Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Petm »

Maximus έγραψε:Ελα, βοηθήστε λίγο και μενα να καταλαβω ποια ειναι τα αλλα δυο πεναλτι-πιτσα-δωρο... :D Πρέπει να ξέρω τα βασικα επιχειρηματα της προπαγάνδας για να λέω σημερα στους γαυρους που θα συναντησω στον δρόμο... :mrgreen: :lol:

όχι maxim λάθος , στους γαύρους να πεις ότι ο παμπορίδης μας έπαιξε 50-50, γιατί αλλιώς θα σε πούνε και κομπλεξικό :oops:

YG: ένα πέναλτι, η κόκκινη και η κίτρινες κάρτες είναι , δεν υπάρχει κάτι άλλο
giapas

Δημοσίευση από giapas »

niko70 έγραψε:Το αυτομαστίγωμα συνεχίζεται...Να μη ξεχάσω να πω 3 φορές το "πάτερ ημών" και 3 φορές το "πιστεύω"...και να παρακαλέσω το Μεγαλοδύναμο να μου στείλει και άλλες τέτοιες καλές διαιτησίες στο μέλλον...

Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων .

Αυτοί που σε καταστάσεις που φταίνει 2 πχ 50-50(τυχαία η αναλογία) , πρώτα προσπαθούν να διορθώσουν το δικό τους λάθος και μετά να ψάξουν το άλλο 50...των αλλων.

Αυτοί που σε καταστάσεις 50-50 , αρνούνται να δουν και να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη γιατί τάχα μου...κ να τα λύσουνε , οσο φταίει κ ο άλλος δε θα βγαίνει άκρη. Η τουλάχιστον τα βλέπουνε , αλλά πρώτα τονίζουν τα λάθη του άλλου.

Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια έχω αποφασίσει σε ποιούς ανήκω κ είμαι περήφανος για αυτό.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ωραιος ο ζουελα .....πηραμε αποψη απο εναν παιχτη που το εζησε κ πραγματικα δηλωσε οτι ι σκαρια του ντουντου ηταν κοκκινη....
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Να το θυμομαστε αυτο που εγινε παντως, για το δευτερο γυρο...αν εμεις τους ειχαμε 1-0 και με 10 παικτες, θα πηγαιναμε για το τριμπαλο η θα καθομασταν στο σκορ; η ιστορια λεει το δευτερο, το DNA μας ομως ειναι για το πρωτο.
ΥΓ1. Προστιμο στον Ιβιτς
ΥΓ2. Λαθος για μενα οποιος μιλαει για Χαβο
ΥΓ3. Μεχρι και κραξιμο για Τσιριλο ακουσα, απο Καμορα. Η αμπαλια ορισμενων ειναι απιστευτη..αλλο ματς εβλεπε;
ΥΓ4. Οταν εχω δει Καζνα, Βαλλιανο, Παπαπετρου, κ σια, δεν μπορω να κραξω Παμποριδη, παρολο που δεν ηταν καλος
ΥΓ5 Ρε Σαλπι αγορι μου, εκει πετας τη μπαλα μπροστα,χαζευεις τον πρωην γυμνοσαλιαγκα, τελειωνεις τη φαση, και δειχνεις το δικεφαλο στο στηθος..Νταλικα να σε τρακαρει, δεν πεφτεις

Αυτα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αντί να μας πεισμώνουν τέτοιες αποβολές εμείς για ΜΙΑ αόμα φορά τα βάζουμε με παίκτες της ομάδας μας...
Ρε έχουμε μια πλάκα...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Για μένα, είναι πραγματικά ακατανόητο, για να μη πω τραγικό, λίγες ώρες μετά από μια τέτοια παλικαρίσια μάχη από την ομάδα μέσα στο πλέον βρωμερό γήπεδο της ελλάδας (έστω με τα όσα μεμονωμένα λάθη έκαναν παίχτες μας) να μη δίνουμε απλόχερη και απόλυτη στήριξη σε αυτήν την ομάδα και σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της!

Στους παίχτες αυτούς με τεραστια @@ κι όχι σαρδελογατάκια. ΤΡΑΓΙΚΟ

Ούτε πρόβατα που τρώμε κουτόχορτο, αλλα ούτε και πρόβατα για σφαγή.

Εάν η Τούμπα δεν γεμίσει με τον Ατρόμητο, δεν μας αξίζει ούτε η B Εθνική
.

υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??

υγ2. Γαύροι μ@υνιά
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

8emis4 έγραψε:υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??

Πότε έγινε αυτό?? :evil:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

free4 έγραψε:Kαθε προσπάθεια να βρούμε εξωγενείς παράγοντες για την ήττα για μένα είναι μη αποδεκτή.
Παίξαμε και χάσαμε..
Παλέψαμε μέχρι την αποβολή.
Από δικό μας λάθος φάγαμε το πρώτο γκολ ενώ είμασταν καλύτεροι.
Από δικιά μας μαλακία μείναμε με 10 παίκτες.
Από δικιά μας αστοχία δε βάλαμε πρώτοι γκολ ή δεν ισοφαρίσαμε οπότε.. that is the game!

Την επόμενη εβδομάδα πάμε για το τρίποντο με τον Ατρόμητο.

ΥΓ. Δε μας πάει να έχουμε ψηλά τον αμανέ, τέλος!
Παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος ταμείο!!

+1
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

8emis4 έγραψε:Για μένα, είναι πραγματικά ακατανόητο, για να μη πω τραγικό, λίγες ώρες μετά από μια τέτοια παλικαρίσια μάχη από την ομάδα μέσα στο πλέον βρωμερό γήπεδο της ελλάδας (έστω με τα όσα μεμονωμένα λάθη έκαναν παίχτες μας) να μη δίνουμε απλόχερη και απόλυτη στήριξη σε αυτήν την ομάδα και σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της!

Στους παίχτες αυτούς με τεραστια @@ κι όχι σαρδελογατάκια. ΤΡΑΓΙΚΟ

Ούτε πρόβατα που τρώμε κουτόχορτο, αλλα ούτε και πρόβατα για σφαγή.

Εάν η Τούμπα δεν γεμίσει με τον Ατρόμητο, δεν μας αξίζει ούτε η B Εθνική
.

υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??

υγ2. Γαύροι μ@υνιά

Το να φωναζει ενα ολοκληρο γηπεδο εμετικα συνθηματα ειναι απαραδεκτο....Και οσοι ειναι παλιοτεροι θα θυμουνται ενα παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον βαζελο, οπου ολοκληρη Τουμπα εβριζε εν χορω την πεθαμενη μανα του Σαργκανη...αυτο δειχνει οτι βλακεια υπαρχει παντου...παρολα αυτα, οι παικτες ειναι επαγγελματιες και δεν πρεπει να επηρεαζονται απο αυτα....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
free4 έγραψε:Kαθε προσπάθεια να βρούμε εξωγενείς παράγοντες για την ήττα για μένα είναι μη αποδεκτή.
Παίξαμε και χάσαμε..
Παλέψαμε μέχρι την αποβολή.
Από δικό μας λάθος φάγαμε το πρώτο γκολ ενώ είμασταν καλύτεροι.
Από δικιά μας μαλακία μείναμε με 10 παίκτες.
Από δικιά μας αστοχία δε βάλαμε πρώτοι γκολ ή δεν ισοφαρίσαμε οπότε.. that is the game!

Την επόμενη εβδομάδα πάμε για το τρίποντο με τον Ατρόμητο.

ΥΓ. Δε μας πάει να έχουμε ψηλά τον αμανέ, τέλος!
Παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος ταμείο!!

+1

Και από την μαλακία του διαιτητή δεν κερδίσαμε πέναλτυ και δεν έμεινε και ο αντίπαλος με δέκα...
να τα λέμε όλα...

Και με την εμφάνιση έως το 60 και το passing game και ψηλά και στον ουρανό τον αμανέ....
φανέλα δεν έχεις μόνο με τους τίτλους, έχεις και με τη νοοτροπία...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Pegasus έγραψε:Ο Μιραλάς σήμερα έγινε μάγκας κάνοντας ένα σουτ. Μην τον παρουσιάζετε ως πρότυπο.

Όχι δεν έκανε ένα σουτ. Έκανε γκολ δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν και μάλιστα σε derby.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

giapas έγραψε:
niko70 έγραψε:Το αυτομαστίγωμα συνεχίζεται...Να μη ξεχάσω να πω 3 φορές το "πάτερ ημών" και 3 φορές το "πιστεύω"...και να παρακαλέσω το Μεγαλοδύναμο να μου στείλει και άλλες τέτοιες καλές διαιτησίες στο μέλλον...

Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων .

Αυτοί που σε καταστάσεις που φταίνει 2 πχ 50-50(τυχαία η αναλογία) , πρώτα προσπαθούν να διορθώσουν το δικό τους λάθος και μετά να ψάξουν το άλλο 50...των αλλων.

Αυτοί που σε καταστάσεις 50-50 , αρνούνται να δουν και να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη γιατί τάχα μου...κ να τα λύσουνε , οσο φταίει κ ο άλλος δε θα βγαίνει άκρη. Η τουλάχιστον τα βλέπουνε , αλλά πρώτα τονίζουν τα λάθη του άλλου.

Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια έχω αποφασίσει σε ποιούς ανήκω κ είμαι περήφανος για αυτό.

1. Κανένας δεν αρνείται να συζητήσει τα λάθη του, εν προκειμένω τις αδυναμίες της ομάδας και για το χτεσινό και γενικά. Έτσι κι αλλιώς το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.
2. Η αντίδρασή μου στο γενικότερο κλίμα που επικράτησε χτες και σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι ο προφανής (για μένα) "εξωγενής" ρυθμιστής του παιχνιδιού "αθωώνεται", με τρόπο δυσανάλογο ως προς τη (δική μου) οπτική του παιχνιδιού.
3. Γραφικότητες του στυλ 3 πέναλτυ κλπ., μακριά από εμάς.
4. Τον κόρακα τον κρίνεις σε σχέση με το πως σφυράει στο ίδιο παιχνίδι, ίδια πράγματα...Σύμφωνα με αυτό, σε 50-50 σφύριγμα ο γαύρος θα είχε 3 αποβολές και εμείς 1. Το πέναλτυ στο Σάλπι δεν το δίνεις μόνο όταν είναι σε βάρος του θρύνου μέσα στο γαυρολίβαδο.
5. Αν σε αυτό το "κλειστό" παιχνίδι, που αυτές οι "λεπτομέρειες" κρίνουν αποτέλεσμα δεν το έκριναν χτες, τότε να ζητήσω και συγγνώμη.
6. Το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν μας άφησε να δούμε που τελικά θα το πήγαινε η ομάδα μας το παιχνίδι. Να ολοκληρώσουμε άποψη για το τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε. Το 3ποντο ποσώς με ενδιέφερε, ειδικά χτες.
7. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και χτες ήθελα αυτό να φανεί. Δε φάνηκε, σε ένα παιχνίδι που ο κόρακας αποφάσισε να το τελειώσει πριν την ώρα του.

Τώρα, είμαι έτοιμος να συζητήσω ότι θέλεις για τις αδυναμίες μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Petm έγραψε:όταν είσαι κάτω 3-0 και κινδυνεύεις με 4ο, τότε θεωρώ ότι με τh κερκίδα δεν κανεις διάλογο.μιλώ κύριος για αυτά που γίναν προς το τέλος του παιχνιδιού. για να μη παρεξηγηθώ και κάποιοι που δε με ξέρουν νομίζουν ότι είμαι αντί-garcia , θεωρώ οti o Garcia στο παιχνίδι κάνει ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση όπως σχεδόν πάντα.

