P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Hacobo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
29
35%
Σκόνδρας
1
1%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
25
30%
Τζιόλης
1
1%
Κάτσε
3
4%
Lucas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
1
1%
Oliseah
1
1%
Stoch
18
21%
Αθανασιάδης
5
6%
Necid
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 84

Άβαταρ μέλους
analog

Re: P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από analog »

Εντάξι πίκρα ο αποκλεισμός έτσι όπως εξελίχθηκε αλλά...
Δεν χάθηκε κ ο κόσμος η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες παρά τις αντιξοότητες..προχωράμε σε Europa..

Θα συμφωνήσω για τους παίκτες ηγέτες αυτή τη στιγμή έχεις μόνο τον Κατσουράνη.

Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε σέντερ-μπάκ

Ο ποδοσφαιριστής Jakobo ακόμα δεν υπάρχει στην φετινή σεζόν...ξύπναααααααα κ άσε τη γκρίνια ότι σου φταίνε οι άλλοι... έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις... :redcard:

Κίτσιου ρεσπέκτ μαν... :pano:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ούτε τύχη, ούτε ατυχία. μόνο κρίμα, που βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Ο Στέβενς απαντά σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου για το παιχνίδι: Είναι κρίμα για τα παιδιά και την ομάδα, που αποκλείστηκε ΕΤΣΙ. Κανένα παράπονο, ΟΣΟ μπορούσαν έπαιξαν και ίσως κάτι παραπάνω. Το όσο σημαίνει και το εξηγεί, οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχει την ποιότητα της σάλκε και γι αυτό αποκλείστηκε. Απλά πράγματα.
Και συμπληρώνω εγώ: φάνηκε η αδυναμία μας στο κέντρο και στην άμυνα, που ενώ μπορούσαμε να κάνουμε αντεπιθέσεις και να τους πετάξουμε τέσσερα τεμάχια, η μπάλα πήγαινε εκνευριστικά δεξιά η αριστερά, διότι ΔΕΝ υπήρχε ο αποδέκτης που θα μπορούσε και να την μοιράσει. Και το σπουδαιότερο κι αυτό το είπε ο Στέφενς και το τόνισε ο Γερμανός δημοσιογράφος: Δεν ήθελε να ξέρει τι θα συνέβαινε στο 2-2 με 30.000 Φανατικούς οπαδούς στη κερκίδα.
Και μάλλον εκεί χάθηκε το παιχνίδι και τι κρίμα είναι που ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είχε θεατές και ο δημοσιογράφος έκανε ευθεία κριτική στην ΟΥΕΦΑ, που έβγαλε τέτοια απόφαση.
Σε τέτοιο παιχνίδι δεν είχαμε τον Λάζαρ και ίσως και τον Λώρενς, οπότε θα είχαμε περισσότερες ελπίδες.
Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλλίτερη και χωρίς απουσίες μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Αλλά έχουμε και αδυναμίες που εστιάζονται κυρίως στο κέντρο.
Τώρα όποιος έχει τα γέννια έχει και τα χτένια, οπότε κ. Σαββίδη...
:?: :opaokara:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

όλο το βράδυ ξαναέβλεπα το παιχνίδι στο μυαλό μου, αυτό που μου μένει είναι η εμφάνιση του Κίτσιου, και ότι η ομάδα για ακόμα μία φορά δεν ξέρει να διαχειριστεί αντίπαλο με 10 παίχτες. Ίσως αν ο Λούκας είχε κάνει το 2-2 αμέσως, να μιλάγαμε για σκορ 4-2, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Καλή συνέχεια στο europa και στο πρωτάθλημα, και παράκληση στην διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα εκεί που πραγματικά πονάει χρόνια τώρα, στο κέντρο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μαμώ την τύχη μας,το κοράκι,την ουέφα κι αυτήν την τατιάνα την ιστορία που δε πατάει ποτέ στα ραντεβού της.
Θα σκάσω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ματσ πήγαινε όπως το θέλαμε.μια μπαλιά με βοήθεια χεριού ανέτρεψε τα δεδομενα.ψυχολογικο ντεζαβανταζ στο ημίχρονο αλλά πολύ σωστη αντίδραση στο δεύτερο.
Πολύ καλή αντίδραση.
Και εκεί που έρχεται η κόκκινη και λες καθαρίσαμε τρώμε τοσο φθηνό γκολ μα τοσο φθηνό.και η συνεχεια ακομα χειρότερη με το Λουκάς μα χάνει το αχαστο.
Έρχεται το γκολ και παμε για ένα 10λεπτο κόλαση με τον στοχ να χάνει την ευκαιρια του μάτς.εκει μαλλον τελειώσανε και τα κουραγια και όλα όπως και στην πολύ κακή εκτίμηση του κάτσε να κάνει τακλιν.

