Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
mpafos4

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από mpafos4 »

Να μην αρχισουμε και μεις τα ιδια......Παλαιοτερα,μας εστηναν τα επεισοδια μεσα στην Τουμπα....τωρα που ειναι εκτος Τουμπας-για την αστυνομια μιλαω-μας τα στηνουν εκτος!Και το κακο ειναι οτι καποιοι,το περιμεναμε.Αυτο ειναι που μας τρελαινει.Και ναι,εαν δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τις π@υστιες της αστυνομιας,να μην παιρνουμε εισιτηρια,πριν απο ντερμπι.....αφου ξερουμε,γαμω την τρελα μου οτι μας την εχουν στημενη......
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

novitok έγραψε:Aντε ρε παπαρα τράβα σε κανα ράδιο να κλαψουρίσεις!! Νιώστε λίγο επιτέλους τι είναι ΠΑΟΚ !! Λες και πρώτη φορά γίνονται αυτά !!!>!?!?!
Άκη, άραξε λίγο! Δικαίωμά σου να μη συμφωνείς, αλλά μη χαρακτηρίζεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μαλιστα ... μακακες και παπαρες.

Μπραβο ρε - τον τάπωσες.
Πολλές φορές , πέρα απο τα γραφόμενα κάποιου , καλό θα είναι να ψάχνουμε να βρούμε ΤΙ εννοεί. Πότε πότε γράφουμε και καμια υπερβολη ή "παπαριά" ώστε να μπορέσουμε να γινουμε καυστικοι για κάποιο θέμα. Και τις περισσότερες φορές η αγάπη μας για την ομάδα , μας οδηγεί σε οποιαδήποτε άποψη εκφράζουμε εδώ πέρα.

Εγώ με το DC έχω μιλήσει άπειρες φορές και έχω διαφωνήσει άλλες τόσες. Ειναι τόσο μακακας και παπαρας όσο ειναι το 99% των ανθρώπων που γραφουΜΕ εδώ.

Αν εσυ ανήκεις στο υπόλοιπο 1% τότε είσαι ωραίος και του την λες και σου βγάζω το καπέλο.
Αν όχι , είσαι φάουλ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και ας μην προδικάζουμε τιμωρίες και ποινές της Ομάδας.
Δεν γεννηθήκαμε σε κανένα μαντρί. Ξέρουμε όλοι τι μας γίνεται.

Ναι ή Οχι στις εκδρομές?

1) Δεν παίρνει εισητήρια ο Ζαγοράκης, ....ουουουουοου δεν είσαι πρόεδρος εσύ ρε λαμόγιο, δεν νιώθεις την κάψα του αγνού ΠΑΟΚτσή και τα ρέστα, εμείς πληρώνουμε για την ομάδα κλπ.

2) Παίρνει εισητήρια ο Ζαγοράκης,...... τους καλομαθαίνεις τους μπερδεμένους, λούσου την τώρα με τις μ@λακίες που γίνονται και πλέρωνε.

ας αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά
kos

Δημοσίευση από kos »

για τον αλφα κενταυρου δεν ξερω. απο τον σειριο ισως.
DC έγραψε:Έχω μια συγκεκριμένη θέση (όχι ξανά εισητήρια σε εκτός) και δεν είναι ότι δεν την στηρίζω εγώ αλλά την στηρίζουν οι ίδιοι οι 5000 που πήραν τα εισητήρια.

εχω την εντυπωση οτι εαν καποιος ρωτησει για αυτο το θεμα 25 παικτες του ΠΑΟΚ οι 20 θα γελασουν, οι 4 θα τσατιστουν και 1 (ο μπαλαφινιο) θα συμφωνησει με την αποψη αυτη. οποτε το τι λεω εγω ή εσυ ειναι ασημαντο μπροστα στην αποψη των παικτων που θελουν το κοσμο διπλα τους.
DC έγραψε:ΑΝ τιμωρηθούμε με μία μόνο αγωνιστική (με τον γάβρο) η οικονομική ζημιά μόνον από από τον αγώνα θα είναι 25000*25ε=625000 ευρώ. Χωρίς να βάλω τηλεοπτικά και διαφημιστικά γηπέδου.

