζει εγκαταστάσεις θα κάνει πράγματα, αν δεν γουστάρετε να περιμένετε κάντε μια αποχή απ'τη μπάλα, δεν κάνει κακό.Η πόλη είναι 2 εκ. κατοίκων και έχει και οπαδούς στην επαρχία και στο εξωτερικό, θα πάει κα΄ποιος άλλος στη θέση σου μη φοβάσαι
Ποιος μεγαλομετοχος-συμμετοχος λαος και παραμυθια της χαλιμας Σωτο...ειδαμε την συμμετοχη του κοσμου στον ερασιτεχνη...τον ειδαμε και σε ΑΜΚ...
Πλακα κανουμε τωρα;;; περηφανευομαστε για τα εκατομμυρια του λαου και σε μια ΑΜΚ μασαμε 40.000 ευρω...
Φαντάζομαι δεν αναφέρεσαι στα 2.500.000+ των ΑΜΚ επί Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kranatos έγραψε:Έπαιζες με τον τελευταίο.
Προερχόσουν από ντροπιαστικότατο κλαρίνο στο τουρκολίμανο (και όχι από πρόκριση στη βραζιλία όπως ένιωθαν μερικοί).
Κάπου στο 40 φαίνεται ότι η ομάδα αρχίζει και τα φτίνει.
Τουμπεκιάζεσαι και λες θα μπούνε μέσα στο 2ο και θα τους πατήσουν.
Αντ' αυτού βλέπεις στο 2ο μέρος μια ομάδα να μη μπορεί να αλλάξει 3η πάσα και με μηδέν διάθεση.
Τουμπεκιάζεσαι κι εκεί μέχρι που έρχεται το γκολ.
Εκεί άρχισε το πανηγύρι.
Τη σακουλεύτηκαν που λες τα φιντάνια ότι εδώ σήμερα ένα αποτέλεσμα υπάρχει κι ότι αν γίνει η στραβή πάλι κατά τις 12 μας βλέπω να την κάνουμε από το πορτάκι της θύρας 7, στρώθηκαν και πέταξαν 3 γκολ στον ανύπαρκτο με τους νταμαρλήδες και τους κίριες.
Μπράβο στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που φρόντισε να ξυπνήσει τους παίχτες όταν έπρεπε, μπράβο που και μετά τη λήξη τόνισε στους παίχτες ότι παρόμοιες συμπεριφορές/αποδόσεις δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον, μπράβο για το σύνθημα κατά του θιάσου της επο που ενώ τόσα χρόνια δρούσε εις βάρος του ΠΑΟΚ (κλήση παιχτών στην εθνική μόλις υπέγραφαν σε ομάδες του ποκ, πρόταση εν μέσω του πρωταθλήματος στον προπονητή του ΠΑΟΚ για συνεργασία κ.τ.λ.) ξαφνικά έγιναν μόδα τα πάμε Βραζιλία και τα ελλαδάρα-ΠΑΟΚάρα και τέλος μπράβο για το μήνυμα προς τη διοίκηση προκειμένου να σοβαρευτούν ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί μέσα μπας και καταφέρουμε αυτό που εσείς ελαφρά την καρδία υπόσχεστε αλλά εμάς μας λείπει εδώ και 28 χρόνια.
Τούμπα ξανά όπως παλιά.
καιρο ειχαν να διαβασω πιο αστειο τροπο σκεψεις.
οσο γι αυτο που μας λειπει για 28 χρονια δυστυχως οσο υπαρχει μια μεγαλη μεριδα που σκεφτεται ετσι,θα συνεχισει να λειπει για πολυ ακομα
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ατράνταχτα τα επιχειρήματά σου..
Με έπεισες..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ματς με γρια...
5-6 χρονια πριν περιπου...
Ειχαν κοσμο οι γριες(καλα μην φανταστειτε και αμαν τον κοσμο)
Τελειωνει το ματς και καμια 200αρια την πεφτουν στις γριες...
Οσοι δν πηγαν απο την 4 στο ντου γιουχαρουν αυτους που μπηκαν....
Επιστρεφουν οι μαγκες απο το ντου και αυτοι στις κερκιδες πεταν καρεκλες στους μεσα...
Ανεβαινουν οι μεσα στις κερκιδες και γινετε το Ελ Αλαμειν...
και οποιον εβλεπαν μπροστα τους βαρουσαν αδιακριτος....

Συγνωμη παιδια και με ολο τον σεβασμο αλλα αυτοι δν ειναι αδερφια μου...
Με προσβαλει αφανταστα να με πουν αδερφο με αυτους...

υ.γ.Σωτο θα διαφωνησω μαζι σου μονο στο σημειο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα αθλητικο σωματειο και μονο...
Ειναι πολλα παραπανω....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλεινει γιατι πλεον δε συζητατε για το ματς...
Δεν εχετε να πειτε κατι και αναλωνεστε σε διαπληκτισμους και διαφωνιες.

Ο ΠΑΟΚ πηρε το τριποντο με τον ιδανικο κατ'εμε τροπο και εχει ενα σημαντικο ματς την πεμπτη.
MVP ΣΤΟΧ..
Τελος απο εδω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”