ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
3%
Σταφυλίδης
59
52%
Έττο
1
1%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
1
1%
Γκαρσία
9
8%
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπαλάφας
1
1%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
31
27%
Λίνο
5
4%
Αθανασιάδης
4
4%
Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 114

mpafos4

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 MVP-Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ηρεμαααα................Ο Ατρομητος εχει σειρα......ενα-ενα.............
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Επομενο παιχνιδι με τον πιο δυσκολο αντιπαλο αγωνιστικα Ατρομητο...αν χαλαρώσουμε τωρα την πατησαμε :pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χαλαρωστε και αφηστε τα παμε ΟΑΚΑ γιατι με τοση κουραση που εχει το κεντρο ολα ειναι πιθανα...
Ενα ενα τα ματς γιατι δε θα προλαβαινουμε...Θελουν ξεκουραση οι κεντροοι, πασει θυσια ο παμπλο...

Παμε και οι τελευταιοι για να παμε στο ματς του σαββατου..
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

Δημοσίευση από Iznogoud »

18 περίπου ώρες μετά, και με την καρδιά να χτυπάει σαν τα ντραμς του Bill Ward πια, κι όχι σαν αυτά
του Dave Lombardo, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
* Για νοκ άουτ παιχνίδι καλύτερη προσέγγιση δεν μπορούσε να γίνει από τον μεγάλο οδοντίατρο
(ασχέτως που σε μας κάνει την καλύτερη πρακτική άσκηση για τρελλογιατρό)
Κοινώς κρατάμε το μηδέν πίσω πάση θυσία, δίνουμε και λίγο χώρο στα γατάκια της ξαδέρφης
ώστε να ανέβουν πιο ψηλά, και να τους χτυπήσουμε στην κόντρα, και βασιζόμαστε στο ταλέντο
των εναπομείναντων - που είναι πάντως περισσότερο ακόμα κι έτσι από τους Σιαλμάδες και τους
Κοντοέδες- μετά το Θοδωράμπο: Πρώτη αφαίμαξη. Το γκολ βρε έτσι, βρε γιουβέτσι,
βρε αλλιώς θα έρχονταν. "Ευχαριστώ" πρέπει να λένε στο κοράκι που τους έβγαλε από την υποχρέωση
να το βάλουν μόνοι τους, αλλά και έδωσε πάτημα στους "Πειρατές του ονείρου", "Ορίτζιναλ του Νείλου"
και "Εραστές της τερηδόνας" να πιστεύουν πως μπορεί και να φταίει κάτι άλλο από το πόσο λίγοι είναι.
Frankly dear, αν είχαν έδρα την Βέροια και όχι την Αθήνα, σήμερα θα μάχονταν με το έτερο κιτρινόμαυρο
θηρίο για την αποφυγή του υποβιβασμού.
* Το Τοτέμ μας, ο μεγάλος Μανιτού, ο Ουρουγουανός από την Νεάπολη, έδειξε σημάδια κούρασης,
αλλά μιλάμε για τόσο μεγάλη πάστα (τούρτα σχεδόν) παίκτη που ξέρει να παίρνει ανάσες μέσα στο ίδιο
το ματς. Όπως και να'χει χρειάζεται ξεκούραση σε 1-2 ματς (απαρχή αυτού με τον Νιόνιο το Σάββατο)
για να μην ζήσουμε την στιγμή που ο Έτο θα βγάλει ένα ούζι από το σορτσάκι του, για να του το δώσει..
Και να αρχίσει μετά αυτός τα Say hello to my little friend
To πείραμα "Αρίας" απέτυχε παταγωδώς, επειγόντως παίκτη με χαρακτηριστικά που θα συμπληρώνουν
αυτά του Πάμπλο. Έστω και one use, ίσα ίσα να βγει η χρονιά.
*Η κερκίδα έδωσε απαντήσεις χθες, και εκτός από ένα δυο μικροπράγματα (κι όποιος είδε το βράδυ
την classico τσόντα, είδε πως ναι! γίνονται κι αλλού) δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να
μιλάμε σήμερα για διασπαστικές τάσεις. Στήριξη στην ομάδα, με φωνή 100%.
* Χρειάζεται επίσης κι ένας παίκτης δίπλα στον (πέραν πάσης αμφιβολίας) φετεινό MVP, Στέλιο Μαλεζά,
γιατί δυστυχώς ο Σώτος είναι πουλέν για τα Facebook και την καζούρα στους αρειανούς, αλλά στο γήπεδο
ο μ@λ@κας μπαίνει με τα βατραχοπεδιλα, ενώ όσο για τον Τσιρίλο, πολύ θα'θελα να'ξερα ποιός ήταν
ο φωστήρας που τον είχε πάρει στην Ίντερ (μάλλον ο ίδιος που είχε πάρει τον Φιλομένο)
Αν η κόλαση διαφέρει για κάθε άνθρωπο, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, στην κόλαση του Τσιρίλο
θα έχει φαρυγγίτιδα και δεν θα μπορεί να μιλήσει.
Επίσης τα γήπεδα θα είναι 2x3 και δεν θα μπορεί να κάνει γιόμα.
Αυτά. Σόρι για το σεντόνι (το έχω πει τόσες φορές που θα έπρεπε να το βάλω υπογραφή να ξεμπερδεύω)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Το τόπικ μέχρι απόψε θα κλείσει γιατί υπάρχει και παιχνίδι μεθαύριο.Πανηγύρια όταν θα πάρουμε το κύπελλο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Τώρα πείτε μου... ΑΡΔ ή όχι?Δείτε το παρακάτω...