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από μια λίγο καλύτερη ομάδα έχοντας φάει ένα γκολ από χέρι και μη κερδίζοντας σιγουρα ένα τουλάχιστον πεναλντυ.
Εμένα μου άρεσε το όλο στορι και θεωρώ οτι ίσως έτσι να αποκτήσουμε καλύτερες βασεις για το μελλον.

Υ.γ.η ομαδουλα και οι ξοφλημενοι του Σαββάτου παίζανε χθες;;;
Υ.γ.καποιοι στην αναμπουμπούλα χθες είπανε και γράψανε πολλά.ας προσέξουν λίγο γιατί επόμενη δε θα υπαρξει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπορείς να πεις πολλά για το χτεσινό ματσάκι. Επιλέγεις την αισιόδοξη ή την απαισιόδοξη πλευρά και επιχειρηματολογείς με τις ώρες ... "Με μέτριους παίκτες δε πας πουθενά" ... "Ναι αλλά για 30 εκατοστά στο σουτ του Στοχ θα είχες προκριθεί"...

Η συνολική αίσθησή μου από το παιχνίδι είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει εύκολα. Η Σάλκε είναι καλύτερη ομάδα , αλλά όχι τόσο όσο χρειαζόταν για να σε πάρει αέρα. Όχι τόσο , όσο να μη χρειάζεται τα δικά σου παιδικά λάθη. Κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος και αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι σε 2 σημεία του παιχνιδιού ήσουν "φαβορί" και στα 2 αυτά σημεία ήσουν τραγικός αγωνιστικά και λίγος σε θέμα θέλησης. Κοινώς , δε μπόρεσες να σηκώσεις το βάρος και να κάνεις αυτό που φάνταζε αυτονόητο όταν πχ αποβλήθηκε ο παίκτης της Σάλκε στο 1-1.

Χτες πήγα να γράψω σε ένα ποστάρισμα , ότι για αυτό το ΕΝΑ παιχνίδι ήθελα Άγγελο στο πάγκο. Το μετάνιωσα γρήγορα και δε το έστειλα γιατί κατάλαβα ότι ήταν χαζή άποψη.. Δυστυχώς η τωρινή μου αίσθηση είναι πως ίσως δεν ήταν τόσο χαζή ιδέα. Είμαι λίγο στραβωμένος γιατί δεν είδα το πάθος που περίμενα και να πω την αλήθεια το θεωρούσα δεδομένο ότι θα έχουμε. Προσδοκούσα περισσότερο αγνό - παραδοσιακό - παλιομοδίτικο - ΠΑΟΚτσήδικο τσαμπουκά και φανατίλα εντός των γραμμών. Ήθελα περισσότερα φάουλ , πιο σκληρά , που να δείχνουν στους άλλους ότι είσαι αποφασισμένος για όλα και για να σε κερδίσει πρέπει να ματώσει. Δυστυχώς αυτά αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες μου.