τα διαρκειας ισχυουν για το κυπελλο. τα τηλεοπτικα ειναι ασχετα με το εαν εχει φιλαθλους το γηπεδο. το κονεξ τα πληρωνει για αυτους που δεν ειναι στο γηπεδο.
DC έγραψε:Αν τιμωρηθούμε και σε αγώνες πρωταθλήματος, τότε η ζημιά θα είναι τριπλή και τετραπλή: δεν θα αφήσει να μπούνε στο γήπεδο άνθρωποι που έχουν ήδη πληρώσει το διαρκείας τους με αποτέλεσμα μικρότερη ζήτηση το καλοκαίρι.
υπαρχουν 1000 λογοι για να μην παρει καποιος διαρκειας την επομενη χρονια. αυτος ισως να ειναι ο τελευταιος.

ζημια υπαρχει, δεν λεω οτι δεν υπαρχει. απλα την εχεις φουσκωσει υπερβολικα.

γενικα πιστευω οτι χωρις κοσμο εκτος εδρας η ομαδα χανει απο 5 εως 8 βαθμους την χρονια. οποτε υπαρχει και κερδος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

novitok έγραψε:Aντε ρε παπαρα τράβα σε κανα ράδιο να κλαψουρίσεις!! Νιώστε λίγο επιτέλους τι είναι ΠΑΟΚ !! Λες και πρώτη φορά γίνονται αυτά !!!>!?!?!
Βγάλε το ΠΑΟΚομετρό σου και βάρα μας.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Οπλαρχηγε οτι και να γινει, "εμεις" θα γκρινιαζουμε. Ειναι στο dna του Ελληνα, ποσο μαλλον στου ΠΑΟΚτση. Απο κει και περα δεν αντεχονται οι κλαψες και οι οδυρμοι που ακολουθησαν τα γεγονοτα του Σαββατου. Οκ, συνεβησαν πραγματα που δε θα επρεπε να γινουν, πραγματα που μονο οσοι ηταν εκει (και παλι οχι ολοι) γνωριζουν πως και γιατι ξεκινησαν. Όχι ότι έχει και μεγάλη διαφορά στη προκειμένη περίπτωση. Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι να δείξεις την δύναμη σου (αν πραγματικά έχεις ακόμα) και να μη τιμωρηθείς. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσε...
giapas έγραψε:Μαλιστα ... μακακες και παπαρες.

Μπραβο ρε - τον τάπωσες.
Πολλές φορές , πέρα απο τα γραφόμενα κάποιου , καλό θα είναι να ψάχνουμε να βρούμε ΤΙ εννοεί. Πότε πότε γράφουμε και καμια υπερβολη ή "παπαριά" ώστε να μπορέσουμε να γινουμε καυστικοι για κάποιο θέμα. Και τις περισσότερες φορές η αγάπη μας για την ομάδα , μας οδηγεί σε οποιαδήποτε άποψη εκφράζουμε εδώ πέρα.

Εγώ με το DC έχω μιλήσει άπειρες φορές και έχω διαφωνήσει άλλες τόσες. Ειναι τόσο μακακας και παπαρας όσο ειναι το 99% των ανθρώπων που γραφουΜΕ εδώ.

Αν εσυ ανήκεις στο υπόλοιπο 1% τότε είσαι ωραίος και του την λες και σου βγάζω το καπέλο.
Αν όχι , είσαι φάουλ
Aυτο ακριβως. Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει τη γνωμη του και να την εκφραζει. Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα φορουμ. Και επειδη δεν επιτρεπονται χαρακτηρισμοι προς μελη του φορουμ, ο χρηστης novitok θα απουσιασει προσωρινα απ το φορουμ....