http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 81597.html

:redcard: σε όποιον ΑΡΔ το έγραψε.Άκουσε εκεί βόλεϊ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ένα έχω να πω...ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ...ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ Μ@Μ@ΕΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Την Κυριακή παίζαμε με Εργοτέλη, την Τετάρτη ντέρμπι-στόχο με την ΑΕΚ και έπεται κι άλλο παιχνίδι σε δύο μέρες. Τρία ματς σε 6 μέρες! Χωρίς Βιεϊρίνια - Κοντρέρας - Αρίας (για τους γνωστούς λόγους), χωρίς εναλλακτικές τύπου Λεονάρτνο - Σπαντάσιο (που σου έδιναν ένα κάποιο βάθος στον πάγκο), χωρίς Γεωργιάδη, με ανέτοιμους ουσιαστικά τους Ίβιτς-Παπάζογλου.

Αν μου περιέγραφε κάποιος το παραπάνω σκηνικό πριν αρκετό καιρό θα του έλεγα ότι αν παρολα αυτά η ομάδα κατάφερνε να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα και να αποκλείσει και την ΑΕΚ στο κύπελλο, τότε θα ήμουν όχι ευχαριστημένος αλλά και κάτι παραπάνω.

Με αυτό το θλιβερό τοπίο λοιπόν η ομάδα κερδάει την ΑΕΚ με ένα χαλαρό 2-0 παίζοντας μέτρια αλλά παθιασμένα και έξυπνα. Η εικόνα του ματς ήταν τέτοια που δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Είχαμε μέτρια απόδοση αλλά ποιός περίμενε κάτι διαφορετικό με τα δεδομένα που περιγράφω στην 1η παράγραφο; Ποιός περίμενε από τον Λίνο, τον Γκαρσία, τον Φωτάκη, τον Λάζαρ, τον Έτο να τρέχουν σαν τρελοί με 3 παιχνίδια σε 6 μέρες; Και να μπορούσαν δεν θα το έκαναν γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα αν θες να είσαι όρθιος μέχρι το Μάιο...

