Χάντμπολ 2010-2011

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Χάντμπολ 2010-2011

Δημοσίευση από novito »

"Ξεκίνησε η αντεπίθεση, πάμε για τίτλο"

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Κύδωνα Χανίων, Λευτέρης Ιωαννίδης, μιλά στο olaPAOK.gr για την εμφάνισή του, τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και τη συνέχεια των υποχρεώσεων του "Δικέφαλου"

Μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων, βασικός εξτρέμ στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ και πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της, μέχρι σήμερα. Ο Λευτέρης Ιωαννίδης με ένα... διάλειμμα μίας σεζόν, διανύει τη δεύτερή του χρονιά στον "Δικέφαλο" και δείχνει έτοιμος για πολλά πράγματα. Ο ίδιος εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που τον περιμένει το καλοκαίρι, ονειρεύεται τον δεύτερό του τίτλο με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει η ομάδα του.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο olaPAOK.gr λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του "Δικέφαλου" με τον Κύδωνα Χανίων, για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε (σ.σ. πέτυχε 8 γκολ), τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

- Στον αγώνα με τον Κύδωνα πέτυχες 8 γκολ και βοήθησες την ομάδα σου να φτάσει στην τέταρτη σερί της νίκη. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

- "Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η καλή μου εμφάνιση αυτή συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας μου. Σιγά - σιγά δείχνουμε ότι ξεκινάμε την αντεπίθεση μας. Έτσι είχε γίνει και τη χρονιά που κατακτήσαμε το πρώτο μας πρωτάθλημα. Και τότε, όπως και τώρα, είχαμε κάνει ένα μεγάλο σερί νικών και τελικά πήραμε τον τίτλο."

- Ο ΠΑΟΚ με τις τελευταίες νίκες έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα;

- "Αυτό έχει δείξει το παρελθόν. Θα ξαναπώ ότι πριν δύο χρόνια, τέτοια εποχή, βρισκόμασταν στην όγδοη θέση και κάναμε ένα μεγάλο σερί νικών και πήραμε το πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια, ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και, επίσης, θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ και όχι μόνο τον τίτλο."

- Ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με τον Φίλιππο Βέροιας.

- "Είναι ένα ντέρμπι. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το πάρουμε για να συνεχίσουμε την αντεπίθεσή μας. Πιστεύω ότι αν εμείς, είμαστε σοβαροί σαν ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και σε όλα που δίνουμε στην έδρα μας, καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει."

- Ο ΠΑΟΚ σου δίνει τον "χώρο" να εξελιχθείς δεδομένου του νεαρού της ηλικίας σου;

- "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα στην ηλικία που βρίσκομαι να παίζω σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Μία ομάδα με υψηλούς στόχους που κάνει πρωταθλητισμό. Ο χρόνος που μου δίνει ο προπονητής μου με βοηθάει πολύ και γίνομαι καλύτερος. Άλλωστε, έτσι προετοιμάζομαι και καλύτερα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο καλοκαίρι."

- Η υποδοχή και η στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ ήταν συγκινητική κατά τη διαμονή σας στην Κρήτη. Ένα μήνυμα που θες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας σου;

- "Ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Δεν ξέρω πως ήταν τα πράγματα στην ομάδα πέρσι, αλλά μπορώ να μιλήσω για τη χρονιά που πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα. Ξέρω πως είναι να παίζεις μπροστά σε γεμάτη Μίκρα με 2.000 κόσμο. Τους ευχαριστούμε για ό,τι έχουν κάνει και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τους δίνουμε χαρά σε κάθε παιχνίδι."

ολαΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

Έναν σπουδαίο σκόρερ, τον Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ Ομπράντ Ραντούλοβιτς έχει βάλει στο στόχαστρό του ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ πιθανό να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Ο 28χρονος περιφερειακός αγωνίζεται στην Κολουμπάρα Λαζάρεβατς, που πριν δύο χρόνια ήταν αντίπαλος του ΠΑΟΚ.Ο Ραντούλοβιτς είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και μπορεί να δώσει την ώθηση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Παρτιζάν και Βαρντάρ και μετράει 94 γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης. Έχει ύψος 1,89μ., ζυγίζει 90 κιλά και στο πρωτάθλημα της Σερβάις σκοράρει κατά βούληση με μέσο όρο 8 γκολ.

Η Κολουμπάρα, που συμμετέχει στο φετινό Κύπελλο Κυπελλούχων, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να οφείλει μισθούς κάποιων μηνών στους αθλητές της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Ραντούλοβιτς σκέφτεται τη φυγή.. Ο ερχομός του Σέρβου στη Θεσσαλονίκη, εξαρτάται επίσης από τα χρήματα που μπορεί να δαπανήσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με δεδομένη τη φετινή οικομική στενότητα, για να τον εντάξει στο δυναμικό του για τους επόμενους πέντε μήνες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής έχει δώσει το ΟΚ για να προχωρήσουν οι συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο ο Ραντούλοβιτς να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Κολουμπάρα πριν δύο χρόνια, στο πλαίσιο του Τσάλεντζ Καπ

απο παοκ24
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έγινε... τρελός ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Όταν ο Μίλος Μίτροβιτς απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, στο τέλος του προηγούμενου καλοκαιριού, όλοι στους πρωταθλητές γνώριζαν πως έκαναν εξαιρετική επιλογή, καθώς βρήκαν στο πρόσωπό του μία αξιόπιστη λύση για την περιφέρεια και κυρίως έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο 31χρονος αριστερός ίντερ δεν διέψευσε τις προσδοκίες τους. Μέχρι στιγμής
είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, επιβάλλεται με την παρουσία του στο γήπεδο και εξελίχθηκε σε ηγέτη της ομάδας.

Ο Μίτροβιτς ήταν γνωστός στην Ελλάδα, καθώς πριν δύο χρόνια τον πολιόρκησε ο Πανελλήνιος και πιο πρόσφατα τα Βριλήσσια. Όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, άφησε τη Ραντνίσκι Κρακούγεβατς με την οποία πρωταγωνιστούσε στο σέρβικο πρωτάθλημα και έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Μίλος μετράς τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται στο γήπεδο προσαρμόστηκες γρήγορα...
«Πράγματι, δεν είχα τέτοιο θέμα. Μάλιστα ο συμπαίκτης μου ο Κόμινεκ με βοήθησε αρκετά στην μετακόμιση, αλλά και σε ότι είχε να κάνει με την ομάδα. Τα παιδιά ήταν πολύ εξηγημένα μαζί μου από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που λένε οι περισσότεροι στην πιάτσα, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ίντριγκες;
«Δόξα τω Θεό, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πηγαίνεις σε μία ομάδα και να μην υπάρχουν βεντέτες-παίκτες, γιατί αυτοί μπορεί να κάνουν την ομάδα «μύλο». Εμείς είμαστε δεμένοι. Δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις».

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχεις γίνει και εσύ τρελός ΠΑΟΚτσής, αφού παρακολουθείς στενά την πορεία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ...
«Πράγματι, τρελός ΠΑΟΚτσής (γέλια). Παίζω για τον ΠΑΟΚ οπότε είναι εύλογο να έχω πολλά συναισθήματα για την ομάδα. Μαζεύομαι με τους φίλους μου και παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια του Δικεφάλου και θέλω επειγόντως να πάω Τούμπα. Μόνο και μόνο που βλέπω από την τηλεόραση αυτό που γίνεται εκεί μέσα, θέλω να γίνω και εγώ κομμάτι αυτής της γιορτής».

Επιστροφή στο χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην παρούσα φάση, έστω και με …μισή ομάδα, λόγω τραυματισμών. Παρά τις αντιξοότητες υπάρχει πίστη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος;
«Προσωπικά αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Έχουμε βάλει στοίχημα όλοι οι παίκτες με τον εαυτό μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί. Βρισκόμαστε στην μέση και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά. Εξάλλου όταν το πήρε πέρυσι ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πριν τα Χριστούγεννα στην όγδοη θέση και στο τέλος το σήκωσε».

Θεωρείς ότι η διαιτησία κατατρέχει τον ΠΑΟΚ;
«Από όσο γνωρίζω το πρόβλημα αυτό υπήρχε πολύ πριν έρθω εγώ στην ομάδα. Εμείς δεν θέλουμε να επικαλούμαστε την διαιτησία σε κάθε στραβό αποτέλεσμα γιατί είναι το εύκολο άλλοθι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Ο ΠΑΟΚ αξίζει περισσότερο σεβασμό από την διαιτησία. Εμείς οφείλουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε ακόμα και τον διαιτητή».

Οι τραυματισμοί έχουν αποσυντονίσει την ομάδα;
«Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο στην ομάδα. Έχουν αρχίσει και μιλάνε για αγιασμό στα αποδυτήρια. Αρκεί να δει κανείς ότι δεν έχουμε παίκτες για rotation πλέον. Δεν μπορεί η χρονιά να βγαίνει με τους ίδιους. Η κούραση είναι φυσικό επακόλουθο και δεν γίνεται να βγάζουν όλο το 60λεπτο οι ίδιοι. Κάποια στιγμή θα κλατάρουν».

Πως είναι το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε άδειο γήπεδο, όπως συμβαίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ λόγω της τιμωρίας που του επέβαλλε η ομοσπονδία;
«Είναι πολύ σκληρό και ένα συναίσθημα που δεν το ένιωσα ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Οι οπαδοί μας, (έχω διαβάσει πολύ και το λέω αυτό) είναι τρελαμένοι με την ομάδα τους και το ένιωσα στην Κρήτη, στο ματς με τον Κύδωνα που ήρθαν πάνω από 100 άτομα να μας εμψυχώσουν. Εμείς μπαίνουμε στην Μίκρα «παγωμένοι» και εκεί μπορεί να οφείλεται και το κακό μας ξεκίνημα στην αρχή κάθε παιχνιδιού».

Είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα «ψάχνεται» για αριστερόχειρα περιφερειακό και υπάρχει η σκέψη για την απόκτηση του συμπατριώτη σου, Ομπράντ Ραντούλοβιτς. Έχετε μιλήσει οι δυο σας επ’ αυτού;
«Όχι, δεν έχουμε έρθει σε τηλεφωνική επαφή, αλλά αν ζητηθεί η άποψη μου φυσικά και θα τον ενθαρρύνω. Τον έχω ζήσει στην Σερβία και ως αντίπαλο και ξέρω από πρώτο χέρι τις δυνατότητες του. Κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον χτυπήσει τώρα που μπορεί πριν το πάρουν χαμπάρι και οι υπόλοιποι ότι θέλει να φύγει από τη Σερβία. Είναι πολυεργαλείο και παίζει σε τρεις θέσεις: δεξί ίντερ, δεξί εξτρέμ και πίβοτ. Εγώ θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια».

Το συμβόλαιο σου λήγει στο τέλος της σεζόν. Αλήθεια, κάνεις σχέδια για να παραμείνεις ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;
«Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον μάνατζερ μου. Θα δω πως θα κυλήσει το υπόλοιπο και αν είναι ευχαριστημένοι στον ΠΑΟΚ με τις υπηρεσίες μου, θα το διευθετήσουμε το θέμα. Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία και δεν θα ήθελα να φύγω σύντομα. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναγεννηθώ αγωνιστικά».

paok24
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Μεγάλη νίκη με 2 γκολ
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Μωρε , μπραβο ενδιαφερον για μια ομαδα που εφερε (και θα συνεχισει να φερνει) πρωταθληματα!!!!!!!!!! Ουτε καν το σκορ στο μεγαλο σημερινο ντερμπυ!!!!

30-28 λοιπον, τον ισοβαθμο μας Φιλιππο Βεροιας! Πιο ευκολα απ'οτι δειχνει το τελικο, ομως μαλλον προκυπτει απο τη διακυμανση του σκορ!
Και την επομενη αγωνιστικη η ευκαιρια να πατησουμε για πρωτη φορα φετος κορυφη μιας που αντιμετωπιζουμε τη δυνατη και πρωτοπορο ΑΕΚ εντος.
(Κεκλεισμενων φυσικα.....να δω ποτε θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο.)

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Είστε ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Ελπίζω να διαβάζετε και να ξέρετε ότι παρά την εξοντωτική ποινή δε σας ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μπραβο στα παιδια για την νικη...παμε τωρα να πατησουμε το χανουμι οπως καναμε και εκει μεσα και να παισουμε κορυφη!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγχαρητηρια στην ομαδα για την μεγαλη νικη...η αντεπιθεση συνεχιζεται...Μ@ΥΝΟΠΑΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 3ο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας 30-28

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας στη Μίκρα με σκορ 30-28 και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο "Δικέφαλος" απέδειξε για ακόμη μία φορά πως όσοι βιάστηκαν να τον ξεγράψουν, στην αρχή του πρωταθλήματος, έκαναν μεγάλο λάθος

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν πραγματοποίησε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και έτσι ο Φίλιππος κατάφερε να χτίσει σχετικά γρήγορα μία διαφορά της τάξης των τριών με τεσσάρων γκολ, την οποία κράτησε μέχρι το 23ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του "Δικέφαλου" διόρθωσαν τα κακώς κείμενα της άμυνάς τους και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφεραν το ματς στα ίσια (14-14). Σε αυτό βοήθησε πολύ ο Χρήστος Μισυρλής που με την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους βοήθησε σε άμυνα και επίθεση.

"Κλασσικός" ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ που όλοι γνωρίζουμε. Τρέξιμο πάνω κάτω, πίεση στην άμυνα, γκολ στον αιφνιδιασμό και ο "Δικέφαλος" βρίσκεται με τέσσερα γκολ μπροστά στο σκορ (21-17). Κάπου εκεί όλα έδειχναν ότι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα άλλαζαν. Οι "ασπρόμαυροι" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μισυρλή, ο οποίος σκόραρε... ακατάπαυστα, αλλά και με συμπαραστάτες τους συνήθεις υπόπτους, Τσακίρη και Μίτροβιτς, πήραν μία μεγάλη νίκη. Μεγάλη από ψυχολογικής, αλλά και βαθμολογικής άποψης...

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής 7, Γουργούμης, Σαουλίδης, Μίτροβιτς 6, Κοκκώνης, Μαραγκός 2, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 6, Περβανάς, Καράγγελος, Σεβαστίδης 3.

Φίλιππος: Λοϊζος, Κωστακίδης 2, Τζούφρας 6, Μπαντής, Κουρουμπίδης, Ρεμπελάκος, Τάτσης, Δεληγγιάνης 2, Κορωνάς, Ντομπρόκοβτς 6, Παπαδόπουλος 7, Γιούπης 1, Πρωτογέρης 2, Ευαγγελίδης 2.

olapaok
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Μπραβο στην ομαδα...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ελπίζω το μπάσκετ να τελειώσει με νίκη (παράταση έχει τώρα νομίζω)
Την ίδια ώρα 16:00 πόλο στην πάτρα.
Στις 18:00 χάντμπολ με το αεκάκι και με νίκη το φτάσαμε στην κορυφή
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Πως θα γίνει να έχουμε καμιά live ενημέρωση και από το ντέρμπι ρε γμτ.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

ψάχνω εδώ και ώρα και δε βρίσκω τίποτα
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

9-4 ηταν στο 20' το ματς...υπερ μας!!

(απο αεκτζιδικη πηγη :shock: )
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

12-10 στη ημιχρονο.....(απο την ιδια πηγη :D . Οποιος θελει το βρισκει ευκολα στο ψαχτηρι...δε θα το κανω κ διαφημιση το σαιτ )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”