Το μόνο αγωνιστικό σχόλιο που θα ήθελα να κάνω είναι για το 1-0. Ναι ήταν χέρι , τόσο στο ριπλει όσο και στην αίσθηση που σου προκαλούσε η φάση στην εξέλιξη της... "Μύριζε" χέρι..... Έχω όμως 3 δεδομένα
1) Το αντίπαλο δεξί μπακ , σου κάνει τρομερή κούρσα στη πλάτη του δικού μπακ και δέχεται μπαλιά ακριβείας
2) Εσύ παρόλο που θεωρητικά έχεις χρόνο να καλύψεις τη θέση σου , το χάνεις στο μαρκάρισμα σχετικά εύκολα και ταυτόχρονα το αντίπαλο μπακ επιχειρεί να κάνει στοπάρισμα που εκτός του Στοχ κανείς στην ομάδα σου δε θα μπορούσε να κάνει...με τέτοια ταχύτητα και η μπάλα να έρχεται έτσι.
3) Στη παράλληλη μπαλιά του Γιαπωνέζου το σεντερ μπακ σου πάει 2ος στη μπάλα , σε μια θέση του γηπέδου που απλά δε μπορείς να κάνεις λάθος.
....

Τελοσπάντων , πάμε για άλλα . Μεγάλη ευκαιρία ήτανε , αμφισβητώ ότι θα έρθουν έτσι ευνοικά τα πράγματα για να την ξαναέχεις στο άμεσο μέλλον , αλλά τι να κάνεις ... ελπίζεις

ΥΓ: H άμυνα δεν είναι καλά. Δυαρότριάρες πέφτουν σύννεφο ανεξάρτητα αν παίζεις με καλή η με μικρή ομάδα. Επιβάλλεται να βρεθεί λύση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

sourmenetes έγραψε: Εμένα μου άρεσε το όλο στορι και θεωρώ οτι ίσως έτσι να αποκτήσουμε καλύτερες βασεις για το μελλον.
Τι βασεις κι ιστορίες βρε σουρμεν .40 χρονια βάσεις βαζω ,κι όλο στο παραλίγο,θες Μπάγερν,ναπολι,τσσκα κουράστηκα πια να κάνω αποκλεισμούς "με το κεφάλι ψηλά". ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις.
Δες λίγο με ποιές ομάδες γράφεις ότι κοντραρίστηκες για να χτίσεις. Μόνο αυτό φτάνει.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Καταρχήν ψήφισα Στοχ , δεν θα μπορούσα να ψηφίσω αμυντικό όταν η ομάδα δέχεται 3 γκολ...

Ελαφρυντικά υπάρχουν...
1.Η ομάδα φέτος δεν ήταν δομημένη για το Ch.League...κανείς δεν περίμενε το δώρο της ΟΥΕΦΑ. Το Europa League ήταν ορατός στόχος και το πρωτάθλημα , όπως τέθηκαν.
2.Η ομάδα ήταν άπειρη για έναν τέτοιο θεσμό. Σκόνδρας και Κίτσιου όυτε στο όνειρο τους δεν φανταζόταν συμμετοχή σε τέτοιο θεσμό και ακόμα και έμπειροι παίκτες μας (Λόρενς-Λάζαρ) ήταν πρωτάρηδες.Άπειρος είναι και ο Σαββίδης...Την ομάδα του Ροστώφ είχε πριν από εμάς όχι την Τσέλσι...
3.Η έλλειψη του κόσμου σίγουρα θα έδινε το κάτι παραπάνω ειδικά εκεί που η ομάδα ισοφάρισε...Έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης λοιπόν...
4.Οι τραυματισμοί. Σε ένα τόσο κομβικό σημείο της ιστορίας σου θα ήθελες την καλύτερη δυνατή ομάδα...Δυστυχώς παίκτες κλειδιά (Λάζαρ-Λίνο) απουσίαζαν...
5.Μια μεταγραφή δεν τους βγήκε (του Λόπεζ) στην άμυνα και αυτο στοιχίζει στην ομάδα. Δεν είμαστε η πρώτη ούτε η τελευταία ομάδα που δεν της βγαίνει μεταγραφή...

