Ρε κοντομάνικο ρε!!!!

Ουτε ιντερνετ θα εχω εγώ!!! Τιποτα γαμώ τις απεργίες τους!!dj_timo έγραψε:Καποιες φορες λες ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!
Θα ειμαι στο δρομο για Σερβια εκεινη την ωρα και λογω της πορνης της απεργιας δε θα μπορω ουτε ραδιοφωνικα????? Η μονη ελπιδα ειναι αναμεταδοση απο εδω!!! Δεν το πιστευω οτι δε θα δω ενα απο τα κρισιμοτερα ματς της ιστοριας μας ρε πουστη μου!!!
για ολα τα αλλα ματς και ειδικα για το περσυνο στο χαριλαου μαζι σου. σε αυτο το ματς ομως θα ηταν εγκληματιας εαν επαιρνε εισητηρια. ποιος μπορουσε να του εγγυηθει οτι απο τα 2000 εισητηρια τα 200-300 δεν θα εφευγαν βελιγραδι? καπου να βαλουμε και την λογικη μας να δουλεψει. πιστευω οτι εαν επαιρνε εισητηρια υπηρχε σοβαροτατος κινδυνος να ξαναδουμε ευρωπη μετα απο καμια 10αρια χρονια. και η αληθεια ειναι οτι αυτο μπορει να ηταν και το μικροτερο κακο......bob έγραψε:Ότι πεις...και στο χαριλάου πέρυσι πάλι έτσι χάσαμε ολόκληρο πρωτάθλημα,επειδή κάποιοι την είδαν ήρωες και μπήκαν μπροστά ως προστάτες της ομάδας και είδαμε τι έγινε...για 20 λεπτά έτρωγαν πέτρες η ομάδα το ΔΣ και οι επίσημοι φίλαθλοι της ομάδας...αυτό το σκηνικό μπορούσε να γίνει και στην ομάδα για αυτό μην λέτε ότι σας κατέβει...ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΛΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ!
Bono έγραψε:Είναι απίστευτοι αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες.
Odi έγραψε: που θα γράφει πάνω:"ΣΕΡΒΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΑΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ."Πολλά θέλω?
kos έγραψε:Bono έγραψε:Είναι απίστευτοι αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες.
ποσο μ@λ@κ@ς πρεπει να εισαι για να τραβας με το κινητο την ωρα που εχει παρει φωτια το λεωφορειο?