88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
- cristiano4
Re: 88.Frédéric Koutou Nimani N'Galou
πρεπει να τα δει ο Μπολονι τα βιντεακια να καταλαβει τον λογο που δεν ειχε εξελιξη η καριερα του 

Νιμανί, αδερφέ, πρέπει λίγο να ελλατώσεις τους μπάφους.Νταξ, όχι να τους κόψεις τελείως ρε παιδί μου, δεν είναι θέμα τώρα ένα τσιγαριλίκι εδώ κι εκεί, απλά κάνε λίγο κράτει. 

Η σωματοδομή του θα τον έκανε φοβερό στραικερ για τα Ελληνικά δεδομένα με τις προϋποθέσεις
1) Αξιοπρεπή φυσική κατάσταση αφού δεν είναι μόνο τα σπριντ που κουράζουν ένα παίκτη αλλά και οι συνεχείς κοκορομαχίες με τα αντίπαλα σεντερ μπακ , σπρωξιές , κεφαλιές , τζατζαρίσματα. Για όλα αυτά , θέλει καλή φυσική κατάσταση
2) Αγωνιστικός ρυθμός.
Δε λέω κάτι για τεχνική, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι άμπαλος.
Δε λέω κάτι για ταχύτητα γιατί τέτοιο κορμί δε γίνεται να είναι εκρηκτικό και γρήγορο.
Στα αριστερά η παρουσία του είναι ανέκδοτο αλλά αυτό δε χρειάζεται εμάς ο Μπόλονι να το δει. Απλά δεν έχει αλλού να τον βάλει.
Τουλάχιστον φαίνεται να έχει διάθεση. Μακάρι να τον αναστήσει ο Λαζλος
1) Αξιοπρεπή φυσική κατάσταση αφού δεν είναι μόνο τα σπριντ που κουράζουν ένα παίκτη αλλά και οι συνεχείς κοκορομαχίες με τα αντίπαλα σεντερ μπακ , σπρωξιές , κεφαλιές , τζατζαρίσματα. Για όλα αυτά , θέλει καλή φυσική κατάσταση
2) Αγωνιστικός ρυθμός.
Δε λέω κάτι για τεχνική, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι άμπαλος.
Δε λέω κάτι για ταχύτητα γιατί τέτοιο κορμί δε γίνεται να είναι εκρηκτικό και γρήγορο.
Στα αριστερά η παρουσία του είναι ανέκδοτο αλλά αυτό δε χρειάζεται εμάς ο Μπόλονι να το δει. Απλά δεν έχει αλλού να τον βάλει.
Τουλάχιστον φαίνεται να έχει διάθεση. Μακάρι να τον αναστήσει ο Λαζλος
Oso einai deksi extrem o salpigidis .. allo toso aristero extrem einai o nimanis. Gia na pezei sto "koutaki" einai o anthrwpos. KAnei mpam apo makria. As ton proetoimasei o lazlos gia tou xronou dioti o athanasiadis mallon paei gia poulima to kalokairi .
- Μπαρκαρούτσος
Rapάρει ΚΑΙ με γκομενάκι πλάι του ο Nimani!! Δώσε πόνο παιχταρά μουυυυ!!!
[youtube]yQTZqXz8Cd4[/youtube]
(άμα δεν δείχνει το video, γιατί σε εμένα κολλάει, πείτε με να postάρω απλά το link)

[youtube]yQTZqXz8Cd4[/youtube]
(άμα δεν δείχνει το video, γιατί σε εμένα κολλάει, πείτε με να postάρω απλά το link)
Όχι και καμια εξέλιξη. Μην τον αδικείς! ! Αν δεις τα πρώτα του Video προ τριετίας θα καταλάβεις! Τότε βεβαια τραγουδούσε άριες.cristiano4 έγραψε:πρεπει να τα δει ο Μπολονι τα βιντεακια να καταλαβει τον λογο που δεν ειχε εξελιξη η καριερα του

- thodoris31
- thodoris31
-
μια και μιλας για μπαφους ρε συ Καρελια....τωρα που τον βλεπω με το γυαλι,μου φερνει ενα μαυρο που ερχεται στο καφενειο, και καθε φορα ειναι πιτα απο τον μπαφο και πουλαει dvd ρολογια και γυαλια.Karelias έγραψε:Νιμανί, αδερφέ, πρέπει λίγο να ελλατώσεις τους μπάφους.Νταξ, όχι να τους κόψεις τελείως ρε παιδί μου, δεν είναι θέμα τώρα ένα τσιγαριλίκι εδώ κι εκεί, απλά κάνε λίγο κράτει.
........ρε συ ιδιος ειναι ο π@υστης.....τον φωναζουμε Σαββα,και οταν τον ρωταμε απο που εισαι ρε Σαββα μας λεει ...ας τον Κιλκις μον την πιστης...

- Vonapartis
- Μπαρκαρούτσος
Ο τύπος που περιγράφεις, φίλε, δεν παίζει να υπάρχει..!!!!!!!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:μια και μιλας για μπαφους ρε συ Καρελια....τωρα που τον βλεπω με το γυαλι,μου φερνει ενα μαυρο που ερχεται στο καφενειο, και καθε φορα ειναι πιτα απο τον μπαφο και πουλαει dvd ρολογια και γυαλια.Karelias έγραψε:Νιμανί, αδερφέ, πρέπει λίγο να ελλατώσεις τους μπάφους.Νταξ, όχι να τους κόψεις τελείως ρε παιδί μου, δεν είναι θέμα τώρα ένα τσιγαριλίκι εδώ κι εκεί, απλά κάνε λίγο κράτει.
........ρε συ ιδιος ειναι ο π@υστης.....τον φωναζουμε Σαββα,και οταν τον ρωταμε απο που εισαι ρε Σαββα μας λεει ...ας τον Κιλκις μον την πιστης...![]()
![]()

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥΕΤΟ...RoMaN έγραψε:Μεγάλος ράπερ, θ'αφήσει εποχή! Να τον εκμεταλλευτούμε, να κάνει καμιά συναυλία στη Τούμπα να έχουμε κι έσοδα!!Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:[youtube]GfbQsBQXaP8&feature=related[/youtube]
Aστέρι...του rap.![]()
[youtube]NOxHooG4Bl4[/youtube]
- ΑποστόληςΑ