ΠΑΟΚ -Ατρόμητος 1-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Γλύκος
3
6%
Λίνο
21
40%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμάλο
2
4%
Κατσουράνης
2
4%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
2%
Σταφυλίδης
2
4%
Λόρενς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
12
23%
Ρομπέρ
1
2%
Βούκιτς
2
4%
Γεωργιάδης
5
10%
Σαλπιγγίδης
1
2%

Σύνολο ψήφων: 52

marley 4

Re: ΠΑΟΚ -Ατρόμητος 1-2 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marley 4 »

AntoniosK έγραψε:Όλοι οι υπόλοιποι φταίνε λοιπόν, το συμπέρασμα βγήκε. Τα καλόπαιδά μας, οι μόνιμοι υπερασπιστές των δικαιωμάτων μας ξαναχτύπησαν ρίχνοντας πέρα από τις ευθύνες και ξύλο στους παίκτες και αυτός ο αλληλοσπαραγμός συνεχίζετε. Θα είναι μια ακόμη εικόνα η οποία θα πείσει το νέο προπονητή για το θετικό της προσέλευσής του στην ομάδα μας. Και όλοι εμείς που είμασταν, που ήταν ο κόσμος? Στις καφετέριες να πίνει τη μπύρα του? Εμείς εκτελέσαμε τη δική μας υποχρέωση? Ήταν το γήπεδο γεμάτο? Εμάς ποιος θα μας επιτεθεί? ΟΙ άδειες μας καρέκλες, το βουβό γήπεδο, η απόλυτη ησυχία που θα έχει αυτή την ώρα και η οποία δε διαφέρει και πολύ από το άδειο του γηπέδου την ώρα του αγώνα? Εμάς ποιος θα μας ρίξει τι ευθύνες για την απουσία μας? Το άγαλμα του Κούδα, τα κρεμασμένα πανώ που έμειναν απλά συνθήματα? Εμάς ποιος θα μας βρίσει? Οι υποσχέσεις που δώσαμε στους πεθαμένους μας συνοπαδούς, οι σκιές της ιστορίας, ο ουρανός που κάποτε από κάτω του μας έβλεπε αδελφωμένους και τώρα σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας?

βεβαια εγω δεν εβαλα γκολ και ενας αλλος δεν εκοψε τον ναπολεονι
αλλα τα συμβολαια μας τα πριμ οι αμαξαρες τα ουισκακια τα πιπινακια ολα κομπλε τα παιρνουμε κανονικα καθε μηνα
εγω λεω να ριξουμε προστιμο στους φιλαθλους διακοπη συμβολαιου και να φερουμε μπραβους να βαρανε τον κοσμο και αστυνομικους να ελεχουν που παμε την ημερα του αγωνα και μετα φυλακη
γιατι ως γνωστο στον ΠΑΟΚ φταινε μονο οι φιλαθλοι σε ολες τις αλλες ομαδες οι παιχτες η οι διοικηση

επρεπε σημερα πχ να υποδεχτουμε με γαλικα κρασια του 76 και σολομους τους παιχτες και να δωσουμε και λεφτα ετσι για την πικρα που πηρανε απο εμας σημερα
αλλωστε και εμεις στα 5επι 5 που παιζουμε και χανουμε δεν μας βριζει κανενας δεν ειναι αδικια για τους παιχτες αυτο?
ντροπη μας λοιπον
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

PAOKhead έγραψε:Αστεία ομάδα, αστεία διοίκηση, ανέκδοτο από τα λίγα ο πρώην προπονητής, διαχείριση αγώνα για γέλια μέχρι τελικής πτώσεως από τον νυν προσωρινό...
Λάθη τον περασμένο Μάη, λάθη τον Σεπτέμβριο, λάθη τον Γενάρη, άδειασμα του μεγάλου αρχηγού, ανυπαρξία στο κύπελλο, πάρτε και μια αυτοκτονία στα πλει-οφ να είμαστε πλήρεις...

Η μεγαλύτερη απογοήτευση όμως είμαστε εμείς οι ίδιοι...
Είδαμε φράγκα και γυάλισε ξαφνικά το μάτι μας. Από την ώρα που πάτησε Τούμπα ο Πόντιος κάνουμε σαν ψηλομύτες γκόμενες. Ξεχάσαμε τι εστί ΠΑΟΚ και ποιο το μεγαλείο του. Ο ΠΑΟΚ ρε δεν είχε ποτέ ανάγκη τα φράγκα και τους υπερπαίχτες για να είναι μεγάλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ έτσι κι αλλιώς. Με λεφτά ή όχι, με Κούδα και Σαράφη ή με Φωτάκη και Κλάους.