υ.γ. το οτι θα αποκαλουσα "ο χρηστης novitok" τον αδερφο μου, δε το περιμενα.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αδερφός σου; Να προσέχω δηλαδή. :D
Anyway, έχω διαβάσει πολύ χειρότερα για μένα και ακόμα χειρότερα για διοίκηση-προπονητή, χωρίς να πέσει ban (και δεν με αρέσουν τα ban) οπότε κάνε delete (στο ban, όχι στον μικρό)
Άσε που μπορεί να το κρατήσει μανιάτικο και θα με την λέει κάθε φορά.

Νομίζω ότι ο μπάφος το έθεσε καλύτερα απ' ό,τι προσπάθησα εγώ:
mpafos4 έγραψε:Και ναι,εαν δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τις π@υστιες της αστυνομιας,να μην παιρνουμε εισιτηρια,πριν απο ντερμπι.....αφου ξερουμε,γαμω την τρελα μου οτι μας την εχουν στημενη......
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Με την κεντρική ιδέα όσων γράφει ο DC,αυτό δλδ ακριβώς που αναφέρει ο mpafos,συμφωνώ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Να προσθεσω και κατι ασχετο με τα προηγουμενα.....Ειναι τουλαχιστον γελοιο,σε μια τετοια διαδικασια απολογιας της ΠΑΕ να μην υπαρχουν οι μαρτυριες των πρωταγωνιστων της αλλης πλευρας!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να την πληρωνουν,μονιμως οι ΠΑΕ και οχι η αστυνομια.Δηλαδη,γιατι στην υπερασπιση της ΠΑΕ να μην υπαρχουν και 50-100 ανθρωποι,που ηταν παροντες και να πουν και αυτοι τι εγινε?....Το τι γραφουν σε εκθεσεις τους,οι "κυριοι"αυτοι το ξερουμε......με πιο γνωστο το παραδειγμα της ζαρτινιερας-με τον Κυπριο φοιτητη....

Εγω,παντως,μια ερωτηση θα εκανα........Γιατι φορουσαν της αντιασφυξιογονες μασκες πολυ ωρα πριν ξεκινησουν τα σκηνικα?........Ηξεραν κατι?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι ήξεραν.
Αλλά άντε βρες τρόπο να το αποδείξεις.

Όπως και εμείς είδαμε άτομα με κουκούλες να ανεβαίνουν απο Αθήνα ως δήθεν οπαδοί ΠΑΟΚ.
Όπως είδαμε και δήθεν οπαδό ΠΑΟΚ με αντίστοιχη μάσκα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ

Τα γεγονότα στο Βόλο έδωσαν για άλλη μια φορά δικαίωμα σε κάθε δικαστή του καναπέ και του ραδιοφώνου να κάνει τον δικό του αγώνα για να αποδείξει πόσο έξυπνος είναι αυτός και πόσο βλάκες όσοι δεν εκφράζουν άποψη για τα πάντα. Επειδή θα αναλύσουμε το θέμα διεξοδικά, δεν προλογίζουμε άλλο και περνάμε απευθείας στο κυρίως. Άλλωστε τα προχθεσινά είναι απλά αφορμή για το άρθρο.

Όσοι είστε "σκεπτόμενοι υγιείς φίλαθλοι" και δεν θέλετε καμία συμμετοχή στα επεισόδια, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ. Σταματήστε να κάνετε πρώτο θέμα το τι τιμωρία θα φάμε, για ποιο λόγο άρχισαν τα επεισόδια, το αν πρέπει η όχι να μπουν κάποιοι φυλακή, το τι έγινε στο τάδε μέρος και αν ήταν ΠΑΟΚτσήδες η όχι αυτοί που πήγαν. Αφού σας απασχολεί τόσο πολύ το θέμα των προστίμων, σκεφτείτε πόσο βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να τιμωρήσουν την ομάδα είναι η συνεχής ενασχόληση των ίδιων των ΠΑΟΚτσήδων και ο εσωτερικός "εμφύλιος" για το αν είναι δικαιολογημένα η όχι τα επεισόδια. Δεν λέει κανείς να κάνετε επεισόδια ούτε να είστε υπέρ τους η να τα δικαιολογείτε. Απλούστατα, αφού δεν σας πειράζουν τόσο τα ίδια τα επεισόδια (αλλιώς θα ήταν αδύνατον να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ διαχρονικά, με την οπαδική ιστορία που κουβαλά αυτός ο λαός) , αλλά οι συνέπειές τους στην ομάδα, μην ασχολείστε και συμβάλλετε και εσείς στο να βαρύνει η ατμόσφαιρα.

