Λογικά σε καμιά 7-8 θα είναι, αναγκασμένοι να πανηγυρίσουν τα γκολ του ΠΑΟΚ.
Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
Ακόμα ένας σύνδεσμος φάντασμα ανάμεσα στα πολλά οπαδικά μυστήρια της Θεσσαλονίκης.
- PAOK_NORTH_ARMY
Το σημερινό είναι από τα παιχνίδια που όταν έχεις αλλόθρησκο δίπλα σου κάνει μπαμ. Δεν είναι ένα συνηθισμένο ντέρμπι ΠΑΟΚ άεκ. Αν υπάρχουν χανούμια, θα γίνουν αντιληπτά.
Αγωνιστικά η μόνη μου ένσταση είναι στη χρησιμοποίηση του Κρέσιτς. Θα προτιμούσα Χαλκιά. Τέσπα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα. Φύγαμε τελικό.
Αγωνιστικά η μόνη μου ένσταση είναι στη χρησιμοποίηση του Κρέσιτς. Θα προτιμούσα Χαλκιά. Τέσπα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα. Φύγαμε τελικό.
Σε καλο θα μας βγει αυτο...
Οταν ολοι προσπαθουν να σε ηρεμισουν, καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.. Οταν ολοι σου λενε να μην αγχωνεσαι, σημαινει οτι η περισταση συνεπαγεται.. αγχος! Ειδαλλως δεν θα μπενανε στον κοπο να σου πουν να μην αγχωθεις.
Εμενα αυτο μου δειχνει οτι οι παικτες ειναι πολυ πιεσμενοι, το ιδιο και ολο το τιμ τους, οι οπαδοι τους δεν βλεπουν και πολλες πιθανοτητες και κανουν απελπιδες προσπαθειες.
Ενας σοβαρος ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει καθολου. Ενας σοβαρος ΠΑΟΚ που θα βαλει ενα γρηγορο γκολ και πιεσει εστω και λιγο για δευτερο, θα εχει εξαφανισει την ΑΕΚ αμεσως.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.
Οταν ολοι προσπαθουν να σε ηρεμισουν, καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.. Οταν ολοι σου λενε να μην αγχωνεσαι, σημαινει οτι η περισταση συνεπαγεται.. αγχος! Ειδαλλως δεν θα μπενανε στον κοπο να σου πουν να μην αγχωθεις.
Εμενα αυτο μου δειχνει οτι οι παικτες ειναι πολυ πιεσμενοι, το ιδιο και ολο το τιμ τους, οι οπαδοι τους δεν βλεπουν και πολλες πιθανοτητες και κανουν απελπιδες προσπαθειες.
Ενας σοβαρος ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει καθολου. Ενας σοβαρος ΠΑΟΚ που θα βαλει ενα γρηγορο γκολ και πιεσει εστω και λιγο για δευτερο, θα εχει εξαφανισει την ΑΕΚ αμεσως.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Τέλος στο άγχος. Τέλος στις προβλέψεις. Φύγαμε για τελικό αλάνια μου
http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/31 ... -gia-koypa
http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/31 ... -gia-koypa
γνωριζω καλα -και απο χανουμια- οτι αυτος ο συνδεσμος απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ειναι απλως μια παρεα μετρημενοι στα δαχτυλα κυριολεκτικα, που με αυτο το προσονυμιο του ''συνδεσμου'' πουλανε προπαγανδα.
πχ στα παιχνιδια μεταξυ μας, παντα εχουν πρωτη μουρη αυτο το πανι, που αναφερεται σε αυτο το ''συνδεσμο''-παρεα, που κυριολεκτικα ειναι ανυπαρκτος.
και δεν ειναι ο μονος....
απο προπαγανδα εχουν ξεπερασει πολλους στην προσπαθεια τους να επιβιωσουν οπαδικα στην Αθηνα, που χρονο με το χρονο μικραινουν και αφανιζονται.
οσοι ειδικα μενουν Αθηνα, το γνωριζουν καλα...
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!
ειναι απλως μια παρεα μετρημενοι στα δαχτυλα κυριολεκτικα, που με αυτο το προσονυμιο του ''συνδεσμου'' πουλανε προπαγανδα.
πχ στα παιχνιδια μεταξυ μας, παντα εχουν πρωτη μουρη αυτο το πανι, που αναφερεται σε αυτο το ''συνδεσμο''-παρεα, που κυριολεκτικα ειναι ανυπαρκτος.
και δεν ειναι ο μονος....
απο προπαγανδα εχουν ξεπερασει πολλους στην προσπαθεια τους να επιβιωσουν οπαδικα στην Αθηνα, που χρονο με το χρονο μικραινουν και αφανιζονται.
οσοι ειδικα μενουν Αθηνα, το γνωριζουν καλα...
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλό δρόμο σε όλους τους οδοιπόρους...
να σαι καλα μεγαλε.
καυλια λιονταρια σημερα σε λεω
ΠΑΟΚ
- Federacion
ζητήται εισητηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
απο Κομοτηνή έρχονται τα παλλικάριαααααααααααααααααααα
πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο Κομοτηνή έρχονται τα παλλικάριαααααααααααααααααααα
πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ πμ
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν 8εσ εισητριο για αυτους που ειναι απο κομοτηνη μν τους βρεις ειναι κακα παιδιααα!!!!χαχαχα Γκαντεμιδες,σηκωθηκαν και εφυγαν και με αφησαν εδω να το δω μονος.....ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΥΝ.................

- Federacion
ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ... ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ" ΣΕ ΜΙΑ... ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ:

0-0. Πρόκριση στα πέναλτι, με χαμένο πέναλτι Καράμπελα.
Πολύ άγχος, αλλά αν ήμουν Θεσσαλονίκη είμαι σίγουρος ότι δε θα είχα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Πολύ άγχος, αλλά αν ήμουν Θεσσαλονίκη είμαι σίγουρος ότι δε θα είχα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
-
monopaokre