1.Jacobo Sanz Ovejero
Re: 1.Jacobo Sanz Ovejero
Διακοπη συμβολαιου χθες. Η μεγαλο προστιμο και στην επομενη τετοια συμπεριφορα δρομο. Εισαι καλος τερματας, σε παμε με την αγωνιστικη σου τρελα... αλλα αλλον Γκαρσια (του πρωτου εξαμηνου) δε γουσταρουμε που θα ειναι εις βαρος του ΠΑΟΚ.
Oυτε καν.
Εισαι ο μονος που τιμησες τη φανελλα του δικεφαλου σημερα μαζι με Κατσε.
Οι αλλοι τον εξυναν και μην ακουω τιποτα για χακομπο.
Ο αλλος δεν μπορουσε να ντριμπλαρει αμυντικο που κοιτοταν χαμω.
Η αμυνα οτι να ναι. Εδωσαν και μουφα πεναλντι . Απηβδεισε ο ανθρωπος.
Ο Χακομπο ηταν ο ΜΟΝΟΣ που ηρθε να μας χειροκροτησει με κερκυρα μετα απο 1000 χιλιομετρα διαδρομη , που οι αλλοι παλι εξυναν το παπαρι, και μας εγραψαν και στα ρχίδι@ τους.
Ηρθε και ερειξε και τη μπλουζα του το παλικαρι.
Οσοι δεν ξερουν τι φανελλα φορανε να τη βγαλουν.
Ειδικα οι βεντετες και οι "μεγαλοι" να ξανακοιταχτουν. Μπραβο χακομπο κριμα που θα λειπεις με γαυρο.
Ετσι και αλλιως, αλλος ειναι το πρωτο τερμα μη κλαιγεστε να παιξει η βασικη εντεκαδα.
Αλλα το διχτακι στη 4 αγερωχο . Ζητω η κ20
Εισαι ο μονος που τιμησες τη φανελλα του δικεφαλου σημερα μαζι με Κατσε.
Οι αλλοι τον εξυναν και μην ακουω τιποτα για χακομπο.
Ο αλλος δεν μπορουσε να ντριμπλαρει αμυντικο που κοιτοταν χαμω.
Η αμυνα οτι να ναι. Εδωσαν και μουφα πεναλντι . Απηβδεισε ο ανθρωπος.
Ο Χακομπο ηταν ο ΜΟΝΟΣ που ηρθε να μας χειροκροτησει με κερκυρα μετα απο 1000 χιλιομετρα διαδρομη , που οι αλλοι παλι εξυναν το παπαρι, και μας εγραψαν και στα ρχίδι@ τους.
Ηρθε και ερειξε και τη μπλουζα του το παλικαρι.
Οσοι δεν ξερουν τι φανελλα φορανε να τη βγαλουν.
Ειδικα οι βεντετες και οι "μεγαλοι" να ξανακοιταχτουν. Μπραβο χακομπο κριμα που θα λειπεις με γαυρο.
Ετσι και αλλιως, αλλος ειναι το πρωτο τερμα μη κλαιγεστε να παιξει η βασικη εντεκαδα.
Αλλα το διχτακι στη 4 αγερωχο . Ζητω η κ20
...........................eleos έγραψε:Αν και για να πω την αμαρτία μου, τόχω σιγουράκι ότι θα φάει κόκκινη ως το τέλος της χρονιάς...

10,000 ευρώ προστιμο και θεραπεία στο κέντρο στη Σταυρούπολη. ΆΪντε γιατί.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Απ: 1.Jacobo Sanz Ovejero
karlat85 έγραψε:Κάτι τρία γκολ να έβαζε δεν δικαιολογείτε η συμπεριφορά του
Δικαιολογείται, αφού ήταν θυμωμένος με την άμυνα και τον διαιτητή!

