11. Justin Gray
Re: 11. Justin Gray
ενδιαφερουσα σκεψη Ρονι να παρουμε ενα καλο 2αρι που υποθετω βρισκεται και πιο ευκολα..Μετα ομως??μοναδικος ασσος ο μακγκραθ????
αυτο θα μπορουσε να γινει αν ο Αποστολιδης ανταποκρινοταν..
αυτο θα μπορουσε να γινει αν ο Αποστολιδης ανταποκρινοταν..
στην αμυνα λογω ελλειψης ταχυτητας τον περνανε σαν σταματημενο.Μαυρη τρυπα ειναι,και σε συνδυασμο με την δεδομενη αδυναμια Λαζου-Θοδωρα να ακολουθησουν γρηγορα γκαρντ εχουμε τεραστιο προβλημα.Στην επιθεση λες οτι δεν κανει χαζα λαθη.Λαθη θα κανεις οταν προσπαθησεις να δημιουργησεις κατι,αν ο μονος σου ρολος ειναι να κατεβασεις την μπαλα να δωσεις την πρωτη πασα στα 16 δευτερολεπτα στο σουτιγκ γκαρντ,ναι δεν θα κανεις χαζα λαθη.Αυτο ζηταμε ομως απο τον αμερικανο ασσο μας?Τα ιδια μπορουν να προσφερουν φανταζομαι ολοι οι βασικοι ασσοι της α2 και δεν κανω πλακα.Οταν προσπαθει για το κατι παραπανω(διεισδυση,σπλιτ αουτ) μια χαρα τα κανει τα λαθη του.D.A.A.T. έγραψε:και στην αμυνα καιι στην οργανωση ο παικτης ειναι σοβαρος.
Ειναι ενα γκαρντ που δεν θα κανει χαζα λαθη,και στο 5-5 θα στησει την ομαδα με την απαιτουμενη σοβαροτητα..Δυστυχως δεν εχει την ικανοτητα να σκοτωσει τον αντιπλαο οταν το ματσ ανοιγει και ο ρυθμος φευγει..αντιθετως κανει το αντιθετο.Αλλο ενα θεμα ειναι πως πραγματα που εδειξε στα φιλικα να τα εχει στο γηπεδο τα βγαζει σπανια με πιο σημαντικο το σουτακι απο μεση αποσταση.
Στην τελικη το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ελλειψη ταχυτητας,ο τυπος δεν κανει πανω απο 2-3 σπριντ σε καθε ματς,την περισσοτερη ωρα περπαταει κυριολεκτικα
-
D.A.A.T γενικά από τις απόψεις σου φαίνεσαι συγκροτημένο άτομο και σύμφωνα και με παλαιότερες αναρτήσεις σου σε εκτιμώ πολύ και δείχνεις να έχεις σχέση με το αντικείμενο. Όμως τα παραπάνω σου λεγόμενα με κάνουν να αναρωτιέμαι αν όντως είδες το χτεσινό ματς (και γενικά τα τελευταία) και αν μιλάμε για τον ίδιο παίχτη.D.A.A.T. έγραψε:και στην αμυνα και στην οργανωση ο παικτης ειναι σοβαρος.
Ειναι ενα γκαρντ που δεν θα κανει χαζα λαθη,και στο 5-5 θα στησει την ομαδα με την απαιτουμενη σοβαροτητα..
Βασικός πλέυ μέικερ που έχει λιγότερες ασίστ μ.ο από τον σέντερ της ομάδας του για μένα πολύ απλά δεν είναι πλέυ μέικερ. Δεν είμαι μηδενιστής. Δεν είναι μόνο ότι χτες είχε και πάλι 0 ασίστ, δεν είναι ότι δε μπορεί να τρέξει, δεν είναι ότι την πρώτη πάσα τη δίνει στα 10 δευτερόλεπτα. Ο άνθρωπος δε μπορεί καν να κατεβάσει με ευκολία τη μπάλα και να περάσει το κέντρο. Ο Μάρσαλ και ο ΜακΓκράθ την κατεβάζουν με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά. Άρα που ακριβώς είναι σοβαρός στην οργάνωση?