Αδικαιολόγητα είναι:

1. H μη ενίσχυση της ομάδας έγκαιρα , και ενώ τα κενά φαινόταν στα φιλικά , αλλά και στα πρώτα επίσημα ματς.
2. Να δέχεσαι 2 γκολ ενώ ο αντίπαλος παίζει με 10. Εκεί πιστεύω έπαιξε ρόλο και η αποβολή Στέφενς...Αν ήταν στον πάγκο θα τους έβαζε τις φωνές , θα τους κατεύθυνε...να προσέχουν τα νώτα τους.
3.Αδικαιολόγητοι είμαστε εμείς...που αφήσαμε την ομάδα μόνη της σε έναν από τους πιο κρίσμους αγώνες τις ιστοριας της...Οι βλαχομαγκιές πρέπει να σταματήσουν αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω...Πρέπει να γίνουμε και εμείς οπαδοί επιπέδου Ch.League.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν λέω βασεις εννοω ότι τέτοια μάτς δεν πρέπει να τα χάνεις.στο γιουροπα και να χάσεις δυο κλασικές ευκαιριες μπορεί και μα μην τρέχει τιποτα.εδω είναι αλλιώς.
Η ομάδα αποκτά και θα αποκτά για καιρο χαρακτήρα.
Θελι δουλεια ακομα αλλά δεν απέχει πολυ.
Ήταν ευκαιρία αλλά δε θα μας κάνει κακό.
Μια δυο ουσιαστικές προσθήκες και θα δυναμώσουμε πολυ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ ένα ξέρω:Αν έμπαινε το σουτ του Στοχ στο 82,θα λέγαμε όλοι για την υπερομάδα που έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή του αιώνα.

Οπότε μην τα μηδενίζετε όλα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ε μα γαμώ την πουτάνα μου, ναι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ηταν απογοητευτικό πως έληξε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, μείναμε πίσω και έπρεπε να παρουμε ρίσκα....

"Θα θέλαμε να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ήμαστε ευχαριστημένοι που θα συνεχίσουμε στο Europa League. Είναι μία διοργάνωση που η ομάδα μπορεί να χτίσει. Επίσης, θα μπορέσουν κάποιοι παίκτες να μάθουν να παίζουν τρία παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, υπάρχουν παιδιά που δεν είναι συνηθισμένα σε κάτι ανάλογο και θα τους κάνει καλό"

Αντι σχολιων δικων μου για το χθεσινο ματς , παραθετω δυο κουβεντες του Στεφενς... Προσωπικα με καλυπτουν απολυτα...

Υ.Γ. Οτι χρειαζεται ενισχυση η ομαδα σε συγκεκριμενες θεσεις δεν συζητειται πλεον....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Sick Bastard έγραψε:Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις.
Δες λίγο με ποιές ομάδες γράφεις ότι κοντραρίστηκες για να χτίσεις. Μόνο αυτό φτάνει.
Ναι ρε σικ αλλα μόνο τα μπάζα μενουνε κάθε φορά με τα απο τέτοια παιχνίδια.Δε χτιζω τίποτα.Τι άλλαξε μετά τη μπάγερν τη νάπολι τον άγιαξ?Εγινα καλύτερος?Αναλαμπές μόνο.
Odi έγραψε:Εγώ ένα ξέρω:Αν έμπαινε το σουτ του Στοχ στο 82,θα λέγαμε όλοι για την υπερομάδα που έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή του αιώνα.

Οπότε μην τα μηδενίζετε όλα.
Αυτό λέμε.40 χρονια στις λεπτομέρειες μενουμε έξω.Λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Πάντα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Πάντοτε για λίγο είναι αν είναι για πολύ είσαι σε λάθος άθλημα, όχι εσύ, γενικά.
Αναλαμπές δεν είναι οι 24 αγώνες σε δύο χρόνια και το ρεκόρ των 12 αήττητων παιχνιδιών.
Μη ξεχνάς και την PSG, πόσο πίσω μας πήγε.

Πλέον Καρχαρία;
Είναι κάτι που έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αλλά η παρέα του 2004 δε βιάζεται.
Κι όχι για την πρόκριση στο ΤσουΛου, αλλά για να είναι φουλ ανταγωνιστική η ομάδα.
Εκεί είναι το ζήτημα κι όχι ο Στέφενς και τα κοντρόλ του Γεωργιάδη, ξέρω γω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”