ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
9
4%
Σταφυλίδης
102
50%
Μαλεζάς
8
4%
Κοντρέρας
20
10%
Έτο
1
0%
Ίβιτς
3
1%
Μπαλάφας
18
9%
Φωτάκης
4
2%
Σπαντάσιο
7
3%
Βιεϊρίνια
2
1%
Γεωργιάδης
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Παπάζογλου
9
4%
Σαλπιγγίδης
18
9%

Σύνολο ψήφων: 205

Pablito

Re: ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0 ΜVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από Pablito »

Συγχαρητηρια στην ομαδα που απεσπασε θετικο αποτελεσμα απ την Κερκυρα παμε τωρα να δωσουμε χαρα και στο χωριο των Ιωαννινων γιατι εχει και αυτο πολυ καιρο να κερδισει..

Υ.Γ1 Και 6-0 να ληξει την Τεταρτη ουτε με νοιαζει,εκει που θα σπαστω περισσοτερο ειναι αν δω αυτους που περπατουσαν σημερα να σκυλιαζουν..

Υ.Γ2 Ελπιζω να παιξει με βασικους η Τοττεναμ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

theoPAOK έγραψε:
giapas έγραψε:
city_boy έγραψε:Αντε παλι καινουριο ειναι αυτο.

Πριν 2 βδομαδες ηταν η μαντσεστερ που εφαγε 6 και δεν ειπαν τιποτα τωρα ειναι η ιντερ.

Θα μας τρελανουν εδω μεσα

ΠΑΡΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΣΤΟΣ
α δε το ξέρεις?
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε υπομονή και πίστωση χρόνου και δε πειράζει και ξέρω γω και πλάνο και 2 καρπούζια σε μια μασχάλη και Τότεναμ και ΑΠΟΕΛ και Ευρωπαική καταξίωση

ΥΓ: Συγχαρητήρια στο χανούμι που με το παπα-Κωστενογλου και υλικό 2 κλάσεις χειρότερο από σένα κάνει περίπατο στη σουπερ λίγκα.

Απο αυτά που λές, νομίζω οτι θεωρείς τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα...ΟΚ, πάω πάσο..
Πάρε παίχτες για να βγείς πάλι 2ος..Μπες μέσα λίγα μυριάκια ακόμα απο τις αγορές, και μετά έλα μίλα μου για μέλλον..
Αλλα ξέχασα, με 1 προσθήκη πάμε για πρωτάθλημα...
Το σταματάω εδώ..Αν θες να πεις κάτι, καλός...Εγώ δεν θα μπώ σε διαδικασίες να απαντήσω, μιας και δεν βρίσκω το λόγω να απαντάω σε "ειρωνίες"..

@mpafos4 επιτέλους και κάποιος λογικός..!!

- Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μέτρια ως κακή ομάδα. Ως τώρα . Αυτό βλέπω , αυτό λέω.
- Και που δε πήρες παίκτες για να βγεις 2ος, πάλι μέσα μπαίνεις και φέτος και χρωστάς σε όποιον μιλάει Ελληνικά.
- Αν θέλω κάτι να πω, θα το πω. Εσύ λες ότι δε βρίσκεις λόγο να απαντάς σε ειρωνείες, αλλά μια χαρά παραθέτεις το ποστ μου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

khaledfreepaok έγραψε:λιγη ηρεμια ρε παιδια.θα συναντηθουν παλι ζαγορακης-βρυζας-αστεγος και θα τα λυσουνε ολα.μην μου πειτε οτι δεν τους εμπιστευεστε
Από κοντά θα τα πούνε ή μέσω skype?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ούτε συνέντευξη φυσικά θα γίνει λόγω του ότι περιμένουμε τη ρύθμιση των χρεών ΠΟΥ ΔΕ θα γίνει..!! :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

moican4 έγραψε:Το παιχνίδι θα ανέβει αύριο..
Κάντε ένα κόπο και ξαναδείτε το...
Εγώ το έκανα..
ίσως αναθεωρήσετε πολλά πράγματα (άμα προσέξετε καλά αυτά που γράψατε ορισμένοι)
Η επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε..
Το είδα ξανα το ματς, απο αλλού κατεβασμένο.
Τα ίδια σκατά είδα. Μια ομάδα (;) χωρίς αρχή μέση και τέλος.
manavisG4

