German Chistyakov

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: German Chistyakov

Δημοσίευση από zissos »

Ο Τσιστιακόφ δεν είναι απλά μεταγραφάκιας. Η δουλειά του δεν τελειώνει στο να κλείνει μεταγραφές ή δανεισμούς παιχτών. Φαντάζομαι ότι όλοι οι τομείς λειτουργίας της ΠΑΕ, περνούν λίγο πολύ από το χέρι του. Με αυτό το σκεπτικό δεν μπορεί να κριθεί το έργο του ως "καλό" επειδή έφερε 2-3 παιχταράδες ή ως "κακό" επειδή δεν τους έφερε. Νομίζω ότι το ταμείο θα γίνει μετά την αποχώρηση του όταν και θα τα βάλουμε κάτω και θα πούμε : Διαχειρίστηκε τόσα λεφτά, πήρε τον ΠΑΟΚ από αυτό το επίπεδο και τον έφτασε σε αυτό το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

χωρις να διαφωνω μαζι σου για τις αρμοδιοτητες του, δεν τα καταλαβαινω αυτα τα πνευματικα μπλακαουτ. δλδ, οταν ενα στελεχος εχει καποιες αρμοδιοτητες, δεν μπορει να κριθει για ενα τομεα αυτων; πρεπει καθε κριση να ναι συνολικη;
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

shark4 έγραψε:Διαλεγω το α'..... 8-)
Και εγώ που έλεγα οτι θα δυσκολευτείς...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Και βέβαια κρίνεται και για τις μεταγραφές, απλά νομίζω ότι η δουλειά του είναι πιο σφαιρική. Για αυτό και ο τίτλος του είναι "στρατηγικός σύμβουλος" και όχι τεχνικός διευθυντής. Μάλλον κινείται περισσότερο με γνώμονα την ανάπτυξη της εταιρίας συνολικά, παρά με την μεταγραφική ενίσχυση. Εγώ δεν θα τον κρίνω σαν τεχνικό διευθυντή πάντως, υποτίθεται ότι αυτό το κάνει ο Γ.Χ. Εγώ περιμένω από αυτόν ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα και προσωπικά θα μου κακοφανεί να φέρνει πχ 10 παιχταράδες τον χρόνο και να μην βγαίνει από τις ακαδημίες κανένας. ΟΚ τώρα ας πούμε ότι υπήρχε ανάγκη για άμεση ενίσχυση ώστε να μην χαθούν οι στόχοι, αλλά μέχρι προχθές όλοι λέγαμε για τις ταλεντάρες που θα βασιστεί ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος κλπ. Και μέχρι τον Οκτώβριο δεν είχαμε ούτε καν μπουτικ. Απλά λέω ότι έχει ένα γενικότερο κουμάντο.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αγορινα μου , ξυπνα και ο Δωνης καταστρεφει την ομάδα.
Διωξτον Δωνη πριν παει η κατασταση στα άκρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: German Chistyakov

Δημοσίευση από eorptol »

Ξυπνά ρε κοιμισμένε φέρε και τον τουρσουνιδη πίσω και μεταγραφές στο τέλος εκανες να πούμε ξέρω και εγώ :) :)
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

βεβαια να ξυπνησει και να γραφτει στο ιεκ ζαγορακης(διδασκουν οι λεωνιδας βελης-στεφανος σαρατσης)
μαθημα 1
κανε οτι γουσταρεις ο ΛΑΟΣ φταιει
μαθημα 2
οτι κανει η εκαστοτε διοικηση ειναι τελειο
οταν αλλαζει η διοικηση ειναι αχρηστο
το αλαθητο χανεται μετα την απομακρυνση ..
μαθημα 3
Η αγνοια ειναι δυναμη
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

για να τα λες αυτα μαλλον θα επικροτεις το γεγονος οτι
σε μια οικονομικα υγιη (βγαλε εξω τα χρεη που ολες εχουν, εννοω οτι πληρωνονται στην ωρα τους ολοι),
που εχουν γινει 6 (εξι, six, seis..) μεταγραφες παικτων εγνωσμενης αξιας και γεναρη μηνα παρακαλω,
καποιος εν ονοματι δωνης παει να χαλασει το κλιμα επειδη νιωθει οτι τελειωσαν οι δικαιολογιες..