Άθλο θεωρώ αυτά που κάνει η ομάδα απ'το Γενάρη και μετά. Σκεφτείτε πώς θα απαντούσατε αν κάποιος σας έλεγε το Σεπτέμβρη ότι στα μισά της σεζόν θα σου φύγουν 3 βασικοί (με τον έναν να είναι ο σουπερ σταρ σου και τον αλλο ο ηγετης της άμυνάς σου) και 2 αναπληρωματικοί και δεν θα πάρει άλλους στη θέση τους... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον Μπόλονι από πλευράς μου. Δικός του ο άθλος πρωτίστως. Μετά ένα ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες που χτες βγάλανε πάθος, όπως και στο β ημιχρονο με τον Εργοτέλη.

Είμαι υπερευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Απορώ με όσους γκρινιάζουν ότι δεν παίζουμε καλά. Λες και έχουμε κερδίσει πολλές φορές την ΑΕΚ με 2-0 όλα αυτά τα χρόνια (και με πολύ καλύτερο ρόστερ)... Λες και φτάσαμε πολλές φορές στον τελικό κυπέλλου... Λες και η μπάλα που παίζαμε ήταν διαστημική... Λες και όταν ερχόταν μια σαφώς κατώτερη ΑΕΚ στην Τούμπα (όπως και χτες) την κερδίζαμε πάντα... Λες και έχουν συμβεί όλα αυτά και έχουμε απαίτηση τώρα από ένα ρόστερ ανάγκης να πετάει... (το γιατί φτάσαμε να έχουμε τέτοιο ρόστερ, το συζητάμε, τα 'χουμε πει και θα τα ξαναπούμε, αλλά αυτό έχουμε και στις νίκες πρέπει να χαιρόμαστε και λίγο... έλεος!)

Επαγγελματική νίκη λοιπόν. Όλη η εξυπνάδα του Μπόλονι βγήκε στο γήπεδο και ευτυχώς είχαν και οι παίχτες πάθος. Ματσάκι που το καθάρισε η αλεπού της Ρουμανίας με καλή άμυνα, οικονομία δυνάμεων και εκμετάλλευση των στημένων. Ενώ πέρυσι οι βετεράνοι Δέλλας και Ντιοπ έπαιζαν βόλλεϋ στην άμυνά μας με τα δικά τους στημένα...

Το πέναλτυ από την τιβι δεν μου φάνηκε να είναι. Δεν θέλω τέτοιες βούτες ειδικά όταν ο παίχτης μπορεί να μείνει όρθιος και να συνεχίσει. Με εκνευρίζει αυτό. Απ'την άλλη δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο τον έσπρωξε από πίσω με τρόπο που μόνο ο βοηθός μπορούσε να δει (λόγω θέσης). Αν το έδιναν ενάντιά μας θα φωνάζαμε για μήνες, όντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δεν ήταν. Ειλικρινά θεωρώ πως είναι αυτό που λέμε "το κέρδισε" και "δινόταν". Σίγουρα δεν είναι το πέναλτυ-εφεύρεση ή το πέναλτυ-μαρς. Του σκάει την ντριμπλάρα, τον κάνει ρόμπα και μετά ο άλλος απλώνει το χέρι. Ε ψάξε βρες. Οι μισοί διαιτητές θα το έδιναν...

Τόση γκρίνια και τόση αρνητική ενέργεια δεν την καταλαβαίνω. Πραγματικά σας μιλάω. Δεν ζω στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω από πού πηγάζει ακριβώς. Τι εμποδίζει μεγάλη μερίδα συνοπαδών μας να χαίρονται με όλη τους την καρδιά τις νίκες μας; (Και μετά ας λύσουμε τις εσωτερικές μας διαφωνίες, κανένα πρόβλημα...). Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει. Τι είναι τα καθαρόαιμα; Τι είναι τα φυτά; Τι τρέχει με τους συνδέσμους; Τι είναι αυτό το τόσο εγκληματικό που κάνει η διοίκηση (έχει κάνει λάθη, αλλά όχι κι έτσι) που φτάσαμε να έχουμε τέτοια μεγάλη διχόνοια; Τι είναι αυτό που έκανε και δεν έκαναν οι ανταγωνιστές μας που μάλιστα είχαν/έχουν και επενδυτές; (ρίξτε μια ματιά στα ρόστερ βάζελου και κουλας...)