Δημοσίευση από manavisG4 »

αρχιζει να με τρομαζει ο μπολονι....!!! :evil: :evil: :evil:

δεν ξερω τι πηραματα κανει αλλα χουμε προβλημα βαθμολογικο . μακαρι να εχουν πλανο τα πηραματα του και να μην ειναι κουτουρου...και οτι να ναι.. σημερα φτεει αυτος και μονο αυτος. ας ελπισουμε οτι ξερουν τη κανουν προπονιτησ και διηκηση και απλα δεν μας λενε..!!! γιατι ειναι κολπο οπως την πρωτη χρονια του σαντος...!!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

με παπαζογλου φορ και αθανασιαδη δεξια κοντρερας αμυντικο χαφ και φωτακη δεξι μπακ .....ξεφυγε η κατασταση ειπαμε να γινει ενα πειραμα σε 1-2 θεσεις μεχρι εκει.....

λες και εβλεπα φιλικο προετοιμασιας.....

κριμα πολυ κριμα δε χωνευονται αυτες οι ηττες και το πεταγμα βαθμων...ελπιζω ο μπολονι να ειναι πληρωμενος
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Μετά από κάθε γκέλα, πολλά αδέρφια επικεντρώνονται στο ότι έχουμε χάλια ρόστερ. Επίσης, μετά από κάθε γκέλα, οι περισσότεροι συμφωνούε ότι έτσι όπως πάμε στο τέλος θα μας ρίξει το αεκάκι 15 βαθμούς διαφορα. Για τα λάθη που έγιναν φέτος στο σχεδιασμό και τις μεταγραφές τα έχουμε πει και οι περισσότεροι συμφωνούμε. Στα περί κακού ρόστερ όμως που δεν μπορεί να κερδίζει κέρκυρες και οφη στην Τούμπα και να μην βλέπει τους πρώτους με το κυάλι, η απάντηση είναι απλή: πόσο καλύτερο ρόστερ έχει το αεκακι που μάλιστα παίζει κι αυτό στους ομίλους του Γιουρόπα; Πραγματικά θέλω μια εξήγηση σ'αυτό. Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Καφές, Γεωργέας, Καράμπελας και πάει λέγοντας... Έχουν για καλύτερο παίχτη τους τον Λεονάρντο που στην καλύτερή του φόρμα δεν θα παίξει ούτε το 50% αυτού που μπορεί ο Βιεϊρίνια.

Το ρόστερ μας λοιπόν δεν είναι για να είμαστε πρώτοι, αλλά από αυτό μέχρι το να μην μπορούμε να είμαστε ούτε 4οι υπάρχει τεράστια απόσταση. Προφανώς το πρόβλημα είναι αλλού. Μετά από γκέλες σαν τη χτεσινή, ας θυμόμαστε πάντα τι μπάλα είδαμε με την αεκ εντός, τι μπάλα είδαμε στην ευρώπη. Με το ίδιο ρόστερ και πολλές φορές με περισσότερες απουσίες απ'ό,τι έχουμε τώρα.

Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς φταίει. Αυτό που κάνει μπαμ είναι ότι για κάποιον λόγο ο Μπόλονι δεν δίνει σημασία στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Πειράματα σαν τα χτεσινά δείχνουν ότι δεν είχε κάψα να κερδίσουμε. Εκτός αν είναι τρελός ή τελείως άσχετος, που δεν το νομίζω. Το αν οι παίχτες αδιαφορούν, αν σκόπιμα δεν παίζουν στην ελλάδα γιατί είναι απλήρωτοι ή γιατί έχουν ψυχολογικά ή γιατί δεν γουστάρουν τον προπονητή ή γιατί δεν μιλιούνται μεταξύ τους ή γιατί βαριούνται ή δεν ξέρω γω γιατί άλλο, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά παρά μόνο να το υποθέσω από τη στιγμή που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ακριβώς ποδοσφαιριστές δείχνουν άλλο πρόσωπο στο Γιουρόπα και με τις Εθνικές τους και άλλο στο πρωτάθλημα...

