Αλέξης Αποστολόπουλος
- cristiano4
Re: 2. Αλέξης Αποστολόπουλος
απο οσο θυμαμαι και απο το καλοκαιρι ειναι πιο ετοιμος παιχτης απο τον σταφ αυτη την στιγμη...ειναι και μεγαλυτερος 2 3 χρονια,ο Σταφ απο την άλλη εχει στοιχεια που αν δουλευτει σωστα απο Μπολονι θα μιλάμε για ένα μπακ που θα μπορει να παιξει σε μεγαλα πρωταθληματα,ο χρονος θα δειξει για όλους,στα υπολοιπα ματσακια να δουμε και τους άλλους πιτσιρικαδες κανα 15λεπτο αν βοηθαει το σκορ βεβαια,για τον Παναγιωτουδη ειμαι περιεργος
-
Επιτελους.....ηρθε η μερα που περιμενες ρε παικταρα,αρρωστο Παοκτσακι μου....Εμπρος.....
ΑΙΝΤΕΕΕ....ρε Αετοπουλο,ανοιξε τα φτερα σου
ΑΙΝΤΕΕΕ....ρε Αετοπουλο,ανοιξε τα φτερα σου

-
Μπραβο ρε Αλεξη...συνεχισε ετσι παληκαρι μου...για πρωτο ματς ησουν καλος,δουλεια,δουλεια,δουλεια,και ολα θα ερθουν οπως τα θελεις.
Το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι εδω.
Το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι εδω.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚτσάκι...
Εγώ δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με τον Σνάου. Ίσα ίσα που έχεις και καλύτερη σέντρα!!!
Δουλειά δουλειά δουλειά!!
Και το μέλλον είναι δικό σου!
Εγώ δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με τον Σνάου. Ίσα ίσα που έχεις και καλύτερη σέντρα!!!
Δουλειά δουλειά δουλειά!!
Και το μέλλον είναι δικό σου!
του ξεφυγαν λαζαρος κουινσι σπυροπουλος σε τρεις φασεις....αλλα ηταν καλος για πρωτο παιχνιδι και σε ορισμενες φασεις θρασυς,,,,συνεχισε ετσι..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ρε παιδιά μην τον συγκρίνετε ακόμα με τον ετο
ο ετο έπαιξε χρόνια στην πρωταθλήτρια κροατίας
ο ετό είναι ο καλύτερός μας παίκτης σε φυσική κατάσταση
όσο για τον αποστολόπουλο, επιτέλους τον είδαμε αρκετά λεπτά συνεχόμενα
φαίνεται καλό μπροστά με καλή τεχνική
σαν αρνητικό φαίνεται η άμυνά του, αλλά αυτή δουλεύεται
δεν είναι τυχαίο το ότι η αμυντική λειτουργία μαθαίνεται όσο παιρνούν τα χρόνια, με την εμπειρία
καλύτερος από σταφυλίδη επιθετικά, χειρότερος (?) αμυντικά.
αυτά είδα εγώ
ο ετο έπαιξε χρόνια στην πρωταθλήτρια κροατίας
ο ετό είναι ο καλύτερός μας παίκτης σε φυσική κατάσταση
όσο για τον αποστολόπουλο, επιτέλους τον είδαμε αρκετά λεπτά συνεχόμενα
φαίνεται καλό μπροστά με καλή τεχνική
σαν αρνητικό φαίνεται η άμυνά του, αλλά αυτή δουλεύεται
δεν είναι τυχαίο το ότι η αμυντική λειτουργία μαθαίνεται όσο παιρνούν τα χρόνια, με την εμπειρία
καλύτερος από σταφυλίδη επιθετικά, χειρότερος (?) αμυντικά.
αυτά είδα εγώ
το ευχάριστο είναι ότι την αμυντική του αδυναμία την αναπληρώνει προσπαθώντας να βγει πρώτος στην μπάλα ακολουθώντας τον Κουίνσι μέχρι και τη σέντρα.
- navigator11
καλά δείγματα νομίζω είδαμε χθές.εντάξει,αμυντικά ήταν λογικό να υστερήσει ελλείψει εμπειρίας.το αυτό όσο έχει παίξει ισχύει πάνω-κάτω και για σταφυλλίδη.επιθετικά πάντως μου άρεσε.ιδίως το θέμα στοχευμένη σέντρα πιστεύω το'χει.και μου φάνηκε αρκετά συγκεντρωμένος κ ψύχραιμος.