Όσο ασχολείται όλος ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που γίνονται επεισόδια και εκφέρει ο κάθε πιθανός και απίθανος ΑΡΔ, παράγοντας-παλαίμαχος, πολιτικός, ποδοσφαιριστής, ραδιο-ιντερνετομαιντανός την "έγκυρη" άποψή του, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, είτε μιλάμε για δικαστές-εισαγγελείς σε δίκες οπαδών μας, είτε μιλάμε για τα "δικαστήρια" των αρχών σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ κλπ θα είναι σκληρότεροι στην τιμωρία, είτε φταίμε είτε όχι, απλούστατα διότι η ομάδα και ο κόσμος δεν είναι συντεταγμένοι απέναντί τους. Τρανά παραδείγματα τα "ευρείας κλίμακας επεισόδια" στον αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ποδόσφαιρο και με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Όταν ακόμα και σε αυτά τα περιστατικά υπάρχει κόσμος που βιάζεται να κατηγορήσει τους "ανεγκέφαλους", όταν οι ίδιες οι πηγές μέσα και γύρω απ την ομάδα αρχίζουν το μοιρολόγημα, και βγαίνει μια κλαψιάρικη "σφάχτε με να αγιάσω" διάθεση προς τα έξω, είναι λογικό κάθε διαιτητάκος να αποφασίζει διακοπές και εκκενώσεις, κάθε μπάτσος να ρίχνει χημικά, κάθε δικαστής (ποδοσφαιρικός η μη) να αποφασίζει βαριές ποινές. Αφού ξέρει ότι θα βρει στήριγμα και δικαιολογία όχι απλά από τους "ουδέτερους" (που όλοι ξέρουμε πόσο ουδέτεροι είναι σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ) αλλά ακόμα και από μέρος του ίδιου του κόσμου της ομάδας την οποία τιμωρεί.

Φυσικά μεγάλο ρόλο στην νοοτροπία του κόσμου παίζει και η ηλίθια στάση των ΜΜΕ της πόλης και του ΠΑΟΚ. Όταν όλες οι άλλες ομάδες τα ρίχνουν σε "αντιεξουσιαστές", θάβουν τα επεισόδια, κάνουν εφέσεις, τιμωρούνται συμβολικά μετά από μήνες κλπ, πάντα με την ανάλογη στήριξη από τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, τα δικά μας μέσα πριν πέσει η πρώτη πέτρα έχουν ανεβάσει άρθρο για το αν είμαστε υπότροποι και τι πρόστιμο θα φάμε. Τα επεισόδια των Αθηναίων οπαδών είτε σε μέρες αγώνα είτε όχι είναι καθημερινά, με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα και βιαιότητα. Ο λόγος που δεν ακούγεται τίποτα δεν είναι μόνο η σχετική ασυλία που απολαμβάνουν οι οπαδοί κυρίως Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού απο την αστυνομία. Είναι και το ότι τα ίδια τα μέσα και οι οπαδοί θάβουν τις ειδήσεις αυτές και έτσι δεν υπάρχει κατακραυγή από παντού που θα ανάγκαζε τις αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα και να τιμωρήσουν για τα μάτια του κόσμου.