Κάτι πάει στραβά λοιπόν. Ας το λύσουν αυτοί που πρέπει και ας μας δώσουν και μια εξήγηση, ένα πλάνο, ένα όραμα για να κάνουμε κι εμείς την υπομονή ξέροντας ότι υπάρχει σχέδιο. Ρίχνουμε συνειδητά βάρος στην Ευρώπη; Αν ναι, με ποιό σκεπτικό; Είναι χρονιά μεταβατική όπως η πρώτη του Σάντος; Πάμε για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ στο τέλος της σεζόν; Θέλουμε να βγάλουμε νέους παίχτες και πολλούς Έλληνες; Να αναπτύξουμε τις ακαδημίες; Να συμμορφωθούμε νωρίς στις επιταγές της ΟΥΕΦΑ; Αν ναι, για να ωφεληθούμε πώς, πόσο και πότε;

Το 'χω ξαναπεί και το πιστεύω. Το οικονομικό είναι τεράστιο θέμα για εμάς, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω στο "αν δεν έχεις λεφτά δεν κάνεις τίποτα". Αν δεν έχεις λεφτά, δεν μπορείς σίγουρα να πάρεις πρωτάθλημα. Ενίοτε ούτε καν να το χτυπήσεις ή να βγεις 2ος. Όταν όμως υποτίθεται ότι έχεις ποδοσφαιρανθρώπους στη διοίκηση που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν στη θέση αυτών που είναι σήμερα στα αποδυτήρια και το χορτάρι, όταν έχεις συσπείρωση πρωτόγνωρη, τότε σίγουρα μπορείς να φτιάξεις μια ομάδα που να είναι κοντά στους πρώτους, να μην ξεφτιλίζεται, να καθαρίζει τους μικρούς εντός-εκτός, να είναι απόλυτα ανταγωνιστική απέναντι στο ποκ, να μην βλέπει το αεκάκι του Δέλλα και το βαζελάκι του Σαριέγκι με το κυάλι...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

PARASANDALOS έγραψε:με παπαζογλου φορ και αθανασιαδη δεξια κοντρερας αμυντικο χαφ και φωτακη δεξι μπακ .....ξεφυγε η κατασταση ειπαμε να γινει ενα πειραμα σε 1-2 θεσεις μεχρι εκει.....

λες και εβλεπα φιλικο προετοιμασιας.....

κριμα πολυ κριμα δε χωνευονται αυτες οι ηττες και το πεταγμα βαθμων...ελπιζω ο μπολονι να ειναι πληρωμενος
Βαρέθηκα με την καραμέλα... Το ποιος οι ποιοι είναι πληρωμένοι. Αλήθεια!!!
Δεν είμαι η Μονή ομάδα σε αυτο το πρωτάθλημα να το πει ο Θεός. Που όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε stepas, πολύ ωραίο το Postαρισμα σου και νομίζω καλύπτει πολύ κόσμο.. Ιδιως τα ερωτήματα που θέτεις είναι ευστοχα.

Μια διαφωνία..... Οι περισσότεροι "¨γκρινιάρηδες" και "μηδενιστές" , όπως περήφανα δηλώνω ότι είμαι :lol: , συμφωνούν ότι το ρόστερ είναι για πιο ψηλά... γιαυτο τρελαινόμαστε όλοι.

