Φιλικά προετοιμασίας

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Φιλικά προετοιμασίας

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πήγα σήμερα να δω την Ομάδα στα Μαυροσκούφεια με τον Κολοσσό. Γενικά θα πω ότι μου άρεσε, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Ο Παπαδόπουλος με διαφορά ο MVP της συνάντησης. Οι μαυρούκοι μας σχετικά καλοί, άρχισαν μέτρια και στη συνέχεια, μετά την τρίτη περίοδο, βελτιώθηκαν. Πάντως τους έκοψα μισή μπουκιά. Οι αντίστοιχοι του Κολοσσού φάνταζαν θηριώδεις μπροστά τους. Πολύ καλός και ο Γιαννακίδης ειδικά στην 4η περίοδο.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

D.A.A.T. έγραψε:ζωνη δεν παιξαμε και ουτε μας παιξανε καθολου...η ομαδα δεν δειχνει να εχει δουλεψει ακομα στον τομεα αιφνιδιασμο..προτιμουσε το 5-5 και να δουλεψει συγκεκριμενα πραγματα στο συστημα...θεωρω παντως πως συντομα θα δουμε και αυτο το κομματι αφου συνηθως οι 4 απο τους 5 που ειναι στο παρκε ειναι γρηγοροι..
Ο λαζος οταν ντουμπλαρεται η ομαδα κινειται κυκλικα ,ο Σιμς συνηθως κοβει στην ρακετα και ο Λαζος αποφασιζει..φανηκε να εχουμε ευκολη λυση στο ντουμπλαρισμα του..
Ο Γκρευ γιατι διαβασα τον Ρο ,παιζει ευκολα ασσος αλλα δεν εδειξε να εχει προβλημα οταν επαιξε ο Γιςργος ασσος και αυτος 2...μου θυμισε κατι απο μπλακνευ και εκανε προφανες για μενα γιατι επιλεχθηκε ο ΜακΓκραθ

Οτι αλλο θελετε να ρωτησετε για ΠΑΟΚ ,Κολλοσο.καβαλα ,Ηλυσιακο ελευθερα..Τα ειδα,τα συζητησα με ωραια παρεα...Παντως ενδιαφερον ειχε το νεο τριποντο που πραγματι δυσκολευει αρκετους παικτες...
θα τον δούμε τον γκρέι αλλά εγω βλέπω έναν καθαρό άσο που θέλει να κρατάει την μπάλα και πάει την ομάδα σε αργές επιθέσεις
δεν του αρέσει ο αιφνιδιασμος καθόλου από ότι είδα αλλά έχει και καλά στοιχεία
δεν είναι κακός παίχτης αλλά προσωπικά ήθελα κάτι καλύετρο στον άσο
μάλλον κάτι σε πιο γρήγορο
βέβαια είναι και προετοιμασία
θα δείξει..

Από τον Παπά του Κολοσού περίμενα περισσότερα αλλά μέτριος ήταν
τον είχα για νέο σπανούλη αλλά μάλλον δεν θα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

θα με αρρωστησεις με το γρηγορο καμια μερα :D :D :D :D ...σαφως και δεν ειναι αργος..σημερα ηταν πολυ καλος..συμφωνω οτι ειναι πλευ απλα τονισα την ευκολια του να παιξει με τον αποστολιδη..οπως προειπα θυμιζει στο στυλ μου-μου

Επισης ηταν 100% ξεκαθαρο οτι υπηρχε εντολη να μην τρεχουμε αλλα να δουλευουμε τα συστηματα στο 5-5...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εντάξει προφανώς εκτιμμάμαι διαφορετικά χαρακτηριστικά στους παίχτες..

αλλά εντάξει ο μου μου είναι πολύ πιο νευρώδης παίχτης
στα νιάτα του ήταν πολύ εκρηκτικός ο μου μου αν και στο στυλάκι(το μπασκετικό εννοώ) όντως μοιάζει αλλά σε πιο αργο(για να μην ξεχνιόμαστε :D )
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

tigon4 έγραψε:γιατι οχι ?......εδω τα χανουμια τρελαθηκαν με το κυπελλο καγκουριας 2010-2011 ...στην πολη των καγκουρο(αυστραλια)
Μιας που είπες καγκουρό, πάρτε απίστευτη διαφήμιση για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Αυστραλίας, που σόκαρε (!) (αν είναι ποτέ δυνατόν) την συντηρητική, οπισθοδρομική, πουριτανή και δε ξέρω πως αλλιώς να τη χαρακτηρίσω κοινή γνώμη της χώρας, γιατί λέει είναι προκλητικό (έχει πολλές καταστροφές!!!) και περιέχει και σεξιστικό περιεχόμενο-υπονοούμενο στη σκηνή που ένας από τους παίχτες μπαίνει στο κρεβάτι ενός ζευγαριού!