υγ ομολογώ ότι πλέον το να βλέπω το μίρο απ'τα δεξιά με χαλάει άσχημα.τον τιμώ για όσα μας πρόσφερε τόσα χρόνια αλλά πια δεν,δεν,δεν.
υγ ομολογώ ότι πλέον το να βλέπω το μίρο απ'τα δεξιά με χαλάει άσχημα.τον τιμώ για όσα μας πρόσφερε τόσα χρόνια αλλά πια δεν,δεν,δεν.
ναβι είναι η επιθετική νοοτροπία του μπολονικού ΠΑΟΚ που κάνει τον Σνάου να φαίνεται ανεπαρκής. Ο ακραίος αμυντικός είναι επιθετικό εργαλείο και η ξεραφίσια σέντρα του Αποστο θα βοηθήσει. Από την άλλη όταν στην άμυνα δέχεται τη βοήθεια του χαφ στο μαρκάρισμα και πάλι ο Κουίνσι τον περνάει και βάζει τη σέντρα 

Βασικος χθες! Το παιδι υπερεχει τεχνικα απο ολα τα δεξια μπακ μας ηδη. Αμυντικα ειναι θεμα χρονου να βελτιωθει αλλα το βασικο ειναι οτι επιτελους εχουμε μπακ με τεχνικη! Αριστο κατεβασμα, σεντρες πολυ καλες και συνεχομενο τρεξιμο
Αμυντικά σε σχέση με τον Σνάου (ακόμα και τώρα στα γεράματα), υστερεί για χιλιόμετρα.Dimg4 έγραψε:Βασικος χθες! Το παιδι υπερεχει τεχνικα απο ολα τα δεξια μπακ μας ηδη. Αμυντικα ειναι θεμα χρονου να βελτιωθει αλλα το βασικο ειναι οτι επιτελους εχουμε μπακ με τεχνικη! Αριστο κατεβασμα, σεντρες πολυ καλες και συνεχομενο τρεξιμο
2 φορές έμεινε 1 με 1 και έφαγε σακούλα και τις 2.
Τη 1 έσωσε η Τσιρίλα και την άλλη η Χαλκομανία.
Επιθετικά είναι πολύ καλός αλλά θέλει δουλειά.
Μακάρι να συνεχίσει να ανεβαίνει και να πάρει κιάλλα παιχνίδια
δεν είναι αργός, απλά ο Κουίνσι είναι από τους πιο γρήγορους του πρωταθλήματος και πάντα ο επιτιθέμενος έχει το πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας.
Είναι θέμα εμπειρίας: πως θα στηθείς, πως θα διαβάσεις την πρόθεση, πόση απόσταση θα κρατήσεις, ακόμα και πως θα ξέρεις το παιχνίδι του άλλου και συγκεκριμένα (να τον έχεις ξαναπαίξει) και γενικά (να έχεις παίξει το στυλ του).
Πολύ θετικός. Για όσους στέκονται στις 2-3 σακούλες: και ο Μίρο και ο Λίνο τρώνε ακόμα και στα χρόνια τους σακούλες. Επίσης, αντί για τις σακούλες, στέκομαι σε 2-3 πολύ καλά τάκλιν που έκανε, στο οτι δεν κώλωσε και οτι έχει σέντρα.
Πολύ τον ευχαριστήθηκα, συνέχισε τη δουλεια και υπομονή και να μάθεις αμυντικά κόλπα από Σνάου κ να ακούς το Λάζλο.
ΥΓ. Καθαρόαιμο δ.μπακ είναι ή παίζει και δ. χαφ άμα λάχει;
Είναι θέμα εμπειρίας: πως θα στηθείς, πως θα διαβάσεις την πρόθεση, πόση απόσταση θα κρατήσεις, ακόμα και πως θα ξέρεις το παιχνίδι του άλλου και συγκεκριμένα (να τον έχεις ξαναπαίξει) και γενικά (να έχεις παίξει το στυλ του).
Πολύ θετικός. Για όσους στέκονται στις 2-3 σακούλες: και ο Μίρο και ο Λίνο τρώνε ακόμα και στα χρόνια τους σακούλες. Επίσης, αντί για τις σακούλες, στέκομαι σε 2-3 πολύ καλά τάκλιν που έκανε, στο οτι δεν κώλωσε και οτι έχει σέντρα.
Πολύ τον ευχαριστήθηκα, συνέχισε τη δουλεια και υπομονή και να μάθεις αμυντικά κόλπα από Σνάου κ να ακούς το Λάζλο.
ΥΓ. Καθαρόαιμο δ.μπακ είναι ή παίζει και δ. χαφ άμα λάχει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Δευ 05 Μαρ 2012, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.