Euro 2012
Re: Euro 2012
Χεσμένοι οι Πολωνοί..
Αντί να πιέζουν αυτοί που παίζουν και στην έδρα τους, κάνουν άμυνα...
ΥΓ, Ρε αργοναύτη τους ξεπάστρεψεις όλους από την πρώτη μέρα εσύ..

Αντί να πιέζουν αυτοί που παίζουν και στην έδρα τους, κάνουν άμυνα...
ΥΓ, Ρε αργοναύτη τους ξεπάστρεψεις όλους από την πρώτη μέρα εσύ..

αργοναύτη ο σαμαράς ήταν ο μόνος που έσωσε την παρτίδα στο πρώτο ημίχρονο. Οι αναλύσεις όταν τελειώσει το ματς. 

Πραγματικά ρε συ πές μου ότι έχω άδικο.
Καραγκούνη....Σαμαρά......Χαλκιά .....Κατσουράνη.......γιατι τους πήρε?Για ντεκόρ?
Καραγκούνη....Σαμαρά......Χαλκιά .....Κατσουράνη.......γιατι τους πήρε?Για ντεκόρ?
Χωρίς αστεία πες μου εναλλακτηκτές στο μυαλό του σάντος για τερματά και για κράτημα μπάλας. Του σάντος έτσι?
Για τον κατσουράνι δεν έχω σχόλειο, για την γκούνα βαλτός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Παρ 08 Ιουν 2012, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως βλέπω να παίζει ο Σάλπι δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν το ματς αν είχαν ξεκινήσει αυτός και ο Φορτούνης!
ο σαμαρας αν επαιζε στον ΠΑΟΚ θα ηταν αλλαγη πισω απο τον παπαζογλου
αντε ρε ιβαν ελα και φερε το παπαδοπουλακι απο τα ξενα!!!
αντε ρε ιβαν ελα και φερε το παπαδοπουλακι απο τα ξενα!!!
Ale3 έγραψε:Χωρίς αστεία πες μου εναλλακτηκτές στο μυαλό του σάντος για τερματά και για κράτημα μπάλας. Του σάντος έτσι?
Σκέφτομαι........

[youtube]LQIssPreqYw[/youtube]
Πανηγύρισαν τον άσσο τα πανηγύρια, αλλά δεν περίμεναν να τελειώσει την πρόβλεψη οι μαράκες
Πανηγύρισαν τον άσσο τα πανηγύρια, αλλά δεν περίμεναν να τελειώσει την πρόβλεψη οι μαράκες
μπραβο σε σαλπι φορτου νη που γυρισαν το ματς......μπραβο στο σαντος που τολμησε με φορτουνη,,ειχσν χεστει οι πολωνοι αλλα 5 λεπτα και θα το παιρναμε