Το να βγαζει τα γκολ ειναι η δουλεια του. Την κανει καλα και μπραβο του. Αλλα οσο κανει μ@λακιες σαν ψυχασθενης, ειναι εις βαρος της ομαδας οποτε αν δε βαλει μυαλο, xxxxxx
Για τα σίδερα,αλλά τερματοφυλακάρα για χρόνια.
Πρόστιμο και καπάκι ανανέωση.
Πρόστιμο και καπάκι ανανέωση.
Ας τρελαίνεται και ένας στην ήττα. Πίστεψε ότι θα το πάρει μόνος του το ματς και ξέφυγε. Το ματς τελείωσε έτσι και αλλιώς στο 2-0 το κακό είναι ότι τον χάνουμε για το επόμενο.
Εμενα με προβληματιζει αυτο
"Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω."
"Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω."
Πολύ καλός τερματοφύλακας!
Θα τον δικαιολογούσα για την κόκκινη αν δεν είχε στο ενεργητικό του την αγκωνιά εκτός φάσης στο ματς με την κούλα, κλασσική κόκκινη που την γλύτωσε τότε.
Θα τον δικαιολογούσα για την κόκκινη αν δεν είχε στο ενεργητικό του την αγκωνιά εκτός φάσης στο ματς με την κούλα, κλασσική κόκκινη που την γλύτωσε τότε.
Έχει διαφορά το να τρελένεσαι απ το να κάνεις καραγκιοζιλίκια.kalamata4 έγραψε:Ας τρελαίνεται και ένας στην ήττα. Πίστεψε ότι θα το πάρει μόνος του το ματς και ξέφυγε. Το ματς τελείωσε έτσι και αλλιώς στο 2-0 το κακό είναι ότι τον χάνουμε για το επόμενο.
Λάθος,αντιεπαγγελματική συμπεριφορά,αλλά κορυφαίος τερματοφύλακας.Δεν θυμάμαι καλύτερο τα τελευταία 15 χρόνια.
+1000
Τερματοφυλακάρα.
Όταν τα έκανε αυτά ο Γκαρσία και ο Κονσεισάο, δεν είδα να τρελαίνονται τόσοι!
Ρίχτε του μια προστιματάρα βέβαια, αλλά όλα τα άλλα είναι τρίχες. Εγώ έβλεπα Λαζάρ και Ρομπέρ και Έττο να χάνουν κόντρες ή να κάνουν λάθη και να μένουν πίσω με το κεφάλι κάτω, αντί να σκυλιάζουν, τουλάχιστον ο τρελάρας ο Ισπανός λυσσούσε σε κάθε φάση.
Τον πάω με χίλια και ξέρω οτι τέτοια έχει η τρέλα. Μας κρέμασες με γαύρο, αλλά χίλιες φορές να ξέρω οτι ρισκάρω τα σημερινά με εσένα και να έχω όμως τις αποκρούσεις σου, παρά να έχω πάλι κανά γατί (και) στο τέρμα.
Τερματοφυλακάρα.
Όταν τα έκανε αυτά ο Γκαρσία και ο Κονσεισάο, δεν είδα να τρελαίνονται τόσοι!
Ρίχτε του μια προστιματάρα βέβαια, αλλά όλα τα άλλα είναι τρίχες. Εγώ έβλεπα Λαζάρ και Ρομπέρ και Έττο να χάνουν κόντρες ή να κάνουν λάθη και να μένουν πίσω με το κεφάλι κάτω, αντί να σκυλιάζουν, τουλάχιστον ο τρελάρας ο Ισπανός λυσσούσε σε κάθε φάση.
Τον πάω με χίλια και ξέρω οτι τέτοια έχει η τρέλα. Μας κρέμασες με γαύρο, αλλά χίλιες φορές να ξέρω οτι ρισκάρω τα σημερινά με εσένα και να έχω όμως τις αποκρούσεις σου, παρά να έχω πάλι κανά γατί (και) στο τέρμα.