για μενα αυτη η χρονια ειναι χρονια προσαρμογης για τη διοικηση, λαθη θα κανει απο τι στιγμη που δουλευει, λαθη θα γινονται και θα ξεχνιουνται επειδη θα τα ρεφαρει με τις μελλοντικες κινησεις της, οι κωλοτουμπες θα ειναι καθημερινο φαινομενο για εμας που παρασυρομαστε απο τους αρδ

οι ρωσοι θα μιλησουν στο τελος και εκει θα αποδοθουν τα του καισαρως τω καισαρι..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Οι 29 συμφωνουν σκανδαλο η απόλυση τουρσουνιδη.....φυσικα απολύθηκαν λεοντιαδης και δυο υπάλληλοι ακόμη για αυτούς δεν λέμε τίποτε :):)
Α και ναι για όλα φταίει ο θοδωρακης το λένε 29 διαμορφωτές κοινής γνώμης .....
Και για την απόλυση τουρσουνιδη ( σπουδαίος παίκτης συμπαθεστατος οπως αρκετοί άλλοι παλαίμαχοι αλλα ως εκει )

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
marley 4

οι "29" λεμε για δωνη
τον τουρσουνιδη τον ανεφεραν οι 24
και συνεχιζουν με λεοντιαδη...

οι 24 αποθεωναν τις προσληψεις και ζητουν τα κεφαλια τους

ιεκ ζαγορακης
μαθημα 4
χρεωσε δανεισε φυγε και ξαναελα
ο κοσμος φταιει

μαθημα 5
κατασκευασε παραγκα και πες οτι εκανες παλατι
ο κοσμοσ φταει
μαθημα 6
για να τον πηραμε κατι θα ειδαμε
ο κοσμοσ φταιει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μάλλον δεν τα ξέρεις καλα οι βόρειοι βγάλανε ανακοίνωση για τουρσουνιδη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
marley 4

ακου να δεισ αδερφε(γιατι αδερφος εισαι)
εσυ ανεφερες το ονομα τουρσουνιδη σε ασχετο θεμα κανω λαθος?
το συμπληρωσες με ενα σχολιο επισης ανυπαρκτο ποιος ζητησε να φυγει επειδη εκανε κινησεις την τελευταια μερα?
αυτη η τακτικη γιατι για τακτικη προκειτε(γνωμη μου) ειναι αποτολεσμα μιας λαθασμενης θεσης
δηλαδη οτι αν κριτικαρουμε την παε στρεφομαστε αυτοματα εναντιον της και κατεληξε σε κυνηγι μαγισων
οποιος εκφραζει αποψη οτι μια κινηση κτλ απο την παε ειναι λαθασμενη γινεται αντικειμενο υβρεων λασπολογιας
ευτυχως που ο ιβαν εχει φραγκα και κοπηκε το θελετε να διοικησετε

κακο δεν ειναι η κριτικη
κακο ειναι η φιμωση και η αλλαζονεια
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Άντε το "ΙΕΚ Ζαγοράκης" το καταλαβαίνω. Πως στο καλό ξέρετε το πρόγραμμα των μαθημάτων του ΙΕΚ (αφού όπως λέτε ΔΕΝ πηγαίνατε ποτέ στα μαθήματα), ΑΥΤΟ δεν καταλαβαίνω.

Επίσης μια ερώτηση που ΠΑΝΤΑ ήθελα να κάνω. Όχι στον marley. Γενικά μιλάω. Πότε ακριβώς ήταν μαλ@κας ο Βελής ; όταν ήρθε ή όταν έφυγε ; γιατί όταν έφυγε αυτοί που τον έλουσαν με όλες τις βρισιές της οικουμένης τον ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ και τον έλεγαν αρσενικό. Να βάλω screenshots ; γιατί ΕΧΩ.

Για τον Σαράτση τα είπα πριν καιρό. Όταν βγήκε και μίλησε έπεσε μούγκαφον. Μάλλον χάλασαν τα ...ηχεία τότε. Συμβαίνουν αυτά.
marley 4

θα σου πω εγω
για τον βελη η ενσταση μας δεν εχει να κανει με την ποιοτητα του σαν ανθρωπο αλλα για την δουλεια που τον εβαλαν να κανει αν θυμασαι καλα που θυμασαι εκεινη την εποχη ελεγαν για τεχνοκρατες και μου βαζει εναν φιλο του τραγουδιστη
καμια σχεση με εταιριες καμια σχεση με αθλητισμο εχει δηλαδη καποια ικανοτητα η το προσον του ηταν οτι ειναι επιλογη ζαγορακη?

ο σαρατσης αλλη ιστορια η θεση που του εδωσαν απετει ικανοτες σπουδες προυπηρεσια πες μου εσυ αν μια μεγαλη εταιρεια θα σκεφτοταν ποτε να προσλαβει για αυτην την θεση ενα με αναλογο βιογραφικο?

για το ιεκ κυκλοφορουν συγγραματα(πανακριβα) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν ηξερες μονο σε ποσους ειχε γινει προταση και ποσες χιλοπιτες ειχε φαει ο ζαγορακης δεν θα ασχολιωσουν τωρα με τον βελη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”