Όταν ο οπαδός όλη τη χρονιά ξεκινά λέγοντας "Ο τάδε δεν κάνει για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που έρχεται", "Ο δείνα πρέπει να πάρει πούλο χθες γιατί του χρόνου..." κτλ., μετά τι ακριβώς περιμένουμε? Να παίξουν αυτοί, των έτσι κι αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων, μόνο με το φιλότιμο? Και ποιο φιλότιμο ρε σεις? Το χουν όλοι νομίζετε? Δεν είναι κακό να κράζεις όταν δεν βλέπεις προσπάθεια, όταν υπάρχει αδιαφορία, όταν υπάρχει ασέβεια. Όταν όμως ξημεροβραδιάζεσαι απαξιώνοντας τις όποιες ικανότητες των παιχτών σου, που απαρτίζουν την ομάδα σου ΣΗΜΕΡΑ και όχι αύριο ή σε κάποιο μακρινό μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να έχεις και απαιτήσεις στην τελική...

Έστω ότι ένας έλληνας παίχτης μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει τα σχόλια για την πάρτη του ξέροντας ότι του χρόνου φεύγει. Τι νομίζετε, ότι όλοι σκυλιάζουν και πασχίζουν να αποδείξουν ότι άξιζαν την παρουσία τους στην ομάδα ? Ή μήπως απλά τα γράφουν όλα στα π@π@ρι@ τους ? Δε λέω να τους νταντεύουμε ή να τους κάνουμε τσιμπ...ια για να παίξουν λίγο μπάλα, αλλά και μεις το γ@μ...ε και ψόφησε με τον ΠΑΟΚ που έρχεται, τον διαστημικό ΠΑΟΚ του μέλλοντος που θα σαρώνει σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα κόβει κώλους και θα έχει μόνο παιχτούρες στη συνθεσή του. Τόσο πολύ, που ο ΠΑΟΚ του σήμερα τελικά μας άφηνε αδιάφορους σχεδόν όλη τη χρονιά. Ούτε οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπαίνανε στον κόπο να έρθουν γήπεδο, περιμένοντας το μέλλον...

Όποιος ασχολείται λοιπόν μόνο με το μέλλον, νομοτελειακά στο παρόν τον πίνει.
Σκεφτείτε μόνο πόσο άδικοι ήμασταν απέναντι σε παίχτες όπως ο Κουμάλο κι ο Έττο, που ενώ γνωρίζουν ότι παίρνουν πόδι, στα ματς των πλει-οφ τα δώσανε όλα (αυτά που μπορούν).

Ας είναι καλά βέβαια και ο "καλύτερος έλληνας προπονητής" που φρόντισε να αχρηστεύσει το μισό ρόστερ για να καλύψει την ανικανότητα του...Αλλά τι λέμε τώρα εδώ δεν μπορούσε να χωρέσει ο Γκαρσία στην σούπερ δουλεμένη ομαδάρα μας, θα χωρούσαν οι υπόλοιποι ?

ΥΓ1 Σορυ για το σεντόνι, ξέρω κούρασα και μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά είμαι κι εγώ πικραμένος όπως όλοι από την εικόνα τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα και τρώγομαι με τα ρούχα μου για τις αιτίες γαμώ την τρέλλα μου μέσα...Το μόνο που καταφέραμε σαν ΠΑΟΚτσήδες φέτος ήταν το καινούριο τεχνητό μέλος του Μπάμπη Τσολακίδη, συν κάποιες άλλες ανάλογες ενέργειες...Τουλάχιστον ένας δικός μας έχει κάτι για να χαίρεται.

ΥΓ2 Φέρτε παίχτες από τις φαβέλες του Ρίο, από την υποσαχάρια Αφρική, Σέρβους και Βόσνιους που να έχουν ζήσει πόλεμο, Αφγανούς και Ινδιάνους Απάτσι. Μόνο τόσο χαλκέντεροι μπορούν τελικά στον ΠΑΟΚ.
το υγ 2 ειναι ολα τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

PAOKhead έγραψε:Όποιος ασχολείται λοιπόν μόνο με το μέλλον, νομοτελειακά στο παρόν τον πίνει.
Σκεφτείτε μόνο .Το μόνο που καταφέραμε σαν ΠΑΟΚτσήδες φέτος ήταν το καινούριο τεχνητό μέλος του Μπάμπη Τσολακίδη, συν κάποιες άλλες ανάλογες ενέργειες...Τουλάχιστον ένας δικός μας έχει κάτι για να χαίρεται.
+1 αδερφέ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Armagedonas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:.Με τέτοιες διαιτησίες
40 τόσα χρόνια συνήθισα πια την αδικία
τα κοράκια και το κατεστημένο ,
EΛΕΟΣ ΡΕ

η διαιτησία φταίει?

ΕΛΕΟΣ!!!
Προφανώς το παιχνίδι του Τασούλη τη Κυριακή σου άρεσε .Σαν αυγό μας καθάρισε.Και σήμερα όλο το γήπεδο έβραζε με τη σφυρίχτρα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ρε εσυ Κατ5...
θα με παρεις στο λαιμο σου ρε...Καταραμενε....
τι θελω και σε ακουω και παω στο γηπεδο....
Ασε Τάγμα κι εγώ τα χρειάστηκα.Ειδικά ο Κακος πήγε να με στείλει.Ευτυχώς έσπασε "λάθος" αγγείο.
Η μόνη ομάδα που παίξαμε όλα τα εντός 6:15 μες στη ντάλα.Να μας ξεκάνουν ήθελαν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Στην κεντρική τα ξημερώματα θα μπει κάτι που θα μας κάνει όλους να αναλογιστούμε πολλά...γιατί

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος που υπάρχει...έτσι απλά.. 8-)
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Ντροπή είναι όλη δική σας (παε, παικτες κλπ). Αν εξαιρέοσυμε τον που δεν άφησε τίποτα όρθιο, είχατε την ευκαιρία να δείξετε παικτικά τι αξίζετε κ να τερματίζατε πρώτοι στα πλει οφφ περπατώντας. Και 'σεις το αντίθετο. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ όσοι δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα

IT'S NOT ALL ABOUT MONEY AND PROFESSIONALISM. YOU ARE RISKING A LOT MORE THAN YOU THINK. P.A.O.K. IS A LEGENDARY CLUB WITH GLORIOUS HISTORY.

:pano:
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

kataramenos5 έγραψε:Εγω είδα μια ομάδα χωρίς κέντρο, αποδεκατισμένη απο διαιτησία και ΓΔ , χωρίς δυνάμεις και ψυχολογία να προσπαθεί να κερδίσει .Κουτσα στραβά ,λανθασμένα, αλλα προσπάθησε, έτρεξε ,το πάλεψε αλλα ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.Η ομάδα με Κατσε Λαζαρ και Παμπλο θα ήταν τελείως διαφορετική .Με τέτοιες διαιτησίες πάντως και στα 2 ματς (40 -60 τα είδα απ το γήπεδο) δε γίνεται να κερδίσεις.
Οσοι θέλαμε να φύγει ο ΓΔ δε δικαιούμαστε σήμερα να κράζουμε ΓΧ.Είναι αποτέλεσμα της επιλογής μας .Το αν θα ήταν χειρότερα η καλύτερα δεν έχει σημασία .Σημασία έχει το πως είναι τώρα.
Πικραμένος τσατισμένος τρελαμένος τα γράφω όλα στα @ρχιδια μου. 40 τόσα χρόνια συνήθισα πια την αδικία και την πίκρα .Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι όσο και να με πικραίνει αυτή η ομάδα, οσο κι αν με τρελαίνουν τα κοράκια και το κατεστημένο ,εγω του χρόνου θα μαι παλι εκεί.
Σημασία έχει να ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να στηρίξουμε την ΟΜΑΔΑ .....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παντως ολα ανοιχτα ειναι πλεον.
μπορουμε καλιστα να βγουμε πρωτοι οπως μπορουμε να βγουμε και τελευταιοι.
ο αστερας πολυ πιθανο ακομα και να νικησει τον ατρομητο. τρεις νικες τον εχει φετος.
σε αυτην την περιπτωση μας αρκει ακομα και η ισοπαλια.
βεβαια εμεις με το αστρο που εχουμε στα πλει οφ ειμαστε ικανοι να μαστε ισοπαλοι με τα γιαννενα και στο 90 να γινουν 15 κοντρες μες την περιοχη, να το φαμε και απο πρωτοι να βγουμε τελευταιοι. :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ουσιαστικα περαν της πλακας δεν αλλαζει κτ...ας κανουν λιγοτερες διακοπες...και ας μας ξεχρεωσουν την τιμωρια..ευροπα λιγκ ειναι ο ρεαλιστικος στοχος/
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τρελαμένε δε νομίζω οτι το θέμα είναι μεταξύ ατρομητου αστερα και ΠΑΟΚ.Το θεμα είναι μεταξύ Ιβαν και Βουβαλάκη.Όπως έκατσε ο αστερας στο ρουλη έτσι θα κάτσει και στον ατρόμητο ,αφου προηγηθεί ώς συνήθως για το ξεκάρφωμα.Στο ίδιο έργο θεατές χρονια τώρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

moican4 έγραψε:Στην κεντρική τα ξημερώματα θα μπει κάτι που θα μας κάνει όλους να αναλογιστούμε πολλά...γιατί

Δεν θέλω τίποτα, απλά πες "ποντάρω το σπίτι μου ότι θα έρθει διπλό την Κυριακή" και θα ηρεμήσω...!

Μερικοί γράφετε για πρόστιμα..
Αν είναι γάτα ο Σαββίδης, δεν θα κάνει τίποτα, απλώς την Δευτέρα θα ανακοινωθούν μερικές αποχωρήσεις και άλλοι 2-3 θα μπουν στην transfer list και άντε στη μαμά τους!

Δεν είδα τον αγώνα λόγω προπόνησης, οπότε δεν θα πω τίποτα για τον αγώνα..
MVP ο ΣΑ33 γιατί έχει βάλει 23 goals.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Για το αγωνιστικό δεν χρειάζεται σχολιασμός πιστεύω... Εκτός από 3-4 παίχτες όλοι οι άλλοι είναι για τα σκυλιά...
Ο ΓΧ έκανε χοντράδα όταν άφησε την ομάδα χωρίς κέντρο στο 2ο ημίχρονο. Και δεν νομίζω να δικαιούμαστε να βγούμε πρώτοι στα play-off.
Όλοι έχουμε νεύρα και φυσικά τρελαινόμαστε όταν αυτοί οι καλοπληρωμένοι παίχτες σε μια τέτοια περίοδο δεν δείχνουν το στοιχειώδη ζήλο ή προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα λέφτα που παίρνουν. Αλλά όχι ρε παιδιά και να πετάμε μπουκάλια στους παίχτες, να τους βαράμε ή να μπινελικώνουμε το Σαββίδη (και τον κάθε Σαββίδη) που κάνει λάθη και να κλωτσάμε το αμάξι του... Αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να έχουν σχέση με το λαό του ΠΑΟΚ και φυσικά ποιος σοβαρός προπονητής/παίχτης θα έρθει να δουλέψει με τέτοιες συνθήκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Τετ 29 Μάιος 2013, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:ουσιαστικα περαν της πλακας δεν αλλαζει κτ...ας κανουν λιγοτερες διακοπες...και ας μας ξεχρεωσουν την τιμωρια..ευροπα λιγκ ειναι ο ρεαλιστικος στοχος/
αρα να χασουμε την κυριακη....

γιατι αν κερδισουμε ειμαστε πρωτοι καταλαβετε το ο τσιωλης δε χανει την κυριακη με τιποτα

σας ελεγα για δυο νικες με τριπολη την πιπα σημερα οποτε περιμενετε ολοι που φερατε καταστροφη

το κακο δεν ειναι η πρωτια αλλα η ερασιτεχνικη και φλωρικη ομαδα που εχουμε

κανενα ματς των πλει οφ δε θα χανοταν με παμπλο μουσλι κονσεισαο κτλ και ας επαιζαν κουτσοι αυτο θελουμε παλι πισω τον τσαμπουκα μας απ του χρονου και ολα θα πανε καλα...πρωτοι θα βγουμε ετσι κι αλλιως
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

moican4 έγραψε:Στην κεντρική τα ξημερώματα θα μπει κάτι που θα μας κάνει όλους να αναλογιστούμε πολλά...γιατί

Ξημερώματα όταν λες?? μπορείς να προσδιορίσεις και ώρα γιατί αύριο δουλεύουμε?
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

kataramenos5 έγραψε:Τρελαμένε δε νομίζω οτι το θέμα είναι μεταξύ ατρομητου αστερα και ΠΑΟΚ.Το θεμα είναι μεταξύ Ιβαν και Βουβαλάκη.Όπως έκατσε ο αστερας στο ρουλη έτσι θα κάτσει και στον ατρόμητο ,αφου προηγηθεί ώς συνήθως για το ξεκάρφωμα.Στο ίδιο έργο θεατές χρονια τώρα.
θα ημουν σιγουρος γι αυτο που λες αν δεν νικουσε σημερα ο αστερας.
απο τη στιγμη ομως που εχει αμεσο συμφερον δεν ξερω. δηλαδη μπορει ακομη και πρωτος να βγει πλεον. θα δουμε.
και γω ετσι πιστευω αλλα κραταω μια πισινη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”