4 λάθη έκανε χτες και μάλιστα σε πολύ κρίσιμα σημεία,γιατί κάθε φορά που προσπαθούσε να κάνει διείσδυση είτε έκανε βήματα, είτε έβγαινε μόνος του με τη μπάλα έξω τρακάροντας σε 2-3 αντίπαλους παίχτες, είτε έκανε λάθος πάσα. Δε νομίζω να είναι τυχαίο ότι τις διαφορές τις χάναμε όταν ήταν αυτός μέσα.
Και σχετικά με την άμυνα: δε θυμάμαι φάση που να μη τον πέρασε ο αντίπαλος αμερικανός εξαιτίας των αργών ποδιών του, όπως επίσης και 1 φορά που να απέφυγε το σκριν του αντίπαλου ψηλού και να μη κόλλησε 5 δευτερόλεπτα πάνω του χάνοντας τελείως την εξέλιξη της φάσης και την αλλαγή του μαρκαρίσματος..
να ξεκαθαρισω για αλλη μια φορα..Φυσικα ειναι χειροτερος του μακγκραθ και φυσικα ειναι χειροτερος του πανακριβου Γκειντζερ.
Φυσικα θελω εναν καλυτερο ασσο και εγω,και φυσικα εχει προβληματα με βασικοτερο την ατολμια του και την ταχυτητα του.
Απλα πιστεω οτι υπαρχει μια υπερβολη.Μου γραφεις για τις ασσιστ και συγκρινεις με τον Λαζο.Ο Λαζος ειναι περιπτωση και ετσι οπως ειναι χτισμενος ο ΠΑΟΚ μονιμα θα εχει παρα πολλες ασιστ.
Σαν επιλογη καλοκαιριου συμφωνω με ολους οτι ηταν λαθος.Τωρα ομως???ξαναλεω.ο Αρης βγηκε στην γυρα και ψαχνει ασσο 2 μηνες.Και πηρε ενα παλτο και μισο.και μη ακουσω δεν μας νοιαζει ο Αρης.Ειναι μια ομαδα που λογω παρελθοντος μπορει να προσελκυσει σοβαρους αμερικανους.
Χθες την διαφορα την χασαμε οχι λογω Γκρευ.Βγηκε ο Λαζος και σε 3 λεπτα μας φτασανε.δενε χουμε μπακ απ εκει και σβησαμε..Λογω Γκρευ θα συμφωνησω πως η διαφορα δεν μεγαλωσε παραπανω.
Το να μου γραφετε ποστ οτι ο Γκρευ ειναι μετριος συμφωνω και δεν εχει νοημα.το να μου λετε ομως οτι ειναι ο χειροτερος στην ιστορια μας με βρισκει αντιθετο οταν ειδα ζωντανα τον περσινο κεφτε Ειβερυ και τον Μαικλ Τζορνταν να παιζουν εδω μπασκετ.Για να μην αναφερθω σε τονυ ακινς και καει το λαπιτοπ..
Καταληγω και ελπιζω να εγινα κατανοητος..Περιμενω μια κουβεντα αντικαταστασης με ρεαλισμο..Υπαρχουν λεφτα???με τα λεφτα που εχουμε ΤΙ μπορουμε να φερουμε..Γιατι το να φερω εναν τυπο που θελει 5 μηνες να προσαρμοστει και να παιζει οπως ο γκρευ δεν με καλυπτει..
Συμφωνω με αλλαγη του αλλα νομιζω οτι ο χρονος δεν πιεζει κανεναν...Αν βρουν τον καταλληλο 2 μηνες πριν τα πλειοφ ας το κανουν τοτε..Αν και ο σουλης μεταξυ μας δεν αλλαζει ευκολα παικτη.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος οτι δεν θεωρω τον Γκρευ Μουλα,απλα τονιζω καποια προβληματα που ειναι ευκολο να προκυψουν εαν αλλαχθει ελαφρα την καρδιαν
Φυσικα θελω εναν καλυτερο ασσο και εγω,και φυσικα εχει προβληματα με βασικοτερο την ατολμια του και την ταχυτητα του.
