Ναι ρε τα κοπροσκυλα στην Παραταση 1-1 εξω 1-1 μεσα και 0-1 παραταση....city_boy έγραψε:Ρε παιδια κατι ασχετο η Σαμροκ απεκλεισε την Παρτιζαν?
Group Stage Europa League
Re: Group Stage Europa League
πες τα ρε αδερφε πες τα μπας και καταλαβουν καποιοι πως αποκτας μεταλλο,ταυτοτητα και ονομα στην ευρωπη...abg12d34 έγραψε:ρε χαζεψατε με ακομη ποιο δυσκολους αν γινοτανε να πεσουμε ακομη καλητερα
ΠΑΟΚ ειμαστε ρε ...σκεφτητε μονο να τους παρουμε καροτσακι και να περασουμε στην επομενη φαση
οπως τωρα μερικοι λετε αμαν ετσι και εαν περασουμε μετα οποιος θα μας πεφτει θα λεει ...αμαν
εγω μαγκες εμαθα στην τουμπα να βλεπω τον μεγαλο ριβερα με την μιλαν τον μπεκιρισταιν με την μπαρτσα αργοτερα τον ρουμενιγκε με την μπαγερν τον μαραντονα με την ναπολι τον ελκιερ με την τοτε μεγαλη βερονα και ολα τα προσφατα απο αρσεναλ και μετα που ολοι εσεις που λετε τωρα...αμαν...τα εχετε ζησει
βρε με ακομη ποιο δυσκολους γινετε......
μην σκεφτεστε μονο το τσουλου εκει για να παμε πρεπει να ειμαστε προπονημενοι και μονο με κατι λοιμα σαν την τοτεναμ και σαν την ρουμπην θα προπονηθουμε καλα
- Mario Jardel
Φανταζομαι τον Κραουτς ή τον Αντεμπαγιορ να προσπαθει να κερδισει κεφαλια στην αμυνα μας...Που πατε ρε γατακια;
Rizla έγραψε:Ναι ρε τα κοπροσκυλα στην Παραταση 1-1 εξω 1-1 μεσα και 0-1 παραταση....city_boy έγραψε:Ρε παιδια κατι ασχετο η Σαμροκ απεκλεισε την Παρτιζαν?

οχι και απ'την Σαμροκ ρε Παρτιζαρα
καλη τυχη ΠΑΟΚΑΡΑ.
πως θα γινει να ενημερωθουν αγγλοι με διαρκειας στην Τοτεναμ,να μην ερθουν στον ματς για τον ΠΑΟΚ γιατι θα χρειαστουμε πολυ χωρο???
-
Αυτό είναι ένα θέμα, αλλά τώρα θα έρθει σέντερ μπακ θωρηκτό που θα τους εξαφανίσει.Mario Jardel έγραψε:Φανταζομαι τον Κραουτς ή τον Αντεμπαγιορ να προσπαθει να κερδισει κεφαλια στην αμυνα μας...Που πατε ρε γατακια;

Εχω Μπρουνο μιση μπουκια θα τους κανει και τους 2...
Ασε που ο Κραουτς θα ειναι ξεμυαλισμενος και θα παιρνει φωτο την 4....
Ασε που ο Κραουτς θα ειναι ξεμυαλισμενος και θα παιρνει φωτο την 4....
Θα μας μάθουν για τα καλά φέτος, αυτά είναι!
Μόνο έτσι ατσαλώνεσαι, μόνο έτσι γίνεσαι ευρωπαίος, άμα είναι να προσεύχομαι να μου ανοίξει ο λοκώς μπας και μου κάτσει καμιά θεωρητικά εύκολη και μετά να φάω νίλα και να νιώθω και αποτυχημένος, καλύτερα με θηρία, να σκυλιάσουν οι δικοί μας να δείξουν οτι μπορούν, να πάρουμε και γραμμή από το πως λειτουργούν τέτοιου επιπέδου ομάδες.
Και άμα κάνεις και καμιά καλή...πω πω πω, εκεί να δεις γλέντια και ΠΑΟΚτσάκια που θα γενούν!
ΠΑΟΚ είσαι ρε, στα παπάκια μας όποιος και να ναι! Εμείς θα γουστάρουμε εκδρομές και ματσάρες και άλλοι πίτσα-μπύρα-καναπέ!
Μόνο έτσι ατσαλώνεσαι, μόνο έτσι γίνεσαι ευρωπαίος, άμα είναι να προσεύχομαι να μου ανοίξει ο λοκώς μπας και μου κάτσει καμιά θεωρητικά εύκολη και μετά να φάω νίλα και να νιώθω και αποτυχημένος, καλύτερα με θηρία, να σκυλιάσουν οι δικοί μας να δείξουν οτι μπορούν, να πάρουμε και γραμμή από το πως λειτουργούν τέτοιου επιπέδου ομάδες.
Και άμα κάνεις και καμιά καλή...πω πω πω, εκεί να δεις γλέντια και ΠΑΟΚτσάκια που θα γενούν!
ΠΑΟΚ είσαι ρε, στα παπάκια μας όποιος και να ναι! Εμείς θα γουστάρουμε εκδρομές και ματσάρες και άλλοι πίτσα-μπύρα-καναπέ!
-
Καλα ρε τρελλαμενοι το site της Σαμροκ ακομα δεν κληρωθηκαμε και το ριξαμε?
Ποσοι προσπαθειτε να μπειτε?
ΠΑΟΚ εισαι...
Ποσοι προσπαθειτε να μπειτε?
ΠΑΟΚ εισαι...
- Mario Jardel
Εγώ πάντως γούσταρα κλήρωση με μεγάλα ονόματα..Αν και προτιμούσα το group F με Παρί και την μεγάλη Αθλέτικ Μπιλμπάο..
ΠΑΟΚ είσαι..3 στα 3 εντός,νίκη έξω με τους Ιρλανδούς και ενα Χ ακόμα..Το χουμε.

ΠΑΟΚ είσαι..3 στα 3 εντός,νίκη έξω με τους Ιρλανδούς και ενα Χ ακόμα..Το χουμε.

Και ο αλλος ο Βραζιλιανος χαλαρα τον ειχε. Ο Μαικον ακομα εφιαλτες βλεπει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demon4 την Παρ 26 Αύγ 2011, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν το Καζάν-ΠΑΟΚ γίνει μέσα στις 3 πρώτες αγ. έχουμε περισσότερες ελπίδες να περάσουμε.
Επίσης καλό είναι για τελευταία αγ. το ΠΑΟΚ-Τόττεναμ
Επίσης καλό είναι για τελευταία αγ. το ΠΑΟΚ-Τόττεναμ