Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός, 76-71 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από trel@menos »

ξερει κανεις αν θα ανεβει πουθενα ολοκληρος ο αγωνας?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

desperando έγραψε:
kostasff έγραψε:
desperando έγραψε:το μεγαλο λαθος ολων σας ειναι που διαχωρίζετε τον ΠΑΟΚ σε μπασκετικο και ποδοσφαιρικο, ο ΠΑΟΚ ειναι ενας και ειναι ενιαιος

Θα λες το ίδιο στον επόμενο αγώνα των 500 φιλάθλων???

εγώ θα λέω το ίδιο και με 100 φίλαθλους. αυτό που κάνεις είναι να κατηγορεις άτομα που κάνουν ακριβώς το ίδιο με σένα αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση

Το ξέρω. Το σκέφτηκα πολλές φορές. Νομίζω πως είναι η αντιδραση που μου βγαινει για την όλη αδικη συμπεριφορά. Κι αν το μπάσκετ ήταν πάντα μόνο του (όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ πχ) δεν θα μου κσκοφαινοταν. Όταν όμως στα πανηγύρια το Αλεξάνδρειο ήταν μικρό μου έρχεται κάπως βαρυ. Ειδικά τώρα που στο τιμόνι βρίσκεται ο μεγαλύτερος ΟΛΩΝ........
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ τον καταλαβαίνω τον Κώστα...
κοιτάξτε, ΟΚ πολλές φορές οι λιγοστοί μπασκετικοί κατηγορούμαστε από τους υπόλοιπους αδελφούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για κλίκα, ελίτ, μπλαζέ ύφος κτλ.
Ξεχνάτε ότι παλεύουν κάποιοι μόνοι τους. Δεν ξέρω αν τα διαρκείας συνεχόμενων σεζόν με ταυτόχρονες παρουσίες στο γήπεδο μου δίνει το δικαίωμα να πω "παλεύουμε" ... εγώ ας πούμε αν κέρδιζα μερικά εκατομμύρια στο λαχείο, θα τον αγόραζα τον ΠΑΟΚ...
στα του μπάσκετ τώρα, ευπρόσδεκτοι είναι ΟΛΟΙ , αφού έτσι κι αλλιώς αυτό λέει η Ομάδα μέσω του Μπάνε διότι χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια. ΟΛΟΙ, σχετικοί με το άθλημα ή όχι.
Η μόνη δική μου ένσταση είναι στο τόπικ του μπάσκετ να μπερδεύουμε άλλα θέματα όπως το αν είναι καλός ο Δώνης (δεν το ξέρω αλλά αν με ενδιέφερε θα έμπαινα εκεί που πρέπει να διαβάσω...).
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, το φόρουμ μας όμως είναι χωρισμένο σε θέματα για να υπάρχει μια τάξη και μια σειρά..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εγω παλι δεν καταλαβαινω, τι ειναι μπασκετικος ΠΑΟΚτσης και τι ειναι ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚτσης?
αυτο που μαλλον δεν μπορειται να καταλαβετε ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι στο οτι δεν υπαρχουν πολλοι ΠΑΟΚτσιδες που ασχολουνται μπασκετ αλλα στο οτι γενικοτερα το μπασκετ στην ελλαδα εχει πεθανει εδω και καιρο, και υπευθυνοι ειναι οι δυο δυναστες μαζι με την ελληνικη ομοσπονδια. ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω.
απο κει και περα αυτο που δεν καταλαβαινετε εσεις οι αυτοαποκαλουμενοι ΄΄μπασκετικοι΄΄ ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ,και δεν ειναι βασιλιας επειδη ειναι πιο ωραιο ή πιο θεαματικο ειναι βασιλια γιατι ολοι μπορουν να μιλησουν γι αυτο. ο καθενας μπορει να πει δυο παπαριες σχετικα με το ποδοσφαιρο και ας εχει δει μονο 10 ματς στην ζωη του, θα σου πει δεν επρεπε να βαλει αυτων επρεπε να βαλει τον αλλον, δεν επρεπε να παιξει 4-4-2 επρεπε να παιξει 4-3-3 και οτι αλλη παπαρια εχει ακουσει.
για το μπασκετ τι συζητηση μπορει να κανει καποιος ο οποιος δεν ειναι μειημενος στα του αθληματος, οταν για παραδειγμα σε μια επιθεση 24΄΄ μπορουν να παικτουν τρια διαφορετικα πλεϊς? ή οταν σε μια απλη αμυνα μπορει να χρησιμοποιηθουν ματσαρισματα ,προσαρμογες και χιλια δυο αλλα μη κατανοησημα πραματα για τον απλο φιλαθλο?
αποψη μου ειναι οτι το θεμα του μπασκετ δεν ειναι θεμα οπαδικο αλλα εθνικο και αν δεν αλλαξει κατι γρηγορα και δραματικα,φοβαμαι οτι το αθλημα θα γυρισει σε εποχες προ 80΄. οσοι ασχολουνται ενεργα με το αθλημα καταλαβαινουν τι εννοω, σημερα τα παιδια που παιζουν μπασκετ ειναι πολυ λιγα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ρε συ δεν διαφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ μας είναι ένας... και γουστάρουμε να κερδίζει σε όλα τα αθλήματα, ας είναι και η κολύμβηση...
απλά επειδή εγώ αυτό το ότι το μπάσκετ έχει πεθάνει δεν το καταλαβαίνω (ξεκίνησα από Δημοτικό να παίζω κι έκτοτε δεν κοίταξα ποτέ πίσω...) γιατί εμένα με απασχολεί με την ίδια θέρμη από τότε που μικρός μιλούσα με τους play makers της Α1 όπως τον Μάντη κ' τον Αλεξανδρή μέχρι σήμερα που είναι ...μικρότεροι μου οι σημερινοί αντίστοιχοι.
Μἀρἐσει να βλέπω, να παίζω, να συζητώ για μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο με συγκινεί μόνο όταν παίζουν οι καλύτεροι του κόσμο και υπάρχει ρυθμός και φάσεις και θέαμα. Το Ελληνικό δεν το βλέπω ποτέ (αλλά νομίζω ότι απλά κλαδεύονται στο κέντρο του γηπέδου διάφοροι ατάλαντοι ντόπιοι και τελειωμένοι ξένοι) και γιατί δεν γουστάρω έτσι απλά που απατεώνες πρόεδροι έχουν κάνει το γαύρο ανίκητο.
Δεν ξέρω αν είναι λίγα τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ, εγώ στο Ποσειδώνιο μεγάλωσα και υπάρχουν εποχές που δεν βρίσκεις καμία από τις 16 μπασκέτες άδεια να παίξεις στις 7-8 το απόγευμα...
φυσικά η Σαλονίκη είναι μπασκετομάνα, δεν είναι το ίδιο στο Αγρίνιο ή στην Καστοριά...
Και το μόνο που θέλω είναι να μην ανακατεύουμε τα αθλήματα εδώ μέσα, κακό είναι;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία πρόταση καθώς είναι το λιγότερο χαζό το να γυρνάμε τα μπασκετικά τόπικ σε χώρους αναφοράς στο Δώνη ή τον Ιβάν.
Διαφωνώ με το παρακάτω.
KalamarGiannis έγραψε:....
κοιτάξτε, ΟΚ πολλές φορές οι λιγοστοί μπασκετικοί κατηγορούμαστε από τους υπόλοιπους αδελφούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για κλίκα, ελίτ, μπλαζέ ύφος κτλ. .....

