Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP3
Re: Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP1
Αυτο που θυμηθηκα τωρα ειναι οτι τοτε με την τιμωρια του βολου σιγουρα η κληρωση εγινε με το βολο μεσα και τον τιμωρησαν μετα, με αποτελεσμα να παρει τη θεση του η μαλτεζικη ομαδα που ειχε αποκλεισει.
- Vet_eranos
προσωπικα θα τους χαιρομουνα κ θα χειροκρορουσα τους Ουκρανους αν αυριο κατεβουν στον αγωνα, δωσουν τις χειραψιες κ λογω διαμαρτυριας αποχωρησουν απο το γηπεδο..(αν ειναι καθαροι οπως ισχυριζονται)..
κι εμεις περναμε κ την UEFA ξεφτιλιζουν με τα τερτιπια της τελευταιας στιγμης..
κι εμεις περναμε κ την UEFA ξεφτιλιζουν με τα τερτιπια της τελευταιας στιγμης..
Πόσοι ήταν στο Γουάιτ Χάρτ Λέιν;;;;karabill έγραψε:Μονο 200 οπαδους θα χουμε λεει το 24!!! Κακο αυτο...

οκ κανα 1500 κορμια θα ναι μεσα πυρηνα δεν θα εχουμε ομως.
πολλοι θα ναι ομογενεις απο κει γυρω οποτε κλαιν τα αρρωστακια τα υπολογιζω κανα 500 ατομα

πολλοι θα ναι ομογενεις απο κει γυρω οποτε κλαιν τα αρρωστακια τα υπολογιζω κανα 500 ατομα

Re: Metalist - PAOK 07/8- 20:00, OTESP3
ο αγωνας ειναι στον οτεσπορτ3 στις 20:00
αλλαξα τον τιτλο στο τοπικ

αλλαξα τον τιτλο στο τοπικ

Οπως κ να χει, αν ειχαμε καλο αποτελεσμα στο πρωτο παιχνιδι αυριο στην κερκιδα θα ηταν πανω απο 2 χιλιαρικα! Οσο να πεις αλλο 200 κ αλλο 2 χιλιαδες! Οι ομογενεις σε οπαδικο επιπεδο δεν μετρανε και τοσο, ασχετα που δε νομιζω να πανε και τοσοι πολλοι!
- kataramenos5
Καλύτερα να πας σαν τελειωμένος που δεν έχει πλέον να χασει τίποτα παρα με τη σκέψη οτι μπορεί ..και ίσως.. κλπ κλπ.Παμε αποφασισμένοι σ εναν αγώνα δίχως αύριο με μια προπονητάρα στο πάγκο.Πιστεύω οτι θα τα δώσουμε όλα και θα ξαναγράψουμε ιστορία.ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.

-
Ενα θα βαλει ο Λουκας,
...και δυο ''παστελια''ο Κλαους
για να γουσταρει το γκαρντασι μου ο Κατ5

...και δυο ''παστελια''ο Κλαους

Eτσι κι αλλιως θα περασει χωρις αγωνα ο αντιπαλος τους/ μας στο europa...Ειτε περασουμε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα ο επομενος αντιπαλος,ειτε του ΠΑΟΚ στο E.L ειτε της Μεταλίστ στο E.L θα περασει στους ομιλους by...Να περασει ομαδα στους ομιλους του CL by το κοβω κομματακι δυσκολο.paokmaniak έγραψε:Και εγω ειχα την ιδια απορια. ΙΣως τον επομενο επιλαχων απο την Ουκρανια?? Παντως μου φαινεται ειχε γινει παρομοιο σκηνικο με την Τραμπζονσπορ και τη Μπιλμπαο και ειχαν προτιμησει να περασει ανευ αγωνα η ομαδα του Europa παρα στο Ch.l. αν μπορει καποιος να το ψαξειobanebane έγραψε:paokmaniak έγραψε:ρε παιδια και ο Βολος μετα την κληρωση δεν ειχε "απομακρυνθει"?? Εγω αντιθετα βλεπω πολυ θετικο οτι κατευθειαν θα δωθει στο δευτοβαθμιο δλδ δε θα χουν δυνατοτητα ενστασης. Δε πιστευω οτι θα θελουιν να περασει ομαδα στους ομιλους χωρις να δωσει αγωνες δυσφημιζεται το προιον
Eγω ξαναρωταω τι θα γινει με τον αντιπαλο μας στο γιουροπα λιγκ θα περασει αυτος χωρις αγωνες?
Εκει ποιον να του κολησουν αν εμεις παρουμε τη θεση των ουκρανων?
Βρε μη κωλώνετε βρε ΛΑΙΜΑΙ...
[youtube]xaUqbQpNdz8[/youtube]
υγ Φουλ τα ηχεία στο ξεκίνημα.
[youtube]xaUqbQpNdz8[/youtube]
υγ Φουλ τα ηχεία στο ξεκίνημα.
- kataramenos5
Που σε ρεΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ενα θα βαλει ο Λουκας,
...και δυο ''παστελια''ο Κλαουςγια να γουσταρει το γκαρντασι μου ο Κατ5
![]()

ΥΓ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ

Δύο τηλεοπτικά Τσ.Λ. είναι πιο σημαντικά από δύο Ε.Λ., το οποίο το έχει χεσμένο η ουέφα, οπότε είτε εμείς είτε οι ουκρανοί θα παίξουν πλεη οφ τσ.λ. και θα περάσει λογικά όποιος κληρωθεί μαζί μας/τους για το ε.λ. Αν και τους έχω ικανούς να περάσουν την επόμενη ουκρανική στα πλεη οφ ε.λ.
Ωστόσο, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, θα τους πετάξουμε ένα κλαρίνο εκεί μέσα και όλοι ευχαριστημένοι.
Θα παίξω το 1-3 και εάν προσφέρεται και οτι θα πάρει πέναλτυ ο ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, θα τους πετάξουμε ένα κλαρίνο εκεί μέσα και όλοι ευχαριστημένοι.
Θα παίξω το 1-3 και εάν προσφέρεται και οτι θα πάρει πέναλτυ ο ΠΑΟΚ.
το ματς αυριο ειναι διπλο με διαφορα σκορ ο μεγιερ ξερει να παιρνει δωρακια απ τον πλατινι που δε θελει με τιποτα τη μεταλιστ στην κληρωση της παρασκευης και αποφαση μετα εναντιον της που ειναι δεδομενη