giapas έγραψε:niko70 έγραψε:Το αυτομαστίγωμα συνεχίζεται...Να μη ξεχάσω να πω 3 φορές το "πάτερ ημών" και 3 φορές το "πιστεύω"...και να παρακαλέσω το Μεγαλοδύναμο να μου στείλει και άλλες τέτοιες καλές διαιτησίες στο μέλλον...
Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων .
Αυτοί που σε καταστάσεις που φταίνει 2 πχ 50-50(τυχαία η αναλογία) ,
πρώτα προσπαθούν να διορθώσουν το δικό τους λάθος και μετά να ψάξουν το άλλο 50...των αλλων.
Αυτοί που σε καταστάσεις 50-50 , αρνούνται να δουν και να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη γιατί τάχα μου...κ να τα λύσουνε , οσο φταίει κ ο άλλος δε θα βγαίνει άκρη. Η τουλάχιστον τα βλέπουνε , αλλά
πρώτα τονίζουν τα λάθη του άλλου.
Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια έχω αποφασίσει σε ποιούς ανήκω κ είμαι περήφανος για αυτό.
1. Κανένας δεν αρνείται να συζητήσει τα λάθη του, εν προκειμένω τις αδυναμίες της ομάδας και για το χτεσινό και γενικά. Έτσι κι αλλιώς το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.
2. Η αντίδρασή μου στο γενικότερο κλίμα που επικράτησε χτες και σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι ο προφανής (για μένα) "εξωγενής" ρυθμιστής του παιχνιδιού "αθωώνεται", με τρόπο δυσανάλογο ως προς τη (δική μου) οπτική του παιχνιδιού.
3. Γραφικότητες του στυλ 3 πέναλτυ κλπ., μακριά από εμάς.
4. Τον κόρακα τον κρίνεις σε σχέση με το πως σφυράει στο ίδιο παιχνίδι, ίδια πράγματα...Σύμφωνα με αυτό, σε 50-50 σφύριγμα ο γαύρος θα είχε 3 αποβολές και εμείς 1. Το πέναλτυ στο Σάλπι δεν το δίνεις μόνο όταν είναι σε βάρος του θρύνου μέσα στο γαυρολίβαδο.
5. Αν σε αυτό το "κλειστό" παιχνίδι, που αυτές οι "λεπτομέρειες" κρίνουν αποτέλεσμα δεν το έκριναν χτες, τότε να ζητήσω και συγγνώμη.
6. Το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν μας άφησε να δούμε που τελικά θα το πήγαινε η ομάδα μας το παιχνίδι. Να ολοκληρώσουμε άποψη για το τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε. Το 3ποντο ποσώς με ενδιέφερε, ειδικά χτες.
7. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και χτες ήθελα αυτό να φανεί. Δε φάνηκε, σε ένα παιχνίδι που ο κόρακας αποφάσισε να το τελειώσει πριν την ώρα του.
Τώρα, είμαι έτοιμος να συζητήσω ότι θέλεις για τις αδυναμίες μας.