Δε νομίζεις όμως ότι τα ερωτήματα που θέτεις , στη πλειοψηφία τους έπρεπε να απαντηθουν-ξεκαθαριστούν απο τη διοίκηση? Εγώ αυτό νομίζω και γιαυτό τρωγομαι με τα ρούχα μου. Γιατί αποκλειστικά υπεύθυνος για τη κατάντια του ΠΑΟΚ φέτος είναι ο Ζαγοράκης... το πραγματικό έγκλημά όμως δεν είναι η γύμνια της ομάδας (που δικαιολογείται εν μερη απο απουσια χρημάτων). Το εν ψυχρω έγκλημα είναι ότι έχει αφήσει στο έλεος του Θεού το κόσμο , τη μεγάλη μάζα των ΠΑΟΚτσήδων χωρίς καμία πληροφόρηση , χωρίς καμία τοποθέτηση χωρίς καμία κατευθυνση...

Και αυτό βάζει σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα... Ο κόσμος αναρωτιέται, αμφιβάλλει, απομυθοποιεί...Πλέον δεν νιώθω να υπάρχει καμία συσπείρωση.

ΥΓ:Ζαγορ καλά το πας το καράβι -- στο επόμενο εντός έδρας να σε δω με τετραψήφιο αριθμό εισιτηρείων..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν εξαιρέσουμε τα περί απομυθοποίησης, διαφωνώ στα υπόλοιπα.
giapas έγραψε:Σήμερα έγινε ένα καλό και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ισάξιες ομάδες.
Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία.

Καλός ο Σταφ ... καλός κ ο Κονδωρας..μετριος Φωτάκης-Αθανασιαδης
Ο Σακης παίζει στο ΠΑΟΚ λόγω βουντού Αποστόλη.
Ο κοντός έχει πάψει να με προβληματίζει πλέον. Δεν έχω καμία απαίτηση από αυτόν. Τον θεωρώ οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν από το ΠΑΟΚ .
Το ίδιο κ ο Ιβιτς... λογικά μας αφήνει ..
Ο Σπαντάτσιο ... λίγα πράγματα.

Αυτό που θέλω να μείνω είναι στο Μπόλονι...
Καρπουζά εκ Ρουμανίας..... αν το σημερινό ΕΓΚΛΗΜΑ το έκανες για να πειραματιστείς και να διαπιστώσεις κάποια πράγματα....δεκτό . Ελπίζω να τα είδες και να μη τη ξαναπατήσεις...κυρίως στο θεμα Σακη-Αθανασιάδη.
Αν όμως κάνεις επίτηδες τις μαλακίες για να εκθέσεις την ομάδα και να δείξεις ότι δεν έχεις επιλογές, είσαι για κλωτσιές. Η ομάδα στα χαρτιά έχει καλό υλικό και θα έπρεπε να έχει 7-8 βαθμούς παραπάνω ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Περιμένω με ανυπομονησία τους εκλεκτούς ευρωπαϊστες φίλους ντουμλόρντ και μάξιμο να με εξιτάρουν με το πολύ ενδιαφέρον Ευρωπαικό παιχνίδι της ΠΑΟΚάρας μας και να μας θυμίσουν εν τάχει τα σημαντικά πλεονεκτήματα που θα αποκτήσουμε αν περάσουμε στην επόμενη φάση. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Τέλος (καμιά μομφή προς τα παιδιά) , αν ήμουν μοντ θα ντρεπόμουν να κλείσω αυτό το τοπικ και να ανοίξω άλλο για τη Τότεναμ. Ούτε καν θα άνοιγα .... για τέτοια αδιαφορία λέμε.
Αν εξαιρέσουμε τα περί Σάλπι, συμφωνώ στα υπόλοιπα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DC έγραψε:Αν εξαιρέσουμε τα περί απομυθοποίησης, διαφωνώ στα υπόλοιπα.
Γιατί?

