44.Matheus Coradini Vivian

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 44.Matheus Coradini Vivian

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να τσονταρουμε ολοι απο ενα 10ευρω...????
Ποσο να παει το εισητηριο???
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για Porto Alegre, Βραζιλία (από όπου κατάγεται) 1395,73€ αναχώρηση Σάββατο πρωί

για Νάντη, Γαλλία (όπου αγωνιζόταν) 1130,24€ αναχώρηση Σάββατο πρωί

:opaokara: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πηγαινοντας αντιθετα στο ρευμα και ωσπου ο σιντεφελντ μπει για τα καλα και επειση εχει συμβολαιο.....(στο προηγουμενο μ αρεσε)_ οποτε θα χει την ευκαιρια να μας κερδισει..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

όταν λες να μας κερδίσει εννοείς να χάσουμε με δικό του αυτογκόλ;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. είναι άνανδρο να χτυπάς κάποιον όταν είναι κάτω, αλλά ο άτιμος μου δίνει μεγάλη έμπνευση
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Μέχρι τη ''μοιραία'' φάση του penalty,έδειξε (σε'μένα) ότι έχει τα στοιχεία,για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του κεντρικού αμυντικού(έστω εναλλακτική).Κατέβασε στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο τη μπάλα,όποτε χρειάστηκε,σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο.Πράγμα αρκετά δύσκολο,αφού τα λάθη σε αυτό το σημείο του γηπέδου,κοστίζουν ακριβά.Φυσικά,το pressing της αντιπάλου(ομάδας),ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να διαχειριστεί.

Η λάθος εκτίμησή του στο penalty,είναι απαράδεκτη για έναν παίκτη της εμπειρίας του και δυστυχώς είναι και η δεύτερη,σε,(αναλογικά με τον αριθμό των εμφανίσεών του),σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο παίκτης (για'μένα) δεν είναι άχρηστος και έχει μια-κάποια ποιότητα,πράγμα που φάνηκε (στα μάτια μου) από τις πρώτες του συμμετοχές στην ομάδα.Ίσως,αυτά τα λάθη να είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της υπερβολικής σιγουριάς,που μου φαίνεται πως έχει για τον εαυτό του.

Θα κάνω και ένα (ακόμα) γενικό σχόλιο,άσχετο με τον σημερινό αγώνα.
Πιστεύω,ότι η διαχείριση του timing των συμμετοχών του παίκτη από πλευράς Δώνη,είναι απαράδεκτη και από τις χειρότερες που έχω αντιληφθεί πως έγιναν,από οποιονδήποτε προπονητή,σε παίκτη.

Υ.Γ. Το τράβηγμα στη φάση του penalty,μου φαίνεται πως ξεκινά εκτός περιοχής,αλλά φυσικά γίνεται εντονότερο εντός αυτής.ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς τι ορίζει ο κανονισμός,για αυτές τις περιπτώσεις;
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Δεν μπορώ να κατανοήσω το μέγεθος της **%$^(&^$...
Χάνεις τη φάση κοροϊδίστικα, βάζεις το χέρι επιδεικτικά, δεν το τραβάς πίσω ποτέ και μετά που δίνει πέναλτι κλαίγεσαι...
Ναι εντάξει δεν τον τράβηξες και μπουνιά, ξεκίνησες να τον πιάνεις και κάνα βήμα έξω απ' την περιοχή αλλά είσαι για ΚΟΚΚΙΝΗ έτσι κι αλλιώς! Και το κάνεις δεύτερη φορά... Δε νομίζω να έχει κανείς τη διάθεση να σε περιμένει...

Στο καλό...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

ABOLEYTOI έγραψε:για Porto Alegre, Βραζιλία (από όπου κατάγεται) 1395,73€ αναχώρηση Σάββατο πρωί

Εγώ του βρήκα από Αθήνα την Κυριακή 20 του μηνός με 745€... Άντε να τσοντάρουμε από λίγο όλοι, ώστε να φύγει το γρηγορότερο...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν το λες και τράβηγμα, ακούμπημα ήταν (δε λέω ότι δεν ήταν πέναλτυ και εμείς έχουμε πάρει πολλά τέτοια).
Σε τέτοιες φάσεις ο επιθετικός έχει τον έλεγχο. Ο διαιτητής δύσκολα θα δώσει φάουλ στην πρώτη επαφή εκτός περιοχής, αν ο επιθετικός συνεχίσει την προσπάθειά του. Αν ο αμυντικός κρατήσει τον επιθετικό όσο αυτός είναι εκτός περιοχής και μόλις πατήσουν μέσα σηκώσει τα χέρια ψηλά και επιδεικτικά δίνει τη δυνατότητα στον διαιτητή να του σφυρίξει φάουλ. Βέβαια σε παρόμοια φάση την κόκκινη δύσκολα τη γλιτώνεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο τροπος που υποδεχεται τη μπαλα και πως την απομακρυνει δειχνει το επιπεδο του...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε θα πω για σενα τιποτα αλλο παρα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ο Cirillo μπροστά του φαίνεται Nesta...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Karelias έγραψε:Απλά είναι ποδοσφαιρικά βλάκας, μην την ψάχνεις.
Θα γκρεμιστει κανας φουρνος αλλα δινω +1
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