Δεν ξέρω!
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Αυτος ο αγωνας ηταν ο πλεον κομβικος απο αποψη ψυχολογιας για την ομαδα μας.Κερδισαμε την ΑΕΚ κερδισαμε χρονο να επουλωθουν οι πληγες του εμφυλιου κ τελος κερδισαμε τον σταφ.Ο μικρος για μενα ηταν ολα τα λεφτα χαρηκα οσο τιποτα για την εμφανιση του κ το κυριοτερο με εκανε να καταλαβω οτι οταν λαμπει ενας παικτης απο τα σπλαχνα της ομαδας με τη μιση αξια του εκαστοτε Βιειρινια σου δινει διπλασια χαρα και περηφανια.
Ο Κοντοες απο το πρωτο λεπτο τ αγωνα ηταν τοσο εριστικος που μ εβγαλε απο τα ρουχα μου.Η κινηση του βεβαια να χειρονομησει μπροστα στην πεντε ηταν τοσο τραγικη που στο τελος και λιγα ακουσε.
Απο ολη την ομαδα τς αεκ πιο πολυ λυπηθηκα το φουκαρα το Μπελεκ:ο,τι κ να εκανε, εβρισκε τον πιτσιρικα μπροστα του τειχος.
Ο Σαλπιγγιδης,ο,τι αφορα τη δικη μας πλευρα, δειχνει να θελει να ηγηθει της νεας ταξης πραγματων στην ομαδα κ να μας πάρει στις πλατες του.Δυο τινα φαινεται να συμβαινουν: ειτε ο σαλπι ανεβηκε κατακορυφα με το νεο ετος, ειτε (κ η πιθανοτητα αυτη ειναι μεγααααααααλη) στους τυφλους (σαρδελες) βασιλευει ο μονοφθαλμος (τσιπουρα).
Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξος (για τη μελλοντικη μας πορεια στο πρωταθλημα που με ενδιαφερει μονο, καθοσον για τη σπουδαιοτητα του τιτλου του κυπελλου μονο το μαρκετ πουλ της νεας χρονιας στο Europa καθως κ το οτι γλιτωνουμε ενα γυρο προκριματικων στα τελη Ιουλιου μου κανει κλικ) ,θελει ομως πολλη τυχη και θετικη ενεργεια.

ΥΓ Κουλα μ ακους;Πολυ κωλοπαιδο ο Κοντοες.

Sent from my A500 using my own fingers
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Stepas έγραψε:Την Κυριακή παίζαμε με Εργοτέλη, την Τετάρτη ντέρμπι-στόχο με την ΑΕΚ και έπεται κι άλλο παιχνίδι σε δύο μέρες. Τρία ματς σε 6 μέρες! Χωρίς Βιεϊρίνια - Κοντρέρας - Αρίας (για τους γνωστούς λόγους), χωρίς εναλλακτικές τύπου Λεονάρτνο - Σπαντάσιο (που σου έδιναν ένα κάποιο βάθος στον πάγκο), χωρίς Γεωργιάδη, με ανέτοιμους ουσιαστικά τους Ίβιτς-Παπάζογλου.

Αν μου περιέγραφε κάποιος το παραπάνω σκηνικό πριν αρκετό καιρό θα του έλεγα ότι αν παρολα αυτά η ομάδα κατάφερνε να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα και να αποκλείσει και την ΑΕΚ στο κύπελλο, τότε θα ήμουν όχι ευχαριστημένος αλλά και κάτι παραπάνω.