Απλα πιστεω οτι υπαρχει μια υπερβολη.Μου γραφεις για τις ασσιστ και συγκρινεις με τον Λαζο.Ο Λαζος ειναι περιπτωση και ετσι οπως ειναι χτισμενος ο ΠΑΟΚ μονιμα θα εχει παρα πολλες ασιστ.
Σαν επιλογη καλοκαιριου συμφωνω με ολους οτι ηταν λαθος.Τωρα ομως???ξαναλεω.ο Αρης βγηκε στην γυρα και ψαχνει ασσο 2 μηνες.Και πηρε ενα παλτο και μισο.και μη ακουσω δεν μας νοιαζει ο Αρης.Ειναι μια ομαδα που λογω παρελθοντος μπορει να προσελκυσει σοβαρους αμερικανους.
Χθες την διαφορα την χασαμε οχι λογω Γκρευ.Βγηκε ο Λαζος και σε 3 λεπτα μας φτασανε.δενε χουμε μπακ απ εκει και σβησαμε..Λογω Γκρευ θα συμφωνησω πως η διαφορα δεν μεγαλωσε παραπανω.
Το να μου γραφετε ποστ οτι ο Γκρευ ειναι μετριος συμφωνω και δεν εχει νοημα.το να μου λετε ομως οτι ειναι ο χειροτερος στην ιστορια μας με βρισκει αντιθετο οταν ειδα ζωντανα τον περσινο κεφτε Ειβερυ και τον Μαικλ Τζορνταν να παιζουν εδω μπασκετ.Για να μην αναφερθω σε τονυ ακινς και καει το λαπιτοπ..
Καταληγω και ελπιζω να εγινα κατανοητος..Περιμενω μια κουβεντα αντικαταστασης με ρεαλισμο..Υπαρχουν λεφτα???με τα λεφτα που εχουμε ΤΙ μπορουμε να φερουμε..Γιατι το να φερω εναν τυπο που θελει 5 μηνες να προσαρμοστει και να παιζει οπως ο γκρευ δεν με καλυπτει..
Συμφωνω με αλλαγη του αλλα νομιζω οτι ο χρονος δεν πιεζει κανεναν...Αν βρουν τον καταλληλο 2 μηνες πριν τα πλειοφ ας το κανουν τοτε..Αν και ο σουλης μεταξυ μας δεν αλλαζει ευκολα παικτη.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος οτι δεν θεωρω τον Γκρευ Μουλα,απλα τονιζω καποια προβληματα που ειναι ευκολο να προκυψουν εαν αλλαχθει ελαφρα την καρδιαν
εάν είχα τη δυνατότητα θα παιρνα τον blackney και για ένα μήνα στα Playoffs. μου φτάνει για να κάνω πλάκα...
διάβασα οτι πήρε 25000/μήνα για 2 μήνες στη malaga (ελπίζω να τον διώξουν
όταν γυρίσει ο mcintyre). εντωμεταξύ ο τύπος από το πρώτο δευτερόλεπτο στην ανδαλουσία κάνει παπάδες. τι παιχταράς (αυτός και ο dinkins παλιά μου μείνανε απωθημένα!!!!!).
anyway, ας αφήσουμε την ομάδα και την ΚΑΕ προς το παρόν στην ησυχία της. η ομάδα πάει πολύ καλά. Καθόμαστε και συζητάμε γιατί δεν κερδίσαμε τους ισπανούς με 12 ενώ τους κερδίσαμε περίπατο (δεν απειληθήκαμε από το αρχικό 3-10 και δώθε) και είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ. επαναλαμβάνω (γραφικά), αυτοί παρακαλάνε τους αδιάφορους ιταλούς και όχι εμείς.
αλλαγές θα γίνουν μόνο όταν ο σούλης πιστέψει οτι ο gray δεν μπορεί να δώσει τίποτε άλλο στην ομάδα και ο άλλος που θα έρθει θα μπορεί (περίπτωση deli πέρυσι που πρακτικά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τον mili). απλά και γνωστά πράγματα ελέω σούλη. τώρα να συζητάμε για την παικτική αξία του gray εντάξει όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και βλέπουμε...
PS: επειδή κάποια πράγματα δεν τα προσέχω στα ματς: μπορεί να μου πεί κάποιος τα τρίποντα ο mcgrath αν τα βάζει (συνήθως ως πλάγιος και από τα corners) όταν παίζει άσσος ο gray?

anyway, ας αφήσουμε την ομάδα και την ΚΑΕ προς το παρόν στην ησυχία της. η ομάδα πάει πολύ καλά. Καθόμαστε και συζητάμε γιατί δεν κερδίσαμε τους ισπανούς με 12 ενώ τους κερδίσαμε περίπατο (δεν απειληθήκαμε από το αρχικό 3-10 και δώθε) και είμαστε ΔΕΥΤΕΡΟΙ. επαναλαμβάνω (γραφικά), αυτοί παρακαλάνε τους αδιάφορους ιταλούς και όχι εμείς.
αλλαγές θα γίνουν μόνο όταν ο σούλης πιστέψει οτι ο gray δεν μπορεί να δώσει τίποτε άλλο στην ομάδα και ο άλλος που θα έρθει θα μπορεί (περίπτωση deli πέρυσι που πρακτικά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τον mili). απλά και γνωστά πράγματα ελέω σούλη. τώρα να συζητάμε για την παικτική αξία του gray εντάξει όλοι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και βλέπουμε...

PS: επειδή κάποια πράγματα δεν τα προσέχω στα ματς: μπορεί να μου πεί κάποιος τα τρίποντα ο mcgrath αν τα βάζει (συνήθως ως πλάγιος και από τα corners) όταν παίζει άσσος ο gray?
- KalamarGiannis
αφού έχασε τις βολές και έβγαινα τσατισμένος από τις 2 πόρτες έξω σαν το γελάδι, σκεφτόμουν ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ότι στα φιλικά ο Γκρέυ πήρε τα κλειδιά της ομάδας από τον Σούλη, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπορεί να έκανε αυτός ο μετριότατος παίκτης και έπεισε αυτόν τον προπονητή;;;; δεν το χωράει το μυαλό μου...να έπαιζε σκόρερ και να τα πήγαινε καλά προ Μάρσαλ...τότε ποιος έπαιζε άσσος;
Συμφωνώ απόλυτα με Τρικαλιώτη.PLEASE GO AWAY!!
και απέναντι που πήγα στην κεντρική τα ίδια έλεγαν όλοι , αχ να μην τον βάλει μέσα και χάσουμε το παιχνίδι...
πιστεύω ότι κατά 80% η αντικατάστασή του μόνο καλύτερο μπορεί να φέρει -ως οργανωτή. Κατ αρχήν μόλις βγήκε χτες και ανέλαβε ο ΜκΓκράθ, έβλεπες ρε παιδί μου ζωντάνια, νεύρο πως να το πω. μια σπιρτάδα και μαγκιά. μιλάω για το κατέβασμα και την πρώτη πασα. Την δε εμπιστοσύνη στο σουτ, και το άριστο πάτημα με ισορροπία σώματος περιττό να την σχολιάσω έτσι;
Ο άλλος είναι σα σε φορμαλείδη πως τη λενε...νομίζω ήταν στον πεζόδρομο Καλαμαριάς πριν 2-3 Σάββατα, παίζαμε Κυριακή. Λοιπόν είχε μια άκωλη Κινεζούλα μαζί και μωρό στο καρότσι. Σκεφτόμουν : παίκτης του ΠΑΟΚ και κανείς δεν τον γνωρίζει να του μιλήσει ρε συ...που είναι οι εποχές που τρέχαμε 50 άτομα στη Μητροπόλεως γιατί μπήκε ο ΙΓκραμ στο βιντεο κλαμπ να πάρει τις κασέρες των NBA playoffs ...
Συμφωνώ απόλυτα με Τρικαλιώτη.PLEASE GO AWAY!!
και απέναντι που πήγα στην κεντρική τα ίδια έλεγαν όλοι , αχ να μην τον βάλει μέσα και χάσουμε το παιχνίδι...
πιστεύω ότι κατά 80% η αντικατάστασή του μόνο καλύτερο μπορεί να φέρει -ως οργανωτή. Κατ αρχήν μόλις βγήκε χτες και ανέλαβε ο ΜκΓκράθ, έβλεπες ρε παιδί μου ζωντάνια, νεύρο πως να το πω. μια σπιρτάδα και μαγκιά. μιλάω για το κατέβασμα και την πρώτη πασα. Την δε εμπιστοσύνη στο σουτ, και το άριστο πάτημα με ισορροπία σώματος περιττό να την σχολιάσω έτσι;
Ο άλλος είναι σα σε φορμαλείδη πως τη λενε...νομίζω ήταν στον πεζόδρομο Καλαμαριάς πριν 2-3 Σάββατα, παίζαμε Κυριακή. Λοιπόν είχε μια άκωλη Κινεζούλα μαζί και μωρό στο καρότσι. Σκεφτόμουν : παίκτης του ΠΑΟΚ και κανείς δεν τον γνωρίζει να του μιλήσει ρε συ...που είναι οι εποχές που τρέχαμε 50 άτομα στη Μητροπόλεως γιατί μπήκε ο ΙΓκραμ στο βιντεο κλαμπ να πάρει τις κασέρες των NBA playoffs ...
- Aureliano Buendia
palok έγραψε:εάν είχα τη δυνατότητα θα παιρνα τον blackney και για ένα μήνα στα Playoffs. μου φτάνει για να κάνω πλάκα...διάβασα οτι πήρε 25000/μήνα για 2 μήνες στη malaga (ελπίζω να τον διώξουν
![]()
όταν γυρίσει ο mcintyre). εντωμεταξύ ο τύπος από το πρώτο δευτερόλεπτο στην ανδαλουσία κάνει παπάδες. τι παιχταράς (αυτός και ο dinkins παλιά μου μείνανε απωθημένα!!!!!).
Χτες πάντως τα 3 από τα 4, τα έβαλε με Gray μέσα.
Και εγώ πιστεύω πως αν αλλάξουμε ξένο, θα γίνει αργά, στο δεύτερο γύρο σίγουρα.
Είχα φοβηθεί όταν χάσαμε τη διαφορά μην μας πάρει από κάτω, αλλά δείξαμε χαρακτήρα.
Γενικά, ήταν εμφατική εμφάνιση και νίκη.
αυτό είναι το θέμα μου λοιπόν: o mcgrath όταν παίζει άσσος προσπαθεί να πασάρει (κάνοντας και λάθη φυσικά) ενώ όταν περνάει στο 2 χαλαρώνει και τα χώνει. ορισμός του combo δηλαδή. ο γκρί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ combo. είναι playmaker παλιάς κοπής. απλά...
- KalamarGiannis
για τις επιθέσεις σε 30¨ ήταν παικταράς, και όταν οι ξένοι ήταν 2 πάλι στεκόταν γιατί μπορεί να σκοράρει...
αλλά στο σύγχρονο μπασκετ είναι βροντόσαυρος...
σχεδόν με το ζόρι και λόγω των περσινών απίθανων γλιτώνει για μένα την είσοδο στη χειρότερη πεντάδα...ο φίλος μου ο Τρικ κρίνεται αυστηρός! χε
αλλά στο σύγχρονο μπασκετ είναι βροντόσαυρος...