Ivan_4 έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:για Porto Alegre, Βραζιλία (από όπου κατάγεται) 1395,73€ αναχώρηση Σάββατο πρωί

Εγώ του βρήκα από Αθήνα την Κυριακή 20 του μηνός με 745€... Άντε να τσοντάρουμε από λίγο όλοι, ώστε να φύγει το γρηγορότερο...
Ρε παιδιά κρίση έχουμε!!! 745 €;;;;;
Κλωτσιά .. Στον Θερμαϊκό και ας παει καλυμποντας!!!!

Ρ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sladjan Spasić έγραψε:Μέχρι τη ''μοιραία'' φάση του penalty,έδειξε (σε'μένα) ότι έχει τα στοιχεία,για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του κεντρικού αμυντικού(έστω εναλλακτική).Κατέβασε στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο τη μπάλα,όποτε χρειάστηκε,σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο.Πράγμα αρκετά δύσκολο,αφού τα λάθη σε αυτό το σημείο του γηπέδου,κοστίζουν ακριβά.Φυσικά,το pressing της αντιπάλου(ομάδας),ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να διαχειριστεί.

Η λάθος εκτίμησή του στο penalty,είναι απαράδεκτη για έναν παίκτη της εμπειρίας του και δυστυχώς είναι και η δεύτερη,σε,(αναλογικά με τον αριθμό των εμφανίσεών του),σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο παίκτης (για'μένα) δεν είναι άχρηστος και έχει μια-κάποια ποιότητα,πράγμα που φάνηκε (στα μάτια μου) από τις πρώτες του συμμετοχές στην ομάδα.Ίσως,αυτά τα λάθη να είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της υπερβολικής σιγουριάς,που μου φαίνεται πως έχει για τον εαυτό του.

Θα κάνω και ένα (ακόμα) γενικό σχόλιο,άσχετο με τον σημερινό αγώνα.
Πιστεύω,ότι η διαχείριση του timing των συμμετοχών του παίκτη από πλευράς Δώνη,είναι απαράδεκτη και από τις χειρότερες που έχω αντιληφθεί πως έγιναν,από οποιονδήποτε προπονητή,σε παίκτη.

Υ.Γ. Το τράβηγμα στη φάση του penalty,μου φαίνεται πως ξεκινά εκτός περιοχής,αλλά φυσικά γίνεται εντονότερο εντός αυτής.ΓΝΩΡΙΖΕΙ κανείς τι ορίζει ο κανονισμός,για αυτές τις περιπτώσεις;
συγνωμη και με ολο το σεβασμο αλλα μπορεις να μου πεις τι ακριβως σου αρεσε σημερα? σε ενα ματς που και πριν την γκαφα καταφερε να του βγει ο αντιπαλος επιθετικος δυο φορες στην πλατη και απεσωβησε την κατασταση ο τερματας. αλλα η πιο χαρακτηριστικη μακακια που εκανε ηταν στο α΄ημιχρονο σε μια φαση που κατεβασε την μπαλα ο επιθετικος εξω απο την περιοχη και ο δικος μας τον μαρκαρε απο τρια μετρα αποσταση και εκανε βηματα πισω λες και επαιζε πρωτη φορα ποδοσφαιρο, ο μονος λογος που δεν πληρωσαμε την μακακια του ηταν η ποιοτητα του αντιπαλου ποδοσφαιριστη. οταν δηλαδη αντιμετωπος με ομαδα αυτου του επιπεδου κανει τετοια λαθη φαντασου σε υψηλοτερο επιπεδο τι εχει να γινει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν ξέρω ο Δώνης που το είδε το καλό ή μερικοί από εσάς.
Σε μπαλιά 30 μέτρων και χάνει τον παίκτη :!: και αναγκάζεται να απλώσει τα χέρια πριν καν πατήσει την περιοχή ο επιθετικός..
Και μόνο που ο Γλύκος, με το σφύριγμα έμεινε κάγκελο, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο..
Στην Βέροια έκανε σκριν στον επιθετικό αντι να πάει στην μπάλα, χθες τον έχασε από γιόμα και του έκανε πέναλτι...

Καληνύχτα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”