Θα μου πείς εγώ τώρα κράζω τους Αυστραλούς, αλλά εμείς για να φτάσουμε σε σημείο να φτιάξουμε τέτοιο βίντεο, θα πρέπει να γκρεμιστεί κανένας φούρνος και σε οπαδικό-διοικητικό επίπεδο, αλλά και γιατί σιγά μη δεχτούν οι.."βεντέτες" μας να τσαλακώσουν τόσο πολύ την εικόνα τους. Είναι πραγματικά ευρηματικό και στα 35 δευτερόλεπτα σας έχω κι ένα δωράκι-έκπληξη με κάποιον που έχουμε να τον δούμε κοντά 4 μήνες και ήδη μας λείπει.......

[youtube]p1jQe9dw6WY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

χαχαχχα...περυσι ειχα πετυχει τον χελι σε γνωστο μαγαζι της πολης...βασικα συνεχεια τον πετυχαινα μαζι με γκεγκορι και κρις....τεσπα ηταν πιτα μεθυσμενος και μαλωνε με κατι φλωρους αριανους στο παρκινγκ...μαλωνε ντακς χαβαλε εκανε...και ελεγε ο θεος....ΓΕΣ ΜΕΝ ΜΠΑΤ ΓΟΥΙ ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΘΕΡΤΙ ΦΑΙΒ ΠΟΙΝΤΣ!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

το αστειο ειναι πως ο χελι διαλεγε παντα τις πιο κοντες..μεταξυ μας..τα παλικαρια περσυ ηταν μαγοι της διασκεδασης..ας δουμε και τους φετινους
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ο μεγαλυτερος απο ολους σε αυτο το θεμα και πιο τυπας.....μαμαντου ντιαρα.....ή φρεντς φραι οπως τον αποκαλουσε ο κεννι.....ο οποιος οταν εμαθε οτι ο μαμ εκλεισε μαρουσι....του στελνει το χαρακτηριστικο μνμ στο φεισμπουκ '' μπακ του γκρις ε? αι χοπ γου τεικ γιουρ μανι..λολ....ΤΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ...ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο καγκουρας ηταν μεγαλη μορφη στη νυχτερινη διασκεδαση....τρελο γελιο... :D :D
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

καλα ...πιστεψε με και φετος δυνατα ξεκινησε ο μαμαντου..ο συγκεκριμενος ειναι δεδομενο οτι ερχεται στην ελλαδα λογω ζωης...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

νταξει αφου και ο σερα που ειναι μπλες αντι να μας κραξει που καναμε εσπρεσο το τοπικ ,συμμετεχει και αυτος...δεν φοβαμαι τπτ!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι φτανει ομως μην το μαμησουμε κιολας... 8-) απλα για τον καγκουρα ξερω επειδη τα ειχε σκισει ολα τα μαγαζια δεν υπηρχε ανθρωπος που να μην τον ειχε δει καπου...αντε φτανει τα ειπαμε... :D

ο γιαννακιδης απο οτι καταλαβα αφησε ελπιδες τωρα νταξ φιλικα ειναι συμπερασματα δε βγαινουν...εδω περισυ θυμαμαι το μονρο τον γκετσεφσκι και γενικα την ομαδα που τους ειχα δει στον πανελληνιο πρωτη αγωνιστικη και ελεγα νταξ δεν γινεται να αποκαλουν τους εαυτους τους μπασκετμπολιστες...τελικα μονο στον καγκουρα επεσα τοσο μεσα...αντε και μια ψιλη καλαιτζιδη και καυκη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Με τις αφίξεις ΜακΓρκαθ και Γκετσέφσκι, παίρνουμε περισσότερη δύναμη στη ρακέτα και μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα από την περιφέρεια. Αδημονώ να δω αν θα υπάρξει και κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής (δανεικός από ομάδα) λετσι για να δέσει το γλυκό και το ρόστερ..

Για την ώρα ενθαρρυντικά τα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

DamoN έγραψε:ΓΕΣ ΜΕΝ ΜΠΑΤ ΓΟΥΙ ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΘΕΡΤΙ ΦΑΙΒ ΠΟΙΝΤΣ!
χαχαχαχα. χέλι αλάνι για πάντα στο λιμάνι. ποιός musli λαίμαι!!!!! φέρτε τον πίσω τώρα!!!!

PS: τρομερό videακι trik.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αστον εχει μια χαρα ειναι, βαλτος εισαι πρωινιατικα? :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”