Πχ δε συμφωνείς ότι το ρόστερ είναι για +7-8 βαθμούς πιο ψηλά?
Η δε συμφωνείς ότι αν ο Ζαγορ έκανε μια αποτίμηση της περσυνής χρονιάς και παράλληλα έθετε κάποιους στόχους για το καράβι μας θα ημασταν καλύτερα απο άποψη συσπείρωσης?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε, το ρόστερ είναι για πολλά παραπάνω. Το ρόστερ όμως, δεν φύτρωσε μόνο του. Το έφτιαξε η διοίκηση η οποία έφερε και τον Λάζλο να το κουμαντάρει. Η τελευταία που έχει ευθύνη για αυτό που είδαμε εχθές, είναι η διοίκηση κατά την γνώμη μου.
Στα περί συσπείρωσης συμφωνώ ότι δεν υφίσταται στον βαθμό τον προπέρσινο πλέον, αλλά γι αυτό ψάξ'την και σε κάτι δημοσιεύματα και ανακοινώσεις περί μίζερων διοικήσεων κλπ. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε συνεντεύξεις του Ζαγοράκη για να στηρίξουμε την ομάδα.
Δεν μπορεί οι άνθρωποι που μας ανέστησαν πριν 3 χρόνια να έγιναν ξαφνικά λίγοι. Μπορεί όμως να βρήκαν καλύτερες τακτικές αντιμετώπισης οι πολέμιοί τους και ξαφνικά βλέπουμε ταυτόσημες τοποθετήσεις για το οικονομικό ξεβράκωμα-στριπτίζ της ομάδας στα μμε, από τους Αποστολίδηδες, Μόκκα κλπ και τους παπαγάλους στους στα νετ και στα ραδιόφωνα. Άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ πάντως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
:evil: :evil: :evil:
thief

Δημοσίευση από thief »

Παδιά οκ δεν έχουμε και το πληρέστερο υλικό, είναι εμφανές ότι έχουμε ελλείψεις αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας...μετά τον γαύρο και τον βάζελο έχουμε το καλύτερο ρόστερ από κάθε άλλη ομάδα. Σίγουρα είμαστε αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά και ποια ομάδα στην Ελλάδα (πλην γαύρου) δεν είνα..;;..στην αεκ και στον βάζελο πχ διώξανε του πούστη τους παιχτες το καλοκαίρι σε σύγκριση με εμάς. Ουτε το θέμα των πληρωμών δεν δέχομαι γιατί και πάλι τα ίδια και (πολύ) χειρότερα γινονται σε όλες τις ομάδες.

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι ως ομάδα δεν έχουμε πλέον πάθος και τσαμπουκά. Δεν γυαλίζει το μάτι των παιχτών μας. Το σήμα κατατεθέν αυτής της ομάδας ακόμη και πέρυσι ήταν αυτό. Ομάδα συμπαγής, με νεύρο, πάθος και ταυτότητα στο παιχνίδι της τώρα είμαστε μία ομάδα ορισμός του σοφτ...

Δεν ξέρω ποιανού ευθύνη είναι αυτό...του προπονητή, των παιχτών, του Βρύζα ή του Ζαγοράκη αλλά με τέτοια νοοτροπία δεν είμαστε για πουθενά.
giapas έγραψε: Η δε συμφωνείς ότι αν ο Ζαγορ έκανε μια αποτίμηση της περσυνής χρονιάς και παράλληλα έθετε κάποιους στόχους για το καράβι μας θα ημασταν καλύτερα απο άποψη συσπείρωσης?
Συμφωνώ με τον Giapa και έχει μεγάλο δίκιο για την ευθύνη της διοίκησης για την ενημέρωση του κόσμου. Από την αρχή της χρονιάς ο κόσμος εχει γίνει σουρωτήρι από όλες τις π@π@ριές που διαβάζει και ακούει και καμία επίσημη τοποθέτηση...Τίποτα. :( Καταλαβαίνω επίσης αυτό που γράφει ο DC και έχει δίκιο αλλά και η διοίκηση θα πρέπει να αντιλαμβάνεται το τί γίνεται γύρω της και να μην αφήνει τον κόσμο σακο του μποξ του κάθε αρχι μ@λ@κα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 27 Νοέμ 2011, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”