PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
1
1%
Κίτσιου
6
7%
Λίνο
5
6%
Βίτορ
2
2%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
4
5%
Τζιόλης
59
72%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Ο γεωργιάδης στοχοποιείται γιατί είναι ο γεωργιάδης. Θυμάμαι πέρυσι που μόλις είχε γυρίσει από τον πολύμηνο τραυματισμό του κι έκανε ένα ανάλογο κοντρόλ με τη Βέροια(;) και τον γιούχαρε όλο το γήπεδο. Ε, αυτό είναι στοχοποίηση δεν είναι κριτική.

Όπως επίσης κι ο Κλάους, δέχεται άδικη κριτική με ποιά έννοια. Όταν δεν τα παστελώνει, φταίει η εξωγηπεδική του ζωή. Όταν τα παστελώνει, ξαναγίνεται κίλλερ. Συγνώμη αλλά αυτό είναι γελοίο. Έχω ξαναρωτήσει στο παρελθον. Ποιά είναι τα στατιστικά αποδεκτά για τον Κλάους των 40 γκολ σε 2 χρόνια. Ένα γκολ ανα ευκαιρία ανα ματς; Ε, απλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο ρε παίδες, είναι αδύνατον. Ναι, χθες δεν ήταν καλός. Αλλά να λέμε γατί στους μεγάλους αγώνες παίχτη που σκοράρει σε Ρούμπιν, σε Τόττεναμ κτλ ε είναι φιάσκο δεν το καταλαβαίνουμε; Στο Χάρκοβο, πάλι απ αυτόν θα περιμένουμε να τα βάλει, δεν έχουμε άλλον τέτοιο παίχτη με τόσο εύκολο το γκολ. Ξαναλέω, δεν έπαιξε καλά χθες. Αλλά ως εκεί.

Βίτορ, δεν είπα ότι ήταν λίγος, τίποτα το ιδιαίτερο είπα, είναι ένα ακόμα στοίχημα.

Λάζαρ, ναι έβγαλε την πάσα στον Λίνο, αλλά μέσα στο παιχνίδι, χάνεται πολλές φορές δεν είδα βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Σωστα ολα οσα λες...
Το οτι απο τη μια killer και απο την αλλη δεν κανει συμφωνω.
Στο λαζαρ θα διαφωνησω διοτι η κουραση επηλθε και στους 2 χαφ.Απο εκει και περα δηλαδη μετα το 65-70 ειχανε αρκετα λαθη και οι 2.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Γνωμη μου ειναι να μην προχωραμε σε αφορισμους , αποδομησεις και γενικευσεις για οποιοδηποτε παικτη μολις στο πρωτο επισημο παιχνιδι....

Δεν ειναι πολυ καιρος που ο Τζιωλης βαφτιζοταν "παλτο", "τελειωμενος " και ολα τα ωραια που κατα καιρους λεγονται.... Εχθες ηταν μακραν ο καλυτερος .....

Το ιδιο ισχυει και για τους αλλους...

Υ.Γ. Kαλλιστα θα μπορουσε να βρεθει ενας κακεντρεχης αναμεσα μας και να πει " ελα τωρα ρε ...Ποιος Στεφενς και πρασινα αλογα ..." Και να σχολιασει οτι δεν του αρεσε.... Αλλωστε στο παρελθον εχει γινει.... ;)
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

τετοια κακοδαιμονια αυτη η ομαδα??πραγματικα ανεξηγητο..αυτο που πρεπει να αναλυσουμε ειναι το γιατι αυτος ο συλλογος ειναι διαχρονικα τετοιος μαγνητης κακοτυχιας...τι φταιει ..
αυτα δεν γινονται..αντε να γινουν μια αλλα σ εμας πλεον εχει γινει συνηθεια..
τι να πεις..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sick Bastard έγραψε:Χακόμπο, άτυχος στο πέναλτι, η έξοδος ήταν της απελπισίας αλλά τι να κάνεις.

Κίτσιου, τηρουμένων των αναλογιών, καλός. Έφαγε τη μεταγραφή σε θέση που πονούσαμε, δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι για τη μεταγραφή.

Κατσουράνης, ακόμα και ξενερωμένος παίχτης κλάσης.πο που και ως που ξενερωμενος?

Βίτορ, τίποτα το ιδιαίτερο, να δεχτώ ότι το πέναλτι ήταν κακιά στιγμή, θα δούμε.τιποτα το ιδιαιτερο οταν δεν εχασε ουτε μια μονομαχια?οκ

Λίνο, εντάξει τι να πούμε, θα βλέπει τον Σπυρόπουλο στις προπονήσεις και θα γελάει.

Λούκας, λένε ότι ήταν στο 40% που μπορεί να παίξει. Ερώτηση: Γιατί έπαιξε τότε; Απάντηση: Γατί δεν έχεις άλλο παίχτη εκεί.

Τζιόλης, ο καλύτερος κι ο πιο ουσιαστικός.

Λάζαρ, τα γνωστά όλο λάδια, από τηγανίτα τίποτα απο την δικια του τηγανιτα ηρθε η μεγαλυτερη φαση του ΠΑΟΚ,/color]

Γεωργιάδης, πανάδικη η στοχοποίησή του μεν, αλλά δεν βοηθάει κι αυτός καθόλου δε. Ολίσε το ίδιο κακός. Ερώτηση: Γιατί έπαιξαν αυτοί; Απάντηση: Ο ΠΑΟΚ (του Σαββίδη) δεν έχει καθαρό αριστερό εξτρέμ.

Κλάους, έχασε το άχαστο κι θα αρχίσουν πάλι οι μαλακίες περί γατιού και ξυπνητηριού και γκόμενας και τέτοια. Τι να πει κανείς, μόνο το επόμενο ματς. Και μιλάμε για ένα παίχτη που μόνο αυτός έχει το εύκολο γκολ.

Σάλπι, 2-3 ωραίες σέντρες, το κλασσικό σουτ πάνω στον τέρμα και μετά οι γνωστές κινήσεις που όλοι αγαπήσαμε και βαρεθήκαμε συγχρόνως. Καλός, αλλά προβλέψιμος. Σε μια φάση έχει το κτήνος τον Papa με την ευκαρία να το βάλει στο ανάποδο πόδι κι αυτός πάει πάλι απ την εξωτερική. Πφφφ. Γενικά ο καλύτερος απ την αναιμική μας επιθετική γραμμή.

Βούκιτς, μια πάσα ένα τετ-α-τετ.

Νέσιντ, τίποτα, αλλά δεν μπορεί να κριθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 31 Ιούλ 2013, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:Εγω δε θα συμφνωνησω στην κριτικη του sick.
Δε θεωρω λιγο τον βιτορ.Οπως και οτι ο λαζαρ δεν ητανε καλος.Ο λαζαρ σου ανοιξε την αμυνα τους για πλακα 2 φορες.Η καθετη στο λινο στη φαση του κλαους ο λαζαρ τη βγαζει.Επισης δεν μπορεις να μου λες οτι ο κλαους δεχεται αδικη κριτικη.Μια φαση ειχε στο ματς και τη σπαταλησε.Δε λεω οτι δεν ειναι γκολτζης αλλα λεω οτι επρεπε να το καρφωσει.Εξω απο την περιοχη δε βοηθα.Τουλαχιστον μεσα πρεπει να εισαι ευστοχος.
πρωτον το ματς δεν ειχεμια φαση.
και δευτερον οσοι εχουν παιξει μπαλα ξερουν οτι οταν αλλαζει ο αγωνιστικος χωρος αποτομα απο βροχη οι πρωτες επαφες του παικτη με την μπαλα ειναι πολυ δυσκολες γιατι υπολογιζει με τα προηγουμενα γκελ ενω η μπαλα ερχεται πολυ πιο γρηγορα λογο του υπερβολικα βρεγμενου τερεν.αν ειχε κανει περισσοτερες επαφες με την μπαλα στη βροχη θα το ειχε καρφωσει αλλα πρεπει να ηταν η πρωτη φορα που ακουμπησε μπαλα μετα την βροχη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