σχεδόν με το ζόρι και λόγω των περσινών απίθανων γλιτώνει για μένα την είσοδο στη χειρότερη πεντάδα...ο φίλος μου ο Τρικ κρίνεται αυστηρός! χε

Ειναι περιορισμενων δυνατοτητων ειναι φανερο, οποτε η τον κρατας και τον κανεις περιορισμενων αρμοδιοτητων περνωντας τον ντεκολο της βαλενθια τωρα που ερχονται οι αραβες
η τον στελνεις σε πρωταθληματα που θα τα παει μια χαρα τυπου τσεχιας, αυστριας, κυπρου.
Περα απο τη πλακα καποιος εγραψε ο D.A.A.T νομιζω οτι οκ τον αλλαζεις το θεμα ειναι με ποιον, πολλη δυσκολη η θεση μαγκες δεν βρισκεις ευκολα παιχτη με τα λεφτα που διαθετει η ομαδα και αυτο εχει αποδειχτει δεν μπορει να βρει παιχτη ουτε ο ιδιος ο "ματζικ" δυο σεζον στη σειρα.
Υ.Γ Επιμενω οτι πρεπει να ψαχτουμε για ευρωπαιο ποιντ τωρα η στο μελλον, νομιζω οτι τα μαυρακια που εχουν τη θεση ειναι πολυ ακριβα η γερονταρες τυπου μπλεικνι που ακομα και αυτος ειναι δυσκολο να ερθει οπως αποδειχτηκε.

Περα απο τη πλακα καποιος εγραψε ο D.A.A.T νομιζω οτι οκ τον αλλαζεις το θεμα ειναι με ποιον, πολλη δυσκολη η θεση μαγκες δεν βρισκεις ευκολα παιχτη με τα λεφτα που διαθετει η ομαδα και αυτο εχει αποδειχτει δεν μπορει να βρει παιχτη ουτε ο ιδιος ο "ματζικ" δυο σεζον στη σειρα.
Υ.Γ Επιμενω οτι πρεπει να ψαχτουμε για ευρωπαιο ποιντ τωρα η στο μελλον, νομιζω οτι τα μαυρακια που εχουν τη θεση ειναι πολυ ακριβα η γερονταρες τυπου μπλεικνι που ακομα και αυτος ειναι δυσκολο να ερθει οπως αποδειχτηκε.
σε αρέσει το γαλλάκι κορίνθιε ε??? θα τον φτάσει τον rigaudeau λες???
anyway, Justin αγόρι μου κάνε μας αύριο να τρίβουμε τα μάτια μας, δεν ξέρουνε όλοι αυτοί!!!!

νομίζω οτι ο ιgor milosevic είναι στα τελειώματα με τη λιέτουβος,obanebane έγραψε:νομιζω οτι οκ τον αλλαζεις το θεμα ειναι με ποιον
δεν είναι καμιά τρελλή παιχτούρα που θα μας αλλάξει επίπεδο, αλλά πιστεύω θα είναι αξιοπρεπής, δεν θέλει χρόνο προσαρμογής και φαντάζομαι είναι και φτηνός,
δύσκολα να είναι πιο κακός απ τον γκρέυ
ο ιγκορ μιλοσεβιτς καποτε ειχε ξεκινησει σαν πολυ μεγαλο ταλεντο απο τον ηρακλη
τωρα τι παιζει με αυτον??
ειχε περασει απο τον γαυρο χωρις επιτυχια και δεν ξερω γιατι δεν εχει κανει καριερα αναλογη με τις προσδοκιες που ειχε δημιουργησει νεαρος
οταν τον εβλεπα στον ηρακλη στα 18 του πιστευα οτι θα ειχε πρωταγωνιστικο ρολο σε μεγαλες ομαδες της ευρωπης
τωρα τι παιζει με αυτον??
ειχε περασει απο τον γαυρο χωρις επιτυχια και δεν ξερω γιατι δεν εχει κανει καριερα αναλογη με τις προσδοκιες που ειχε δημιουργησει νεαρος
οταν τον εβλεπα στον ηρακλη στα 18 του πιστευα οτι θα ειχε πρωταγωνιστικο ρολο σε μεγαλες ομαδες της ευρωπης