Συμφωνώ.
Νομίζω ότι οι αντιδράσεις Garcia μπορεί να αρέσουν σε πολύν κόσμο εδώ μέσα, αλλά είναι αντιεπαγγελματικές. Επίσης, παρ' όλο που χθες ήταν από τους καλύτερους, θα μπορούσε ο διαιτητής, αν ήθελε, να τον αποβάλει στην αντιεπαγγελματική του αντίδραση στο σκληρό φάουλ του Ντουντού, όπως άλλωστε και τον πανύβλακα, χθες, Ivic, από το πρώτο ημίχρονο, όταν έσπρωξε τον αντίπαλό του (κάτι που είχε γίνει πέρυσι στον Vieirinha, στο 19΄ του αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης).
Στη φάση του Σάλπι που ζητήσαμε πέναλτυ, δεν φαίνεται το χέρι του Αβραάμ να κρατάει τον Μήτσο, όπως και δεν θεωρώ πέναλτυ το χέρι του τείχους στο φάουλ.
Η περίπτωση του Vieirinha με τον Αβραάμ μπορούσε να είναι κάτι, αλλά ως πέναλτυ μόνο στο Ολυπιαικό θα μπορούσε να δοθεί.
Ο διαιτητής μας έδωσε και κάτι φαουλάκια έξω από τη περιοχή, που άλλες φορές δεν τα βλέπαμε ούτε με κυάλια. Δεν έχω δει παρόμοια διαιτησία τα τελευταία χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

PAOKhead έγραψε:
Petm έγραψε:όταν είσαι κάτω 3-0 και κινδυνεύεις με 4ο, τότε θεωρώ ότι με τh κερκίδα δεν κανεις διάλογο.μιλώ κύριος για αυτά που γίναν προς το τέλος του παιχνιδιού. για να μη παρεξηγηθώ και κάποιοι που δε με ξέρουν νομίζουν ότι είμαι αντί-garcia , θεωρώ οti o Garcia στο παιχνίδι κάνει ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση όπως σχεδόν πάντα.

Ο Γκαρσια ειναι αυτος που ειναι και γι'αυτο κανει αυτα που κανει.Στις μεγαλες προσωπικοτητες οπως αυτος δε χωραει κριτικη του στυλ κακως εκανε αυτο καλως το αλλο.Αν δεν το κανε θα ηταν καποιος αλλος οχι ξεχωριστος αλλα της σειρας.Οι προσωπικοτητες δε μπαινουν σε καλουπια.Ετσι πανε αυτα...
Το τεχνικο τιμ το μονο που εχει να κανει ειναι να παλεψει την ψυχολογια των παικτων γιατι δεν ειναι ευκολο να κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα σε ΚΑΘΕ ματς και συ να σαι ηρεμος σε θεση γιογκα,ενω οι αλλοι μενουν μονιμα ατιμωρητοι.Μπειτε λιγο στη θεση τους.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Bono έγραψε:Πολύ καλή η ομάδα αγωνιστικά μέχρι την αποβολή(και λίγο μετά),πολύ μικρή στο μυαλό δυστυχώς που είχε σαν αποτέλεσμα ένα σκορ που είναι απαράδεκτο να δέχεται.Και εκεί χρειάζεται δουλειά όπως και στο ότι η ομάδα δεν είναι killer.
Οταν με τέτοια εμφάνιση γυρνάς με τρίμπαλο πίσω πρέπει να ψαχτείς.
Φωτάκης,Μαλεζάς,Σακελλαρίου "λίγοι"
Σάλπι κακός
Ζουέλα καλύτερος απ' αυτό που θα περίμενα,στη θέση που έπαιξε.
Mεγάλο παιχνίδι από Τσιρίλο και Γκαρσία(αν και τα νεύρα του έκαναν κακό στην ομάδα)
Τα πέναλτυ και δίνονται και όχι ......και φυσικά όχι μέσα στο Καραισκάκη με το γάβρο,εκεί αν δεν βγεί αίμα δεν βλέπεις βούλα,είναι γνωστό αυτό.

υ.γ. δεν κάνουμε διαγωνισμό μαγκιάς ούτε νευρικότητας....και αυτό έχω την απαίτηση από παίκτες με την εμπειρία του Βλάνταν και του Γκαρσία να το ξέρουν...θα έπρεπε να το είχαν εμπεδώσει εδώ και καιρό μάλλον.

+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”