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, το οποίο θα ήταν εξίσου χαζό με το προηγούμενο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

δεν το διατύπωσα σωστά, επρεπε να πω "νοιώθω ότι" ή "νομίζω ότι" ...κατηγορούμαστε από κάποιους.
και αυτή τη γνώμη την έχω σχηματίσει από παλαιότερους διαλόγους, μακάρι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Θα συμφωνήσω και σε αυτό με τον Γιάννη. Αν και πιστεύω πως το μπάσκετ θεωρείται γενικότερα περισσότερο "ελιτίστικο" άθλημα από το ποδόσφαιρο (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Μπορεί να είναι και λάθος ο χαρακτηρισμός που δίνω αλλά δεν ξέρω πως να το διατυπώσω πιο σωστά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Τα εύσημα στην ομάδα και από μένα... Τόση χαρά δεν θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω! Μακάρι να έρθουν οι καιροί που αυτές οι νίκες να είναι συνεχόμενες... Εξαιρετικοί: Λάζος, Χαριτο, Τσαϊρέλης και Μακγκράθ. Άξιοι συμπαραστάτες όλοι οι υπόλοιποι. Αριστοτεχνικό στήσιμο και πλάνο από τον κόουτς. Τρομερός παλμός από τον λαό. Απίστευτό πάθος από τους παίκτες. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Και μπράβο και στον Μπάνε!

Υ.Γ. Και για να μην ξεχνίομαστε....ΠΟΥΤΣΑ!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

KalamarGiannis έγραψε:δεν το διατύπωσα σωστά, επρεπε να πω "νοιώθω ότι" ή "νομίζω ότι" ...κατηγορούμαστε από κάποιους.
και αυτή τη γνώμη την έχω σχηματίσει από παλαιότερους διαλόγους, μακάρι να κάνω λάθος.

Κανένα πρόβλημα.
Απλώς να σε θυμίσω ότι στο φόρουμ γράφουν και 14χρονα και ίσως και πιο μικροί (δηλαδή παιδιά που ζουν το μπάσκετ -ή τον ΠΑΟΚ αν θες- την τελευταία 5ετία και αν) και καμιά φορά και οι δικές τους εκφράσεις είναι λάθος ή άστοχες. ;)
Καταλαβαίνεις ...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

desperando έγραψε:εγω παλι δεν καταλαβαινω, τι ειναι μπασκετικος ΠΑΟΚτσης και τι ειναι ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚτσης?
αυτο που μαλλον δεν μπορειται να καταλαβετε ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι στο οτι δεν υπαρχουν πολλοι ΠΑΟΚτσιδες που ασχολουνται μπασκετ αλλα στο οτι γενικοτερα το μπασκετ στην ελλαδα εχει πεθανει εδω και καιρο, και υπευθυνοι ειναι οι δυο δυναστες μαζι με την ελληνικη ομοσπονδια. ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω.
απο κει και περα αυτο που δεν καταλαβαινετε εσεις οι αυτοαποκαλουμενοι ΄΄μπασκετικοι΄΄ ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ,και δεν ειναι βασιλιας επειδη ειναι πιο ωραιο ή πιο θεαματικο ειναι βασιλια γιατι ολοι μπορουν να μιλησουν γι αυτο. ο καθενας μπορει να πει δυο παπαριες σχετικα με το ποδοσφαιρο και ας εχει δει μονο 10 ματς στην ζωη του, θα σου πει δεν επρεπε να βαλει αυτων επρεπε να βαλει τον αλλον, δεν επρεπε να παιξει 4-4-2 επρεπε να παιξει 4-3-3 και οτι αλλη παπαρια εχει ακουσει.
για το μπασκετ τι συζητηση μπορει να κανει καποιος ο οποιος δεν ειναι μειημενος στα του αθληματος, οταν για παραδειγμα σε μια επιθεση 24΄΄ μπορουν να παικτουν τρια διαφορετικα πλεϊς? ή οταν σε μια απλη αμυνα μπορει να χρησιμοποιηθουν ματσαρισματα ,προσαρμογες και χιλια δυο αλλα μη κατανοησημα πραματα για τον απλο φιλαθλο?
αποψη μου ειναι οτι το θεμα του μπασκετ δεν ειναι θεμα οπαδικο αλλα εθνικο και αν δεν αλλαξει κατι γρηγορα και δραματικα,φοβαμαι οτι το αθλημα θα γυρισει σε εποχες προ 80΄. οσοι ασχολουνται ενεργα με το αθλημα καταλαβαινουν τι εννοω, σημερα τα παιδια που παιζουν μπασκετ ειναι πολυ λιγα

Δεν διαφώνησε κανενας για τη βασιλεία του ποδοσφαιρου ούτε για τις αιτίες. Από την αλλη όμως μη ξεχνάς πως μια χαρά γέμιζαν τα γηπεδα το '90 αλλα και σήμερα κάποια επαρχιακά γήπεδα. Διαφωνω βέβαια στο θέμα ευθύνης των 2 για την κατάντια του μπάσκετ. 2 ήταν και στην εποχή μας και τελείωνε η Ρούλα αήττητη για 2 χρονια..... Για τα παιδάκια σήμερα συμφωνώ. Όλα πάνω στα pc....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ναι βρε Κώστα αλλά τότες που ήμασταν εμείς και οι συντοπίτες, έβγαινες πρωταθλητριών από τη βαθμολογία. Σήμερα ακόμα και να τρελαθεί ο Bill Gates και να πάρει το μπάσκετ μας, και να σπρώξει ένα καράβι λεφτά και να βγούμε πρώτοι του χρόνου, εμείς πάλι προκριματικό θα παίξουμε ενώ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ που έχουν ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ θα παίξουν σίγουρα.

Και εσύ τουλάχιστο θα θυμάσαι κιόλας πότε έγιναν τα συμβόλαια, και τι ακολούθησε. ΟΚ αυτοί έχουν τους τύπους που τα χώνουν χοντρά, οπότε μας λέγανε "σιγά τα πολλά λεφτά από την τηλεόραση". Πλην όμως χωρίς αυτά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορούσε να κάνει έστω μέτρια ομάδα και έτσι διαλύσανε όλοι οι υπόλοιποι που θα μπορούσαν υπό κάποιες προϋποθέσεις να τους ανταγωνιστούν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τότε εμείς γιατί παίζουμε; Για τη ψυχή της μάνας μας;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kostomanolis έγραψε:Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε....ΠΟΥΤΣΑ!!!

Έτσι ακριβώς .Αφήστε τη μίρλα και χαρείτε και σήμερα.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kostasff έγραψε:
desperando έγραψε:εγω παλι δεν καταλαβαινω, τι ειναι μπασκετικος ΠΑΟΚτσης και τι ειναι ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚτσης?

Δεν διαφώνησε κανενας για τη βασιλεία του ποδοσφαιρου ούτε για τις αιτίες. Από την αλλη όμως μη ξεχνάς πως μια χαρά γέμιζαν τα γηπεδα το '90 αλλα και σήμερα κάποια επαρχιακά γήπεδα. Διαφωνω βέβαια στο θέμα ευθύνης των 2 για την κατάντια του μπάσκετ. 2 ήταν και στην εποχή μας και τελείωνε η Ρούλα αήττητη για 2 χρονια..... Για τα παιδάκια σήμερα συμφωνώ. Όλα πάνω στα pc....

τα γηπεδα το 90 γεμιζαν γιατι ειχες ενα πολυ ανταγωνιστικο πρωταθλημα και εφτασες να το θεωρουν καποιοι και το καλυτερο στην ευρωπη. η ευθυνη των δυο ειναι στο οτι εδειξαν οτι τους ενδιεφερε μονο η παρτυ τουςκαι καθολου η λιγκα, καναν και οι δυο ενα ροστερ απο 20-25 παικτες η καθεμια και γονατισαν τους μικροτερους. περναν παικτες που δεν τους θελαν μονο και μονο για να μην τους παρει καποιος αλλος. και μια και αναφερθηκες στο παρελθον, ξεχνας τι ομαδες υπηρχαν τοτε στη λιγκα? περνουσες απο το ιβανοφειο, απο το περιστερι,τον πανιωνιο? υπηρχαν ομαδαρες εκεινη την εποχη που εφτυνες αιμα για να τις κερδίσεις.
σημερα γιατι να ασχοληθει κανεις με το μπασκετ? που οι περισσοτερες ομαδες αλλαζουν 10 παικτες μες τη σεζον και μεχρι να μαθεις τα ονοματα τους εχουν φύγει.
οσο για τα παιδια σημερα, το εχω ζησει προσωπικα, δεν φταιει που ειναι ολα πανω απο τα πισι. εχω γυρίσει πολλα σχολεια ψαχνοντας για παιδακια που να ασχολουνται με το μπασκετ ή θελουν να ασχοληθουν και περισσοτερο απο 80% παιζουν ποδοσφαιρο. τα μονα που παιζουν ή θελουν να παιξουν μπασκετ ειναι αυτα που δεν μπορουν να παιξουν ποδοσφαιρο λογο σωματοδομης. ολα αυτα σε λιγα χρονια θα τα βρουμε μπροστα μας. το μονο που μας σωζει ειναι οτι στην ελλαδα υπαρχουν ανθρωποι που και αγαπαν αλλα και γνωριζουν πολυ καλα το αθλημα και ισως ετσι καταφερουμε να συνεχισουμε να βγαζουμε τους μελλοντικους σπανουλιδες, παπανικολαους και παππαδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2012-2013”