να παρακαλανε μονο καποιοι και να κανουν την προσευχη τους μην σπασει ο διαολος το ποδαρι και παρω καμια προκριση μεσα στην ουκρανια.εγω μονο αυτο εχω να πω
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Oι ρωσσοποντιοι που εκαναν τους ΠΑΟΚτσηδες μεσα στην Τουμπα, μουγκοι ηταν?
makiz

Δημοσίευση από makiz »

desperando έγραψε:να παρακαλανε μονο καποιοι και να κανουν την προσευχη τους μην σπασει ο διαολος το ποδαρι και παρω καμια προκριση μεσα στην ουκρανια.εγω μονο αυτο εχω να πω
οσα + τραβα η ψηχουλα σου μεγαλε......

desperando έγραψε:μην σπασει ο διαολος το ποδαρι
μην στεναχωριεσε ο διαολος δεν χρειαζεται να σπασει κανενα ποδαρι, η ομαδα θα παει εκει χωρις πια κανενα αγχος , θα παιξει την οποια μπαλιτσα μπορει, αν ειναι και σαν το πρωτο 40λεπτο του ματς φσσσσσ, και τα κοντρολ θα βγουν και την μπαλα θα στειλουμε στα δυχτια και οχι πλαγιο αουτ, και μετα θα αρχισουν οι τσουκαχαρες, τα διπλα τολουπ και τα τριπλα αξλ να πεφτουν το ενα μετα το αλλο........
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

desperando έγραψε:να παρακαλανε μονο καποιοι και να κανουν την προσευχη τους μην σπασει ο διαολος το ποδαρι και παρω καμια προκριση μεσα στην ουκρανια.εγω μονο αυτο εχω να πω
Πωπωπω τι έχει να γίνει... Πρώτιστα θα μετονομαστεί αυτός ο σύνδεσμος από "ΣΦ ΠΑΟΚ ΒΟΡΕΙΟΙ" σε "ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ".
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν πιστεύω τελικά πως θα προκριθούμε.Αλλά προβλέπω επαναληπτικό στύλ όπως με ΤΣΣΚΑ.Τέτοιας έντασης.
:nairepaok: :nairepaok:

Ένα γκόλ θα τους το κάνουμε πιστεύω.Με ποια σειρά είναι το θέμα.Πρώτοι ή δεύτεροι.Αν πρώτοι,θα πέσουν κορμιά.
Έχω αποφασίσει πάντως να ποντάρω για πρώτη φορά στη ζωή μου στο στοίχημα -πρώτη φορά θα παίξω γενικά στοίχημα- στην πρόκριση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

@ desperando

Eπ ουδενί δεν είχε το impact του Τζιόλη, ο Λάζαρ στο ματς. Ναι έδωσε την πάσα στον Λίνο, πάσα που κάθε καλό χαφ δίνει, αλλά σε αρκετά διαστήματα του αγώνα ήταν άφαντος κι έκανε και 4-5 φορές τις γνωστές ανυπόφοες ντρίμπλες/πουλήματα μπάλας. Απ το περυσινό έκτρωμα βέβαια, πολύ βελτιωμένος.

Για τον Βίτορ, αυτό με τις μονομαχίες ισχύει, αλλά δε με ψήνει ιδιαίτερα για να τον κατατάξω σε κάτι καλύτερο από ένα στοίχημα. Δεν είναι δα, ότι είχε και πολλές μονομαχίες. Επίσης πήρε και μια κάρτα χαζή. Δεν ξέρω πως θα είναι σε δύο μήνες. Αλλά το πέναλτι που κάνει είναι ατσουμπαλιά ολκής. Και ξαναλέω το βρίσκω λογικό, ο παίχτης ήταν το 5ο σέντερ μπακ και τώρα παίζει βασικός με ένα μη-στόπερ δίπλα του. Μπορεί να στρώσει μπορεί κι όχι όμως.

Ο Κατσουράνης είναι ξενερωμένος, φαίνεται σε κάθε απάντησή του, όταν τον ρωτάνε γι αυτό το θέμα. Το ''παίζω όπου μου πει ο προπονητής'' αυτό σημαίνει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τωρα λες οτι ναναι, ο λαζαρ μονο μια φορα πουλησε τη μπαλα και ετρεξε και εκοψε και προσπαθησε.
Οκ δεν ειχε την αποδοση του τζιολη αλλα οχι οτι ηταν και αρνητικος.
Μην προσπαθουμε να κερδισουμε εντυπωσεις αλλοιωνοντας τη πραγματικοτητα.
Ειδικα αυτο με το πουλημα 4-5 φορες ειναι μεγαλο φαουλ απο μερος σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

4 ή 5 φορές λέμε. (άντε να ταν 3-4)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Επιμενω οτι εγινε μονο μια φορα,το κλεινω ομως γιατι δεν εχει και μεγαλη σημασια.
Απλα διαφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Sick Bastard έγραψε:@ desperando

Eπ ουδενί δεν είχε το impact του Τζιόλη, ο Λάζαρ στο ματς. Ναι έδωσε την πάσα στον Λίνο, πάσα που κάθε καλό χαφ δίνει, αλλά σε αρκετά διαστήματα του αγώνα ήταν άφαντος κι έκανε και 4-5 φορές τις γνωστές ανυπόφοες ντρίμπλες/πουλήματα μπάλας. Απ το περυσινό έκτρωμα βέβαια, πολύ βελτιωμένος.

Για τον Βίτορ, αυτό με τις μονομαχίες ισχύει, αλλά δε με ψήνει ιδιαίτερα για να τον κατατάξω σε κάτι καλύτερο από ένα στοίχημα. Δεν είναι δα, ότι είχε και πολλές μονομαχίες. Επίσης πήρε και μια κάρτα χαζή. Δεν ξέρω πως θα είναι σε δύο μήνες. Αλλά το πέναλτι που κάνει είναι ατσουμπαλιά ολκής. Και ξαναλέω το βρίσκω λογικό, ο παίχτης ήταν το 5ο σέντερ μπακ και τώρα παίζει βασικός με ένα μη-στόπερ δίπλα του. Μπορεί να στρώσει μπορεί κι όχι όμως.

Ο Κατσουράνης είναι ξενερωμένος, φαίνεται σε κάθε απάντησή του, όταν τον ρωτάνε γι αυτό το θέμα. Το ''παίζω όπου μου πει ο προπονητής'' αυτό σημαίνει.
το οτι ο τζιολης ηταν τοσο καλος το οφειλει εν μερη και στον πολυ καλο παρτενερ του.
για τον βιτορ που λες στοιχημα δεν το καταλαβαινω,με το σκεπτικο σου ολοι οι ποδοσφαιριστες ειναι στοιχηματα,οσο για την χαζη καρτα αν δεις και στο ριπλει δεν ηταν ουτε φαουλ του πηρε το πορτοφολιο.οσο για το χαζο πεναλτι και την ατσουμπαλια ολκης μην με αναγκασεις να κανω ενα βιντεο με παρομοιες γκελες απο τα 5 τοπ σεντερ μπακ του κοσμου για να καταλαβεις οτι ολοι οι παικτες κανουν μια τετοια λακαμια.ναι αν συνεχισει και γινετε αυτο παιχνιδι παρα παιχνιδι τοτε σιγουρα εχουμε προβλημα,αλλα προς το παρον δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο.
οσο για τον κατσουρανη εγω ξερω οτι τελευταια φορα που τον ρωτησαν απαντησε ΄΄γιατι κλειδομενο με εχουν?΄΄δειχνοντας απλα την δυσφορια του στο οτι τον ρωτανε συνεχεια το ιδιο πραγμα.οσο για το αν ειναι ο κατσουρανης και στοπερ μπορειται να ρωτησετε και τον σαντος που τον εβαζε σεντερ μπακ στην μπενφικα αλλα και τον ρεχαγκελ που τον εβαζε σεντερ μπακ στην εθνικη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”