Με αυτό το θλιβερό τοπίο λοιπόν η ομάδα κερδάει την ΑΕΚ με ένα χαλαρό 2-0 παίζοντας μέτρια αλλά παθιασμένα και έξυπνα. Η εικόνα του ματς ήταν τέτοια που δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρουμε τη νίκη-πρόκριση. Είχαμε μέτρια απόδοση αλλά ποιός περίμενε κάτι διαφορετικό με τα δεδομένα που περιγράφω στην 1η παράγραφο; Ποιός περίμενε από τον Λίνο, τον Γκαρσία, τον Φωτάκη, τον Λάζαρ, τον Έτο να τρέχουν σαν τρελοί με 3 παιχνίδια σε 6 μέρες; Και να μπορούσαν δεν θα το έκαναν γιατί έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα αν θες να είσαι όρθιος μέχρι το Μάιο...

Άθλο θεωρώ αυτά που κάνει η ομάδα απ'το Γενάρη και μετά. Σκεφτείτε πώς θα απαντούσατε αν κάποιος σας έλεγε το Σεπτέμβρη ότι στα μισά της σεζόν θα σου φύγουν 3 βασικοί (με τον έναν να είναι ο σουπερ σταρ σου και τον αλλο ο ηγετης της άμυνάς σου) και 2 αναπληρωματικοί και δεν θα πάρει άλλους στη θέση τους... Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στον Μπόλονι από πλευράς μου. Δικός του ο άθλος πρωτίστως. Μετά ένα ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες που χτες βγάλανε πάθος, όπως και στο β ημιχρονο με τον Εργοτέλη.

Είμαι υπερευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Απορώ με όσους γκρινιάζουν ότι δεν παίζουμε καλά. Λες και έχουμε κερδίσει πολλές φορές την ΑΕΚ με 2-0 όλα αυτά τα χρόνια (και με πολύ καλύτερο ρόστερ)... Λες και φτάσαμε πολλές φορές στον τελικό κυπέλλου... Λες και η μπάλα που παίζαμε ήταν διαστημική... Λες και όταν ερχόταν μια σαφώς κατώτερη ΑΕΚ στην Τούμπα (όπως και χτες) την κερδίζαμε πάντα... Λες και έχουν συμβεί όλα αυτά και έχουμε απαίτηση τώρα από ένα ρόστερ ανάγκης να πετάει... (το γιατί φτάσαμε να έχουμε τέτοιο ρόστερ, το συζητάμε, τα 'χουμε πει και θα τα ξαναπούμε, αλλά αυτό έχουμε και στις νίκες πρέπει να χαιρόμαστε και λίγο... έλεος!)

Επαγγελματική νίκη λοιπόν. Όλη η εξυπνάδα του Μπόλονι βγήκε στο γήπεδο και ευτυχώς είχαν και οι παίχτες πάθος. Ματσάκι που το καθάρισε η αλεπού της Ρουμανίας με καλή άμυνα, οικονομία δυνάμεων και εκμετάλλευση των στημένων. Ενώ πέρυσι οι βετεράνοι Δέλλας και Ντιοπ έπαιζαν βόλλεϋ στην άμυνά μας με τα δικά τους στημένα...

Το πέναλτυ από την τιβι δεν μου φάνηκε να είναι. Δεν θέλω τέτοιες βούτες ειδικά όταν ο παίχτης μπορεί να μείνει όρθιος και να συνεχίσει. Με εκνευρίζει αυτό. Απ'την άλλη δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο τον έσπρωξε από πίσω με τρόπο που μόνο ο βοηθός μπορούσε να δει (λόγω θέσης). Αν το έδιναν ενάντιά μας θα φωνάζαμε για μήνες, όντως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δεν ήταν. Ειλικρινά θεωρώ πως είναι αυτό που λέμε "το κέρδισε" και "δινόταν". Σίγουρα δεν είναι το πέναλτυ-εφεύρεση ή το πέναλτυ-μαρς. Του σκάει την ντριμπλάρα, τον κάνει ρόμπα και μετά ο άλλος απλώνει το χέρι. Ε ψάξε βρες. Οι μισοί διαιτητές θα το έδιναν...

Τόση γκρίνια και τόση αρνητική ενέργεια δεν την καταλαβαίνω. Πραγματικά σας μιλάω. Δεν ζω στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω από πού πηγάζει ακριβώς. Τι εμποδίζει μεγάλη μερίδα συνοπαδών μας να χαίρονται με όλη τους την καρδιά τις νίκες μας; (Και μετά ας λύσουμε τις εσωτερικές μας διαφωνίες, κανένα πρόβλημα...). Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει. Τι είναι τα καθαρόαιμα; Τι είναι τα φυτά; Τι τρέχει με τους συνδέσμους; Τι είναι αυτό το τόσο εγκληματικό που κάνει η διοίκηση (έχει κάνει λάθη, αλλά όχι κι έτσι) που φτάσαμε να έχουμε τέτοια μεγάλη διχόνοια; Τι είναι αυτό που έκανε και δεν έκαναν οι ανταγωνιστές μας που μάλιστα είχαν/έχουν και επενδυτές; (ρίξτε μια ματιά στα ρόστερ βάζελου και κουλας...)

Δεν ξέρω!
Έχουμε φτάσει πολλές φορές τελικό κυπέλλου.16 φορές αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 2-0 Σχόλια και Παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

obanebane έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:

Ontopic :
Αν το έδιναν αυτό το πέναλτι υπέρ του gaurou σε ματς με εμάς, θα ουρλιάζατε ,θα ζητούσατε ανακοινώσεις, θα σιχτιρίζατε κατεστημένα κτλπ.
ΕΜΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Επαφή υπήρχε ,αλλά ο Λάζαρ έκανε σαν λουλού,πράγμα που δεν αρμόζει σε εμάς(και που το έχει ξανακάνει).
Τέτοια πέναλτι δεν θέλω γιατί πολύ απλά τα θεωρούσα και τα θεωρώ εμετικά.
Όχι πως δεν θα κερδίζαμε,έστω και με 0,5-0 ήταν δικό μας.

[youtube]rTRURAWzU6g[/youtube]

Aυτο για παρτη σου περηφανε ΠΑΟΚτση.
To πέναλτι που ζητούσε με Εργοτέλη μούχτι ε ?? Ξέρεις πότε ήταν ? Πριν 3 μέρες.
Δες και το πέναλτι μούφα που ζητάει με Λεβαδειακό.
Αυτό που μου βαλες είναι πριν 2 χρόνια και θα ήταν μεγάλος Μ@Λ@ΚΑΣ να το έπαιρνε ακόμα και ο Γιαννακόπουλος.
Μέσα σε 4 μέρες πέφτει 2 φορές.Είπαμε υπήρχε τράβηγμα αλλά όχι κι έτσι.
Στον ΠΑΟΚ παίζεις.
Κι εσύ Μπάνε τον ΠΑΟΚ υποστηρίζεις κι όχι τον gay.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπόν επειδή τα παραλέμε στο βωμό της ''Δικαιοσύνης'' ξέρω γω να πούμε...
Ο Λαζάρ στο μας με τον τέλη δε ζήτησε πέναλτυ, αν και έπεσε λίγο θεατρικά αλλά δε το ζήτησε όπως έχουμε δει άλλους να χτυπάνε το κεφάλι τους στο χόρτο, να προσκυνάνε και να τρεχουν σε διαιτητάς.
Επίσης χθες κάνει την ποδιά στον Χάλια και μετά επιταχύνει για να πάει στην μπάλα, όπου ήταν κοντά του. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ''σπινιάρει'' και δε μπορεί να τρέξει ενώ το χέρι του Χάλια είναι πάνω του. Έτσι τον προλαβαίνει ο Μανωλάς και τελειώνει τη φάση. Φυσικά επειδή κατάλαβε τι γίνεται στην Ελλάδα και πως αν δε ματώσεις σε ντέρμπυ με τους κάτω δε παίρνεις πέναλτυ,και λογικά πέφτει.
Ούτε να τρελενόμαστε, ούτε τίποτα.
Άκουσα ότι δε χαρήκανε το γκολ, ότι άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, ότι μόνο έτσι μπήκαμε στο παιχνίδι και τα περισσότερα από ΑΡΔ της Θεσσαλονίκης, που οι κάτω αν το έπερνε η αεκ θα λέγανε ''έτσι κι αλλιώς θα έμπαινε το γκολ''
Επίσης πέρισυ τα ίδια λέγανε και για τις 2 κόκκινες στον ημιτελικό του ΟΑΚΑ. Ότι έτσι κι αλλιώς χάλια ήτανε ο ΠΑΟΚ, οπότε δε παιράζει.

