3. Anis Boussaidi

Άβαταρ μέλους
lion

Re: Anis Boussaidi

Δημοσίευση από lion »

Υπογράφει ο Μπουσαΐντι, "οκ" ο Βιεϊρίνια
Ποδόσφαιρο, Προετοιμασία 16 Ιουλ. 2010 00:11 - Από Κώστας Πετρωτός

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Μπουσαΐντι είναι έτοιμα και ο Τυνήσιος υπογράφει μονοετές συμβόλαιο την Παρασκευή (16/7). Δεν είναι ανησυχητικό το χτύπημα του Βιεϊρίνια στη μέση
1 σχόλιο | Σχολιάστε

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Τυνήσιος Ανίς Μπουσαΐντι στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Έρφουρτ. Ο 29χρονος μπακ χαφ έβγαλε όλο το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αποδεικνύοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ σε αρκετές φάσεις φανέρωσε την πολύ καλή τεχνική που διαθέτει. Επισήμως, ο πρώην παίκτης της Σάλτσμπουργκ θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ από την Παρασκευή (16/7), όταν και αναμένεται (αφού έχουν ήδη συγκεντρωθεί τα έγγραφα που απαιτούνται) να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 240.000 ευρώ. Ήδη από την Πέμπτη (15/7) πέρασε αιματολογικές και κλινικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα στη διάθεση του ιατρικού τιμ της ομάδας βρίσκεται ο φάκελος του παίκτη με όλο το ιστορικό του. Απομένει μόνο να περάσει και από εργομετρικά, διαδικασία στην οποία θα υποβληθεί μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη.

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimas ... 11860.html
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

προσωπικα τον αραμπα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΗΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.εδειξε αισιοδοξα δειγματα ο γιουσουρουμ!για να δουμε .....!!!

οχι τιποτα αλλο να φανει και αν ο ζησης ξεπερασε το ....... παρατεταμενο ντεφορμαρισμα!παντως για βιζον γ αυστριας :x :shock: σχεδον ετοιμοπολεμος δειχνει και καπως ποιοτικοτερος του παοκτσακιου αραμπα!η συνεχεια θα'ναι ο αδιαψευστος μαρτυς και ισως η αιτια μαζικων αναδιπλωσεων ορισμενων ...... προτρεχοντων "ξυπνητζηδων"!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μακράν ο καλύτερος της άμυνας σε αυτό το παιχνίδι που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα σε τέτοιο κωλογήπεδο.
MVP χαλαρό χωρίς να ξέρει συμπαίχτες και συστήματα και ενώ είναι υπο δοκιμή!

Απορία μεγάλη και καημός.

Γιατί ακόμα δεν τον έχουμε κλείσει?
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Ρε παιδιά ποιός είπε οτι είναι υπο δοκιμή ο παίχτης το είπε ο Μπερέτα η ο Ζήσης και δεν το άκουσα?? σέρνουμε τα μύρια όσα στου δημοσιογράφους αλλα τους πιστεύουμε κιόλας ο παίχτης αύριο υπογράφει για ενα χρόνο με 240 χιλιάρικα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πεσαμε από Λευκό Πύργο και βρήκαμε και πορτοφόλια???

Παιδιά, χαμηλά την μπάλα..
Στα φιλικά όλοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα!
Στα κανονικά ματς πρέπει να αποδείξει την αξία του για να μη μας βγει κανένας.. Φατίχ Ακιέλ!! :o :o :o :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Μην μου το χαλάς τώρα ρε συ βρήκα νεο πουλέν λαιμαι :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Καλά στοιχεία έδειξε αν και είναι υπερβολικά νωρίς. Πάντως τεχνικά φαίνεται καλύτερος του Αραμπατζή.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

free4 έγραψε:Πεσαμε από Λευκό Πύργο και βρήκαμε και πορτοφόλια???

Παιδιά, χαμηλά την μπάλα..
Στα φιλικά όλοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα!
Στα κανονικά ματς πρέπει να αποδείξει την αξία του για να μη μας βγει κανένας.. Φατίχ Ακιέλ!! :o :o :o :lol: :lol:
ελα ρε αυτος ηταν υπερβαρος οταν ειχε ερθει σαν την κοιλια του κολκα ειχε... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Υπέγραψε ο Μπουσαϊντί

16 Ιουλ 2010 14:19, Από PAOK24

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη βούλα, είναι εδώ και λίγα λεπτά ο Ανίς Μπουσαϊντί. Ο 29χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με τον Δικέφαλο, πριν από λίγο στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Μπαντ Μπρουκενάου.

Ο Μπουσαϊντί, που έμεινε ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ, η οποία τον είχε περιθωριοποιήσει, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, στο πρώτο φιλικό που έπαιξε, εναντίον της Έρφουρτ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άντε παλικάρι μου! Θα σε χρειαστούμε στην Ολλανδία. Υπάρχουν κάτι ερασιτέχνες εκεί που το παίζουν ποδοσφαιριστές και θα είναι απέναντί σου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

gash04 έγραψε:Μακράν ο καλύτερος της άμυνας σε αυτό το παιχνίδι που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα σε τέτοιο κωλογήπεδο.
MVP χαλαρό χωρίς να ξέρει συμπαίχτες και συστήματα και ενώ είναι υπο δοκιμή!

Απορία μεγάλη και καημός.

Γιατί ακόμα δεν τον έχουμε κλείσει?
Βλάκα Ζήση τι μας τον έφερες τον πεθαμένο?
Που είναι αυτά?!

Απογοητευομαι απο το topic και την μινι κωλοτούμπα προετοιμασίας μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ακόμη δεν άρχισαν τα επίσημα έχουμε και κωλοτούμπες? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πρεπει να εχει και καλα στημενα αυτο με εδειξε με την ερφουρτ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για τα κοινά στοιχεία Ελλάδας και Τυνησίας:

"Μόλις οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ, πήρα τηλέφωνο τη σύζυγο για να της πω ότι έρχομαι σε μια χώρα με πολλή θάλασσα, στοιχείο το οποίο λατρεύει. Αλλά υπάρχουν και άλλα κοινά της Ελλάδας με την Τυνησία, όπως είναι η καταδεκτικότητα των κατοίκων τους, και φυσικά ο καιρός".

Για την υποδοχή που είχε:

"Από την πρώτη στιγμή όλοι με υποδέχτηκαν με θαυμάσιο τρόπο στην ομάδα. Αμέσως ένιωσα ότι ήμουν ευπρόσδεκτος από όλους. Ήδη αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα. Αυτό που θέλω είναι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να δικαιώσω τους δικούς μου ανθρώπους, και φυσικά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

"Για να βρεθώ σε φόρμα, θα χρειαστεί να βρω πρώτα τον ρυθμό μου, που έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Χρειάζεται, επιπλέον, να κατανοήσω πλήρως την τακτική που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής. Πάντως, μου έχει κάνει εντύπωση το καλό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας.".

Για το τι του είπαν για τον ΠΑΟΚ:

"Όπως μου τόνισε ο ατζέντης μου, έρχομαι σε μια ομάδα, στην οποία, εφόσον προσφέρω το 100% των δυνάμεων μου, θα αποκτήσω τον σεβασμό όλων. Επιπλέον, διάβασα στον Τύπο της χώρας μου δηλώσεις του Ναφτί, που είναι φίλος μου, και ο οποίος μιλούσε με καλά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για την εμπειρία του στην Σάλτσμπουργκ:

"Η πρώτη χρονιά για μένα στην ομάδα της Αυστρίας ήταν πολύ καλή, με συμμετοχές και στη διοργάνωση του ΟΥΕΦΑ, αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Το καλοκαίρι που ακολούθησε, οι άνθρωποι της ομάδας με προέτρεψαν να ξεκουραστώ και να μην πάρω μέρος στις εκδηλώσεις της εθνικής, κάτι που φυσικά δεν δέχτηκα. Είχα την ατυχία να επιστρέψω τραυματίας στην Σάλτσμπουργκ και αυτό το γεγονός εξόργισε τους ανθρώπους της. Όταν αποθεραπεύτηκα, με υποχρέωσαν να αγωνιστώ με την ομάδα νέων, με την οποία είχα τέσσερα γκολ με εκτελέσεις φάουλ. Ήμουν, κατά γενική ομολογία έτοιμος να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα, αλλά ο προπονητής της ήθελε ποδοσφαιρικά να με "σκοτώσει".

Για την κλήρωση με τον Άγιαξ:

"Όλοι ξέρουν ότι ο Άγιαξ είναι από τις δυνάμεις της Ευρώπης και, μάλιστα, πριν από μια δεκαετία συμπεριλαμβάνονταν στην ελίτ. Από την άλλη, πάντως, σε μια διαδικασία αγώνων, που θα διεξαχθούν σε διάστημα μόλις μια εβδομάδας, όλα μπορούν να συμβούν".

Παναγιώτης Σχίζας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καλοριζικος. Σιδεροκεφαλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”