τι τη σκότωσες ρε γκαλη τη τρελή,
τι τη σκότωσες ρε γκαλη τη τρελή,,
τι ωραία όταν ζουσε
κι ο φασουλας (

Εγώ γνώριζα την παραλλαγή με τον Μπάνε στη θέση του πάλαι ποτέ ΑναρχοΚομμουνιστή Επαναστάτη δημάρχου πειραιά.novito έγραψε:Κι ενα απο τα πιο καφρικα που εχει ακουστει...
τι τη σκότωσες ρε γκαλη τη τρελή,,
τι ωραία όταν ζουσε
κι ο φασουλας () τη γ@μούσε,
Ναι....novito έγραψε:"Μήπως είσαι απ τον Βόλο,
και γουσταρεις να τον παίρνεις απ τον κώλο?"
![]()
![]()
Κάφρικο ή όχι εμένα είναι το αγαπημένο μου σύνθημα (που δεν λέει για τον ΠΑΟΚ) και θυμάμε τον εαυτό μου πιτσιρικά όποτε είχα την τύχη να είμαι σε γήπεδο μπάσκετ και να είναι αυτός ο αλήτης εκεί να βγάζω το λαρύγγι μου και να φωνάζω μόνο αυτό!!! Ο παλιόπουστ@ρ@ς που κατέστρεψε το ελληνικό μπάσκετ!!!Aureliano Buendia έγραψε: Και ένα ακόμη κάφρικο:
Είναι ψωλού η γυναίκα του ξανθού
Μα δεν μπορεί να κάνει ένα παιδί
Γι αυτό ξανθέ, άνοιξε ένα καμπαρέ
Να τη γαμάει όλο το παλέ
ας ειναι καλα καποιες προσκλησεις στα μαγαζακια και ακομα και στην μητροπολη αν δεν απατωμαι...Pegasus έγραψε:Δεν το έζησα αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί και νομίζω ότι αξίζει θέση εδώ: στο Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 του 2009-2010 οι ΠΑΟΚτσήδες που χώθηκαν με διάφορους τρόπους στο γήπεδο
+1926Pegasus έγραψε:Ναι....novito έγραψε:"Μήπως είσαι απ τον Βόλο,
και γουσταρεις να τον παίρνεις απ τον κώλο?"
![]()
![]()
![]()
Δεν το έζησα αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί και νομίζω ότι αξίζει θέση εδώ: στο Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 του 2009-2010 οι ΠΑΟΚτσήδες που χώθηκαν με διάφορους τρόπους στο γήπεδο τραγούδησαν το "ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα", η πρώτη φορά που το άκουσα εγώ προσωπικά και η τελευταία ως τώρα. Μου φάνηκε όμορφο και παράξενο παρά τις χαζομάρες του Τραπεζανίδη που ακούγονταν ταυτόχρονα...
Καημό το έχω να πούμε μια φορά στην Τούμπα το "ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ τρέμουν τ' όνομά σου" ή κάποιο παρόμοιο ασπρόμαυρο τραγούδι και την υπόλοιπη ώρα ας φωνάζουμε τα υπόλοιπα δικά μας. Αλλά ΟΚ, καθαρά προσωπική επιθυμία αυτή.
ποιο ειναι αυτο ρε παιδια???ποσταρετε λιγο στιχους και ρυθμο!!!Pegasus έγραψε:
Δεν το έζησα αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν εκεί και νομίζω ότι αξίζει θέση εδώ: στο Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3 του 2009-2010 οι ΠΑΟΚτσήδες που χώθηκαν με διάφορους τρόπους στο γήπεδο τραγούδησαν το "ΠΑΟΚτσήδικη φανέλα", η πρώτη φορά που το άκουσα εγώ προσωπικά και η τελευταία ως τώρα. Μου φάνηκε όμορφο και παράξενο παρά τις χαζομάρες του Τραπεζανίδη που ακούγονταν ταυτόχρονα...
.