Τσάμπα τους δίνουμε αξία.
Άλλωστε ποιες ισορροπίες άλλαξε. Πάλι γκολ έπρεπε να βάλει η κούλα για να περάσει δεν την ένοιαζε το μηδέν πίσω.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

To ζήτησε το πέναλτι με τον Εργοτέλη. Πήγε και κοντά στον διατητή.
Τώρα πως πήγαμε από την λέξη "ζητησε" στο "προσκυνάνε" ιδέα δεν έχω !
Μπορεί να έφτυσε ο Κάλα κανά χλεπίδι απο κει μεριά πιο πριν γι'αυτό να γλίστρησε ο Λαζάρ. :P
Εγώ αδερφέ δεν το χάρηκα το πέναλτι.
Ήταν φως φανάρι όμως ότι το γκολ ερχόταν. Η ομάδα σε εκείνο το 10λεπτο πήρε φωτιά.
Έτσι κι αλλιώς θα τους παίρναμε ,στο γήπεδο φαινόταν.
Όχι βέβαια με καμιά εκπληκτική μπάλα. Χωρίς κέντρο στην ουσία.
Τεσπά. Τα μάτια μας στο επόμενο και κυρίως στο μεθεπόμενο που μάλλον είναι όλη η χρονιά και το μόνο τρόπαιο που ,ρεαλιστικά, μπορούμε να κυνηγήσουμε.
Και τρόπαιο = 400.000 + νέα ΠΑΟΚτσάκια all over + την μεγαλύτερη και πιο αλάνικη εκδρομή στην Ιστορία του Ελληνικου ποδοσφαίρου. Η μητέρα των μαχών μέσα στο μπουρδέλο .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Photis έγραψε:
Stepas έγραψε:Την Κυριακή παίζαμε με Εργοτέλη, την Τετάρτη ντέρμπι-στόχο με την ΑΕΚ και έπεται κι άλλο παιχνίδι σε δύο μέρες. Τρία ματς σε 6 μέρες! Χωρίς Βιεϊρίνια - Κοντρέρας - Αρίας (για τους γνωστούς λόγους), χωρίς εναλλακτικές τύπου Λεονάρτνο - Σπαντάσιο (που σου έδιναν ένα κάποιο βάθος στον πάγκο), χωρίς Γεωργιάδη, με ανέτοιμους ουσιαστικά τους Ίβιτς-Παπάζογλου.

Δεν ξέρω!
Έχουμε φτάσει πολλές φορές τελικό κυπέλλου.16 φορές αν δεν κάνω λάθος.
Πραγματικα παρα πολλες φορες σε προηγουμενες δεκαετιες ομως...
Η μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ εφτασε 7-8 φορες τελικο και πηρε 2 γιατι ολα γινονταν στην αθηνα...
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Συμφωνώ, αλλά δεν προσέξατε ότι μιλάω για τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει νόημα η σύγκριση με τη δεκαετία του '70. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι συγκρίσιμα.

ΥΓ: Βασικά έχετε δίκιο γιατί αντί να γράψω "τα τελευταία χρόνια" έγραψα "όλα αυτά τα χρόνια". Το πρώτο ήθελα να πω :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”