Αυτή η στάση των ΑΡΔ του ΠΑΟΚ (κυρίως) δεν αφορά μόνο τα επεισόδια. Βλέπουμε συνεχώς να γίνεται πρώτο θέμα και τεράστιο ζήτημα οτιδήποτε γίνει στον ΠΑΟΚ: από επιθέσεις κροατών σε VIP πούλμαν με live video, μέχρι το ποιος παίκτης είναι απλήρωτος και πόσο, αν ήρθε το email απο τους Άραβες και τι δήλωσε στην 4η του σημερινή συνέντευξη ο βοηθός του δικηγόρου τους, γενικότερα ανάλυση και διαπόμπευση γεγονότων που θα έπρεπε να θάβουν αν όντως πιστεύουν ότι εξυπηρετούν την ομάδα.

Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο επειδή έχουν γίνει πάρα πολλοί οι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ (από τότε που άρχισε να πουλάει) και πλέον δεν τους φτάνει να παίρνουν κάθε μέρα 10 συνεντεύξεις από παίκτες και να μας ενημερώνουν σε ποιο μαγαζί βγαίνουν και τι αμάξι οδηγούν, αλλά σαν τις ειδήσεις του STAR κοιτάζουν να βρουν το πιο ζουμερό θέμα για κουτσομπολιό, για να ξεκατινιαστούν μεταξύ τους οι βλάκες οι ΠΑΟΚτσήδες και να έχουν αποκλειστικό θέμα και hits/ακροαματικότητα/λεφτά από sms,διαφημίσεις αυτοί.

Όσο ο κόσμος της ομάδας δεν καταλαβαίνει ότι δεν είναι στο συμφέρον κανενός, παρά μόνο των εχθρών της, να κάνουμε οι ίδιοι τεράστιο θέμα οτιδήποτε αρνητικό βλέπουμε ή ακούμε για τον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να συσπειρωθούμε ποτέ για τον κοινό σκοπό, που είναι να δούμε τον ΠΑΟΚ ψηλότερα, σε κάθε τομέα. Φυσικά δεν πρέπει να φτάνουμε σε άκρα. Κανείς δεν λέει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Τα κακώς κείμενα πρέπει να λέγονται, αλλά όχι να ψάχνουμε μόνοι μας να βρούμε για ποιο θέμα θα γκρινιάξουμε και θα πετάξουμε την άποψή μας, ειδικοί και μη. Άλλο η διαφάνεια και οι καθαρές κουβέντες, και άλλο από μόνοι μας να βάζουμε τα χέρια μας να βγάζουμε τα μάτια μας.

Υ.Γ.: Δεν είμαστε αφελείς. Κανείς δεν λέει ότι ο ΠΑΟΚ και οι ΠΑΟΚτσήδες τιμωρούνται επειδή μιλάει ο κόσμος στα ράδια και στο ίντερνετ. Ωστόσο με τη σωστή νοοτροπία στον κόσμο και σε όσους περιτρυγυρίζουν την ομάδα, θα γλυτώναμε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες εγκλωβιζόμαστε.

http://est1926.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Δεν μπορώ να κρίνω με ασφάλεια τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλα παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα απέξω, μου φαίνεται μάλλον...ανύπαρκτη! Χωρίς να αποποιούμαι καθόλου τις ευθύνες των δικών μας οπαδών (οι θέσεις μου άλλωστε είναι εκφρασμένες στο forum), θα πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν ορισμένοι από τους ένστολους "υπηρέτες του πολίτη", για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους πολίτες γενικότερα, οπαδούς του ΠΑΟΚ ειδικότερα. Δεν αρκεί μια απλή ανακοίνωση κατά της αστυνομίας! Πρέπει να ληφθούν μετρα, να γίνουν μηνύσεις, οι νομικοί της ΠΑΕ πρέπει να είναι μπροστάρηδες και θιγμένοι πολίτες-οπαδοί να μαζικοποιήσουν την αντίδραση. Πρέπει να σταματήσουν να αυθαιρετούν και να μας φέρονται σαν ζώα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

gash04 έγραψε:Ναι ήξεραν.
Αλλά άντε βρες τρόπο να το αποδείξεις.

