Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 25/9 20:30 novasports 1
- sunnyblack
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 25/9 20:30 novasports 1
αεκ...Σε σιχαίνεται το είναι μου...Μου χάλασες το γλέντι πέρυσι και ευελπιστώ οτι είναι payback time μικρή μου... 

- navigator11
να σου και τα ... άσεμνα.ρε συ τρόμε;;
θα πάω κουμπωμένος σχετικά στην τούμπα (επιβάλλεται γενικότερα κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο) αλλά σα να μου λέει κάτι μέσα μου πως με το πέρας της ώρας όλο και θα χαλαρώνω,όλο και θα χαλαρώνω και στο τέλος φεύγοντας θα'μαι αλαφρύς ώσαν bird.και ευδιάθετος.
υγ θα γούσταρα ένα εύκολο 3 ή 4-1.για να δούμε τι θα δούμε.
υγ1 γκόλ σάλπι εγκέν.
υγ για να μην πω και γ.φωτάκης.

θα πάω κουμπωμένος σχετικά στην τούμπα (επιβάλλεται γενικότερα κατά την άποψή μου κάτι τέτοιο) αλλά σα να μου λέει κάτι μέσα μου πως με το πέρας της ώρας όλο και θα χαλαρώνω,όλο και θα χαλαρώνω και στο τέλος φεύγοντας θα'μαι αλαφρύς ώσαν bird.και ευδιάθετος.
υγ θα γούσταρα ένα εύκολο 3 ή 4-1.για να δούμε τι θα δούμε.
υγ1 γκόλ σάλπι εγκέν.
υγ για να μην πω και γ.φωτάκης.
ολοι ελπιζουμε για ευκολη νικη αλλα δε θυμαμαι ουτε μια ευκολη με αεκ......μακαρι..απο τους τρεις του ποκ ειναι η ομαδα που σιχαινομαι περισσοτερο...
το πρωι 2 3 ατομα περιμενανε για εισητηριο...οσοι θελετε εχει παντου..
το πρωι 2 3 ατομα περιμενανε για εισητηριο...οσοι θελετε εχει παντου..
Καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚαρα μας... δε με νοιαζει ουτε σκορ, ουτε τιποτα... το μονο που θελω ειναι να γυρισω χαρουμενος σπιτι μου απ`την Τουμπα!
"ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!"
ΥΓ: Αντιπαλος σημερα ειναι μονο η αεκ και οχι η αστυνομια τα ματ κλπ... πρεπει να προστατευσουμε την ομαδα μας ...ΜΟΝΟ φωνη!
ΥΓ2: οσο για τα στρουμφακια ενα τραγουδακι ειναι αρκετο! (Ακουστε το για οσους δεν το ξερουν)
Αφιερωμενο σε αυτους που δεν πρεπει να ασχοληθουμε σημερα....
[youtube]q9x7o9O8A6A[/youtube]

ΥΓ: Αντιπαλος σημερα ειναι μονο η αεκ και οχι η αστυνομια τα ματ κλπ... πρεπει να προστατευσουμε την ομαδα μας ...ΜΟΝΟ φωνη!
ΥΓ2: οσο για τα στρουμφακια ενα τραγουδακι ειναι αρκετο! (Ακουστε το για οσους δεν το ξερουν)

Το πρωτοσέλιδο αυτής της σάπιας φυλλάδας τους να το τοιχοκολλήσουν στα αποδυτήρια και να το μεταφράσουν στους ξένους παίχτες.
4 γκολ ........ρε ναι ρε 4 θέλετε για να ισιώσετε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/newspapers/Sport/kitrinomavri_wra/kitrinomayrh-wra.1383854.html
μαγκες σας παρακαλω,ειμαι πολυ αρρωστος κ θα πρεπει να κατσω σπιτι σημερα. Οσοι εχουν καλα λινκ για τον αγωνα σας παρακαλω πολυ ποσταρετε τα! 

Οφτοπικ: 1 τραγουδι που παει να γινει υμνος της χωρας!karabill έγραψε:Καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚαρα μας... δε με νοιαζει ουτε σκορ, ουτε τιποτα... το μονο που θελω ειναι να γυρισω χαρουμενος σπιτι μου απ`την Τουμπα!
Οντοπικ: Και με μισο μηδεν κερδιζουμε... μετρανε μονο οι 3 ποντοι!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Το ιστορικό ματς της περιόδου 1976-77, όταν έγινε το απόλυτο ρεκορ εισιτηρίων στην Τούμπα.
[youtube]9gyHOzfjkq0&feature=related[/youtube]
[youtube]9gyHOzfjkq0&feature=related[/youtube]
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Ραντεβού στου Πλάτωνα! Θέλω επιτέλους να χαρώ μια άνετη νίκη!
Αθανασιάδης και Σαλπι πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε!
Αθανασιάδης και Σαλπι πρέπει να σκοράρουν οπωσδήποτε!
ΠΕΡΙΣΥ ΣΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΛΑΨΟΜ@ΥΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΚΙΩΜΑ...
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ....
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ44 ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Τα κεφαλαία απαγορεύονται, Gika.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ....
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ44 ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Τα κεφαλαία απαγορεύονται, Gika.