21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Συγνώμη ρε παιδιά.Ο Στεφενς δεν έχει λόγω σ όλα αυτά?Οταν δηλώνει
για το αν μπορεί να υπολογίζει στον Σπυρόπουλο δεδομένης και της απουσίας του Λίνο:
"Δεν ξέρω. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα".
τι κάνει ?Στρουθοκαμηλίζει και δε σέβεται το θεσμό του προπονητή?
Μας κοροϊδεύει ενω ξέρει οτι δε τρέχει τίποτα?Η μήπως τον υποχρέωσαν να τα πεί.
Εγω λέω μια χαρα τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος.Ετσι πρεπει να γίνεται.
Μέχρι τώρα δε λέγαμε να μη βγαίνουν τ αποδυτήρια παρα έξω και γιασαν πχ του Αγγελου που το κατάφερνε?
Τωρα αλλάξαμε και λέμε όλα στο φώς?Θα τρελαθούμε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@olivares
επειδή έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση και δεν γουστάρω έτσι. Γιατί και κείμενα σου έχω διαβάσει και πολλάκις συμφωνήσει.

όταν αναφέρομαι σε "βρώμα" μιλάω όχι για αυτόν που την έβγαλε στο φόρουμ, αλλά για το ότι δεν είναι κάτι που γράφτηκε απο την ΠΑΕ πχ, αλλά μόνο απο φυλλάδες ή μπλογκς κτλ. Δέν είναι προσωπική επίθεση με λίγα λόγια αλλά "επίθεση" στη λογική. "βρώμα" πχ είναι όλα όσα γράφονται για μεταγραφές. δεν είναι κάτι που αποδείχνεται μέχρι να βγεί επίσημα τί έγινε.....

Νομίζω ότι η προτελευταία παράγραφος του desperado το λέει καλύτερα.....

Επίσης, όταν μιλάω για "κάποιον χ", δεν έχω κανένα σκοπό να θίξω οποιονδήποτε, αλλά το κάνω για να φανεί του τι ουσιαστικά είμαστε εμείς εδώ μέσα. και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτό.....

Πχ θα μπορούσε να το πεί ο Moican ή ο kgeo ή ο rou ή ο sick bastard ή ο desperado, πάλι "κάποιος" θα ήταν. Τον barlow που τον γνωρίζω προσωπικά πχ, δεν μπορώ να πω κάποιος. Ελπίζω να κατανοείς και πραγματικά συγνώμη αν ο γραπτός μου λόγος δημιούργησε οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Η μοναδική μου ένσταση έχει να κάνει με την κουτσομπολίστικη (είναι αλήθεια) έκταση που πήρε το θέμα. Απο την στιγμή που έχω στιβαρή διοίκηση και αρχηγικό προπονητή, δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη για κάποιον Olivares, ή κάποιον kgeo να το δώσει μεγαλύτερη έκταση. Μπορεί κάλλιστα αυτές τις 10 ημέρες να έγινε "κάτι" και το θέμα να θεωρείται λήξαν πχ.....

Ελπίζω να κατανοείς, φιλικά πάντα.

Εγώ το θεωρώ λήξαν κυρίως γιατί δεν θέλω να σκέφτομαι τπτ άλλο παρά τον αυριανό αγώνα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:@olivares

όταν αναφέρομαι σε "βρώμα" μιλάω όχι για αυτόν που την έβγαλε στο φόρουμ, αλλά για το ότι δεν είναι κάτι που γράφτηκε απο την ΠΑΕ πχ, αλλά μόνο απο φυλλάδες ή μπλογκς κτλ
ελπιζω να μην εχεις σε μεγαλυτερη εκτιμηση τον Κυριακο απο καποια παιδια εδω μεσα ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:D

είπαμε....όχι και έτσι.... :mrgreen:

απλά, για να μην βγήκε το όποιο θέμα αν υπήρχε, ακόμα και αν είναι να τιμωρηθεί με τον α' ή τον β' τρόπο ο παίχτης, τότε κάτι σημαίνει.... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά.Ο Στεφενς δεν έχει λόγω σ όλα αυτά?Οταν δηλώνει
για το αν μπορεί να υπολογίζει στον Σπυρόπουλο δεδομένης και της απουσίας του Λίνο:
"Δεν ξέρω. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα".
τι κάνει ?Στρουθοκαμηλίζει και δε σέβεται το θεσμό του προπονητή?
Μας κοροϊδεύει ενω ξέρει οτι δε τρέχει τίποτα?Η μήπως τον υποχρέωσαν να τα πεί.
Εγω λέω μια χαρα τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος.Ετσι πρεπει να γίνεται.
Μέχρι τώρα δε λέγαμε να μη βγαίνουν τ αποδυτήρια παρα έξω και γιασαν πχ του Αγγελου που το κατάφερνε?
Τωρα αλλάξαμε και λέμε όλα στο φώς?Θα τρελαθούμε δηλαδή.
το δονι τι το μπλεκεις τωρα
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

desperando έγραψε:το θεμα με τον σπυροπουλο εγινε γνωστο αμεσως μετα το ματς με την καλλονη αλλα ολοι οι αρμοδιοι καναν ομερτα.
εμενα για παραδειγμα μου το ειπε παικτης του ΠΑΟΚ την επομενη του παιχνιδιου αλλα ουτε αρμοδιοτητα μου ειναι να πληροφορω τον κοσμο ουτε και ο λογος μου εχει την βαρυτητα για να λεω κατι τοσο σημαντικο.
Αντί να κουράσω λέγοντας πολλά ας ξεκινήσω κάνοντας quote το παραπάνω.
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα (μας) υπάρχουν άνθρωποι οι δουλειά των οποίων είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή. Εφόσον λοιπόν αυτοί ΕΠΕΛΕΞΑΝ να μη το δημοσιοποιήσουν το θέμα τελειώνει εκεί. Και πιστέψτε με αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ, ξέρουν ΠΟΛΥ καλά τι παίχτηκε. Γιά ΟΛΟΥΣ εμάς (ΕΜΑΣ και όχι εσάς) που δεν έχουμε δουλειά με αυτά, η κουβέντα αυτή αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού. Είπε ο τάδε στον τάδε αυτό και εκείνος του απάντησε να πα να απαυτωθεί κτλ κτλ κτλ.

Τέτοιου τύπου καταστάσεις λύνονται μόνο με ΕΝΑ τρόπο. Δεν μιλάς, Δεν βγάζεις βρώμες, δεν λες τίποτα, και απλά ο υπαίτιος μπαίνει στο ψυγείο μέχρι που να φύγει. Όποιος κάθεται εκ των υστέρων και ρωτάει "γιατί δεν παίζει ο τάδε ;" ή "που χτύπησε ο τάδε ; στο γόνατο ; στο κεφάλι ;" ρωτάει εκ του πονηρού ή για προσωπική ρεκλάμα. ΚΑΙ αυτό είναι κάτι που θέλει ξεκεφάλιασμα.

ΔΕΝ με ενδιαφέρει ο κάθε Σπυρόπουλος, ούτε αν (ή πως) το είπε ή δεν το είπε, ούτε αν και πόσο το εννοούσε. Τέτοια θα γίνονται συνέχεια σε ομάδες. Και όσο αντί να τα λύνεις εσωτερικά, τα περνάς στις εφημερίδες (στα media δλδ γενικότερα) χαΐρι και προκοπή δεν θα δεις.

ΥΓ : ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν ο Σπυρόπουλος είπε τέτοια πράγματα. Ούτε καν ασχολούμαι.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

eorptol έγραψε: και εγω λεω ετσι ανωνυμα οτι ο rainmaker ειναι γαβρος ειναι εξακριβωμενο 100% απο μενα (σορρυ rain )...... ;) ;)
Κι εγώ λέω ότι ο eorptol είναι γάβρος και αναρωτιέμαι πως "επιβιώνει" τόσο καιρό έχοντας τον δαφνοστεφανωμένο στο avatar του... :lol:

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, eorptol, προσπαθώ να ελαφρύνω το κλίμα στο τόπικ αυτό, γιατί έχουμε ιστορικό αγώνα αύριο και πιστεύω ότι μόνο με αυτό το θέμα πρέπει να ασχολούμαστε :pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ενταξει ας το παραδεχτουμε επιτέλους.Ολα ήταν μια καλοστημένη παγίδα για να ξεκουνήσουμε τον ολιβάρεζ και να αρχίσει να γράφει πάλι.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Kgeo, δεν υπάρχει παρεξήγηση μην ανησυχείς. Navi, όταν λέω στεγνά εννοώ λιτά και με την απαιτούμενη στιβαρή έκφραση αλλά και με άμεση κινητοποίηση που αποδεικνύει έμπρακτα ποιος είναι ο απόλυτος υπεύθυνος των αποδυτηρίων και πως θα λειτουργήσει αυτόματα η ομάδα βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Το θέμα απλώς θα έπρεπε να έχει λυθεί την πρώτη μέρα του συμβάντος με τυπική ανακοίνωση κλήσης σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα. Εκεί την επόμενη μέρα δίνονται οι αμοιβαίες εξηγήσεις παρουσία του προπονητή και αν δηλωθεί μεταμέλεια είτε ανακοινώνεται πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν είτε ανακοινώνεται η ποινή και προχωράμε παρακάτω. Το ότι το θέμα δεν έχει λυθεί και κακοφορμίζει 16 μέρες επιτρέποντας στις εφημερίδες να το αναφέρουν είναι η ζημιά και αγωνιστικά και πειθαρχικά. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεις και τον προπονητή άμεσα και δείχνεις έμπρακτα ότι δε θα ανεχθείς τέτοιες συμπεριφορές ενώ σέβεσαι και τον κόσμο της ομάδας αντί να τον δουλεύεις.

Kat μπερδεύεσαι. Άλλο το όλα στη φόρα και άλλο το 15πενθήμερο δούλεμα και η άρνηση δράσης απέναντι σε υπαρκτό σοβαρό θέμα. Ο Huub ζήτησε και πρότεινε άμεσα αριστερό βακ γιατί στα 55 περίπου ματς που θα έχει η σεζόν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να βασιστεί στα μισά και πλέον στο Σπυρόπουλο αλλά δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ δημόσια για το συμβάν ούτε να θέσει τελεσίγραφο για άμεση καρατόμηση. Το βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγει παίκτες πέρα και από την ποιότητα είναι η διάθεση τους για δουλειά στην υπηρεσία της ομάδας και η προσήλωση τους στην ομαδικότητα και όχι στην περιστροφή γύρω από το εγώ τους για αυτό και προτιμά τον Edson και τον Aissati από άλλους πιθανώς πιο ταλαντούχους αλλά απείθαρχους στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

δηλαδή ρε Όλι , παραμονές του πιό σπουδαίου αγώνα της ιστορίας μας, εσύ ανοίγεις και συντηρείς τέτοια κουβέντα;; μπράβο! το μόνο που μένει είναι να βγει και μια ανακοίνωση για πορδές και αυγά τώρα. ααα και για το πού πήγαν τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν είπαμε το θέμα (σε ο,τι αφορά το ΦΟΡΟΥΜ) έληξε.

Oli καθόλου δεν διαφωνούμε για τη διαχείριση των παραπτωμάτων κλπ κλπ. Σου θυμίζω οτι δεν είμαστε εμείς που θα τα διαχεριστούμε. Όταν λοιπόν κάποιοι άλλοι κάνουν τη διαχείριση τέτοιων περιπτώσεων και επιλέγουν ένα δρόμο, είναι λάθος εμείς να διαλέγουμε έναν άλλο γιατί έτσι κρίνουμε, και μάλιστα να το κάνουμε λίγες μέρες πριν κρίσιμο ματς.

Απο εκεί και πέρα είπαμε, φτάνει. Κρατάει μέρες αυτό το θέμα άνευ λόγου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

olivares έγραψε: Kat μπερδεύεσαι. Άλλο το όλα στη φόρα και άλλο το 15πενθήμερο δούλεμα και η άρνηση δράσης απέναντι σε υπαρκτό σοβαρό θέμα. Ο Huub ζήτησε και πρότεινε άμεσα αριστερό βακ γιατί στα 55 περίπου ματς που θα έχει η σεζόν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να βασιστεί στα μισά και πλέον στο Σπυρόπουλο αλλά δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ δημόσια για το συμβάν ούτε να θέσει τελεσίγραφο για άμεση καρατόμηση. Το βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγει παίκτες πέρα και από την ποιότητα είναι η διάθεση τους για δουλειά στην υπηρεσία της ομάδας και η προσήλωση τους στην ομαδικότητα και όχι στην περιστροφή γύρω από το εγώ τους για αυτό και προτιμά τον Edson και τον Aissati από άλλους πιθανώς πιο ταλαντούχους αλλά απείθαρχους στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας.
Oli καλύτερα να το κλείσουμε εδώ γιατι αν παρατηρήσει κανείς κουβέντα στη κουβέντα συνεχίζουν και βγαίνουν κι άλλα πράγματα προς τα έξω.Μετα τη Σάλκε αν θέλετε το ξανανοίγουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:ειναι αστειο να επιζηταμε να μας συμπεριφοροντε σαν γελαδια και να θελουμε να ζουμε σε εναν κοσμο εκτος πραγματικοτητας.
δηλαδη για να καταλαβω...δεν θελετε να γνωριζετε τι πραγματικα γινετε στην ομαδα?σας αρεσει που σας κοροιδευουν και σας λενε για προβληματα τραυματισμων ενω ο παικτης δεν εχει τιποτα απολυτως?
το θεμα με τον σπυροπουλο εγινε γνωστο αμεσως μετα το ματς με την καλλονη αλλα ολοι οι αρμοδιοι καναν ομερτα.
εμενα για παραδειγμα μου το ειπε παικτης του ΠΑΟΚ την επομενη του παιχνιδιου αλλα ουτε αρμοδιοτητα μου ειναι να πληροφορω τον κοσμο ουτε και ο λογος μου εχει την βαρυτητα για να λεω κατι τοσο σημαντικο.

για να το κλεινουμε το θεμα εδω ειμαι της αποψης οτι εναν παικτη που ειναι στην ομαδα 1 μηνα και εχει τετοια συμπεριφορα τον τιμωρεις παραδειγματικα γιατι αλλιως θα σου ξανακανει τα ιδια

Ε,ωραία.Ας τον "τελειώσουν" οι αρμόδιοι.Το να το γνωρίζεις ΚΑΙ εσύ,εγώ,ο Όντι,ο Χίτμαν και καμιά 30αρα χιλιάδες ακόμα τι ακριβώς εξυπηρετεί;Θα ... επιληφθούμε μήπως ΕΜΕΙΣ του θέματος;Άμεσα ή έμμεσα;
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αμεσοτατα!! Donis style, you know... :D :D
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

προπόνηση κανονικά με την ομάδα σήμερα ο Σπυρόπουλος

Τετ-α-τετ Στέφενς με παίκτες!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Σάλκε στις εγκαταστάσεις της Μεσήμβριας, ενώ πριν την έναρξη της, υπήρξε τετ-α-τετ μεταξύ παικτών και του Χούμπ Στέφενς.

Πρώτος εμφανίστηκε στο γήπεδο ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Τσίμα Ονιέικε, ο οποίος ετοίμασε τον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση. Τζιόλης και Σπυρόπουλος βγήκαν πρώτοι από πλευράς παικτών και άρχισαν να αλλάζουν πάσες με την... αστεράτη μπάλα, ενώ στη συνέχεια τους ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεκίνησαν, επίσης, με την ίδια άσκηση. Κάπου εκεί όλοι άφησαν τις ασχολίες τους και κινήθηκαν προς το μέρος του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Στέφενς τα είπε για λίγα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο των εντολών που έδωσε. Στην συνέχεια ξεκίνησε το ζέσταμα, με τον Ονιέικε να αναλαμβάνει τους παίκτες και τον Δημήτρη Μουσιάρη τους τερματοφύλακες.

Δήλωση Στέφενς στην συνέντευξη τύπου
"Δεν μπορούμε να μιλάμε για διάταξη ανάγκης, η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ για να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες που θα παίξουν θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνατότητές τους".

Μήπως πάει για βασικός τελικά αύριο;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”