Όπως και εμείς είδαμε άτομα με κουκούλες να ανεβαίνουν απο Αθήνα ως δήθεν οπαδοί ΠΑΟΚ.
Όπως είδαμε και δήθεν οπαδό ΠΑΟΚ με αντίστοιχη μάσκα.
Sorry για το οff topic, αλλά συνειρμοί είναι αυτοί.
Θυμήθηκα την απορία σοβαρού αθηναίου αναρχικού, για το γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια καίνε το κέντρο της αθήνας "αναρχικοί", αλλά στο Attica δεν πέφτει ούτε τσίχλα μασημένη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DC έγραψε:
novitok έγραψε:
DC έγραψε:Επειδή δεν ήρθα από το Άλφα του Κενταύρου, ούτε γεννήθηκα εχθές αλλά και επειδή δεν γουστάρω να περιμένω την Πέμπτη που θα ανακοινωθεί η τιμωρία για να το παίξω έξυπνος, ας απαντήσω σε μια-δυο σπόντες.
Πουθενά δεν έγραψα ότι τα επεισόδια έγιναν από συνδέσμους αλλά περιμένω να πάρουν θέση για την παρουσία 5000 χιλιάδων κόσμου (και των αποτελεσμάτων αυτής) όπως έκαναν για τους VIP της Κροατίας.
Έχω μια συγκεκριμένη θέση (όχι ξανά εισητήρια σε εκτός) και δεν είναι ότι δεν την στηρίζω εγώ αλλά την στηρίζουν οι ίδιοι οι 5000 που πήραν τα εισητήρια. ΑΝ τιμωρηθούμε με μία μόνο αγωνιστική (με τον γάβρο) η οικονομική ζημιά μόνον από από τον αγώνα θα είναι 25000*25ε=625000 ευρώ. Χωρίς να βάλω τηλεοπτικά και διαφημιστικά γηπέδου.
Αν τιμωρηθούμε και σε αγώνες πρωταθλήματος, τότε η ζημιά θα είναι τριπλή και τετραπλή: δεν θα αφήσει να μπούνε στο γήπεδο άνθρωποι που έχουν ήδη πληρώσει το διαρκείας τους με αποτέλεσμα μικρότερη ζήτηση το καλοκαίρι.
Με δυο λόγια, ο Ζ θέλοντας να ευχαριστήσει τους 5000, υποθηκεύει την επόμενη οικονομική χρονιά. Οι 5000 που πήγαν στον Βόλο το Σάββατο, μπήκαν και έπαιξαν, με το ζόρι, το παιχνίδι αυτών που θέλουν να εξαφανίσουν το δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ: τον λαό του και την οικονομική στήριξη που προσφέρει. Ας πρόσεχαν.
Το να έρχεται ο καθένας και να με λέει ότι φταίνε οι μπάτσοι, φταίνε τα ληγμένα χημικά, φταίει ο Μπέος κλπ, εγώ θα του πω "στα παπάρια μου". Το ξέρω και το ήξερα από πριν. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές και το έχουμε βαρεθεί. Και επεισόδια να μην γίνονταν, πάλι κάπου θα μας τιμωρούσαν. Είναι το ίδιο τυράκι που πας πετούσαν και στην Τούμπα πρόπερσι με τον γάβρο.
Και δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν ότι κάποιοι θα τσιμπίσουν.
Τώρα, αν γίνει κανένα θαύμα και δεν μας τιμωρήσουν, θα είναι όπως είπα .... θαύμα.

Ποσο μακακας παιζει να σαι !! :redcard:
Οριζοντίως ή καθέτως; :pano: :opaokara:

τσαμπα σπαταλας το διαδικτυακο σου ... σιελο φιλε μου.η μπαλα ειναι στο γηπεδο του ζαγορακη,παντοτε ηταν.παντως,δεν θεωρω οτι εχει το ψυχικο σθενος να συγκρουστει με τα ... καλοπαιδα.αυτος αποφασιζει,αυτος βαζει το χερι στην τσεπη για να εχει το κεφαλι του ... ησυχο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 18 Ιαν 2011, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague”